12 beste WordPress-hostingproviders vergeleken (mei 2020)

Hoe weet u in een wereld van WordPress-hosting wat het beste voor u is?


Voelt het niet overweldigend?

Hoe u de juiste keuze maakt?

Naar onze mening is het het beste om naar hostingbedrijven te kijken door de lens van wat ze goed doen.

beste WordPress hosting

De wereld van WordPress-hostingopties is bezaaid met bedrijven die alles bieden, van instapmodel shared hosting-keuzes tot enterprise-level dedicated WordPress-hostingservers. Voor de persoon of organisatie die gewoon probeert de beste WordPress-hosting voor hun behoeften te identificeren, kan dit het proces van het kiezen verwarrend maken.

In deze hostingbeoordeling zullen we kijken wie de beste optie biedt in een verscheidenheid aan verschillende website-hostingniches die voor klanten het belangrijkst zijn. Als we klaar zijn, zullen we ook enkele van de terminologieën uitleggen die veel worden gebruikt in de branche en wat dit te maken heeft met de behoeften van uw hostingservices.

Beste voor iedereen: SiteGround

siteground

Prijs op instapniveau: $ 11,95 per maand

Reactietijd: 500 ms

Uptime: 100%

Bekijk SiteGround-plannen

SiteGround biedt drie sets goedkope hostingplannen aan WordPress-klanten. Hun StartUp-laag bevat één website, biedt 10 GB opslagruimte en accepteert 10.000 bezoeken. De GrowBig- en GoGeek-lagen bieden onbeperkte websites en nog meer ruimte en bezoekers per maand.

Wat nog belangrijker is, SiteGround is een webhostingprovider die snelheid, uptime en functies levert. PHP-gebaseerde hosting is vooraf geïnstalleerd en het systeem bevat ook een plug-in voor sitemigratie die het verplaatsingsproces versnelt. Ze verkopen ook domeinen, waardoor het proces van het koppelen van een website-URL aan uw specifieke hosting-instellingen een fluitje van een cent is. U kunt ook 24/7 klantenondersteuning krijgen via:

 • E-mail
 • Telefoon
 • Trouble tickets
 • Chatondersteuning

Aan de andere kant is SiteGround niet toegewijd aan het exclusief hosten van een WordPress-website. Ze behandelen andere soorten website-hosting en ze zijn ook geen grote speler in managed WordPress-sitehosting. Per saldo biedt SiteGround echter de beste combinatie van snelheid, prijs en functies voor iedereen behalve de krachtige gebruikersset.

Lees de volledige SiteGround-recensie

Beste voor digitale bedrijven: Kinsta

kinsta

Prijs op instapniveau: $ 30 per maand

Reactietijd: 235 ms

Uptime: 99,8%

Bekijk Kinsta Plans

Kinsta factureert zichzelf als een bedrijf dat is gebouwd door bekwame ontwikkelaars ten behoeve van digitale marketingbureaus, grafisch ontwerpers, slanke startups, ondernemers en interne ontwerpteams. Het bedrijf heeft een plaats verdiend in de harten van velen in de marketing- en designgemeenschappen door een krachtige reeks hostingservices aan te bieden op een manier die ze toegankelijk maakt voor mensen die geen doctoraat in de informatica hebben. Het belangrijkste is echter dat Kinsta deel uitmaakt van een kleine klasse van providers die zich er uitsluitend op richten WordPress-specifieke hostingbedrijven te zijn.

Bij Kinsta vind je:

 • Gedeelde hosting
 • Cloud hosting
 • Beheerde accountopties

Ondersteuning voor niveau 1 is direct beschikbaar en technisch onderlegde WordPress-experts staan ​​klaar om u te helpen. Ze verkopen echter geen domeinnamen, dus je zult te maken krijgen met de ietwat rommelige taak om een ​​domein aan een site te koppelen. Aan de positieve kant maakt Kinsta het echter supergemakkelijk om:

 • Stel staging-sites in
 • Zet een enkele site over naar het account van een klant
 • Maak automatisch dagelijkse back-ups

Ze hebben ook technisch personeel om u te helpen bij het uitvoeren van een sitemigratie, en deze service wordt gratis aangeboden. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat erop gericht is jou als ontwerper te helpen snel een WordPress-site te maken en deze aan iemand anders over te dragen, dan is Kinsta moeilijk te verslaan.

Lees de volledige Kinsta-recensie

Beste voor snelgroeiende bedrijven: WP Engine

wpengine

Prijs op instapniveau: $ 35 per maand

Reactietijd: 650 ms

Uptime: 100%

Bekijk WP Engine Plans

WP Engine is begonnen als de vroegste van de grote WordPress-hostingbedrijven, en het is niet verrassend dat het een goede reputatie behoudt in de ogen van vroege ingenieurs die het hebben geadopteerd. Het bedrijf is weggegaan van de gebruiker op instapniveau als doelwit, iets wat blijkt uit zijn relatief hoge aanbod op instapniveau. Ze schalen vrij snel op, met het volgende niveau voor $ 115 per maand, en het hoogste niveau kost $ 290 per maand en is gebouwd voor mensen met hoge verkeersvereisten.

Dat zijn echt goede deals als je snel wilt opschalen naar honderdduizenden bezoekers per maand. Alle pakketten met WP Engine bevatten hosting op meerdere locaties en het bedrijf heeft wereldwijde datacenters beschikbaar. Voor mensen die beginnen, kan de prijs echter een beetje hoog zijn.

Klantenservice bij WP Engine is niet geweldig, vooral niet op het laagste niveau. Het bedrijf biedt alleen 24/7 telefonische ondersteuning voor de twee hogere niveaus. Ze zijn een Amerikaans bedrijf dat al heel lang op de WordPress-hostingmarkt zit en dat kan veel betekenen voor klanten die waarde hechten aan ervaring. De 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van WP Engine is ook een mooie introductie voor degenen die projecten willen starten zonder veel risico’s te nemen.

Lees de volledige WP Engine-recensie

Beste voor ontwerpers: vliegwiel

vliegwiel

Prijs op instapniveau: $ 23 per maand

Reactietijd: 700 ms

Uptime: 99%

Bekijk vliegwielplannen

Flywheel behoort tot de nieuwere klasse van WordPress-hostingbedrijven die de nadruk leggen op toegankelijk en vriendelijk zijn. In dit geval zijn ze gericht op het bieden van een platform voor ontwerpers en marketingbureaus. De beheerde hostingkant van het bedrijf is volledig hun probleem en ze willen dat u al uw energie kunt besteden aan het ontwerpen van geweldige sites.

De prijs is iets beter dan die van vergelijkbare deelnemers in dezelfde klasse. De gedifferentieerde prijsstructuur volgt een patroon dat lijkt op de grotere webhostingbedrijven zoals WP Engine, en Flywheel biedt ook:

 • Een gratis SSL-certificaat
 • Gratis sitemigratie
 • Staging-sites
 • Toegang tot een aantal thema’s
 • Ondersteuning van techneuten met kennis van PHP 7 en WordPress
 • Talrijke leermiddelen voor hun klanten

De responstijden zijn doorgaans iets langzamer dan sommige van de grote spelers, maar 700 ms is nog steeds beter dan het aanbevolen minimum van 1000 ms. Een groot pluspunt is echter dat het bedrijf zich uitsluitend toelegt op het leveren van beheerde WordPress-hostingplannen. Dat is het. Ze bieden niets anders.

Net als andere concurrenten die zich richten op bureaus en staging-sites gebruiken, is het overzetten van een hostingaccount naar een klant een fluitje van een cent. Als je jezelf ziet als de meeste ontwerper, marketeer of als onderdeel van een bureau, dan is dit het hostingplatform waar je eerst naar wilt kijken in je zoektocht. Het is zo dicht bij een WordPress-hostingoplossing met één klik als u zult vinden.

Lees de volledige beoordeling van het vliegwiel

Beste voor WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Prijs op instapniveau: $ 29 per maand voor WordPress en $ 39 per maand voor WooCommerce

Reactietijd: 152 ms

Uptime: 100%

Bekijk LiquidWeb WordPress-abonnementen

WooCommerce is een plug-in voor WordPress waarmee gebruikers volledig functionele e-commerce websites kunnen maken. Gezien de potentiële uitdagingen bij het opstarten van een dergelijke site, is het goed om daar een beheerd ondersteuningsteam te hebben om u te helpen bij het gladstrijken. Liquid Web heeft ook de reputatie een ontwikkelaarvriendelijke hostingoplossing te zijn. Als u zich zorgen maakt over toegang tot de bouten en moeren van een WordPress-website, is Liquid Web een zeer aantrekkelijke hostingoptie.

Als je zo’n project aanpakt, doe je dat waarschijnlijk met de steun van iemand die weet hoe je moet coderen. Ze zullen blij zijn te horen dat LiquidWeb ook toegang biedt tot:

 • VPS-servers
 • Cloud hosting
 • Toegewijde servers
 • Serverclusters

Liquid Web is in sommige opzichten de antithese van wat bedrijven als Flywheel en Kinsta proberen te zijn. In plaats van alles supereenvoudig te maken voor ontwerpers, bieden ze snelheid, kracht en lage toegang. Je kunt je handen vuil maken met zaken als:

 • Een SSH-shell
 • Een bundelvrij SSL-certificaat
 • Git versiebeheer
 • Directe toegang tot de MySQL-database die WordPress aanstuurt

Tegelijkertijd is er een hoop automatisering en ondersteuning. Zo worden plug-ins en de WordPress-kern beide regelmatig bijgewerkt. Site-onderhoud is ook inbegrepen. Er is een dashboard gebouwd om sitebeheer eenvoudig te maken en gebruikers toegang te geven tot analyses voor hun sites.

Als je serieus wilt worden met de WP-engine en e-commerce, heeft Liquid Web veel te bieden. Iedereen die een klein bedrijf met een online winkel runt, moet zijn zoektocht beginnen op Liquid Web.

Lees de volledige Liquid Web-recensie

Beste voor goedkoop en snel: A2-hosting

a2hosting

Prijs op instapniveau: $ 3,92 per maand

Reactietijd: 1730 ms

Uptime: 99%

Bekijk A2-hostingplannen

A2 Hosting biedt een spotgoedkoop pakket dat geen limieten heeft op gegevensoverdracht of bezoekers. Het fysieke geheugen voor zelfs de minder goedkope abonnementen is pijnlijk laag, maar tussen 512 MB en 2 GB zijn er cijfers waar andere WordPress-hostingproviders al bijna een decennium lang in zitten. Afgezien van beheerde DNS-assistentie en sitemigratie, is er ook niet veel gratis ondersteuning beschikbaar om rechtstreeks met uw site te werken.

Het bedrijf verkoopt wel domeinen en ze bieden ook VPS-hosting en dedicated servers. Uw upgrade-pad is echter geheel aan u, iets dat u voor de prijs mag verwachten.

Hun servers zullen nooit beschuldigd worden van bliksemsnel, maar ze zijn niet afschuwelijk voor de prijs. E-mailhosting is inbegrepen en mensen die als beheerder op hun servers willen komen, kunnen cPanel gebruiken. U kunt naast WordPress ook een ander CMS gebruiken op uw site. Ze bieden ook de mogelijkheid om te kiezen uit datacenters in de VS, Europa en Azië. Zelfs als u daar rekening mee houdt, verwacht dan geen geweldige laadtijden voor pagina’s.

Als je te maken hebt met oudere WordPress-code, bevat A2 Hosting minstens één interessante optie. Hiermee kunt u versies van PHP kiezen die teruggaan tot 5.5. Je hebt ook ondersteuning voor MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python en Ruby. Als je een beetje bekwaam bent als ontwikkelaar, dan is dat veel te bieden voor een WordPress site-hostingpakket dat zo goedkoop is.

We zouden dit pakket niet aanbevelen aan iedereen die niet technisch onderlegd is. Ontwerpers, marketeers en bureaus moeten op hun hoede zijn, tenzij ze een codeur hebben waarmee ze prettig werken.

Lees de volledige A2 Hosting-recensie

Beste voor cloud-hostingopties op topniveau: Cloudways

cloudways

Prijs op instapniveau: Enigszins onduidelijk

Reactietijd: 580 ms

Uptime: 100%

Bekijk Cloudways-plannen

Het gebruik van hoogwaardige webhostingtechnologie kan een uitdaging zijn voor mensen die geen ontwikkelings- of programmeerachtergrond hebben. Cloudways is een webhostingservice die tot doel heeft zijn klanten gemakkelijk toegang te geven tot technologieën zoals:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digitale oceaan

Dit alles wordt ondersteund door het niveau van technische, administratieve en klantondersteuning dat nodig is om ontwerpers, bureaus en andere niet-ontwikkelaars te helpen zoveel rekenkracht aan het werk te zetten. U krijgt een moderne softwarestack die gebruik maakt van:

 • De lichtgewicht Nginx-omgeving
 • MariaDB

Gebruikers die willen vasthouden aan het oude WordPress-ecosysteem van Apache en MySQL zullen ook blij zijn dat Cloudways hier ook hostingplannen aanbiedt die aan hun behoeften voldoen.

Een groot nadeel van Cloudways is dat het bedrijf er niet goed in slaagt om een ​​lijn rechtstreeks van zijn prijsstructuur naar een specifiek WordPress-websitehostingplan te trekken. Dit wordt nog ingewikkelder wanneer u zich realiseert dat sommige opties, zoals het gebruik van AWS, de meetstructuur van de cloudprovider volgen. Amazon gebruikt bijvoorbeeld een factureringsmethode met CPU-klokuren die de prijzen variabel en onvoorspelbaar kan maken.

Met Cloud-manieren krijgt u een WordPress-webhosting-setup die gebruik maakt van moderne cloud computing-technologieën om zowel snelheid als stabiliteit te bieden. Als u op zoek bent naar de beste hosting die beschikbaar is voor de WP-engine in de cloud, is Cloudways moeilijk te verslaan. De onvoorspelbare prijsstructuur kan echter veel mensen afschrikken.

Lees de volledige beoordeling van Cloudways

Beste voor instapniveau: Bluehost

bluehost

Prijs op instapniveau: $ 7,99 per maand

Reactietijd: 410 ms

Uptime: 99,99%

Bekijk Bluehost-abonnementen

Bluehost is een oude stand-by in de branche voor velen die ten minste één WordPress-bloghostingsaccount hebben uitgevoerd. Ze bieden het eerste jaar een gratis domeinnaam aan, en dat betekent natuurlijk ook dat ze domeinen verkopen. U kunt via hen ook een gratis SSL-certificaat krijgen. Dat is een voordeel voor mensen die al hun spullen op één hostingaccount willen bewaren.

Aan de lage kant heb je 50 GB SSD-opslag. Voor ongeveer twee keer de prijs kunt u echter naar een van hun high-end hostingplannen gaan en onbeperkte opslag en onbeperkte websites op één account krijgen. Je hebt ook toegang tot een netwerk voor het leveren van inhoud waarmee je statische bestanden kunt weergeven, zoals afbeeldingen, pdf- en html-pagina’s. Bluehost is ook een van de slechts drie hostingbedrijven die door WordPress.org als partner zijn aanbevolen.

Als u op zoek bent naar een instapoptie die veel waar voor uw geld biedt, is Bluehost een goede keuze. U krijgt een solide snelheid en beschikbaarheid, en uw site zal veilig zijn en regelmatig worden bijgewerkt. Het is een bijzonder goede keuze als u zaken als parkdomeinnamen wilt doen of meerdere marketingsites wilt produceren.

Lees de volledige Bluehost-recensie

Beste voor goedkope Cloud Housting: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Prijs op instapniveau: $ 5,95 per maand

Reactietijd: 1400 ms

Uptime: 100%

Bekijk HostGator-abonnementen

HostGator is een stand-by voor webhosting die al sinds 2002 bestaat en door veel gebruikers wordt vertrouwd. De cloud biedt providers eenvoudige prijzen en plannen kunnen eenvoudig worden opgeschaald naarmate een klein bedrijf groeit. De reactietijden zijn onvoldoende, maar de uptime is uitstekend.

Als u op zoek bent naar een saai en eenvoudig hostingplan voor een eerlijke prijs, zal HostGator meer dan de klus klaren. Hostgator gebruikt het beproefde cPanel als dashboard. Het is geen geweldige omgeving voor mensen zonder ontwikkelingsachtergronden, maar het is een prima installatie als je iemand kent van de oude bedieningspanelen die door de meeste oudere website-hostingproviders worden gebruikt. Je krijgt geen razendsnel WordPress-hostingpakket, maar het zal zijn werk doen.

Lees de volledige HostGator-recensie

Beste voor Managed Enterprise: Pagely

pagely

Prijs op instapniveau: $ 199 per maand

Reactietijd: 1400 ms

Uptime: 100%

Bekijk Pagely Plans

Als die prijs van $ 199 per maand voor de goedkoopste setup van Pagely je wat pauze geeft, ben je waarschijnlijk niet hun doelklant. Pagely is bezig met het leveren van de beste VPS voor WordPress aan klanten op ondernemingsniveau. Hun aanbod gaat in de duizenden per maand en ze bieden bandbreedtemeting vanaf de honderden GB’s.

De configuratie is bedoeld om zeer veilig en grondig beheerd te worden. Het ondersteuningsteam staat 24/7 klaar om klanten te helpen.

Als u op zoek bent naar een high-end oplossing die u toegang geeft tot AWS-cloudarchitectuur, Pagely is een uitstekende keuze. Ze zijn niet de beste vriend van startups en kleine bedrijven, maar ze zijn zeker een bedrijf waar je rekening mee wilt houden als je eisen groeien. Uiteindelijk kunt u een hoeveelheid verkeer genereren waar het voordeliger is om het ‘goedkope’ pakket van Pagely te kopen dan om te blijven escaleren met de high-end pakketten van andere providers.

Lees de volledige recensie van Pagely

Beste voor vuil goedkoop: EasyWP door NameCheap

namecheap 2019-juni

Prijs op instapniveau: $ 3,88 per maand

Reactietijd: 350 ms

Uptime: 99,9%

Bekijk Namecheap-plannen

Als goedkoop gewoon niet goed genoeg voor je is, is er NameCheap. Je krijgt wel een gratis domeinnaam en gratis hulp bij sitemigratie, en dat is niet niets. Ze bieden shared hosting-pakketten die de verwachte prestaties leveren.

Uptime is eigenlijk heel behoorlijk voor een bedrijf dat niet altijd redelijk goed is in WordPress-hostingrecensies, net als reactievermogen. Je krijgt in principe niet veel hulp voor vier dollar, maar in dit prijssegment kun je het slechter doen. Als u niet tevreden bent, kunt u ook ontspannen, wetende dat ze ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bieden.

Lees de volledige beoordeling van NameCheap

Beste voor domeineigenaren: GoDaddy WordPress

godaddy

Prijs op instapniveau: $ 9,99 per maand

Reactietijd: 800 ms

Uptime: 99,8%

Bekijk GoDaddy-plannen

GoDaddy heeft jaren geleden een enorm segment van de markt voor domeinnamen gevormd. Het is niet verrassend dat het aanbod onder meer bestaat uit het hosten van WordPress-blogs. Ze hebben veel oplossingen voor slepen en neerzetten, en dat kan aantrekkelijk zijn voor mensen die al domeinen bij zich hebben.

Het bedrijf is niet echt de goedkoopste of de snelste. Ze zijn nergens echt van topklasse. Als u echter een aantal domeinen bij zich heeft, heeft het de voordelen om al uw werk op één hostingaccount te houden.

Lees de volledige GoDaddy-recensie

WordPress-hostingfuncties die u moet overwegen voordat u koopt

Je zult enkele thema’s opmerken die zich ontwikkelen bij de verschillende hostingproviders. Sommige bedrijven zijn gericht op mensen die brute kracht en snelheid nodig hebben, terwijl anderen proberen diensten spotgoedkoop te verkopen. andere richten zich op bepaalde segmenten, zoals die gericht zijn op bureaus en ontwerpers door het aanbieden van:

 • Staging websites
 • Publicatie met één klik
 • Gratis hulp bij migratie
 • Gratis domeinen en SSL-certificaten

Als je je zorgen maakt over het niveau van controle van een ontwikkelaar over een website, wil je je ook zorgen maken over zaken als SSH- en FTP-toegang, de beschikbaarheid van traditionele controlepanelen zoals Plesk en cPanel, Git-versiecontroles en toegang tot de onderliggende database.

Vooraf geïnstalleerde plug-ins zijn ook een groot probleem. WordPress-add-ons zijn nooit eenvoudig zelf te gebruiken. Mogelijk hebt u iets dat fantastisch werkte in PHP 5.1, maar nu code gebruikt die is verouderd in versie 7.3. Pre-installatie en regelmatige automatische update van plug-ins is de eenvoudigste manier om dit soort conflicten te voorkomen.

Prijs is niet alles, maar het maakt wel uit. Nog belangrijker is dat het een goed idee is om een ​​teen in het water te steken en te zien hoe de ervaring is. Let op geld-terug-garanties.

Het is ook handig om enkele basisconcepten te begrijpen. Laten we er een paar bekijken.

Wat is WordPress Shared Hosting?

Gedeelde hosting wordt algemeen beschouwd als de absolute low-end van hostingplannen. Een gedeeld hostingsysteem is een enkele instantie op een server die via één besturingssysteem hosting biedt aan elke website. Dit betekent dat u geheugenruimte en CPU-cycli deelt met de websites van anderen.

Meer zorgwekkend, u deelt ook de ruimte in het bestandssysteem met anderen. Dat maakt je hele opstelling kwetsbaarder. Plaats absoluut geen e-commercesite of iets dat gevoelige gebruikersgegevens verzamelt op een gedeelde hostingopstelling. Deze aanpak mag alleen worden gebruikt voor websites met een minimaal minimum die tegen de laagst mogelijke prijs moeten worden opgezet. Als je een WordPress-blog over treinen wilt plaatsen, ga dan uit je dak met shared hosting.

Gedeelde opties zijn ook vaak beperkt. Mogelijk kunt u uw eigen plug-ins of zelfs thema’s niet installeren. De meeste geven je geen toegang op SSH-niveau, dus ontwikkelaars kunnen ze waarschijnlijk vergeten. Aanpasbaarheid is beperkt en het is meestal ook moeilijk om een ​​hostingpakket op te schalen in een gedeelde omgeving.

Je zult waarschijnlijk vastlopen bij het migreren wanneer je de limieten van je host hebt bereikt. Erger nog, misschien ontdekt u de grenzen van uw gastheer, zelfs op een langzame dag voor uw site. Onthoud dat uw middelen ieders middelen zijn. Er is maar één andere gebruiker voor nodig om alle andere sites op een gedeelde host te vertragen of zelfs te laten crashen.

Wat is WordPress Cloud Hosting?

Zakelijke gebouw, wolkenkrabber opzoeken

Cloudhosting is ontworpen om enorme serverfarms te gebruiken om tonnen bronnen naar taken te leiden. Dit maakt het een lieveling van de machine learning-menigte en het is ook erg populair bij bedrijven die Software-as-a-Service (SaaS) leveren. In wezen is WordPress gewoon een andere optie voor SaaS.

Het mooie van cloudhosting is dat je snel omhoog of omlaag kunt schalen in resources. Dit kan een echte verschilmaker zijn voor bedrijven die seizoensgebonden eisen stellen. Als u tijdens het vakantieseizoen veel verkeer verwacht, zorgt een cloudhostingoplossing ervoor dat u over de benodigde middelen beschikt om de belasting aan te kunnen. Evenzo kunt u vrijwel onmiddellijk een snelheidsboost krijgen door gewoon uw account te upgraden.

Het grootste nadeel van cloudhosting is de prijsbepaling. Vooral AWS is berucht vanwege onvoorspelbare rekeningen. Het is een goed idee om te vragen naar voorspelbare prijzen voordat u zich aanmeldt. Een enkele niet-gedetecteerde denial-of-service-aanval kan u bijvoorbeeld met een enorme rekening laten hangen.

Wat is WordPress VPS Hosting?

VPS staat voor een virtual private server. Een VPS gedraagt ​​zich in wezen alsof het een onafhankelijke machine is, maar is eigenlijk gepartitioneerd op een grotere machine.

Op het eerste gezicht klinkt dit misschien als shared hosting, maar dat is het niet. Het onderscheid is dat op een VPS een deel van de opslag, het geheugen en de CPU-kracht wordt uitgesplitst voor uw virtuele machine. Het heeft zijn eigen besturingssysteem en bestandssysteem en deze hebben geen interactie met de accounts van iemand anders. Dit betekent dat uw hostingaccount veel veiliger en stabieler is op de slechtste VPS dan op het beste gedeelde account.

VPS is een goede keuze als je geen geld hebt voor een hogere rekening. Het is niet zo goed als een speciale hostingmachine, maar je zult het verschil zelden merken, tenzij je wordt gebombardeerd met honderden verzoeken per seconde.

Wat is WordPress Managed Hosting?

Managed hosting is een groot probleem voor iedereen die niet veel ontwikkelingservaring heeft. Zelfs ontwikkelaars houden van beheerde accounts omdat dit betekent dat ze iemand bij het bedrijf hebben die klaar staat om ze te redden als er problemen zijn. Als u met een onbeheerd account werkt, bent u niet beter af dan wanneer u een webserver op uw kantoor zou hebben.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden met managed hosting-accounts is dat de kwaliteit van het ondersteuningsteam er veel toe doet. Veel bedrijven zullen zeggen dat ze beheerde ondersteuning bieden, maar dat helpt niet als het 40 minuten duurt om een ​​reactie van een mens te krijgen terwijl een virus door Google op uw server wordt gemarkeerd.

Over het algemeen doen bedrijven die zichzelf beschouwen als zijnde voor de niet-techneuten van de wereld beter werk met managed WordPress-hosting. Ontwerpers en bureaus zullen een gebrek aan ondersteuning niet lang verdragen. Ze gaan gewoon inzetten en naar een ander bedrijf gaan.

Is gratis WordPress Hosting Real?

Zijn er gratis opties beschikbaar? Ja. Het zijn niet de onwettige kinderen van Bigfoot en het monster van Loch Ness.

Zijn ze wel goed? Nee.

Ga terug en lees het gedeelte over gedeelde hosting. Houd nu alle ideeën uit dat gedeelte in je hoofd en stel je voor dat al het mogelijke op een slechtere manier werkt.

Er zal geen beheerd ondersteuningsteam wachten om u te helpen. Je hebt zelfs geluk dat je hulp krijgt van een op AI gebaseerde chatbot. Ja, heb een slechte dag met gratis hosting en je zult de dagen wensen dat je met een niet-moedertaalspreker Engels zou kunnen spreken in een callcenter aan de andere kant van de wereld.

Gratis WordPress-hosting is gewoon een moeilijk nee. Niet een keer. Je code heeft je niet erg genoeg gedaan om het te verdienen.

Een opmerking over snelheid

snelheid, München, lichten

Snelheid telt ook veel. Voor alle duidelijkheid, laadtijden voor websites wereldwijd zijn verschrikkelijk. Grote retailers en automerken hebben sites die 9 tot 11 seconden nodig hebben om te laden. De meeste prestatierichtlijnen suggereren dat gebruikers daarna websites verlaten slechts drie seconden. Alleen moordende inhoud houdt mensen 10 seconden in de buurt.

Als we kijken naar de snelheden die we hebben vermeld, wordt 1000 milliseconden (ms) geconverteerd naar een volledige seconde. Bij de eerste recensie zou je denken: ‘Cool, al deze snelheden zijn minder dan drie seconden. Ik ben klaar! Geef me de goedkoopste! ‘

Dit is het probleem: reactietijden vertellen u alleen hoe lang het duurt voordat een browser en een server het zogenaamde HELO-verzoek verwerken. Hierdoor weten Chrome, Firefox, Edge, Opera of Safari alleen dat een specifiek aangevraagde bron aanwezig is en zal worden bediend. Met andere woorden, zo lang duurt het voordat de server de telefoon opneemt en zegt: “Hallo, je hebt een WordPress-site bereikt die draait op een LAMP-stack.”

Wanneer u WordPress aan de stapel toevoegt, voegt u rekentijd toe. De PHP-code voor de WP-engine heeft enkele milliseconden nodig om elke taak te verwerken. Voeg wat plug-ins en een thema toe om het nog langzamer te maken. Als er Javascript op de pagina wordt uitgevoerd, zoals vanuit een off-site analysepakket, voegt u nu volledige seconden toe.

Plots lijkt het verschil tussen een laadtijd van 200 ms en een laadtijd van 1.400 ms relevant. Vooral als je een zware setup hebt, kan die extra seconde het verschil zijn tussen bezoekers die je inhoud zien of vertrekken.

Conclusies

Het vinden van een WordPress-host is een evenwichtsoefening. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk ondersteuning, snelheid en functionaliteit krijgen voor uw dollar. Dat zal natuurlijk worden beperkt door precies hoeveel dollars u zich kunt veroorloven om in een bepaalde maand uit te geven.

Over het algemeen zou u naar opties moeten kijken zoals:

 • VPS
 • Toegewijde servers
 • Toegewijde WordPress-hosting
 • Cloudgebaseerde hosts

Geen van deze is een perfecte oplossing, maar ze presteren over het algemeen beter dan alles wat je ziet in de vrije of gedeelde sectoren.

U moet ook een inventaris maken van uw vereisten. Een interne ontwikkelaar die een enkele website in bedrijf houdt, heeft heel andere behoeften dan een ontwerper bij een bureau. De ontwikkelaar wil een enkele installatie hebben waar ze veel controle over hebben en dingen krijgen als SSH, FTP, MySQL en Git. De ontwerper kan daarentegen enorm profiteren van een opstelling waarmee hij binnen een paar maanden een account off-lock, voorraad en vat aan een klant kan overhandigen.

Met een korte zelfbeoordeling kunt u echter snel uw vereisten vaststellen. Stel een schriftelijke checklist samen en bekijk de inhoud van dit artikel. Zorg ervoor dat u ook het regelitem voor het gevreesde budget opneemt. Door uw checklist te vergelijken met de sterke en zwakke punten van elk hostingbedrijf, komt u er vrij snel achter welke één of twee het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map