12 parasta WordPress-palveluntarjoajaa verrattuna (toukokuu 2020)

12 parasta WordPress-palveluntarjoajaa verrattuna (toukokuu 2020)

12 parasta WordPress-palveluntarjoajaa verrattuna (toukokuu 2020)

Kuinka tiedät, mikä on parasta WordPress-hosting-maailmassa?


Eikö se tunnu ylivoimaiselta?

Kuinka tehdä oikea valinta?

Mielestämme on parasta tarkastella isäntäyrityksiä linssin läpi sen mukaan, mitä he tekevät hyvin.

paras WordPress-hosting

WordPress-isännöintivaihtoehtojen maailma on täynnä yrityksiä, jotka tarjoavat kaikkea lähtötason jaetusta isännöintivalinnasta yritystason omistettuihin WordPress-isännöintipalvelimiin. Henkilölle tai organisaatiolle, joka yrittää vain löytää parhaan WordPress-palvelun tarpeisiinsa, tämä saattaa tehdä hämmentävästä.

Tässä isännöintikatsauksessa tarkastellaan sitä, kuka tarjoaa parhaan vaihtoehdon useissa erilaisissa verkkosivustojen isäntärakoissa, joilla on yleensä merkitystä asiakkaille. Kun olemme valmiita, selitämme myös joitain teollisuudessa yleisesti käytettyjä termejä ja mitä sillä on tekemistä hosting-palveluiden tarpeiden kanssa.

Paras kaikille: SiteGround

Siteground

Entry-Level -hinta: 11,95 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 500 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä SiteGround Plans

SiteGround tarjoaa WordPress-asiakkaille kolme sarjaa edullisia hosting-suunnitelmia. Heidän StartUp-taso isännöi yhtä verkkosivustoa, tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ja hyväksyy 10 000 käyntiä. GrowBig- ja GoGeek-tasot tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja jopa enemmän tilaa ja kävijöitä kuukaudessa.

Vielä tärkeämpää on, että SiteGround on web-palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopeuden, käytettävyyden ja ominaisuudet. PHP-pohjainen isännöinti on esiasennettu, ja järjestelmään sisältyy myös sivustojen siirtymislaajennus, joka nopeuttaa siirtämistä. He myyvät myös verkkotunnuksia, mikä tekee verkkosivustojen pariliitoksen muodostamisen prosessiin omien isäntäasetuksiesi kanssa helppoa. Voit myös saada ympäri vuorokauden asiakastukea:

 • Sähköposti
 • Puhelin
 • Ongelmaliput
 • Chat-tuki

Haittapuoli on se, että SiteGround ei ole omistettu yksinomaan WordPress-verkkosivuston ylläpitämiselle. He hoitavat muun tyyppisiä verkkosivustojen ylläpitoa, eivätkä he myöskään ole iso toimija WordPress-sivuston hallinnassa. Kaiken kaikkiaan SiteGround tarjoaa parhaan yhdistelmän nopeutta, hintaa ja ominaisuuksia kaikille paitsi virrankäyttäjälle.

Lue koko SiteGround-arvostelu

Paras digitaalisiin yrityksiin: Kinsta

kinsta

Entry-Level -hinta: 30 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 235 ms

Käyttöaste: 99,8%

Näytä Kinsta-suunnitelmat

Kinsta laskuttaa itseään ammattitaitoisten kehittäjien rakentamana yrityksenä digitaalisen markkinoinnin toimistojen, graafisten suunnittelijoiden, laihojen startup-yritysten, yrittäjien ja yrityksen sisäisten suunnittelutiimien hyödyksi. Yhtiö on ansainnut paikkansa monien markkinointi- ja muotoiluyhteisöjen sydämessä tarjoamalla tehokkailla isännöintipalvelusarjoilla tavalla, joka tekee niistä pääsyn ihmisille, joilla ei ole tietojenkäsittelytieteen tohtoria. Tärkeintä on kuitenkin, että Kinsta kuuluu pieneen palveluntarjoajien luokkaan, joka keskittyy yksinomaan WordPress-erityisiin hosting-yrityksiin.

Kinsta löydät:

 • Jaettu hosting
 • Pilvipalvelu
 • Hallinnoidut tilivaihtoehdot

Ensisijaisen tason tuki on helposti saatavissa, ja tekniikan taitavat WordPress-asiantuntijat odottavat auttavan sinua. He eivät kuitenkaan myy verkkotunnuksia, joten joudut käsittelemään jonkin verran sotkuisen tehtävän kytkeä verkkotunnus sivustoon. Valoisalta puolelta Kinsta tekee siitä kuitenkin erittäin helpon:

 • Aseta lavastesivustot
 • Siirrä yksi sivusto asiakkaan tilille
 • Tee automaattisesti päivittäiset varmuuskopiot

Heillä on myös käytettävissäsi tekninen henkilöstö, joka auttaa sinua sivuston siirtämisessä, ja tätä palvelua tarjotaan ilmaiseksi. Jos etsit yritystä, joka on keskittynyt auttamaan sinua suunnittelijana luomaan nopeasti WordPress-sivusto ja luovuttamaan se jollekin muulle, Kinstaa on vaikea voittaa..

Lue koko Kinsta-arvostelu

Paras korkean kasvun yrityksille: WP Engine

wpengine

Entry-Level -hinta: 35 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 650 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä WP-moottorisuunnitelmat

WP Engine sai aloituksensa aikaisintaan suurimmista WordPress-isännöintiyrityksistä, eikä ole yllättävää, että sillä on hyvä maine sitä käyttäneiden varhaisten insinöörien silmissä. Yhtiö on siirtynyt kohderyhmänä lähtötason käyttäjästä, mikä todistaa suhteellisen korkeista alkutason tarjouksista. Ne skaalautuvat melko nopeasti, seuraavan tason ollessa 115 dollaria kuukaudessa, ja ylin taso maksaa 290 dollaria kuukaudessa, ja se on rakennettu niille, joilla on korkea liikennevaatimus.

Ne edustavat todella hyviä tarjouksia, jos haluat laajentaa nopeasti satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa. Kaikki paketit, joissa on WP Engine, sisältävät usean sivuston isännöinnin, ja yrityksellä on käytettävissä maailmanlaajuisia datakeskuksia. Alkuvaiheessa oleville ihmisille hinta voi kuitenkin olla hiukan jyrkkä.

Asiakastuki WP Enginessä ei ole suuri, etenkin alimmalla tasolla. Yhtiö tarjoaa vain 24/7-puhelintukea kahdelle korkeammalle tasolle. Ne ovat yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, jotka ovat olleet WordPress-isännöintimarkkinatilassa pitkään, ja se voi tarkoittaa paljon kokemusta arvostaville asiakkaille. WP Moottorin 60 päivän rahat takaisin -takuu on myös hieno esitys niille, jotka haluavat aloittaa hankkeet ottamatta paljon riskejä.

Lue koko WP Engine -katsaus

Paras suunnittelijoille: Vauhtipyörä

vauhtipyörä

Entry-Level -hinta: 23 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 700 ms

Käyttöaste: 99%

Näytä vauhtipyöräsuunnitelmat

Vauhtipyörä kuuluu WordPress-isännöintiyritysten uudempiin luokkiin, jotka korostavat pääsyä ja ystävällisyyttä. Tässä tapauksessa he keskittyvät tarjoamaan alustan suunnittelijoille ja markkinointivirastoille. Yrityksen hallittu isännöintipuoli on täysin heidän ongelmansa, ja he haluavat, että pystyt sitoutumaan kaikki energiasi suurien sivustojen suunnitteluun.

Hinnoittelu on hiukan parempi kuin saman luokan vastaavat osallistujat. Porrastettu hintarakenne noudattaa mallia, joka on samanlainen kuin suurempien web-hosting-yritysten, kuten WP Engine, ja Flywheel tarjoaa myös:

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Vaihepaikat
 • Pääsy useisiin teemoihin
 • PHP 7: n ja WordPressin tuntevien tekniikoiden tuki
 • Lukuisia oppimateriaaleja asiakkailleen

Vastausajat alkavat yleensä kellua hiukan hitaammin kuin jotkut suuret pelaajat, mutta 700 ms on silti parempi kuin suositeltu vähintään 1 000 ms. Yksi valtava plussa on kuitenkin se, että yritys on yksinomaan sitoutunut tarjoamaan hallittuja WordPress-hosting-suunnitelmia. Se siitä. He eivät tarjoa mitään muuta.

Kuten muutkin kilpailijat, jotka kohdistavat virastoja ja käyttävät vaiheittaista sivustoa, isäntätilin siirtäminen asiakkaalle on helppoa. Jos näet itsesi suurimmaksi osaksi suunnittelijaa, markkinoijaa tai osana toimistoa, tämä on isäntäalusta, jota haluat tarkastella ensin haussa. Se on yhtä lähellä yhden napsautuksen WordPress-hosting-ratkaisua kuin etsit.

Lue koko vauhtipyöräkatsaus

Paras WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Entry-Level -hinta: 29 dollaria kuukaudessa WordPressille ja 39 dollaria kuukaudessa WooCommercelle

Vasteaika: 152 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele LiquidWeb WordPress -suunnitelmia

WooCommerce on WordPress-laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda täysin varustellut verkkokauppasivustot. Koska tällaisen sivuston perustamisessa ja käytössä voi olla haasteita, on hyvä, että siellä on hallittu tukitiimi, joka auttaa sinua tasoittamaan asioita. Liquid Webillä on myös maine siitä, että se on kehittäjäystävällinen isäntäratkaisu. Jos olet huolissasi pääsystä WordPress-sivuston muttereihin ja pultteihin, Liquid Web on erittäin houkutteleva isännöintivaihtoehto.

Jos käsittelet tällaista projektia, olet todennäköisesti tekemässä sitä jonkun tuella, joka osaa koodata. Heillä on ilo kuulla, että LiquidWeb tarjoaa pääsyn myös:

 • VPS-palvelimet
 • Pilvipalvelu
 • Dedikoidut palvelimet
 • Palvelinklusterit

Liquid Web on tietyllä tavalla antiteesi siitä, mitä yritykset, kuten Flywheel ja Kinsta, yrittävät olla. Sen sijaan, että tehdä kaikesta erittäin helppoa suunnittelijoille, he tarjoavat nopeutta, tehoa ja matalaa pääsyä. Voit likaista kätesi esimerkiksi:

 • SSH-kuori
 • Pakettivapaa SSL-varmenne
 • Git versionhallinta
 • Suora pääsy WordPressiä ohjaavaan MySQL-tietokantaan

Samanaikaisesti siellä on paljon automaatiota ja tukea. Esimerkiksi laajennuksia ja WordPress-ydintä päivitetään säännöllisesti. Mukana on myös sivuston ylläpito. Kojetaulu on rakennettu, jotta sivuston hallinta olisi helppoa ja jotta käyttäjät pääsevät käyttämään sivustojensa analytiikkaa.

Liquid Web -palvelulla on paljon tarjottavaa, jos haluat suhtautua vakavasti WP-moottoriin ja verkkokauppaan. Kaikkien verkkoyrityksellä toimivien pienyritysten tulisi aloittaa haku Liquid Web -palvelussa.

Lue koko nestemäinen verkkokatsaus

Paras halpaan ja nopeaan: A2-hosting

A2Hosting

Entry-Level -hinta: 3,92 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 1730 ms

Käyttöaste: 99%

Näytä A2-hosting-suunnitelmat

A2-hosting tarjoaa likaisen paketin, jolla ei ole rajoituksia tiedonsiirralle tai vierailijoille. Fyysinen muisti edes halvemmissakin suunnitelmissa on tuskallisen alhainen, vaikkakin 512 Mt: n ja 2 Gt: n välillä on luku, johon muut WordPress-palveluntarjoajat ovat olleet vajaan vuosikymmenen ajan. Paitsi hallittu DNS-tuki ja sivuston siirtäminen, myöskään suoraan sivustosi kanssa työskentelemiseen ei ole saatavana paljon ilmaista tukea.

Yritys myy verkkotunnuksia, ja ne tarjoavat myös VPS-isäntä- ja omistettuja palvelimia. Päivitystietäsi on kuitenkin täysin sinun käsiteltävä, jotain odottaa hinta.

Heidän palvelimia ei koskaan syytetä salamanopeudesta, mutta he eivät ole kauhistuttavia hinnasta. Sähköpostien ylläpito sisältyy hintaan, ja ihmiset, jotka haluavat päästä palvelimilleen järjestelmänvalvojina, voivat käyttää cPanelia. Voit käyttää WordPressin lisäksi myös erilaista CMS-järjestelmää. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden valita tietokeskuksista Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa. Edes ottaen tämä seikka huomioon, älä odota hyviä sivujen latausaikoja.

Jos kyseessä on vanhempi WordPress-koodi, A2-hosting sisältää ainakin yhden mielenkiintoisen vaihtoehdon. Niiden avulla voit valita PHP: n versiot, jotka palaavat versioon 5.5. Sinulla on myös tuki MySQL: lle, Node.JS: lle, SSH GIT: lle, Pythonille ja Rubylle. Jos olet jonkin verran osaava kehittäjä, se on paljon tarjottavaa WordPress-sivuston isännöintipaketille, joka on niin halpaa.

Emme suosittele tätä pakettia kenellekään, jolla ei ole teknisiä taitoja. Suunnittelijoiden, markkinoijien ja edustajien tulee olla varovaisia, ellei heillä ole koodaajaa, jonka kanssa he työskentelevät mukavasti.

Lue koko A2-hosting-arvostelu

Paras huipputason pilvipalveluvaihtoehtoihin: Cloudways

cloudways

Entry-Level -hinta: Hieman epäselvä

Vasteaika: 580 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä Cloudways-suunnitelmat

Korkeimman tason web-hosting-tekniikan käyttöönotto voi olla haaste ihmisille, joilla ei ole kehitys- tai ohjelmointitaustaa. Cloudways on verkkopalvelupalvelu, jonka tarkoituksena on antaa asiakkailleen helppo pääsy tekniikoihin, kuten:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digitaalinen valtameri

Kaikki tämä on varustettu teknisellä, hallinnollisella ja asiakastuella, jota tarvitaan suunnittelijoiden, toimistojen ja muiden kuin kehittäjien auttamiseksi käyttämään niin paljon laskentatehoa töihin. Saat modernin ohjelmistopinon, joka hyödyntää:

 • Kevyt Nginx-ympäristö
 • MariaDB

Käyttäjät, jotka haluavat pysyä Apachen ja MySQL: n vanhan WordPress-ekosysteemin kanssa, ovat mielellään täällä Cloudways tarjoaa myös heidän tarpeitaan vastaavat hosting-suunnitelmat..

Yksi suuri haittapuoli Cloudwaysin kanssa on se, että yritys ei tee hienoa työtä piirtääkseen linjan suoraan hinnoittelurakenteestaan ​​tiettyyn WordPress-verkkosivuston isännöintisuunnitelmaan. Tämä muuttuu entistä vaikeammaksi, kun huomaat, että jotkut vaihtoehdot, kuten AWS, seuraavat pilvipalveluntarjoajan mittausrakennetta. Esimerkiksi Amazon käyttää suorittimen kellotunnin laskutusmenetelmää, joka voi tehdä hinnoittelusta muuttuvan ja arvaamaton.

Pilvikäytäntöjen avulla saat WordPress-web-hosting-asetukset, joissa hyödynnetään nykyaikaisia ​​pilvitietotekniikoita sekä nopeuden että vakauden tarjoamiseksi. Jos etsit parasta WP-moottorin käytettävissä olevaa majoitusta pilvellä, on vaikea voittaa Cloudways. Arvaamaton hinnoittelurakenne saattaa kuitenkin viedä paljon ihmisiä pois.

Lue koko Cloudways-arvostelu

Paras lähtötasolle: Bluehost

bluehost

Entry-Level -hinta: 7,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 410 ms

Käyttöaste: 99,99%

Näytä Bluehost-suunnitelmat

Bluehost on vanha valmiustila alalla monille, joilla on vähintään yksi WordPress-blogin isäntätili. He tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna, ja tietenkin se tarkoittaa myös sitä, että ne myyvät verkkotunnuksia. Niiden kautta voit myös saada ilmaisen SSL-varmenteen. Se on ylösalaisuus ihmisille, jotka haluavat pitää kaiken tavaraa yhdellä hosting-tilillä.

Alin lopussa sinulla on 50 Gt SSD-tallennustilaa. Vain noin kaksinkertaisella hinnalla voit kuitenkin siirtyä heidän korkeatasoisiin hosting-suunnitelmiinsa ja hankkia mittaamaton tallennustila ja rajoittamaton verkkosivusto yhdellä tilillä. Sinulla on pääsy myös sisällönjakeluverkkoon, jotta voit palvella staattisia tiedostoja, kuten kuvia, PDF- ja HTML-sivuja. Bluehost on myös yksi vain kolmesta hosting-yrityksestä, joita WordPress.org on suositellut kumppaniksi.

Jos etsit lähtötason vaihtoehtoa, joka antaa paljon potkua lahjallesi, Bluehost on loistava valinta. Saat nopeuden ja saatavuuden, ja sivustosi on suojattu ja päivitetään säännöllisesti. Se on erityisen hyvä valinta, jos haluat tehdä esimerkiksi puistoalueiden nimiä tai tuottaa useita markkinointisivustoja.

Lue koko Bluehost-arvostelu

Paras halpojen pilvipalveluiden muodostamiseen: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Entry-Level -hinta: 5,95 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 1400 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä HostGator-suunnitelmat

HostGator on web-valmiustila, joka on ollut käytössä vuodesta 2002, ja monet käyttäjät luottavat siihen. Pilvi tarjoaa tarjoajille suoraa hinnoittelua, ja suunnitelmat voidaan helposti skaalata pienyrityksen kasvaessa. Vastausajat ovat vähäiset, mutta käyttöaika on erinomainen.

Jos etsit tylsää ja yksinkertaista majoitussuunnitelmaa kohtuulliseen hintaan, HostGator tarjoaa enemmän kuin työtä. Hostgator käyttää kokenutta ja totta cPanelia kojetaulussaan. Se ei ole loistava ympäristö ihmisille, joilla ei ole kehitystaustaa, mutta se on hyvä asennus, jos sinulla on joku perehtynyt vanhoihin ohjauspaneeleihin, joita useimmat vanhemmat verkkosivustojen tarjoajat käyttävät. Et saa välähtävää nopeaa WordPress-isännöintipakettia, mutta se tekee työn.

Lue koko HostGator-arvostelu

Paras hallinnoidulle yritykselle: Pagely

pagely

Entry-Level -hinta: 199 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 1400 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä sivutasosuunnitelmat

Jos 199 dollarin kuukausittainen hinta halvimmasta Pagely-asennuksesta antaa sinulle jonkin verran taukoa, et todennäköisesti ole heidän kohdeasiakkaansa. Pagely pyrkii tarjoamaan parhaan VPS: n WordPressille yritystoiminnan asiakkaille. Heidän tarjontaansa menee tuhansiin kuukaudessa, ja ne tarjoavat kaistanleveyden mittauksen alkaen satoista GB: istä.

Kokoonpanon on tarkoitus olla erittäin turvallinen ja huolellisesti hallittu. Tukitiimi on valmis auttamaan asiakkaita ympäri vuorokauden.

Jos etsit huippuluokan ratkaisua, joka antaa sinulle pääsyn AWS-pilviarkkitehtuuriin, Pagely on loistava valinta. He eivät ole startupien ja pienyritysten paras ystävä, mutta he ovat ehdottomasti yritys, jonka haluat pitää mielessä tarpeidesi kasvaessa. Voit lopulta hankkia tietyn määrän liikennettä missä on kustannustehokkaampaa ostaa Pagelyn “halpa” paketti kuin jatkaa laajenemista muiden palveluntarjoajien korkealuokkaisten pakettien kanssa..

Lue koko Pagely-arvostelu

Paras likaan halpa: EasyWP by NameCheap

nimihuono 2019-kesäkuu

Entry-Level -hinta: 3,88 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 350 ms

Käyttöaste: 99,9%

Näytä Namecheap-suunnitelmat

Kun halpa vain ei ole tarpeeksi hyvä sinulle, siellä on NameCheap. Saat ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen avun sivuston siirtämisessä, ja se ei ole mitään. Ne tarjoavat jaettuja hosting-paketteja, jotka tuottavat odotetun suorituskyvyn.

Uptime on oikeastaan ​​melko kohtuullinen yritykselle, joka ei aina käy WordPress-hosting-arvosteluissa, kuten reagoivuus. Et saa paljon apua pohjimmiltaan neljästä taalasta, mutta voisit tehdä huonompia tässä hintasegmentissä. Jos et ole onnellinen, voit myös rentoutua tietäen, että he tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue koko NameCheap-arvostelu

Paras verkkotunnuksen omistajille: GoDaddy WordPress

hyvä isä

Entry-Level -hinta: 9,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 800 ms

Käyttöaste: 99,8%

Näytä GoDaddy-suunnitelmat

GoDaddy veisteli valtavan segmentin verkkotunnusmarkkinoista vuosia sitten. Ei ole yllättävää, että sen tarjouksiin sisältyy WordPress-blogien isännöinti. Heillä on monia vedä ja pudota -ratkaisuja, ja tämä saattaa olla pakottava ihmisille, joilla on jo verkkotunnuksia heidän kanssaan.

Yhtiö ei oikeastaan ​​ole halvin tai nopein. He eivät ole oikeasti huippuluokkaa missään. Jos sinulla on kuitenkin useita verkkotunnuksia, kaiken työn pitäminen yhdellä hosting-tilillä on sen hyviä puolia.

Lue koko GoDaddy-arvostelu

WordPress-hosting-ominaisuudet, jotka on otettava huomioon ennen ostamista

Huomaat joitain teemoja, jotka kehittyvät eri isännöintipalveluntarjoajien kanssa. Jotkut yritykset on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat raakavoimaa ja nopeutta, kun taas toiset yrittävät myydä palveluiden likaa halvalla. muut palvelevat tiettyjä segmenttejä, kuten sellaisia, jotka kohdistuvat toimistoihin ja suunnittelijoihin tarjoamalla:

 • Vaiheelliset verkkosivustot
 • Yhden napsautuksen julkaisu
 • Ilmainen muuttoliikeapu
 • Ilmaiset verkkotunnukset ja SSL-varmenteet

Jos olet huolissasi siitä, että sinulla on kehittäjän hallintotaso verkkosivustossa, sinun kannattaa myös huolehtia esimerkiksi SSH- ja FTP-pääsystä, perinteisten ohjauspaneelien, kuten Plesk ja cPanel, saatavuudesta, Git-version hallintalaitteista ja pääsystä taustalla olevaan tietokanta.

Esiasennetut laajennukset ovat myös iso juttu. WordPress-lisäosat eivät ole koskaan helppoa käsitellä itse. Sinulla voi olla jotain, joka toimi upeasti PHP 5.1: ssä, mutta käyttää nyt koodia, joka on vanhentunut versiossa 7.3. Lisäosien esiasennus ja säännöllinen automaattinen päivitys on yksinkertaisin tapa välttää tällaiset ristiriidat.

Hinta ei ole kaikki, mutta sillä on merkitystä. Vielä tärkeämpää on, että kyky tarttua varpaan veteen ja nähdä, millainen kokemus on, on hyvä idea. Pidä silmällä rahat takaisin -takuita.

On myös hyödyllistä ymmärtää joitain peruskäsitteitä. Katsotaanpa muutamia niistä.

Mikä on WordPress-jaettu hosting?

Jaettua hosting-palvelua pidetään laajasti isäntäsuunnitelmien ehdottoman heikkoina vaiheina. Jaettu hosting-järjestelmä on yksittäinen esimerkki palvelimella, joka tarjoaa isäntä jokaiselle verkkosivustolle yhden käyttöjärjestelmän kautta. Tämä tarkoittaa, että jaat muistitilaa ja suorittimen jaksoja muiden ihmisten verkkosivustojen kanssa.

Mitä enemmän jaat, jaat myös tiedostojärjestelmätilan muiden kanssa. Se tekee koko asennuksesi haavoittuvammaksi. Älä ehdottomasti laita verkkokauppasivustoa tai mitään muuta, joka kerää arkaluonteisia käyttäjätietoja jaetun palvelimen asetuksiin. Tätä lähestymistapaa olisi käytettävä vain vähimmäisvaatimuksissa olevissa verkkosivustoissa, jotka on asetettava mahdollisimman halvalla hinnalla. Jos haluat lähettää WordPress-blogin junista, mene hulluksi jaetulla isännöinnillä.

Jaetut vaihtoehdot ovat myös usein rajoitetut. Et ehkä pysty asentamaan omia laajennuksia tai edes teemoja. Useimmat eivät anna sinulle SSH-tason käyttöoikeuksia, joten kehittäjät voivat todennäköisesti unohtaa ne. Muokattavuus on rajoitettu, ja isännöintipaketin skaalaaminen on yleensä vaikeaa jaetussa ympäristössä.

Saatat todennäköisesti juuttua muuttoliikkeeseen, kun olet saavuttanut isäntäsi rajat. Mikä pahempaa, saatat löytää isäntäsi rajat jopa hitaalla päivällä sivustollesi. Muista, että resurssit ovat kaikkien resursseja. Kestää vain yhden käyttäjän iskemisen aiheuttaen kaikkien muiden jaetun isännän sivustojen hidastamisen tai jopa kaatumisen.

Mikä on WordPress Cloud Hosting?

Liikerakennus, pilvenpiirtäjä etsii

Pilvipalvelu on suunniteltu hyödyntämään massiivisia palvelintiloja ohjaamaan tonnia resursseja tehtäviin. Tämä tekee siitä koneoppimisen joukon, ja se on myös erittäin suosittu SaaS-ohjelmistoa tarjoavien yritysten keskuudessa. Pohjimmiltaan WordPress on vain yksi vaihtoehto SaaS: lle.

Mikä hienoa pilvipalvelun ylläpidossa on, että voit skaalata resursseja nopeasti tai alas. Tämä voi olla todellinen erojen tekijä yrityksille, joilla on kausiluonteisia vaatimuksia. Jos odotat massiivista liikennettä lomaostoskauden aikana, pilvipalveluratkaisu varmistaa, että sinulla on resurssit, joita tarvitaan kuorman käsittelemiseen. Samoin voit saada nopeudenlisäyksen melkein heti päivittämällä tilisi.

Pilvipalvelun suurin haittapuoli on mitoitettu hinnoittelu. Erityisesti AWS on kuuluisa ennakoimattomista laskuista. On hyvä idea kysyä ennustettavasta hinnoittelusta ennen kirjautumista. Esimerkiksi yksi havaitsematon palvelunestohyökkäys voi jättää sinut roikkumaan valtavalla laskulla.

Mikä on WordPress VPS-hosting?

VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta. VPS toimii pääosin kuin se olisi itsenäinen kone, mutta se on tosiasiallisesti osioitu suuremmalla koneella.

Ensin punastuminen, tämä saattaa kuulostaa jaetulta isännöinniltä, ​​mutta se ei ole. Ero on, että VPS: ssä osa tallennus-, muisti- ja CPU-virrasta on poistettu virtuaalikoneellesi. Sillä on oma käyttöjärjestelmä ja tiedostojärjestelmä, ja nämä eivät ole vuorovaikutuksessa kenenkään muun tilien kanssa. Tämä tarkoittaa, että hosting-tilisi on huomattavasti turvallisempi ja vakaa pahimmassa VPS: ssä kuin parhaassa jaetussa tilissä.

VPS on hyvä valinta, jos sinulla ei ole rahaa suurempaan laskuun. Se ei ole aivan yhtä hyvä kuin omistettu isäntäkone, mutta huomaat eron harvoin, ellet pommiteta satoja pyyntöjä sekunnissa..

Mikä on WordPress Managed Hosting?

Ylläpito isännöi paljon jokaiselle, jolla ei ole paljon kehityskokemusta. Jopa kehittäjille tykkää hallita tilejä, koska se tarkoittaa, että heillä on yrityksessä joku, joka on valmis pelastamaan heidät vaikeuksissa. Jos toimit hallinnoimattomalla tilillä, et ole paremmassa asemassa kuin jos toimisit verkkopalvelinta toimistossasi.

Yksi iso asia, joka pitää mielessä hallittujen hosting-tilien yhteydessä, on, että tukitiimin laadulla on paljon merkitystä. Monet yritykset sanovat tarjoavansa hallinnoitua tukea, mutta se ei auta, jos ihmisen vastauksen saaminen vie 40 minuuttia, kun Google ilmoittaa virukselle palvelimellasi.

Yleensä yritykset, jotka väittävät olevansa maailman ei-tekijöitä, tekevät paremman työn hallitussa WordPress-isännöinnissä. Suunnittelijat ja edustajat eivät aio tyydyttää pitkään tuen puutetta. He vain keräävät panokset ja menevät toiseen yritykseen.

Onko ilmainen WordPress-hosting todellinen?

Onko saatavilla ilmaisia ​​vaihtoehtoja? Joo. He eivät ole Bigfootin ja Loch Nessin hirviön laittomia lapsia.

Ovatko ne kuitenkin hyviä? Ei.

Palaa takaisin ja lue jaettua hosting-osio. Pidä nyt kaikkia kyseisen osan ideoita omassa päässäsi ja kuvittele kaikki mahdolliset asiat toimivat huonommin.

Ei tule hallittua tukitiimiä, joka odottaa auttavan sinua. Itse asiassa saat onnekas saada apua AI-pohjaisesta chatbotista. Kyllä, sinulla on yksi huono päivä ilmaisella isännöinnillä, ja toivot päivät, jolloin voit puhua ei-äidinkielenään puhujan kanssa puhelinkeskuksessa planeetan toisella puolella.

Ilmainen WordPress-hosting on vain vaikea ei. Ei kertaakaan. Koodisi ei tehnyt sinulle mitään tarpeeksi huonoa ansaitaksesi sen.

Huomautus nopeudesta

nopeus, München, valot

Nopeus lasketaan myös paljon. Ollakseen täysin selkeä, lataajat verkkosivustoille maailmanlaajuisesti ovat kauheita. Suurimmilla jälleenmyyjillä ja automerkkeillä on sivustoja, joiden lataaminen vie 9–11 sekuntia. Useimmat suorituskykyohjeet viittaavat siihen, että käyttäjät alkavat luopua verkkosivustoista jälkeen vain kolme sekuntia. Vain tappajan sisältö pitää ihmiset noin 10 sekunnin ajan.

Tarkastellessamme lueteltuja nopeuksia, 1000 millisekuntia (ms) muuntuu yhdeksi täydeksi sekunniksi. Ensimmäisessä arvostelussa saatat ajatella: ”Viileä, kaikki nämä nopeudet ovat alle kolme sekuntia. Olen valmis! Anna minulle halvin! ”

Tässä on ongelma: vastausajat kertovat vain kuinka kauan selaimen ja palvelimen käsittely HELO-pyynnön kutsumiseen kestää. Tämä vain antaa Chromelle, Firefoxille, Edgelle, Operalle tai Safarille tietää, että olemassa on erityisesti pyydetty resurssi ja että se tarjotaan. Toisin sanoen, kuinka kauan kestää, kun palvelin noutaa puhelimen ja sanoa: “Hei, olet saavuttanut WordPress-sivuston, joka toimii LAMP-pinolla.”

Kun lisäät WordPressin kasaan, lisäät laskenta-aikaa. WP-moottorin PHP-koodi vie noin millisekuntia jokaisen tehtävän käsittelyyn. Heitä mukaan joitain laajennuksia ja teemoja, jotta se muuttuisi vielä hitaammaksi. Jos sivulla on käynnissä Javascript, kuten ulkopuolella sijaitsevasta analytiikkapaketista, lisäät nyt kokonaisia ​​sekunteja.

Yhtäkkiä ero 200 ms: n latausajan ja 1 400 ms: n latausajan välillä näyttää olevan merkityksellinen. Varsinkin jos sinulla on raskas asennus, tämä ylimääräinen sekunti saattaa olla ero vierailijoiden välillä, jotka näkevät sisältösi tai lähtevät.

johtopäätökset

WordPress-isännän löytäminen on tasapainottava toimenpide. Haluat tietenkin saada niin paljon tukea, nopeutta ja toiminnallisuutta kuin mahdollista dollarillesi. Sitä rajoittaa tietysti se, kuinka monta dollaria sinulla on varaa purkaa tietyssä kuussa.

Yleensä sinun pitäisi tarkastella vaihtoehtoja, kuten:

 • VPS
 • Dedikoidut palvelimet
 • Omistettu WordPress-hosting
 • Pilvipohjaiset isännät

Mikään näistä ei ole täydellinen ratkaisu, mutta ne ovat yleensä parempia kuin mitä näet vapaa- tai jaetulla sektorilla.

Sinun tulisi myös tehdä luettelo vaatimuksistasi. Yhden verkkosivuston ylläpitäjällä olevalla sisäisellä kehittäjällä on hyvin erilaiset tarpeet kuin viraston suunnittelijalla. Kehittäjä haluaa saada yhden asennuksen, jolla heillä on paljon hallintaa, saadakseen esimerkiksi SSH, FTP, MySQL ja Git. Suunnittelija voi toisaalta hyötyä huomattavasti järjestelmästä, jonka avulla hän voi luovuttaa tilin lukon, varaston ja tynnyrin asiakkaalle muutaman kuukauden kuluessa..

Lyhyellä itsearvioinnilla voit kuitenkin nopeasti vahvistaa vaatimuksesi. Luo kirjallinen tarkistuslista ja tarkista tämän artikkelin sisältö. Muista sisällyttää myös pelotettu budjettikohta. Vertaamalla tarkistuslistasi kunkin hosting-yrityksen vahvuuksiin ja heikkouksiin saat selville melko nopeasti, mikä yksi tai kaksi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector