SiteGround vs Bluehost 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

SiteGround vs Bluehost 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

SiteGround vs Bluehost 2020: vergelijk prijzen, functies en meer

TLDR; Als u kiest tussen SiteGround en Bluehost, raden we SiteGround aan als de beste algehele waardehost. U krijgt eersteklas ondersteuning, betere functies en algehele hogere kwaliteit hosting. Bluehost heeft enkele prijsvoordelen. Lees verder voor de volledige uitsplitsing.

PRIJZEN  |  WAARDEONDERSTEUNING  |  UPTIME  |  SNELHEID  |  KENMERKEN  |  CONCLUSIE  


SiteGround is een van de snelstgroeiende hostingbedrijven ter wereld en waarschijnlijk de beste host voor de meeste mensen. Met een onberispelijke klantenondersteuning, geweldige functies en lage prijzen valt er veel te waarderen aan dit wereldwijde hostingbedrijf.

4.8

Recensent

4.9

Gebruikers (79 Stemmen)

VS.

Bluehost is een van de meest populaire hostingbedrijven ter wereld, maar is het iets voor jou? Met naamsbekendheid en verbeterde klantenondersteuning is het een solide keuze voor beginners.

4.5

Recensent

4.6

Gebruikers (12 Stemmen)

Prijzen

Score: 4,5

De prijzen van SiteGround beginnen belachelijk laag voor de functies die u krijgt. De enige klacht van de meeste gebruikers is het feit dat de prijzen na het eerste jaar oplopen tot de volledige prijs, tegen bijna het dubbele. SiteGround biedt meestal geweldige kortingen, zodat u altijd een goede deal kunt vinden. Alles van SiteGround gedeeld tot dedicated hosting is een zeer betaalbare prijs.

StartUpGrowBigGoGeek
Verkoopprijs$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 7,95 / maand
Normale prijs$ 11,95 / mnd$ 11,95 / mnd$ 34,95 / maand
Best voorBeginnersGemiddeldVoordelen

Bekijk prijzen

Score: 4,5

Bluehost heeft een aantal van de meest betaalbare prijzen op instapniveau, waarbij shared hosting het populairst is tegen bodemprijzen. We hebben een half punt voor de prijs afgetrokken vanwege de vereiste termijn van drie jaar voor de beste deal, maar over het algemeen is het ongeveer zo goedkoop als maar kan:

SharedWordPressVPS
Verkoopprijs$ 2,95 / maand$ 19,95 / maand$ 18,99 / maand
Normale prijs$ 7,99 / mnd$ 29,99 / maand$ 29,99 / maand
Best voorBeginnersWordPressOndernemingen

Bekijk prijzen

Waarde

Score: 5,0

Je zult geen betere hostingwaarde op de markt vinden dan SiteGround, we kunnen hun lof niet genoeg zingen. Met 24/7 ondersteuning, dagelijkse back-ups en gratis SSL biedt SiteGround alle basisprincipes die u nodig hebt om te beginnen.

We raden een upgrade ten zeerste aan om voor het GrowBig-plan te gaan – u krijgt onbeperkt websites, verdubbel de opslag en WordPress-staging (vertrouw ons dat u dat wilt). Daarnaast krijg je gratis migratie, wat een hoop gedoe scheelt. Onze enige klacht met de waarde van SiteGround is de beperkte schijfruimte, die snel vol kan raken.

Score: 4,5

Naar onze mening is Bluehost een enorme waarde. Met prijzen vanaf slechts $ 2,95 / maand (promoprijs), krijg je nog steeds de steun van een zeer groot bedrijf met de verwachte klantenondersteuning en servicekwaliteit. Enkele van de belangrijkste functies die zijn inbegrepen in de prijzen voor starters die de waarde verhogen, zijn onbeperkte bandbreedte, een gratis SSL-certificaat en 50 SSD in opslag.

We denken dat de Plus shared hosting een betere deal is onbeperkt websites inbegrepen, onbeperkte opslag en onbeperkte domeinen. Als u doorgaat naar andere plannen, ziet u een algehele grote waarde voor het geld dat u uitgeeft. Je krijgt naar waarheid geen super premium-functies, maar de waarde zal erg hoog zijn. 

Klantenservice

Score: 5,0

De klantenondersteuning van SiteGround is serieus episch. U krijgt 24/7/365 ondersteuning via telefoon, e-mail en chat. Ondersteuningsagenten zijn vriendelijk, behulpzaam en doen er alles aan om uw problemen op te lossen.

Bekijk onze volledige SiteGround-recensie om de lof van hun klanten te zien zingen – het komt allemaal neer op ondersteuning. Ze hebben dat koekje gekraakt. Als u een beginner bent, moet ondersteuning uw hoogste prioriteit zijn, dus ga voor dat aspect met SiteGroun over een andere host. 

Meer details

Score: 3,5

De klantenondersteuning van Bluehost is een allegaartje. Sommige recente recensenten hebben nooit een probleem gehad, anderen hebben verhalen over lang wachten en onvoldoende ondersteuning krijgen.

Met 24/7 ondersteuning via zowel telefoon als livechat – u kunt ze altijd in handen krijgen. In tegenstelling tot andere, meer premium ondersteuning, krijgt u mogelijk niet de hoogste kwaliteitstechnologie of de snelste service.

Meer details

Uptime hosten

Score: 5,0

SiteGround belooft een uptime van 99,99%, wat ongeveer net zo goed is als mogelijk. Testen door derden bevestigen, en tonen het bereik van 99,95% tot 100% maand na maand.

SiteGround biedt proactieve monitoring met hun aangepaste softwarestack en AI om agressieve botaanvallen te voorkomen. Maak je geen zorgen over de uptime met SiteGround, ze hebben het gedekt.

Score: 4,5

Uit rapporten over het web blijkt dat de uptime van Bluehost redelijk sterk is met 99,99% tot 100%.

Het is echter moeilijk te vinden of ze een specifieke uptime-garantie bieden, zoals HostGator (zusterbedrijf) doet. Hun server uptime overeenkomst pagina belooft alleen vage beloftes van minder dan 15 minuten stilstand voordat ze worden verholpen. 

Hun gedeelde hostingpagina verwijst niet naar een specifieke uptime-belofte. Dus zelfs met geweldige uptime-rapporten in het algemeen met minimale downtime, leggen we ze een half punt vast vanwege een gebrek aan transparantie over dit probleem.

Snelheid

Score: 4,5

SiteGround biedt meerdere niveaus van snelheidsoptimalisatie: CDN-optimalisatie, Cloudflare, dynamische caching en memcaching. Al deze helpen de snelheid van uw site te verbeteren met door SiteGround gebouwde technologie.

Bovendien is hun klantenserviceteam altijd beschikbaar om u te helpen en tips te geven over hoe u uw site kunt versnellen. Er zijn misschien snellere hosts, maar dit is een van de beste voor de prijs.

Score: 3,5

Bluehost heeft de afgelopen jaren aanzienlijke snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Vroeger waren er talloze klachten van gebruikers, maar ze hebben hun hardware geüpgraded om dit serieus te nemen.

U hoeft echter alleen maar naar toe te gaan Twitter om tonnen klachten te zien. Veel van de snelheidsproblemen komen nu van de algehele configuratie van uw website en niet alleen van hosting, dus houd daar rekening mee. Bluehost heeft ook tonnen klanten, dus er zullen ongetwijfeld enkele klachten zijn. 

Bluehost maakte de eervolle vermeldingen in onze snelste vergelijkingspost voor webhosting. Controleer dat bericht als je de ultieme sitesnelheid nodig hebt.

Kenmerken

Score: 5,0

SiteGround heeft een aantal van de beste functies van alle hosts. Ze bieden niet alleen hun eigen aangepaste tools om uw leven gemakkelijker te maken, maar ze maken ook gebruik van cPanel, Cloudflare en andere technologieën van derden.

Mijn favoriet van de functies omvat WordPress-staging, memcached speed-technologie en het hele scala aan upgrade-opties die SiteGround biedt.

Bekijk alle functies

Score: 3,5

Bluehost heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om te beginnen en een zeer betaalbare manier om beginnende bloggers te starten. Ze bevatten een gratis SSL van Let’s Encrypt, wat een must is, evenals onbeperkte bandbreedte.

Wanneer u echter vergelijkt met andere bedrijven zoals SiteGround en A2 Hosting, mist Bluehost enkele extra functies die erg handig zijn. Een klacht is het feit dat je moet betalen voor migraties, wat vervelend is.

U moet ook upgraden naar enkele van de duurdere gedeelde plannen zoals Choice Plus en Pro om back-ups van de site te krijgen – die van cruciaal belang zijn voor elke site.

Bekijk alle functies

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector