ВП Енгине вс Хостгатор: Шта је боље? Хостинг – Упоредите цене и планове – мај 2020

Наша мисија која је у току је да вам донесемо најбоље поређење хостинга на вебу, а наша следећа рата нуди нам омиљени ВордПресс домаћин са једним од најбољих сајтова у индустрији: Хостгатор. Прије него што уђемо у нашу рецензију, морамо дати неколико информација о овом чланку. ВП Енгине је услуга која се бави искључиво ВордПрессом, што значи да ако желите да направите веб локацију изван тог система, нећете бити у могућности да их користите. Супротно томе, Хостгатор пружа широк спектар могућности хостинга, што их чини фантастичним избором за све који не воле или не воле ВордПресс. Да би овај преглед био што објективнији, успоређиват ћемо само два хоста на основу њихових ВордПресс планова. Иако Хостгатор нуди друга рјешења за хостинг као што су наменски сервери или ВПС планови, упоређивање ова два у том погледу би било погрешно. Уместо тога, фокусирамо се само на ВордПресс хостинг за Хостгатор како бисмо вам осигурали бољу представу о томе како се међусобно слажу..


Цене Као и код свих наших прегледа, почећемо с трошковима. Многи се корисници веб страница углавном баве овим фактором јер он може учинити или прекинути способност да започну с интернетом. Како је речено, обојица су позната из различитих разлога, због чега ће бити доста неусклађености између модела цена. Будући да Хостгатор пружа услугу углавном новорођенчади, они немају толико функционалности као ВП Енгине. Касније ћемо ући у детаље, али имајте на уму када гледате ове бројеве.

Хостгатор

 • Стартер план: 5,95 долара месечно
 • Стандардни план: 7,95 УСД месечно
 • Бизнис план: 9,95 УСД месечно

ВП Енгине

 • Лични план: 29 УСД месечно
 • Професионални план: 99 УСД месечно
 • Бизнис план: 249 УСД месечно

Као што видите, велика је разлика између две локације. Опет, постоји разлог за то због тога колико можете да урадите са ВордПресс-ом са сваком услугом, али ако сте нови у систему или не планирате да радите тону додатних програма, очигледно је да је Хостгатор јасан победник.

Победник: Хостгатор

Гаранција поврата новца Иако су почетни трошкови рада на веб локацији кључна компонента вашег процеса одлучивања, такође помаже да се зна да можете одустати ако ствари не функционишу онако како сте планирали. Много хостинг услуга нуде неку врсту поврата новца, тако да нисте заглављени у уговору са услугом која не пружа све што вам је потребно. Индустријски стандард овдје је тридесет дана, али оба ова домаћина пружају много више од тога. Хостгатор вам даје четрдесет и пет дана док вам ВП Енгине даје шездесет. То не само да значи да имате више времена да све проверите и да будете сигурни да сте направили прави избор, већ такође показује колико свака услуга стоји иза својих производа. Дајући вам више од месец дана за тражење пуног поврата новца, требало би вам рећи да су оба изврсна у својим областима. Ипак, у том погледу, ВП Енгине побеђује миљом.

Победник: ВП Енгине

Подршка муштеријама Будући да је Хостгатор дизајниран за рад са почетницима на мрежи, а ВП Енгине има толико различитих функција, неизбежно је да ћете морати да се обратите подршци на било ком систему. Било да је проблем са управљачком плочом или имате питање како да подесите нешто на вашој страници, неопходно је да можете разговарати с неким и добити одговор одмах. На крају, ако се суочите са кризом са веб сајтом, не желите да чекате сатима или данима да бисте решили проблем. Имајући то у виду, погледајмо различите начине на које можете контактирати подршку и видети како се свака услуга пружа.

Телефонска подршка За непосредне проблеме увек је лепо контактирати некога преко телефона који вам може помоћи да брзо решите проблем. Узимајући у обзир, позивање линије за подршку само неколико сати на чекању свршило је сврху, тако да желите да будете у могућности да доведете особу у кратком року. Срећом, обје странице имају одлична времена одзива и неће вас дуго чекати.

Победник: кравата

Уживо ћаскање

Ових је дана много пожељније разговарати с неким преко сервиса за ћаскање него на телефону како бисте могли зглобно да ускладите своје мисли док истовремено добијате непосредне повратне информације и решавање проблема. Опет, овде желите да добијете брзи одговор тако да вам није преостало да палите палчеве док чекате одговор. Такође је важно да можете контактирати некога у свако доба дана у случају да на вашој веб локацији радите до касно у ноћ. Опет, оба домаћина овде одлично играју и пружају решења 24/7/365. Никада не требате чекати више од неколико минута на било којој локацији, а своје проблеме можете брзо и ефикасно решити.

Победник: кравата

Емаил

Коначно, када је у питању контактирање подршке, понекад је потребно брзо слање е-поште да бисте решили свој проблем. Ако проблем није одмах или не захтева тренутну пажњу, ово је одличан пут. Кад се каже, на одговор још увек не би требало да чекате више од једног дана. С тим у вези, оба домаћина брзо се враћају упитима е-поштом, а већина чекања је краћа од осам сати.

Победник: кравата

Форумс Ако сте тип особе која би радије истраживала и сама сазнала одговоре на своја питања, корисно је имати приступ детаљним водичима и страницама ФАК-а како бисте пронашли оно што вам је потребно. Оба домаћина имају опсежне информације на дохват руке, али ВП Енгине све то објављује у много лакшем формату за читање. Као такви, они мало боље пружају једноставан приступ техникама решавања проблема.

Победник: ВП Енгине, али само незнатно

Брзина

Када говоримо о вредности веб локације, огроман део тога лежи у томе колико домаћин може да пружи резултате вашој публици. Брзина је главна компонента репутације ваше веб локације, а спорије странице имају већу стопу напуштања почетне странице. Једноставно речено, морате осигурати да ваш домаћин одржава вашу веб локацију без проблема, без обзира гдје су гледаоци, тако да не чекају минуте да се ваше странице учитају. Ових дана стрпљење није врлина какву имају многи људи, посебно на мрежи. Ово су резултати независних тестова брзине за оба сервиса.

Хостгатор

 • Оцена: 75/100
 • Брзина оптерећења: 916 мс
 • Просечна брзина: 5 сец

ВП Енгине

 • Оцена: 73/100
 • Брзина оптерећења:86 сец
 • Просечна брзина: 2 сец

Као што видите, не постоји велика разлика између то двоје, али ивица иде Хостгатору. Део разлога је то што Хостгатор има више сервера и може ефикасно да преноси више података, али то је и зато што ваше ВордПресс веб локације неће имати толико функционалности као ВП Енгине. На крају бисмо то могли назвати и опрати, али хоћемо ли ову победу Хостгатору, без обзира на то.

Победник: Хостгатор

Прекид / Уптиме

Уз брзину странице и вријеме учитавања, такођер желите бити сигурни да се ваша веб локација неће срушити из било којег разлога. Многи домаћини нуде „гаранцију за продужницу“, што значи да ако вам се страница смањи за било који значајан период, имате право на неку врсту надокнаде. ВП Енгине нуди такву гаранцију, док Хостгатор не. Ипак, када упоредите ово двоје, тешко је видети јасног победника.

Хостгатор

 • Најбољи резултати: 100%
 • Најгори резултати: 97%
 • Просек:99%

ВП Енгине

 • Најбољи резултати: 100%
 • Најгори резултати:51%
 • Просек:98%

Као што видите, постоји нешто више одступања са ВП Енгине-ом, али просеци су приближно исти. Такође, када ВП Енгине нуди гаранцију, то значи да чак и током ниских периода можете бити награђени за искуства у техничким потешкоћама. Опет, то би могло бити прање, али овде ћемо и даље тврдити да је Хостгатор победник.

Победник: Хостгатор

Карактеристике У реду, па смо видели шта оба ова домаћина могу понудити у смислу широких удараца, али како се они слажу један поред другог? Да бисмо стекли бољи увид у вредност коју добијате од сваке услуге, видећемо које се могућности и могућности пружају у сваком плану. Опет гледамо само ВордПресс хостинг, иако Хостгатор нуди мноштво других опција.

Хостгатор

 • Стартер план: једна веб локација, 25К посетилаца месечно, 50 ГБ простора за складиштење, неограничена адреса е-поште
 • Стандардни план: две веб странице, 200К посетилаца месечно, 150 ГБ простора за складиштење, неограничена адреса е-поште
 • Бизнис план: три веб странице, 500К посетилаца месечно, неограничено складиштење и адресе е-поште

ВП Енгине

 • Лични план: једна веб локација, 25К посетилаца месечно, 10 ГБ простора за складиштење, неограничен број података, ССЛ безбедност
 • Професионални план: десет веб локација, 100К посетилаца месечно, 20 ГБ простора за складиштење, неограничен број података, ССЛ безбедност
 • Бизнис план: 25 веб страница, 400К посетилаца месечно, складиште 30 ГБ, неограничен број података, ССЛ безбедност

Једна ствар коју треба узети у обзир је и то да ВП Енгине такође има Премиум и Ентерприсе планове који омогућавају милион посетилаца месечно и до 150 веб локација. Као што можете видети, када упоређујете две услуге, Хостгатор може понудити много више везано за складиште и посетиоце. Када гледате основне планове сваке услуге, постижете боље резултате са Хостгатором у целини. Такође, иако не пружа тако свеобухватну сигурност и податке као што је ВП Енгине, са својим планом и даље добијате додатне сигурносне карактеристике. Највећа разлика између ова два је колико веб локација можете радити и колико посјетилаца може доћи на вашу страницу. Док идете горе у ВП Енгине, можете видети да су планови дизајнирани за веб локације са великим прометом, где они сјају. Међутим, ако не планирате да примате милионе посетилаца месечно, можда вам неће требати толико услуге.

Победник: Хостгатор за основне планове, ВП Енгине за напредне

Закључак На крају, када је реч о хостингу за ВордПресс, Хостгатор је боља опција за оне који не требају тону програмирања и функционалности на својим страницама. Ако нисте хардцоре ВордПресс корисник, услуга треба да вам пружи све што је потребно за успех. Као такви, верујемо да је уопште бољи избор.

Укупни победник: Хостгатор Погледајте наш ВП Енгине вс. ГоДадди пост да бисте видели може ли ВП Енгине победити ГоДадди. Може ли А2 Хостинг топ ХостГатор? Дознајте читањем нашег А2 Хостинг вс ХостГатор поста.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map