ВП Енгине вс СитеГроунд Хостинг: Могућности, брзина, предности и недостаци 2020

Поређење ВП Енгине-а и СитеГроунд-а је врло уобичајено за оне који траже суперпуњени ВордПресс хостинг са сјајним функцијама и невероватном подршком.


С једне стране, ВП Енгине – са седиштем у Аустину, ТКС – покренуо је управљану револуцију за ВордПресс хостинг и постали су етаблирани џунглер.

Са друге стране, имате СитеГроунд, из Бугарске, са невероватним карактеристикама по економичној цени која пуше готово сваку другу хостинг компанију.

Поређење цена: Приступачни вс Премиум

Цене мотора ВП – Премиум

ВП Енгине нуди две врсте планова и зависно од плана можете платити много више него што бисте очекивали. За њихов лични план износи 29,99 УСД месечно, а за професионални план можете очекивати да плаћате 99,99 УСД месечно. Није идеално ако тек почињете и покушавате да се етаблирате својим присуством на мрежи.

Запамтите ово: за стварна предузећа разлика између хостинга који кошта 10 долара месечно и хостинга који кошта 50 долара месечно је тривијална. Али за блогера који стартује, то је разлика између покретања сајта и не. Дакле, ако сте предузеће у расту, немојте овде забити новце. Погледајте целу слику, погледајте све карактеристике.

СитеГроунд цене – приступачне цене

Ако желите да уштедите нешто новца, СитеГроунд нуди разне планове који представљају невероватна вредност за функције које добијате.

Њихов почетни план почиње од 3,95 УСД месечно, са могућностима да ваш план продужите до три године. Њихов Гров Биг план почиње са 7,95 УСД месечно и укључује планове који могу да се продуже и до три године без промене цене.

Победник: СитеГроунд

Гледање цене ће вам помоћи да одлучите који хостинг сајт је најприкладнији за вас и ваше потребе. СитеГроунд нуди обиље могућности за своје планове, а они нису превише скупи. СитеГроунд је победник овог круга.

Корисничка подршка: Оба су одлична

ВП Енгине: Подршка 24/7 у САД

Од почетка се ВП Енгине издвајао по својој прилагођеној подршци. Они заиста верују да је корисничка услуга важна за њихову компанију, а њихова корисничка подршка показује како раде. 

Најбољи део је мало звоњење док ћаскате са њиховим представником директно са интернетског административног интерфејса.

Они пружају заштиту од писања диска, ограничења писања диска и израду резервних копија. Можете да приступите бази знања, подршци за е-пошту и телефонској услузи.

СитеГроунд: Супер брзо, изнад и даље

СитеГроунд је изузетно невероватан када је у питању корисничка подршка.

Њихови агенти за корисничку службу налазе се широм света, који су доступни 24 сата дневно. Можете их назвати 24/7, што ВП Енгине не нуди.

Победник: Тие

Обе компаније имају одличну корисничку подршку, али предност је на ВПЕ-у, посебно ако вам је потребна пажња на ВордПресс-у. ВПЕ такође садржи базу знања којој можете приступити ако треба да извршите неку проверу. Ако нисте луди за базом знања, СитеГроунд нуди обиље информација које ће вам помоћи да решите било који проблем са веб страницом.

Брзина

ВПЕ

Иако је брзина добра за било који веб сајт, морате бити сигурни да имате хостинг компанију која не иде превише споро. ВПЕ има одличну брзину и странице се могу учитати за отприлике 1,3 секунде, омогућавајући посетиоцима да брзо претраже веб локацију. Ово је практично за оне којима је потребна хостинг страница која има одлична времена одзива.

СитеГроунд

СитеГроунд такође има одличну брзину, и активира се за 1,3 секунде. Међутим, имали су и већу брзину, али због прилива купаца који су се пријавили, то је узело малу путарину на серверима. С обзиром да СитеГроунд подржава преко 250 000 клијената, разумљиво је зашто СитеГроунд тече спорије. Они имају сервере у другим земљама, што би им требало помоћи у стварању већих брзина.

Победник

Иако обе компаније пружају одличне брзине, ако сте један од победника, ВПЕ је победник. Они немају толико људи који засипају систем, што може учинити вашу брзину још бржом. Будући да се не такмичите са преко 250 000 ВПЕ-а, биће мало бржи од СитеГроунд-а.

Вредност

ВПЕ

У зависности од тога шта вам је потребно за вашу веб локацију, друге функције можете сматрати вреднијим. ВПЕ има 10 или 20 ГБ дисковног простора у својим плановима, укључује сопствени панел и пружа одличну корисничку подршку. Иако је то можда добро, требало би размотрити и огромне цене с плановима.

СитеГроунд

Ако тражите највише новца за свој долар, СитеГроунд сигурно нуди пуно посебних функција за ваш план. Они укључују цПанел, 10 или 20 ГБ дисковног простора и бесплатан домен. Укључите њихову корисничку подршку, а СитеГроунд је одличан избор. Они не само да укључују много функција, већ су и њихове цене изузетно конкурентне.

Победник

Иако свако различито одређује вриједност, на основу броја предмета које добијете уз СитеГроунд, нуди најбољу вриједност. За свој новац добијате много више, а за основне функције вам није потребно да издубите превише шекела. Само то чини СитеГроунд победником у колони вредности.

Карактеристике

ВПЕ

Одељак функција за ВПЕ идеалан је, али само за кориснике ВордПресс-а. Имају мноштво функција које нећете пронаћи с другим хостинг локацијама. Имат ћете приступ програмима који су ексклузивни за ВордПресс, технологију кеширања, спремну за ССЛ и ЦДН и приручну технологију кеширања. Није лоше за ексклузивне хостинг компаније.

СитеГроунд

СитеГроунд нуди обиље функција, укључујући и функције погодне за ВордПресс. Њихови планови укључују е-пошту, пренос или подешавање локације, инсталацију једним кликом и корисничку подршку 24 сата дневно. Њихова имена домена такође су бесплатна за живот, што их чини практичним за свакога.

Победник

Обе хостинг странице су добре за кориснике ВордПресс-а и можда ћете тешко одлучити која ће локација бити боља. Оба избора су добра, а овај круг нема јасног победника. Овде је кравата, али у реду је овде имати кравату. Обе компаније нуде одличне карактеристике које ће вашу веб страницу учинити популарном.

Прекид / Уптиме

ВПЕ

Када имате веб локацију, потребан вам је хостинг сајт који пружа одлично продужење рада. ВПЕ је показао неке недоследности у последњем кварталу, али ВПЕ најављује 99,9% продуженог радног времена. У фебруару ове године имали су значајан прекид у току једне недеље, али постоје многи фактори који могу проузроковати прекид рада.

СитеГроунд

СитеГроунд такође гарантује 99,9% продуженог времена, а у последњем кварталу, бројке су то доказале. Имали су више кварова од ВПЕ-а, али су ти прекиди били краткотрајни. Још једном, то би могао бити због броја купаца који имају на својим серверима.

Победник

Свако ко има веб локацију треба снажно унапредити, а обе компаније пружају 99,9% продуженог времена. Иако ствари попут одржавања и прекида рада могу да ометају веб локацију, може бити много фактора. У зависности од тога да ли можете да поднесете више краћих прекида рада или мањи, али обимнији прекид рада, један може бити бољи од другог. Овај круг је нерешен.

Ко је за?

Тржници

Када продајете тржиште, потребна вам је веб локација за хостинг која добро функционише скоро 100 посто времена. СитеГроунд је боља опција, иако могу да доживљавају честе периоде застоја, али не трају дуго. И не само то, већ ћете имати и име домена које ће трајати заувек, што је лепа карактеристика која вам је потребна ако планирате да брендирате. И не само то, већ ће и њихове конкурентне цене учинити да се сваки продавач заљуби у СитеГроунд.

Програмери

Програмери воле да користе ВордПресс, јер можете побољшати веб локацију. На располагању је уграђено предмеморирање и постављање фајлова са ВПЕ и укључује дневне сигурносне копије, што вам омогућава да сачувате сав свој рад. Иако може бити скупље, ипак ћете добити квалитет са ВПЕ-ом. ВордПресс је једноставан за употребу путем ВПЕ-а, а ако сте програмер, коришћење ВПЕ-а ће вам помоћи више од СитеГроунд-а. Иако СитеГроунд нуди обиље одличних опција, постоји више ствари које су боље за програмере преко ВПЕ-а. Требали бисте одредити на који начин требате користити доступне опције да бисте осигурали да ВПЕ одговара вама.

Власници малих предузећа

Пошто власници малих предузећа можда немају пуно времена да покрену своју веб страницу и сајт, СитеГроунд је одличан избор за њих. Лако је поставити веб локацију, имаћете одличне перформансе, пуно сјајних функција и не морате је стално ажурирати. Као власник малог предузећа, можете све да поставите и то пустите. Омогућавање сајту да угости више техничких ствари може уштедети власнику малог предузећа више времена.

Компаније за е-трговину

Компаније за е-трговину су огромне, а огромно је веб место за хостинг који им омогућава да се задовоље са својим клијентима. ВПЕ је одличан избор за компаније за е-трговину, јер веб локација може да задовољи одређена тржишта, а постоји и више опција којима компанија за е-трговину треба да остане конкурентна. Међутим, ако утврде да има превише времена застоја са ВПЕ-ом, СитеГроунд је одлична алтернатива. И не само то, већ су и јефтинији од ВПЕ-а, не треба им толико пажње и користе различите нивое кеширања. Ово је сјајно ако ваша компанија за е-трговину покушава да произведе њихове производе већем броју људи. Ниједна од њих није страшна одлука, и може се спустити на цену сваке хостинг компаније.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map