ВП Енгине вс Блуехост хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Ако упоређујете ВП Енгине и Блуехост, па то су прилично јабуке и наранџе.


ВП Енгине је свеобухватна ВордПресс машина оптимизована.

Блуехост је јефтин… и добро познат.

Брз одговор? Ако сте прави посао коме треба брзина и поузданост, идите са ВП Енгине (10% попуста на линк). Ако покушавате да одете што јефтиније и не можете да приуштите никакве додатке, пођите са Блуехост-ом (огроман попуст са везом).

Желите дуг одговор? Завиримо у цене, планове, могућности и још много тога!

Ценов ВП Енгине вс Блуехост

ВП Енгине:

Сви планови које нуди ВП енгине долазе са 60-дневним пробама без ризика, тако да их можете испробати и видети шта сваки може да понуди пре него што се заиста обавежете да користите план. Њихов најосновнији план је лични ниво који кошта 29 долара месечно. Затим имају професионални план за избор који омогућава више функција усмерених на професионалну веб локацију уз задржавање ниске цене од 99 долара месечно. И на крају, пословни план је одличан избор за све који желе најбоље од себе како би се осигурало тону сјајних функција за руковање свим прометом који добијете на вашој веб локацији са 249 УСД месечно. ВП Енгине такође има два различита плана већа од Бизнис плана, али су они дефинитивно више усмерени ка врхунским пословима.

Блуехост:

Блуехост је један од бољих веб домаћина који ћете наћи када је у питању ово подручје јер имају тону цјеновних бодова за вас. Компанија нуди много акција и уводних цена које нуде, али пошто су то само привремене цене, све цене о којима је реч у даљем тексту су пуне, редовне цене које ће вам се наплаћивати након истека промоције. За почетак, њихов основни план износи само 7,99 УСД месечно и има довољно могућности да то буде сјајна опција за појединце или власнике малих предузећа.

Следи Плус план који долази до 10,99 УСД месечно и укључује исте функције које налазите у основном плану уз додатак неограниченог приступа свему, као и заштиту од нежељене поште. Треће, постоји пакет Приме који нуди Блуехост који комбинује све што сте до сада видели, плус приватност домена и аутоматску израду резервних копија у случају да се било шта догоди вашој веб локацији.

На крају, али не најмање битно, нуди се Го ПРО план који долази са 23,99 УСД месечно. Овим ћете установити да добијате све о чему се причало у претходним плановима, али такође добијате наменски ИП, сервер високих перформанси и ССЛ сертификат, што значи да је ово најбољи избор за све који доживите велики промет на својој веб локацији.

Победник:

У погледу цене и вредности, Блуехост је победник.

Подршка муштеријама

ВП Енгине:

Слично као и код сваког веб домаћина који погледате, корисничка услуга коју нуди ВП Енгине је сјајна и осигураће вам да добијете пуно подршке кад год вам затреба. На веб страници се налази доста линкова који ће вам пружити сваку подршку која вам је можда потребна, а награђивана подршка компаније ВП Енгине је ту да вам помогне 24 сата дневно, 7 сати недељно, 365 дана у години.

Блуехост:

Када је реч о већини веб хостинг платформи, установит ћете да је корисничка услуга коју добијете слична у свим областима. За Блуехост долазе са огромним центром за помоћ који вам осигурава да имате на располагању све што би вам могло затребати. Од водича до видео туторијала до толико више, биће вам лако да потражите и подучите ствари које не знате. Поред тога, постоје обучени интерни стручњаци који су на располагању 24.7 тако да са њима увек можете разговарати о било ком проблему са којим се можете суочити.

Победник: Кравата

Брзина

ВП Енгине:

Једно од великих места где се ВП Енгине поноси је пружање брзог искуства сваком веб сајту који домаћин. Невероватно брзо раде на учитавању ваших страница захваљујући врхунском наменском хардверу који се распоређује на више сервера. Уз то, имају свој специфични систем за помоћ при учитавању страница у делићима секунди.

Блуехост:

Брзина било којег веб хостинга је важан и критичан фактор који морате имати на уму и схватићете да Блуехост воли да прича о њиховој брзини и тврди да су они најбржи сервис веб хостинга на тржишту. Ако вам се не догоди да платите премијску услугу која је посебно намењена услузи велике брзине, брзине су некако упоредиве у свим плановима. Користе своју платформу за пружање неограничене пропусности на брзим серверима тако да заиста завршите са неким од најбољих брзина које можете пронаћи.

Победник: ВП Енгине

Вредност

ВП Енгине:

Један од најнезападнијих проблема који ће се наћи када је реч о ВП Енгине-у је чињеница да су њихови програми мало скупљи од неких конкурената. Међутим, у многим случајевима добијате пуно више функција које вам могу помоћи да то буде вредно. То што су оне скупље, не значи да дугорочно неће бити вриједно вашег новца.

Блуехост:

Отприлике све о Блуехосту ће бити добра вредност. Од брзине до функција до продужетка, има се тона ствари. Такође имате и низ различитих опција које можете да одаберете када су у питању планови, тако да ће бити добар избор ако сте нови у овоме или ако имате веб сајт са великим прометом. Планови које нуди Блуехост не долазе само са пуно сјајних функција, већ су и по повољним ценама тако да немате проблема да видите вредност коју добијете куповином.

Победник:

Због разноврсности опција са Блуехост-ом и могућности да одаберете најбољи план за вас, Блуехост је победник у овој категорији.

Карактеристике

ВП Енгине:

Неке од карактеристика које ћете пронаћи када је реч о ВП Енгине-у представљају много нове и напредне технологије. Имају најбоље у архитектури класе, а изузетно успешни системи помажу да ваша веб локација буде сигурна и да ради брзо. Сваког дана купцима пружају 800 сати подршке, тако да никада не морате бринути да ли се не борите за помоћ некоме. И на крају, имају комплетан тим инжењера који раде на томе да остану на врху свих најновијих и највећих технологија.

Блуехост:

Док су неке друге карактеристике и спецификације већ разговаране, овде ћете видети да Блуехост има тону сјајних функција које заједно раде на пружању најбољег искуства које можете да пронађете у целини. Када је у питању Блуехост, неке од кључних ствари које ћете волети су подршка 24/7 током свих њихових планова, инсталације једним кликом, подршка за скоро милион систе, управљање ресурсима, доказан успех, брзо служи и приступа сигурној ССХ шкољци како би веб локација била сигурна у сваком тренутку.

Победник: Кравата

Прекид / Уптиме

ВП Енгине:

Када се израчунава месечно, установићете да се ВП мотор може похвалити са продуженим радним временом од око 99,95%, што је управо место на којем желите бити када је у питању продужетак. Наравно, могло би бити и боље, али ово је заиста одличан продужетак и свидеће вам се што више продуженог времена у поређењу с другим веб домаћинима.

Блуехост:

Када је у питању продужење рада, желите да покушате да пронађете нешто што остаје на или изнад 99,95% и током периода од 12 месеци, Блуехост се може похвалити са продуженим радним временом од око 99,93%, што је још увек прилично добро када узмете у обзир све што треба размотрити. То је још увек испод границе на коју желите да будете када је у питању продужење рада, тако да имајте то на уму, јер постоје неки домаћини који на тржишту имају око 99,98% што би било знатно боље од онога што нуди Блуехост.

Победник: ВП Енгине

Коначна пресуда

Ако пажљиво погледате све различите карактеристике и спецификације које пружају ова два веб домаћина, установит ћете да сваки од њих има неке велике предности и да сваки од њих има и неке негативне аспекте. Када се своди на то да одаберете који је за вас најбољи, заиста нема јасног и очигледног одговора, јер свака особа има различите потребе и жеље када је реч о веб домаћину. Следе моје препоруке када је реч о неким људима који ће можда требати услугу веб хостинга.

Програмер: ВП Енгине

Продавац: ВП Енгине

Власник малог предузећа: Блуехост

Компанија за е-трговину: ВП Енгине

Може ли Блуехост топ АВС? Сазнајте и истражите могућности хостинга помоћу нашег АВС Хостинг вс. Блуехост поста.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map