Amazon Web Services (AWS) Hosting versus BlueHost-vergelijking mei 2020

Amazon Web Services (AWS) Hosting versus BlueHost-vergelijking mei 2020

Amazon Web Services (AWS) Hosting versus BlueHost-vergelijking mei 2020

Beslissen tussen Bluehost en Amazon Web Services (AWS) hosting?


Als dat zo is, ben je een zeldzaam ras.

De reden is dat dit twee totaal verschillende benaderingen zijn voor webhosting. Bluehost is een meer traditionele, goedkope host met de basisfuncties en de standaard ControlPanel-interface die u misschien gewend bent. AWS is gebouwd voor ontwikkelaars, met hun eigen interfaces en een ander prijsmodel.

Dat gezegd hebbende, zijn er enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen tussen deze twee hosts. Laten we erin duiken.

Als u nieuw bent bij webhosting of voor het eerst in een tijdje van provider verandert, kan de taak ontmoedigend zijn. Het kiezen van een webhostingservice is een moeilijke beslissing. Verschillende factoren spelen een rol in uw besluitvormingsproces. U moet nadenken over zaken als prijsstructuur, service-downtime en de beschikbare functies die een hostingservice u biedt.

Klantenservice is ook een belangrijke factor. U wilt direct technische ondersteuning wanneer er iets misgaat, of dat nu op het drukste moment van de dag of midden in de nacht is. We gaan zowel Amazon Web Services (AWS) Hosting als BlueHost-bedrijven opsplitsen om te bepalen welke een betere optie biedt voor uw webhostingbehoeften.

Snel terzijde: wilt u een perfecte hybride van AWS-prijzen met Bluehost-ondersteuning? Bekijk Cloudways – een hybride hostingoplossing met schaal, prijzen en klantenondersteuning in gedachten.

AWS versus BlueHost-vergelijkingsraster

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Downtime / Uptime99,95%99,9%
2KlantenserviceGoede service24/7 Live Chat
3Opslag startenVarieert50 GB
4Beginprijs$ 0,08 / uurBegint bij $ 3,95 / mo

Controleer de prijzen van Bluehost

AWS vs Bluehost A Ondersteuning B Snelheid C Functies D Waarde E Transparantie AWS Beoordeling 4 Recensent 3.1 8 stemmen 34.54.54.53.5ABCDE Bluehost Recensie 3.6 Recensent 3.5 18 stemmen 3.52.544.53.5 ABCDE

Vergelijk de topfuncties van AWS met Bluehost

Er zijn zoveel functies om te vergelijken als je naar hosts kijkt, het is niet eens grappig. Er is zoveel jargon dat het je hoofd kan laten draaien! Omdat onze site is bedoeld om hostingbedrijven af ​​te splitsen voor uw gemiddelde marketeer of ondernemer – in plaats van een doorgewinterde ontwikkelaar – willen we ons concentreren op de aspecten die voor u het belangrijkst zijn.

AWS heeft zoveel hostingopties dat het onmogelijk is om al hun producten in deze review te vergelijken. We richten ons in het algemeen op AWS, met hun EC2- en S3-hostingaanbod, evenals hun Amazon Lightsail-product dat is gericht op de kleine bedrijven / niet-technische markt.

Moet u zelfs AWS en Bluehost vergelijken?

Hier is het ding: als u deze twee bedrijven vergelijkt, wilt u misschien heroverwegen wat uw doelen zijn. Dit zijn echt twee verschillende beesten.

U moet voor AWS gaan als u een ontwikkelingsteam of bureau heeft dat u helpt bij het opzetten van uw hosting. AWS biedt geweldige schaalbaarheid, prijzen en opties, maar hun product is niet gemaakt voor de gemiddelde gebruiker. Om die reden wil ik u nu waarschuwen om te overwegen of u de ontwikkelingsbronnen heeft om AWS te beheren, of uw eigen technische vaardigheid. Dat gezegd hebbende, ze hebben wel een vrij nieuw Amazon Lightsail-product dat veel vriendelijker is voor de beginner, maar dit is nog steeds enigszins afgestemd op iemand met wat basisontwikkeling of technische vaardigheden.

Als je niet super technisch georiënteerd bent en gewoon een goede host met geweldige ondersteuning wilt, zou ik aanraden om eerst een paar andere hosts te vergelijken. Ten eerste, als u op zoek bent naar geweldige ondersteuning en ongeveer $ 15 / maand kunt uitgeven, raad ik u aan Bluehost te vergelijken met SiteGround. Als u op zoek bent naar een solide host met goede recensies, ga dan naar Bluehost vs A2 Hosting. Als je tussen $ 30-100 per maand kunt uitgeven voor wat sommigen beschouwen als de beste WordPress-hosting, bekijk dan de Bluehost vs WP Engine-recensie.

Oké, ik moest die context gewoon geven omdat er hier echt een groot verschil is tussen AWS en SiteGround, dus je moet context krijgen.

Vergelijking van downtime / uptime

Bij het vergelijken van de downtime / uptime-rapporten biedt een van deze hosts dit en de andere niet – wat een indicatie van kwaliteit zou moeten geven.

AWS biedt hun service health dashboard voor het publiek op elk moment te bekijken. Bluehost biedt zoiets niet.

Bluehost maakt geen claims over hun uptime-percentages op hun marketingpagina’s, hoewel ze over het algemeen een goede kwaliteit beloven. Ze stoppen net met het geven van een reëel percentage van de tijd dat hun service beschikbaar is. Huidige klanten geven wel aan dat hun service 99,9 procent van de tijd actief is. U hebt ook de mogelijkheid om SSL- en SSH-codering aan uw website toe te voegen, wat de beveiliging zal verbeteren en ook een sterkere verbinding tot stand zal brengen. Het bedrijf maakt gebruik van een UPS-stroomback-upsysteem en een sterke servercombinatie om uw service zo efficiënt mogelijk in bedrijf te houden.

Amazon Web Services (AWS) Hosting is misschien wel de echte marktleider met betrekking tot het uptime-percentage dat hun servers bieden. Het bedrijf gebruikt hetzelfde netwerk van servers als hun online winkel, dus elke keer dat het bedrijf investeert in technologie om Amazon.com te verbeteren, in theorie druppelt dezelfde technologie naar de AWS-servers die u als bedrijf kunt kopen. Het bedrijf biedt ook volledige redundantie van de site en automatische back-upsystemen, die ervoor zorgen dat hun servers te allen tijde actief zijn. Om te helpen met de beschikbaarheid van services bieden ze datacenters van over de hele wereld, waaronder Sao Paulo, Singapore, Tokio en Californië. Amazon Lightsail belooft een uptime van 99,95% in hun Service Level Agreement (SLA).

Vergelijking van functies

Bluehost biedt zijn klanten een schat aan functies. U zult genieten van zowat elke tool die u maar kunt bedenken om uw webhostingservice te verbeteren. Het bedrijf ondersteunt volledig verschillende coderingstypen, waaronder PHP, Perl 5, Javascript en Flash. U zult genieten van een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte en e-mailaccounts die naar eigen inzicht kunnen worden gebruikt. U kunt ook een onbeperkt aantal verschillende domeinnamen beheren, wat perfect is als uw bedrijf snel uitbreidt.

Amazon Web Services (AWS) Hosting biedt u geplande back-ups en virtuele cloudopslag, wat handig is als er iets misgaat, en u moet informatie ophalen vanaf wanneer uw website correct werkte. Hun hostingservice ondersteunt volledig verschillende platforms, waaronder Joomla, Ruby, WordPress en Magento. U kunt desgewenst ook Windows- en Linx-hostingopties gebruiken.

Vergelijking van klantenondersteuning

Bluehost heeft ruimte voor verbetering op de afdeling klantenservice. Op hun website staat dat klantenserviceondersteuning direct beschikbaar is via 24/7 live chats, e-mailtickets en telefoontjes. Er is ook een videotheek beschikbaar om u te helpen bij veelvoorkomende technische ondersteuningsproblemen. Het gebrek aan beschikbaarheid van klantenservice is echter een veel voorkomende klacht bij zowel voormalige als huidige klanten. Er zijn meldingen van lange wachttijden en inconsistente ondersteuningskwaliteit. U kunt het beste eerst een gesprek beginnen met een van hun verkopers om de kwaliteit te helpen bepalen.

Klantenservice-ondersteuning is een beetje verwarrend met Amazon Web Services (AWS). Aan de buitenkant maken ze niet veel kwaliteitsclaims voor klantenondersteuning, maar vragen ze je om in te loggen op de console om aan de slag te gaan. Ze bespreken ook het kiezen van een klantenondersteuningsplan, wat niet geruststellend is. Aangezien AWS zich richt op de ontwikkelaarsmarkt, moeten ze de klantenondersteuning afstemmen op een van hun vele producten. Kortom, de kwaliteit van hun klantenondersteuning is onzeker.

Prijsvergelijking

Bluehost heeft een aantal vrij goedkope startplannen om u binnen te krijgen, maar de prijzen stijgen na enige tijd, terwijl AWS consistentere prijzen heeft die ook goedkoop zijn.

De prijsstructuur voor Bluehost is gebouwd met uw standaard meerlaagse plannen die u aanmoedigen om de middelste optie te kiezen. Gedeelde hostingplannen beginnen bij $ 3,95 per maand (met korting) en bieden u één website met 50 GB beschikbare ruimte. U ontvangt ook vijf e-mailaccounts met elk 100 MB opslagruimte en een standaard prestatiegarantie. De volgende prijsstructuur is voor een VPS-abonnement dat begint bij $ 29,99 per maand. Voor die prijs ontvang je 2 CPU-cores, 30GB SAN en 2GB opslag.

Bluehost heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen:

‘Als u binnen 30 dagen annuleert, ontvangt u alleen een volledige terugbetaling op uw hostingservice. De geld-terug-garantie is niet van toepassing op de meeste add-on-producten, zoals domeinen, gezien het unieke karakter van hun kosten. ”

Dit is handig voor diegenen die de kwaliteit willen testen zonder uiteindelijk geld te verliezen.

Amazon Web Services (AWS) Hosting heeft een paar verschillende hostingproducten, dus de prijs varieert sterk afhankelijk van de behoeften. Het eenvoudigste plan voor bedrijfseigenaren is hun Lightsail-optie die begint bij $ 5 / maand. Dit vereenvoudigt de prijsstelling in vergelijking met sommige van hun andere producten die per minuut of per uur worden opgeladen. Als u van functie wilt wisselen of upgraden, bieden ze bijna alle denkbare functies onder de zon. Lightsail biedt een gratis proefperiode van één maand ook.

Final AWS vs Bluehost-aanbeveling

Bij het vergelijken van Amazon Web Services (AWS) Hosting en Bluehost, is het alsof je appels grotendeels met sinaasappels vergelijkt.

Bluehost is bedoeld voor beginnende bloggers en ondernemers die op een eenvoudige manier een website willen opzetten. AWS heeft een complex en verwarrend aantal opties voor beginners, hoewel hun Lightsail-aanbod een goede, eenvoudige manier is om te beginnen.

Als u tussen de twee moest kiezen en u goedkope en eenvoudige hosting wilde, dan is Bluehost de juiste keuze. Hoewel dat de sterke aanbeveling is om te kijken naar een aantal andere hoger gewaardeerde instaphosts zoals Siteground of A2 Hosting.

AWS is goedkoop, snel en zeer flexibel en zou worden aanbevolen voor een beginner als ze enigszins technisch onderlegd waren. Als je niet geïntimideerd bent door het leren van een nieuw systeem en je in het algemeen je weg kunt vinden door problemen, dan vind je de technische innovaties van AWS misschien aantrekkelijk en een sterke langetermijnoplossing. Als je net begint, moet je beginnen met Amazon Lightsail.

Andere optie? Bekijk Cloudways. Ze bieden beheerde webhosting op basis van de AWS- of Google Cloud-platforms. De perfecte combinatie van prijs en ondersteuning. Onze volledige Cloudways-beoordeling duikt in alle details.

Bluehost Review Samenvatting

Hieronder vindt u de samenvatting van onze volledige Bluehost-beoordeling.

Bluehost Beoordeling 3.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (18 stemmen) Pros

 • Enkele van de goedkoopste prijzen
 • Tal van functies
 • Goed voor beginners
 • Geweldige beveiligingsfuncties voor budgethosting

Nadelen

 • Snelheid kan een probleem zijn
 • Uptime niet gegarandeerd
 • Sommige ondersteuningsproblemen

Samenvatting Omdat Bluehost zo groot is en bronnen deelt met zusterbedrijven, kunnen ze een aantal van de goedkoopste prijzen aanbieden voor hosting. En voor ongelooflijk lage prijzen dekken Bluehost-abonnementen de meeste basisprincipes, zoals WordPress-hosting, VPS, solide beveiligingsfuncties en talloze gratis tools om op te starten. Maar aan het eind van de dag krijg je waar je voor betaalt. De klantenservice van Bluehost ontbreekt, de uptime is slecht en hun snelheid laat veel te wensen over. Webmasters met een beperkt budget die niet veel verkeer of supporttickets verwachten, vinden alles wat ze zoeken met Bluehost-prijzen. Maar als een grotere betrouwbaarheid belangrijk voor je is, is het de moeite waard om het extra geld uit te geven voor een meer klantgerichte host zoals SiteGround of WP Engine. Ondersteuning 3.5 Snelheid 2.5 Functies 4 Waarde 4.5 Transparantie 3.5

Samenvatting van AWS-beoordeling

Hieronder vindt u de samenvatting van onze volledige AWS-beoordeling.

Beoordelingen van Amazon Web Services 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (8 stemmen) Pros

 1. Automatisch schaalbare opslag
 2. Bied een Pay-Per-Use-model aan tegen lage kosten
 3. Uitstekende ondersteuningsopties
 4. Een gratis abonnement voor nieuwe gebruikers
 5. Grote terabyte-bestanden

Nadelen

 1. Standaardpakketten zijn niet beschikbaar
 2. Prijzen variëren per locatie
 3. U moet uw gebruik schatten en berekenen
 4. Ondersteuning moeilijker te contacteren

Support3Speed4.5Functies4.5Waarde4.5Transparantie3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector