Amazon Web Services (AWS) versus SiteGround Hosting-vergelijking 2020

Amazon Web Services (AWS) versus SiteGround Hosting-vergelijking 2020

Amazon Web Services (AWS) versus SiteGround Hosting-vergelijking 2020

SiteGround vergelijken met AWS is nogal raar.


Serieus, dit zijn twee totaal verschillende soorten services.

AWS is bedoeld voor doorgewinterde ontwikkelaars die weten hoe ze technische hosting moeten opzetten en uitvoeren, wat SiteGround super gebruiksvriendelijk is en is gebouwd voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Dus om door te gaan. Ontwikkelaar? Kiezen AWS.

Ondernemer of marketeer? Kies SiteGround.

We vergelijken een minder bekende optie en een hosting-krachtpatser, die beide fantastische recensies hebben ontvangen en voldeden aan de behoeften van veel tevreden klanten.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon Web Services wordt gerund door Amazon.com, de krachtpatser in online detailhandel en entertainment, en begon in 2006 als afdeling met infrastructuurdiensten voor informatietechnologie. Nu noemen we dat cloud computing. Door te kunnen afzien van on-site servers, hebben veel bedrijven ontdekt dat ze de voorkeur geven aan cloud computing vanwege de flexibiliteit en resultaatgerichte prestaties.

 • Prijzen: het aanmaken van een account bij Amazon Web Services is gratis en biedt gebruikers gedurende 12 maanden na de aanmeldingsdatum een ​​gratis niveau. Ze bieden ook andere gratis services die na het jaar worden voortgezet. Daarna bieden ze pay-as-you-go-prijzen voor meer dan 50 cloudservices. Gedurende de eerste 12 maanden ontvangen gebruikers:
  • Amazon EC2: aanpasbare rekencapaciteit die 750 uur per maand Linux, RHEL of SLES t2.micro-instantiegebruik omvat, of 750 uur per maand Windows t2.micro-instantiegebruik.
  • Amazon S3: Schaalbare infrastructuur voor gegevensopslag met lage latentie, inclusief 5 GB opslag, 20.000 get-verzoeken en 2.000 put-verzoeken.
  • Amazon RDS: de relationele databaseservice biedt vijf verschillende databases en omvat 750 uur Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro-instantiegebruik, 20 GB voor back-ups en 10.000.000 I / O’s.
  • AWS IoT: Dit maakt 250.000 gepubliceerde of afgeleverde berichten per maand mogelijk.
  • Amazon EC2 Container Registry: 500 MB opslag per maand.
 • Klantondersteuning: Amazon Web Services biedt vier serviceniveaus, met 24/7/365 basisondersteuning in alle accounts. Deze ondersteunende diensten omvatten technische ondersteuning, veelgestelde vragen over producten, zelfhulpcentra en een ondersteuningsformulier. Voor toenemende kosten biedt Amazon Web Services ook ontwikkelaars aan, zakelijke en zakelijke ondersteuningsklassen.
 • Snelheid: de snelheden zijn niet direct beschikbaar en kunnen per regio sterk verschillen.
 • Waarde: veel gebruikers van Amazon Web Services stellen het op prijs dat ze met het programma kunnen betalen terwijl ze werken voor de diensten die ze daadwerkelijk gebruiken. De kosten zijn per gigabyte en per overdracht in en uit de gegevensopslagbucket.
 • Kenmerken: Veel gebruikers zijn blij met de extra’s die Amazon Web Services biedt, waaronder verwijderingsverzoeken, Glacier-gegevensherstel, gratis inkomende gegevensoverdracht en uitgaand naar Amazon EC2 in Noord-Virginia. Alle anderen ontvangen de eerste 1 GB aan uitgaande overdracht gratis.
 • Downtime / Uptime: Amazon Web Services publiceert elke dag up-to-date beschikbaarheid van diensten voor zijn regio’s. Ze tonen ook de serviceonderbrekingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.
 • Bekijk al onze AWS vs. GoDaddy-post om al uw hostingopties te verkennen.

SiteGround Hosting

SiteGround, gelanceerd in Bulgarije, levert al meer dan 12 jaar hosting, niet alleen betaalbare pakketten die aan een grote verscheidenheid aan behoeften voldoen, maar ook het bouwen van een teamomgeving met een handgemaakte filosofie, wat betekent dat ze hun eigen hoogwaardige oplossingen creëren. Ze bieden toegevoegde waarde voor zowel werknemers als klanten, waardoor het personeel een leuke, creatieve omgeving krijgt en gebruikers 10 GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, hoge snelheden en bekroonde service krijgen.

 • Prijzen: de plannen van SiteGround kunnen iets hoger zijn dan die van andere website-hosts, maar de meeste klanten zijn enthousiast over de details die SiteGround in elk niveau heeft opgenomen.
  • Shared Hosting: Normaal geprijsd op $ 9,95, couponcodes verlagen dat tot $ 3,95.
  • Cloud Hosting: begint bij $ 60 per maand.
  • Reseller Hosting: een kredietplan, dat gelijk is aan een jaar hosting, is zo laag als $ 42 per krediet bij aankoop van 11 of meer credits.
  • Dedicated Hosting: Amerikaanse dedicated server-abonnementen beginnen bij $ 229 per maand.
 • Klantenondersteuning: er is geen seconde dat vertegenwoordigers van de klantenservice niet beschikbaar zijn voor directe chat, directe telefonische reacties en tickets die binnen ongeveer 10 minuten worden beantwoord. Servicevertegenwoordigers zijn in staat om technische problemen op te lossen, en doen dat vaak ook, vervullen verzoeken van klanten snel en overtreffen de verwachtingen.
 • Snelheid: alle hostingplannen bevatten solid state-schijven, evenals verbeterde prestaties met NGINX, HTTP / 2, PHP7 en gratis CDN. SiteGround heeft minstens 800 WAF-regels geschreven om zero-day kwetsbaarheden op te lossen en de snelheid te verbeteren door WordPress- en Joomla-sites te cachen.
 • Waarde: er zijn zoveel details en functies, evenals een hoog niveau van klantenondersteuning, dat SiteGround de iets hogere kosten voor maandelijkse pakketten meer dan goedmaakt..
 • Kenmerken: SiteGround biedt thema’s en tutorials voor WordPress-, Magento- en Joomla-sites en biedt gratis dagelijkse back-ups. Ongeacht het sitethema dat u kiest, SiteGround biedt een verbeterd, door de gebruiker geïntegreerd cPanel met extra functionaliteiten, hulp bij het maken en migreren van websites en een probleemloze installatie.
 • Downtime / Uptime: het bedrijf heeft een jaarlijkse uptime van 99,9965 procent en een maandelijkse uptime van 99,999 procent. SiteGround heeft ook een snelheidstest waarmee u de realtime laadsnelheden van uw site kunt controleren. Gebruikers van over de hele wereld kunnen kiezen uit datacenters in Amsterdam, Chicago, Londen en Singapore. Meer dan 90 procent van de problemen met de serverprestaties worden onmiddellijk opgelost, zegt SiteGround, dankzij hun softwareontwikkelingen met automatische realtime detectie en een geautomatiseerde onmiddellijke reactie die doorgaans geen menselijke interactie vereist.

Bekijk hier alle Siteground-opties

Wat is het beste voor jou?

Het vergelijken van Amazon Web Services en SiteGround is eigenlijk net als het vergelijken van appels met sinaasappels. In de kern is Amazon Web Services een goedkope cloudopslagoptie waarmee gebruikers gegevens kunnen beheren. De hostingservice helpt u de kosten laag te houden, aangezien u alleen betaalt voor wat u nodig heeft, maar het is erg belangrijk om alle aspecten van webontwikkeling te kennen en te begrijpen. Het is geweldig voor web- en app-ontwikkelaars die weten wat ze doen, maar andere gebieden die liever met sjablonen en thema’s werken, kunnen het een uitdaging vinden. SiteGround is een meer traditioneel webhostingbedrijf, waardoor het een betere keuze is voor e-commercebedrijven, marketeers en eigenaren van kleine bedrijven die niet regelmatig in webontwikkeling werken. Het bedrijf is ook een solide optie voor ontwikkelaars die flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden waarderen. Voor een vergelijking van webhosting tussen vergelijkbare hostingproviders, bekijk onze Siteground vs. GoDaddy-post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector