Bluehost vs HostGator 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

Bluehost vs HostGator 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

Bluehost vs HostGator 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

De beslissing van Bluehost vs HostGator is moeilijk. Waarom? Nou, het zijn allebei betaalbare instaphosts met veel opties. Het zijn merknamen waarover je hebt gehoord, en misschien zelfs van een beroemde podcaster. Dus wat is het beste voor jou? We graven hieronder in.

PRIJZEN  |  WAARDEONDERSTEUNING  |  UPTIME  |  SNELHEID  |  KENMERKEN  |  CONCLUSIE  


Bluehost is een van de meest populaire hostingbedrijven ter wereld, maar is het iets voor jou? Met naamsbekendheid en verbeterde klantenondersteuning is het een solide keuze voor beginners.

4.5

Recensent

4.6

Gebruikers (12 Stemmen)

VS.

Met meer dan 1 miljoen gehoste websites is HostGator een kolos. HostGator is een geweldige startershost voor diegenen die op zoek zijn naar goedkope hosting met een aantal geavanceerde functies.

3.8

Recensent

4.2

Gebruikers (11 Stemmen)

Prijzen

Score: 4,5

Bluehost heeft een aantal van de meest betaalbare prijzen op instapniveau, waarbij shared hosting het populairst is tegen bodemprijzen. We hebben een half punt voor de prijs afgetrokken vanwege de vereiste termijn van drie jaar voor de beste deal, maar over het algemeen is het ongeveer zo goedkoop als maar kan:

SharedWordPressVPS
Verkoopprijs$ 2,95 / maand$ 19,95 / maand$ 18,99 / maand
Normale prijs$ 7,99 / mnd$ 29,99 / maand$ 29,99 / maand
Best voorBeginnersWordPressOndernemingen

Bekijk prijzen

Score: 4,5

HostGator heeft een grote selectie aan abonnementen, van voordelige gedeelde hosting tot dure VPS-hosting. HostGator is zeer agressief in hun prijzen en geeft enorme kortingen omdat ze marktaandeel willen winnen. Hun ambitie is uw voordeel:

SharedWordPressVPS
Verkoopprijs$ 2,75 / maand$ 5,95 / maand$ 29,95 / maand
Normale prijs$ 10,95 / maand$ 14,95 / maand$ 89,95 / maand
Best voorBeginnersWordPress-sitesGroeisites

Bekijk prijzen

Waarde

Score: 4,5

Naar onze mening is Bluehost een enorme waarde. Met prijzen vanaf slechts $ 2,95 / maand (promoprijs), krijg je nog steeds de steun van een zeer groot bedrijf met de verwachte klantenondersteuning en servicekwaliteit. Enkele van de belangrijkste functies die zijn inbegrepen in de prijzen voor starters die de waarde verhogen, zijn onbeperkte bandbreedte, een gratis SSL-certificaat en 50 SSD in opslag.

We denken dat de Plus shared hosting een betere deal is onbeperkt websites inbegrepen, onbeperkte opslag en onbeperkte domeinen. Als u doorgaat naar andere plannen, ziet u een algehele grote waarde voor het geld dat u uitgeeft. Je krijgt naar waarheid geen super premium-functies, maar de waarde zal erg hoog zijn. 

Score: 4,5

HostGator biedt geweldige waarde voor zijn prijzen. Eerlijk gezegd is het niet zo sterk als SiteGround, wat de algemene favoriet is, maar HostGator zal je zeer betaalbaar binnenhalen.

Het heeft over het algemeen een zeer sterke waarde, want voor wat je betaalt, krijg je een heleboel functies zoals gratis migraties, onbeperkte bandbreedte en 24/7/365 ondersteuning.

Waar we geen sterke waarde zien, is waar ze kosten in rekening brengen voor extra’s die anderen gratis opnemen, zoals back-ups – die cruciaal zijn voor de gezondheid van uw site. Ze willen ook extra in rekening brengen voor een nog betere uptime, wat naar onze mening een basisfunctie zou moeten zijn die in alle plannen is opgenomen, hoe goedkoop ook.

Klantenservice

Score: 3,5

De klantenondersteuning van Bluehost is een allegaartje. Sommige recente recensenten hebben nooit een probleem gehad, anderen hebben verhalen over lang wachten en onvoldoende ondersteuning krijgen.

Met 24/7 ondersteuning via zowel telefoon als livechat – u kunt ze altijd in handen krijgen. In tegenstelling tot andere, meer premium ondersteuning, krijgt u mogelijk niet de hoogste kwaliteitstechnologie of de snelste service.

Meer details

Score: 3

HostGator controleert alle vakjes aan de oppervlakte met hun ondersteuning: 24/7 en 365 dagen per jaar. Via chat en telefoon. Maar klanten vertellen een ander verhaal.

Er zijn veel klachten over trage reacties, incompetente medewerkers en algehele ondermaatse ondersteuning. Er zijn genoeg mensen die geen klachten hebben, dus we raden je aan om eerst hun ondersteuning te testen voordat je iets koopt.

Meer details

Uptime hosten

Score: 4,5

Uit rapporten over het web blijkt dat de uptime van Bluehost redelijk sterk is met 99,99% tot 100%.

Het is echter moeilijk te vinden of ze een specifieke uptime-garantie bieden, zoals HostGator (zusterbedrijf) doet. Hun server uptime overeenkomst pagina belooft alleen vage beloftes van minder dan 15 minuten stilstand voordat ze worden verholpen. 

Hun gedeelde hostingpagina verwijst niet naar een specifieke uptime-belofte. Dus zelfs met geweldige uptime-rapporten in het algemeen met minimale downtime, leggen we ze een half punt vast vanwege een gebrek aan transparantie over dit probleem.

Score: 4,5

Met meer dan 99,5% uptime, afhankelijk van de bron, valt er met HostGator niet veel te klagen.

Bovendien biedt HostGator gratis maand hosting aan als deze onder de 99,9% garantie.

We hebben ze een half punt gedokt omdat er af en toe klachten van gebruikers zijn geweest, en we zien ook liever 99,99% uptime voor de beste providers.

Snelheid

Score: 3,5

Bluehost heeft de afgelopen jaren aanzienlijke snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Vroeger waren er talloze klachten van gebruikers, maar ze hebben hun hardware geüpgraded om dit serieus te nemen.

U hoeft echter alleen maar naar toe te gaan Twitter om tonnen klachten te zien. Veel van de snelheidsproblemen komen nu van de algehele configuratie van uw website en niet alleen van hosting, dus houd daar rekening mee. Bluehost heeft ook tonnen klanten, dus er zullen ongetwijfeld enkele klachten zijn. 

Bluehost maakte de eervolle vermeldingen in onze snelste vergelijkingspost voor webhosting. Controleer dat bericht als je de ultieme sitesnelheid nodig hebt.

Score: 3,0 

Shared hosting heeft meestal problemen met snelheidsproblemen, puur gebaseerd op de lagere kosten van de hosting. HostGator zit stevig midden in het peloton als het gaat om snelheid. Als je zoekt Twitter, je ziet niet zoveel klachten als andere shared hosts zoals Bluehost, wat een goed anekdotisch teken is.

Als u op zoek bent naar een sneller HostGator-product, bekijk dan HostGator Cloud-hosting. Als u echter nog snellere shared hosting wilt die de bank niet kapot maakt, raden we ten zeerste A2 Hosting of SiteGround aan. Daar zul je veel blijer mee zijn.

Kenmerken

Score: 3,5

Bluehost heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om te beginnen en een zeer betaalbare manier om beginnende bloggers te starten. Ze bevatten een gratis SSL van Let’s Encrypt, wat een must is, evenals onbeperkte bandbreedte.

Wanneer u echter vergelijkt met andere bedrijven zoals SiteGround en A2 Hosting, mist Bluehost enkele extra functies die erg handig zijn. Een klacht is het feit dat je moet betalen voor migraties, wat vervelend is.

U moet ook upgraden naar enkele van de duurdere gedeelde plannen zoals Choice Plus en Pro om back-ups van de site te krijgen – die van cruciaal belang zijn voor elke site.

Bekijk alle functies

Score: 4,0

HostGator wordt vaak vergeleken met Bluehost vanwege zijn prijzen en functies, en over het algemeen wint HostGator hier de overwinning.

Tussen de twee bedrijven is HostGator gebouwd voor meer professionele gebruikers. En wanneer u HostGator vergelijkt met een ander gedeeld hostingbedrijf, moet u daar rekening mee houden.

We houden van het feit dat migraties zijn inbegrepen, ze hebben installaties met één klik, staan ​​op cPanel en bieden een uptime-garantie van 99,9%. We houden nog steeds van andere hosts zoals SiteGround beter voor algemene functies, maar HostGator heeft wat je nodig hebt om te beginnen.

Bekijk alle functies

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector