AWS-hosting versus HostGator-hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Bovenaan een geweldige lijst staan, gebeurt niet zomaar. Om je naam op de lijst te hebben moet je heel goed zijn in wat je ook doet. HostGator heeft de lijst gemaakt van de grootste webhostingbedrijven van dit jaar. De geweldige service die ze voor zo weinig kosten bieden, speelt een grote rol in deze prijs. Omdat ze pay as you go-hostingplannen aanbieden, kunnen klanten de service van HostGator proberen zonder de verplichting van een jaarplan. Ze vereisen geen opstartkosten of andere onnodige kosten, waardoor het mogelijk is om een ​​site op internet te hebben voor minder dan $ 10,00.


Alle websites van HostGator worden zwaar beschermd door hun aangepaste firewallregel. Elke site die ze hosten is beschermd tegen aanvallen van DDoS-hackers. Het raamwerk van HostGator wordt door het Amerikaanse ministerie van Handel als conform beschouwd en ze zijn door de Europese Commissie gecertificeerd als Safe Harbor..

Er zijn verschillende functies en extra’s beschikbaar via HostGator die hun services nog waardevoller maken. Elke site die ze hosten, wordt geleverd met onbeperkte e-mailaccounts. Ze bieden schijfruimte bij elk plan dat ze aanbieden. Elk plan is ook uitgerust met een eenvoudig te gebruiken sitebuilder, waardoor iedereen het uiterlijk van een site kan creëren en ontwikkelen. Ze geven de klant advertentiekredieten die kunnen worden gebruikt via AdWords, Facebook, Google en Bing / Yahoo. Ze bieden handige video’s en SEO-tips waarmee een site kan worden herkend op zowel Google als Bing. Er is ook een scanner voor Google Blacklisting en malware.

Of je nu de hele nacht je best doet of ‘s morgens vroeg opstaat, HostGator heeft altijd iemand beschikbaar om je te helpen. Ze staan ​​bekend om de vriendelijke klantenservice die ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bieden. Ze zijn beschikbaar via livechat, een ticketsysteem en telefonisch. HostGator heeft ook meer dan 650 Help-artikelen en meer dan 500 video-tutorials geleverd.

Bekijk onze SiteGround vs. HostGator-post om te zien hoe HostGator zich verhoudt tot andere hostingservices.

Amazon Web Services, ook wel bekend als AWS, is een webserviceplatform dat op de cloud is gebaseerd. Ze bieden klanten de apps en andere tools die nodig zijn om online applicaties te maken en te ontwikkelen, webgegevens bij te houden, serverruimte af te handelen en alle andere taken om een ​​online aanwezigheid te ontwikkelen. Klanten krijgen meerdere opties om uit te kiezen op basis van hun individuele doelen en wat ze proberen te bereiken via een website. Als de klant extra servers nodig heeft om te voorzien in een grote bedrijfsdatabase of om veel applicaties te maken en te verwerken, is er extra opslagruimte beschikbaar. Een bedrijf kan de informatie die het nodig heeft om te verzenden of te ontvangen, versnellen door middel van content delivery services die via AWS worden aangeboden. Dit verhoogt zowel de omzet als de uitvaltijd. Het monitoren van het gegevensgebruik en de effectiviteit ervan zijn services die AWS biedt en die realtime feedback geeft over de prestaties van een bepaalde website. Dit maakt de klant ook op de hoogte van eventuele wijzigingen die hun site en de effectiviteit ervan kunnen verbeteren.

Het basispakket dat via AWS wordt aangeboden, wordt geleverd met gratis hosting. Dit pakket bevat echter niet de hulp en beschikbare steun aan de betalende klanten van Amazon Web Service. Opgemerkt moet worden dat de meerderheid van de klanten die met het basispakket beginnen, zeer snel upgraden. Dit lijkt een voortdurende trend te zijn bij elk pakket dat AWS biedt. Deze abonnementen kunnen meer dan $ 45 per maand bedragen, afhankelijk van het gebruik. HostGator biedt maandelijkse pakketten vanaf $ 4,00 die standaard worden geleverd met hun 24/7 ondersteuningsteam. Ze bieden ook een lange lijst met andere functies met dit plan.

Dat gezegd hebbende, zijn de cijfers nog steeds ongelooflijk in het voordeel van AWS. Volgens datanyze.com komt HostGator op de 36e plaats wat betreft het aantal gehoste sites terwijl Amazon Hosting Services op de 2e plaats staat. Volgens het onderzoek van Datanyze is HostGator verantwoordelijk voor 17.570 sites. AWS host meer dan 1 miljoen. Gedurende de maand april 2016 heeft AWS meer dan 38.000 sites toegevoegd, terwijl HostGator hun aantal slechts met 634 heeft verhoogd.

Ik heb persoonlijk geen ervaring met een van deze twee bedrijven. Ik heb me een mening gevormd over de weinige artikelen die ik heb gelezen. AWS heeft veel betere cijfers dan GatorHost. Ze zijn ook een internationaal bedrijf dat veel tijd en moeite heeft gestoken in hun merk en reputatie. Ik hou van het idee van de hulp en ondersteuning die HostGator biedt, ongeacht het pakket dat een klant kiest. Ik denk dat iemand in het marketing- of ontwikkelingsvak de hoeveelheid ondersteuning die beschikbaar is bij HostGator op prijs zou stellen. Als ik de eigenaar van een klein bedrijf was, zou ik eerder mijn tijd en geld investeren in een gelijkgestemd bedrijf. Mijn persoonlijke ervaring is altijd een betere werkrelatie geweest met de kleinere bedrijven. Grotere bedrijven kunnen soms intimiderend zijn en ze tonen niet altijd hetzelfde niveau van respect en waardering voor ons kleinere jongens

Bekijk onze AWS vs. BlueHost-post om te zien hoe AWS het doet tegen andere hostingservices. Bekijk onze DreamHost vs. IPage-post voor meer hostingopties.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map