Bluehost vs DreamHost 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

Zowel Bluehost als DreamHost zijn oud in internetjaren. Ze zijn uitgegroeid tot massamarkt-hosts met honderdduizenden klanten, maar wat is beter? We vergelijken prijzen, snelheid, functies en meer om u te helpen beslissen.

PRIJZEN  |  WAARDEONDERSTEUNING  |  UPTIME  |  SNELHEID  |  KENMERKEN  |  CONCLUSIE  


Bluehost is een van de meest populaire hostingbedrijven ter wereld, maar is het iets voor jou? Met naamsbekendheid en verbeterde klantenondersteuning is het een solide keuze voor beginners.

4.5

Recensent

4.6

Gebruikers (12 Stemmen)

VS.

DreamHost is weer zo’n van die grote, goedkope shared hosting-bedrijven die er voor altijd zijn. Opgericht in 1996, hebben ze een aantal tevreden klanten die meer dan 20 jaar oud zijn. Als u op zoek bent naar goedkope massamarkthosting, is DreamHost een van de beste.

3.9

Recensent

3.8

Gebruikers 

Prijzen

Score: 4,5

Bluehost heeft een aantal van de meest betaalbare prijzen op instapniveau, waarbij shared hosting het populairst is tegen bodemprijzen. We hebben een half punt voor de prijs afgetrokken vanwege de vereiste termijn van drie jaar voor de beste deal, maar over het algemeen is het ongeveer zo goedkoop als maar kan:

SharedWordPressVPS
Verkoopprijs$ 2,95 / maand$ 19,95 / maand$ 18,99 / maand
Normale prijs$ 7,99 / mnd$ 29,99 / maand$ 29,99 / maand
Best voorBeginnersWordPressOndernemingen

Bekijk prijzen

Score: 4,5

DreamHost was vroeger duurder dan andere gedeelde hosts, maar nu zijn ze daar met de goedkoopste. Met een jaarlijks gedeeld hostingplan kunt u binnenkomen voor slechts $ 2,59 per maand. Als je de verbintenis niet wilt, kun je maandelijks gaan voor slechts $ 4,95 / maand. Het beste gedeelte? DreamHost verhoogt de prijs niet na de eerste periode – ze zijn overal goedkoop en eerlijk.

SharedDreamPressVPS Business
Jaarlijkse prijs$ 2,59 / maand$ 16,95 / maand$ 27,50 / maand
maandelijkse prijs$ 4,95 / maand$ 19,95 / maand$ 30,00 / maand
Best voorBeginnersTussenliggende WordPress-sitesGroeiende kleine bedrijven

Bekijk prijzen

Waarde

Score: 4,5

Naar onze mening is Bluehost een enorme waarde. Met prijzen vanaf slechts $ 2,95 / maand (promoprijs), krijg je nog steeds de steun van een zeer groot bedrijf met de verwachte klantenondersteuning en servicekwaliteit. Enkele van de belangrijkste functies die zijn inbegrepen in de prijzen voor starters die de waarde verhogen, zijn onbeperkte bandbreedte, een gratis SSL-certificaat en 50 SSD in opslag.

We denken dat de Plus shared hosting een betere deal is onbeperkt websites inbegrepen, onbeperkte opslag en onbeperkte domeinen. Als u doorgaat naar andere plannen, ziet u een algehele grote waarde voor het geld dat u uitgeeft. Je krijgt naar waarheid geen super premium-functies, maar de waarde zal erg hoog zijn. 

Score: 4,5

Als het om waarde gaat, is DreamHost een van de beste. Lage prijzen in combinatie met handige functies en een supergenereuze geld-terug-garantie van 97 dagen is een overwinning voor kleine bedrijven.

Bovendien bieden ze onbeperkte bandbreedte, gratis domeinnamen, gratis SSL-certificaten en compenseren ze voor dips in uptime. Ze bieden echt een van de beste service level-overeenkomsten die beschikbaar zijn.

Vergeleken met Bluehost en HostGator komt DreamHost sterk uit. De enige host met een betere waardepropositie is SiteGround.

Klantenservice

Score: 3,5

De klantenondersteuning van Bluehost is een allegaartje. Sommige recente recensenten hebben nooit een probleem gehad, anderen hebben verhalen over lang wachten en onvoldoende ondersteuning krijgen.

Met 24/7 ondersteuning via zowel telefoon als livechat – u kunt ze altijd in handen krijgen. In tegenstelling tot andere, meer premium ondersteuning, krijgt u mogelijk niet de hoogste kwaliteitstechnologie of de snelste service.

Meer details

Score: 3,5

Een gebied waar DreamHost gewoon niet perfect in is, is klantenondersteuning. Ondersteuning wordt geboden via e-mail en livechat, of u kunt een terugbelverzoek indienen. Hmm, een soort hoofdkrabber. Ze hebben niet de 24/7/365 ondersteuning die de meeste hostingbedrijven hebben.

Bovendien, zelfs als u op de site bent als potentiële klant, wordt u verteld om tijdens kantooruren terug te komen. De realiteit is dat hostingondersteuning een 24/7 klus is – en DreamHost is niet snuiftabak.

Meer details

Uptime hosten

Score: 4,5

Uit rapporten over het web blijkt dat de uptime van Bluehost redelijk sterk is met 99,99% tot 100%.

Het is echter moeilijk te vinden of ze een specifieke uptime-garantie bieden, zoals HostGator (zusterbedrijf) doet. Hun server uptime overeenkomst pagina belooft alleen vage beloftes van minder dan 15 minuten stilstand voordat ze worden verholpen. 

Hun gedeelde hostingpagina verwijst niet naar een specifieke uptime-belofte. Dus zelfs met geweldige uptime-rapporten in het algemeen met minimale downtime, leggen we ze een half punt vast vanwege een gebrek aan transparantie over dit probleem.

Score: 4,0

Rapporten over het web laten zien dat de uptime van DreamHost redelijk sterk is met 99,99% tot 100%.

Het beste gedeelte? Hun 100% uptime-garantie. Als uw website om welke reden dan ook niet beschikbaar is, wordt uw account één uur lang gratis gehost voor elk uur dat de website niet beschikbaar is.

Het goede is dat hun uptime in het afgelopen jaar gemiddeld ongeveer 99,98% bedroeg – dus verwacht niet dat u dat krediet moet verzilveren.

Snelheid

Score: 3,5

Bluehost heeft de afgelopen jaren aanzienlijke snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Vroeger waren er talloze klachten van gebruikers, maar ze hebben hun hardware geüpgraded om dit serieus te nemen.

U hoeft echter alleen maar naar toe te gaan Twitter om tonnen klachten te zien. Veel van de snelheidsproblemen komen nu van de algehele configuratie van uw website en niet alleen van hosting, dus houd daar rekening mee. Bluehost heeft ook tonnen klanten, dus er zullen ongetwijfeld enkele klachten zijn. 

Bluehost maakte de eervolle vermeldingen in onze snelste vergelijkingspost voor webhosting. Controleer dat bericht als je de ultieme sitesnelheid nodig hebt.

Score: 4,0

DreamHost heeft geweldige rapporten over snelheid en staat stevig in de top 25% van hosts wat betreft laadtijd. Ze richten zich er niet op als een hoofdkenmerk, maar je ziet niet veel klachten van klanten.

Op hun DreamPress-plan hebben ze hun databases alleen voor WordPress geoptimaliseerd, evenals Memcache geïmplementeerd. Dus ze hebben zeker snelheid in gedachten. Zorg ervoor dat u met hun ondersteuning chat als het een grote zorg voor u is.

Kenmerken

Score: 3,5

Bluehost heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om te beginnen en een zeer betaalbare manier om beginnende bloggers te starten. Ze bevatten een gratis SSL van Let’s Encrypt, wat een must is, evenals onbeperkte bandbreedte.

Wanneer u echter vergelijkt met andere bedrijven zoals SiteGround en A2 Hosting, mist Bluehost enkele extra functies die erg handig zijn. Een klacht is het feit dat je moet betalen voor migraties, wat vervelend is.

U moet ook upgraden naar enkele van de duurdere gedeelde plannen zoals Choice Plus en Pro om back-ups van de site te krijgen – die van cruciaal belang zijn voor elke site.

Bekijk alle functies

Score: 4,0

Pound-for-pound, DreamHost biedt enkele van de beste functies van elk goedkoop hostingbedrijf. Hun goedkoopste gedeelde abonnement omvat een gratis domein, onbeperkte bandbreedte, vooraf geïnstalleerde WordPress en een gratis SSL-certificaat. Hun DreamPress WordPress-hosting is een sterke waardepropositie voor volledig uitgeruste WordPress-hosting die op een bepaald niveau kan concurreren met WP Engine en Kinsta.

U krijgt geen gratis migraties en u mist 24/7 telefonische ondersteuning die andere hosts bieden, dus we moeten ze een punt geven. Over het algemeen – geweldige gastheer, geweldige functies.

Bekijk alle functies

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map