Vergelijk Amazon Web Services (AWS) vs GoDaddy: kosten of gemak? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Amazon Web Services (AWS) vergelijken met GoDaddy is als het vergelijken van appels met sinaasappels.


Of vergelijk de spaceshuttle (AWS) met een commercieel vliegtuig (GoDaddy). Ze brengen je allebei over de hele wereld, maar de ene is veel complexer, met veel meer potentieel, terwijl de andere zeer benaderbaar is.

GoDaddy is vereenvoudigd voor beginners, Amazon Web Services (AWS) is voor ontwikkelaars en gevorderde gebruikers. Terzijde: u kunt alle voordelen van AWS-schaal en prijzen krijgen, maar met beheerde ondersteuning door voor Cloudways te gaan.

Opmerking: vanaf 2020 kunt u GoDaddy Managed WordPress Hosting voor slechts $ 1 / maand krijgen via deze link (een speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon). Dit is een SCREAMING DEAL en zal naar verwachting niet lang duren.

AWS vs GoDaddy: prijzen

Wanneer u de prijzen van AWS en GoDaddy vergelijkt, moet u weten dat ze veel anders prijzen.

GoDaddy brengt vaste maandelijkse kosten in rekening, zo laag als $ 1 per maand, met promotieprijzen.

AWS biedt meerdere opties – zowel per minuut als met vaste prijs Amazon lichtzeil.

Een ENORM voordeel is dat Amazon eigenlijk het eerste jaar gratis hosting aanbiedt. Nu is het een zeer beperkte gratis hostingoplossing, maar het is een geweldige manier om te beginnen.

AWS vs Godaddy: functies

Probeer als beginner naar deze AWS-opties te kijken en raak niet overweldigd:

aws hosting opties

Terwijl GoDaddy-hosting iets eenvoudiger is:

godaddy webhosting opties

Nu gaat GoDaddy iets meer in detail dan alleen deze drie opties, maar het laat zien dat ze gericht zijn op je gemiddelde mom n pop website builder.

Klantenservice

GoDaddy en AWS richten zich op twee verschillende markten en hun ondersteuning is dus anders.

GoDaddy voert voornamelijk ondersteuning via de telefoon en ze richten zich echt op het helpen van kleine bedrijven en eigenaren van persoonlijke websites.

AWS is bedoeld voor bedrijven, dus met dat in gedachten moet je AWS-ondersteuning toevoegen met de zakelijke ondersteuning komt op $ 100 / mo.

AWS biedt veel ondersteuning bij hun producten. Blogs, een link om contact met ons op te nemen, discussieforums, hulp, live chats en ondersteuning stellen iedereen in staat om contact te leggen met een vertegenwoordiger.

GoDaddy heeft online opslag, productondersteuning, verzendtickets voor ondersteuning en zet een domein over. De klantenondersteuning van beide kanten is ongeveer gelijk, met verschillende opties voor jou. Het is moeilijk te zeggen welke beter is, omdat ze enorm verschillende soorten ondersteuning bieden. Als u meteen contact met iemand moet maken, is AWS de betere optie. Als je wat ondersteuning voor producten nodig hebt, is GoDaddy de betere keuze.

Snelheid

Beide bieden hoge snelheden voor het runnen van uw website. De snelheid van AWS lijkt sneller te zijn dan GoDaddy, omdat je sneller verbinding kunt maken met een vertegenwoordiger. Als je kijkt naar de snelheid waarmee je je website nodig hebt, heeft GoDaddy een aantal hoge snelheden om je op weg te helpen. De snelheden variëren afhankelijk van uw behoeften, maar ze zullen werken om u op weg te helpen. Geen van beide is een vreselijke optie, dus je zult met beide goed zijn. Als je op zoek bent naar het gratis jaarabonnement met AWS, zal de snelheid een stuk langzamer zijn dan je nodig hebt.

Waarde

Als u de prijs van AWS kunt betalen, zou de waarde beter zijn. Aangezien u met AWS veel meer schijfruimte krijgt, is het wellicht het hogere prijskaartje waard. Voor een lager prijskaartje heeft GoDaddy de betere prijs.

Je krijgt misschien niet de beste functies met GoDaddy, maar het is zeker gemakkelijker voor de portemonnee. Het hangt allemaal af van uw behoeften om uw doelen te bereiken. GoDaddy heeft meer domeinen overgedragen of verwijderd, wat betekent dat u uw sitedomein gemakkelijker kunt verliezen. Met AWS hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Kenmerken

De 1TB aan bandbreedte die je bij AWS krijgt, geeft je veel snelheid. De 1 TB schijfruimte die u bij AWS krijgt, is een uitstekende functie met AWS. GoDaddy heeft onbeperkte bandbreedte, dus je gaat niet over je hoeveelheid bandbreedte. De 100 GB schijfruimte

is echter niet ideaal om veel informatie op te slaan. Het aantal transfers van en naar GoDaddy betekent dat je een domeinnaam sneller kunt vinden dan AWS. De keerzijde daarvan betekent dat u ook uw GoDaddy-domein sneller kunt verliezen. Meer mensen lijken te genieten van de AWS in vergelijking met GoDaddy, maar ze bieden allebei uitstekende producten.

Uptime

AWS heeft een uitstekende uptime en biedt tot 100%.

GoDaddy heeft bijna hetzelfde, maar ze komen op de tweede plaats met 99,94%.

Sites die door AWS worden gehost, werken langer dan GoDaddy, maar het verschil is bijna onbelangrijk. De reden kan gedeeltelijk zijn omdat GoDaddy bijna een miljoen verschillende sites tegelijkertijd host. AWS host minder dan 3000 per dag. Deze discrepantie zorgt er niet voor dat uw site op beide hostsites crasht. Met beide krijgt u bijna dezelfde resultaten, maar AWS is de betere optie als u op zoek bent naar een betere uptime.

Conclusie

Iedereen kent GoDaddy, het is de Wal-Mart van hosting. Het is aan de goedkopere kant (hoewel niet de goedkoopste op lange termijn), doet het werk prima en heeft een goede ondersteuning. Ze doen dingen op hun eigen manier, maar daar is GoDaddy aan gewend.

AWS is perfect voor ervaren webontwikkelaars en systeembeheerders, maar niet voor uw dagelijkse bedrijfseigenaar. EEN perfecte hybride dat geeft u het beste van AWS snelheid en prijsstelling, gecombineerd met klantenondersteuning Cloudways, een nieuw webhostingplatform dat gebruikmaakt van AWS-technologie met hun eigen interne IT-beheerdersteam om de beste waar voor uw geld te krijgen, plus klantenondersteuning.

Als je geïnteresseerd bent in het vergelijken van AWS met een andere betaalbare host, bekijk dan onze Amazon AWS vs Bluehost-post. Of bekijk onze Bluehost vs GoDaddy-post om te zien hoe deze budgethosts het tegen elkaar opnemen!

Herinnering: Vanaf 2020 kunt u GoDaddy Managed WordPress Hosting voor slechts $ 1 / maand krijgen via deze link (een speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon). Dit is een SCREAMING DEAL en zal naar verwachting niet lang duren.

Logboek bijwerken

11 maart 2020: Beoordeling en kleine bewerkingen
2 september 2019:
Bijgewerkte coupondatum, Cloudways-info toegevoegd.
30 april 2018: Kleine updates overal, inclusief prijzen voor AWS-ondersteuning. Goed leesbare kopteksten.
25 februari 2018: 
Inclusief speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map