A2 versus GoDaddy.com-hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Wanneer u twee bekende, langdurige gastbedrijven vergelijkt, kan het moeilijk zijn om de individuele eigenschappen en kenmerken van elk bedrijf te vinden. Wanneer beide bedrijven een breed scala aan pakketten aanbieden, maken vergelijkbare uptime-garanties en aanpasbare opties de beslissing nog uitdagender.


Als u eenmaal begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft voor uw website, kunt u veel gemakkelijker een beslissing nemen over de ideale websitehost. Door de functies, snelheid, uptime en downtime van het bedrijf te vergelijken en de optie in uw budget in te passen, kunt u de best mogelijke beslissing nemen.

A2-hosting

A2 Hosting is sinds 2003 een top-gerangschikte keuze voor hostingkwaliteit. Verschillende bronnen beschouwen hun onbeperkte schijfruimte en onbeperkte bandbreedte als zeer gewaardeerde functies.

 • Prijzen: A2 Hosting biedt meerdere hostingopties.
  • Shared Hosting: pakketten starten doorgaans $ 7,99, maar A2 Hosting biedt een couponcode die de prijs verlaagt tot $ 3,92 per maand.
  • VPS-hosting: het instappakket begint bij $ 5 per maand.
  • Hosting van resellers: vanaf $ 19,99 vóór kortingsbonnen, maar de beschikbare codes verlagen de prijs meestal tot $ 13,19 per maand.
  • Dedicated Hosting: de vooraf verlaagde prijs van $ 119,99 maand daalt tot $ 99,59 per maand nadat de coupon is toegepast.
 • Klantenondersteuning: A2 biedt 24/7 klantenservice via telefoontjes, servertickets of live chats, klanten prijzen hun service.
 • Snelheid: Met het hoogwaardige SwiftServer-platform kan A2 Hosting hen Turbo-pakketten aanbieden, die uw pagina’s tot 20 keer sneller laden. A2 Hosting biedt ook solid-state schijven op alle klantaccounts.
 • Waarde: het bedrijf omvat SSD, cPanel-toegang voor alle shared hosting-klanten en een breed scala aan aanpasbare opties voor hun hosting- en reselling-klanten.
 • Kenmerken: Ze hebben een hoog beveiligingsniveau met antivirusbescherming, automatische servergebaseerde back-up, inclusief cPanel en meerdere keuzes voor software, platformintegraties en meer voor elk bedrijf.
 • Downtime / Uptime: A2 Hosting belooft klanten 99,9 procent uptime en stelt klanten in staat hun datacenter te kiezen op particuliere sites in Michigan, Amsterdam en Singapore.

GoDaddy

Met meer dan 14 miljoen klanten over de hele wereld biedt GoDaddy al bijna 20 jaar hoogwaardige klantenservice. Met extreem redelijke prijzen in meerdere landen en een uptime van 99,9 procent is GoDaddy een zeer populaire keuze voor veel verschillende klanten.

 • Prijzen: GoDaddy heeft zeer lage prijzen en voert regelmatig verkopen en specials uit. Er zijn verschillende niveaus voor hun hostingopties.
  • Shared Hosting: ze bieden Linux- en Windows-hostingplannen die beginnen bij $ 3,99 in de uitverkoop; meestal beginnen de plannen bij $ 7,99 per maand.
  • Cloud Hosting: uw eerste maand is gratis en vervolgens betaalt u een abonnement van 20 GB voor $ 5 per maand; met het hoogste abonnement krijg je 80 GB voor niet meer dan $ 80 per maand.
  • Reseller Hosting: ze bieden twee resellerprogramma’s: een basisplan voor maximaal 25 klanten dat begint bij $ 8,99 per maand en een pro-resellerprogramma dat onbeperkte klanten ondersteunt vanaf $ 14,99 per maand.
  • Dedicated Hosting: Dedicated IP-abonnementen beginnen bij $ 5,99 per maand.
  • Virtual Private Servers: Linux-abonnementen beginnen bij $ 24,99 per maand, te koop vanaf $ 29,99 per maand; Windows-abonnementen beginnen bij $ 34,99 per maand, normaal gesproken $ 39,99.
 • Klantenservice: GoDaddy biedt 24/7 telefonische ondersteuning voor een grote verscheidenheid aan locaties en talen. Ze hebben ook instant chat en een gedetailleerde database waar je naar informatie kunt zoeken. Er zijn actieve klantenforums en blogs voor extra hulp.
 • Snelheid: GoDaddy is niet de snelste host op de markt, maar ze bieden solide snelheidsprestaties.
 • Waarde: GoDaddy heeft jarenlange ervaring. Hun prijzen zijn extreem laag en ze bieden hoogwaardige klantenservice en sterke functies voor klanten over de hele wereld. Sommige pakketten bieden mogelijk ook reclame of stockfoto’s.
 • Kenmerken: Naast hun ondersteuning voor het bouwen van websites en hun expertise in domeinveilingen, bieden ze gehoste e-mail, website, logo en e-commerce website-ontwerp, samen met doe-het-zelf tutorials, beveiliging en andere hosting- en serveropties onder hun Pro-programma.
 • Downtime / Uptime: GoDaddy publiceert niet veel over hun downtime en uptime-tarieven, maar ze garanderen wel een uptime van 99,99 procent, in overeenstemming met industriestandaarden. Ze hebben datacenters en locaties over de hele wereld en hebben een solide geschiedenis van consistent goede service.

Wat is het beste voor jou?

Hoewel ze beide hostingbedrijven zijn die zijn gericht op kleine bedrijven, zijn er enkele grote verschillen tussen A2 en GoDaddy. Ze hebben allebei unieke kenmerken en specialiteiten waarmee ze diensten kunnen verlenen aan grote en kleine bedrijven en hebben programma’s die gebruikers van alle sterktes en capaciteiten kunnen ontvangen.

GoDaddy is een goede instapoptie voor mensen met een beperkt budget of weinig ervaring. Ze hebben programma’s voor resellers, aangesloten bedrijven en non-profitorganisaties. Ze hosten meer dan 65 miljoen domeinen en bieden transfers, nieuwe extensies, persoonlijke domeinen en bulkzoekdiensten. De doe-het-zelf Website Builder is ontworpen om een ​​nieuwe gebruiker in korte tijd aan de slag te helpen.

A2 is beter afgestemd op middelgrote bedrijven met ervaren personeel en enige kennis van webdesign en hostingbehoeften. Meer dan 30 aangepaste hostingpakketten en een breed scala aan functies voor de prijs maken van A2 een solide, betrouwbare optie.

Bekijk onze A2 Hosting vs. Siteground-post voor meer hostingopties.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map