14 parasta pilvipalveluntarjoajaa ja -palvelua (toukokuu 2020)

Etsit parasta pilvipalvelua, mutta et tiedä mistä aloittaa?


Pilvi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. 

Pohjimmiltaan etsimme nopeaa, hajautettua, skaalautuvaa majoitusta – hyvällä tuella ja liiketoimintaan sopivalla hinnalla.

paras hosting pienyrityksille

Pilvipalvelu on johtanut isäntämahdollisuuksien nousuun. Monet hosting-palvelut ovat tulleet markkinoille pilvipalvelimien avulla, mutta se voi jättää asiakkaat hämmentyneiksi siitä, saavatko he todella parhaan pilvipalvelun. Tarkastellaan 14 markkinoiden vaikuttavimpaa vaihtoehtoa ja selitämme sitten mitä pilvipohjainen palvelin on ja kuinka hyötyäsi sinulta voi olla rekisteröitymisestä pilvipalveluntarjoajan kanssa..

Tämän tutkimuksen avulla voit valita parhaan pilvipalvelimen toukokuussa 2020.

1. Cloudways Cloud-hosting

cloudways

Aloitushinta: 10 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 710 ms

Käyttöaste: 99,99%

Katso Cloudways-hinnoittelu

Cloudways on hosting-yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan paljon voimaa kohtuulliseen hintaan. Ne eivät ole absoluuttisesti halvimpia pilvipalvelimien isäntäsektorilla, mutta heidän pilvipalvelimen hinnoittelu edustaa erinomaista arvoa järjestelmiensä tarjoamalle voimamäärälle. Yhtiö tarjoaa mahdollisuuden isännöidä sivustosi monilla pilvipalvelinten isäntäympäristöillä, mukaan lukien:

 • Digitaalinen valtameri
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Google Cloud -alusta

Löydät myös pilvipalvelimien hinnat, jotka vastaavat laajaa asteikkoa. Heidän 10 dollarin kuukausisuunnitelma tarjoaa ilmentymän yhdellä ytimellä, mutta voit tutustua vaihtoehtoihin, jotka tarjoavat missä tahansa kaksoisytimestä 32 ytimen ratkaisuun. Kun pääset 32 ​​ytimen maailmaan, käsittelet tietysti yritystason pilvipalveluratkaisuja, joten sinun odotetaan maksavan 1000 dollaria pohjoiseen.

Cloudways ei saa hyviä arvosanoja asiakas- tai tekniselle tuelle. Useissa tapauksissa olet yksin, jos haluat käyttää mukautettuja koodeja tai vähemmän yleisiä ratkaisuja. Se ei luultavasti ole loistava vaihtoehto ihmisille, joilla ei ole juurikaan teknistä tietämystä, mutta he tarjoavat hyviä pilvipalvelinhintoja ihmisille, jotka saattavat haluta AWS-ominaisuuksia, mutta eivät halua päästä rikkakasviin tavalla, jolla Amazonin tarjoukset usein vaativat.

Katso koko Cloudways-arvostelu

2. Nesteveden ylläpitämä pilvi

liquidweb

Aloitushinta: 51 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 150 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä nestemäisen web-hinnoittelun tiedot

Liquid Web tarjoaa sen, mikä voidaan helposti luonnehtia markkinoiden parhaimpiin pilvipalveluihin. Pilvipalvelimien hinnoittelun myötä lähtötason asiakkaiden on kuitenkin vaikea saada kärjessä. Vaikka olet valmis maksamaan parhaasta pilvipalvelusta, heidän taipumuksensa hajottaa palvelunsa erilaisiin “tuotteisiin” voi saada asiat hämmentäviksi.

Heidän pilvipalveluiden web-tuotteet on jaettu karkeasti neljään isäntäpakettiin. Asteikon järjestyksessä vähiten voimakkaasta tehokkaimpaan ovat seuraavat:

 • Pilvisivustot
 • Cloud VPS-hosting
 • Omistettu pilvipohjaisen palvelimen isännöinti
 • Henkilökohtainen pilvipalvelu

Pilvisivusto-vaihtoehto on toiminnallisesti rajoittamaton verkkotunnuksen isännöinti. Kuitenkin monia, joita voit pistää tilillesi, saat 51 dollaria kuukaudessa. Cloud VPS on periaatteessa sama kuin virtuaalisen yksityisen palvelimen tai erillisen palvelimen käyttäminen, paitsi että se isännöi pilvessä ja on sen vuoksi hieman skaalautuvampi. Sama idea pätee omistettuihin pilvipalveluratkaisuihin, paitsi että sinulla on koko ilmentymä kaikki itsellesi sen sijaan, että jaat ositettuja resursseja muiden kanssa.

Ehkä mielenkiintoisin vaihtoehto on kuitenkin henkilökohtainen pilvipalvelu. Tämä on pohjimmiltaan koko pilvijärjestelmä kaikki itsellesi. Kuviteltavasti maksat 1500 dollaria pohjoiseen kuukaudessa vain aloittaaksesi. Yrityksille, jotka vaativat huomattavaa tulivoimaa, tämä on jotain, mitä harvat muut web-palveluntarjoajat toimittavat. Voit jopa jakaa ilmentymän huipputason suunnitelmilla, jotka sallivat jopa viiden virtuaalipalvelimen toiminnan samanaikaisesti samassa pilvessä.

Toinen ylösalaisin nestemäisessä Webissä on, että ne tarjoavat apua käsitellessäsi laaja valikoima yritystason web-hosting-kysymyksiä. Voit saada apua esimerkiksi:

 • PCI-vaatimustenmukaisuus verkkokauppasivustoilla
 • HIPAA-vaatimustenmukaisuus terveyspalvelujen tarjoajille
 • Sovellusten isännöinti

Pilvi-ilmentymät toimivat nykyaikaisilla SSD-asemilla tietokeskuksissa, joissa on useita redundansseja sekä tallennustilaa että virtaa varten. Jos haluat ehdottomasti parhaan pilvipalveluyrityksen ja olet valmis purkamaan käteisvaroja sen toteuttamiseksi, Liquid Web -sovellusta on vaikea sovittaa yhteen. Kaikille muille se on kuitenkin todennäköisesti tyyris.

Katso koko LiquidWeb-arvostelu

3. A2-hosting Cloud VPS

A2Hosting

Aloitushinta: 5,00 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: suurempi kuin 1 000 ms

Käyttöaste: 99%

Katso A2 Hosting Cloud VPS

Jos etsit yhtä halvemmista vaihtoehdoista parhaiden pilvipalvelujen tarjoajien joukossa, A2 Hosting tekee erittäin hyvää työtä houkutellakseen asiakkaita kyseiselle markkinaraolle. Vaikka et halua salamannopeaa nopeutta, voit hankkia nelisisäisen paketin, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, vain 15 dollarilla kuukaudessa. Erityisesti A2-hosting-tarjouksissa pidettiin samansuuntaisia ​​VPS-hosting-palveluita, mutta tällä hintaluokalla on raja, jonka voit odottaa.

Kaikki kuitenkin tasa-arvoisena, mutta tekee hyvää työtä tarjoamalla kannustimia. Rahat takaisin -takuu on olemassa. Jokainen tili sisältää ilmaisen SSD-aseman ja vähintään 2 TB kuukaudessa kaistanleveyttä. Ne tarjoavat myös ympärivuorokautisen teknisen ja asiakastuen ympäri vuoden, ja siihen sisältyy myös puhelinapua.

Jos etsit mahdollisimman lähellä riskitöntä vaihtoehtoa aloittaaksesi pilvitallennuksen, A2Hosting on katettu. Ihmiset, jotka etsivät todellisia yritysluokan tietokeskuksia, jotka ovat erittäin herkkiä, voivat kuitenkin haluta etsiä muualta, etenkin kun otetaan huomioon, että heidän huipputarjontansa eivät ole loistavaa arvoa suhteellisen korkeille hinnoille. Markkinoiden alhaisessa päässä on kuitenkin hyviä valintoja.

Katso koko A2-hosting-arvostelu

4. SiteGround

Siteground

Aloitushinta: 80 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 710 ms

Käyttöaste: 99,99%

Tarkastele SiteGround-hinnoittelua

SiteGround yrittää yhdistää hyvää ei-loistavaa suorituskykyä valikoima ilmaisia, jotka houkuttelevat ihmisiä, jotka eivät ole huippuluokan teknisesti taitavia viileitä lapsia. Ne tarjoavat erinomaisen käytettävyyden, ja vastausajat ovat riittävän hyvät, jotta hitaimmissa sivustoissa ja verkkosovelluksissa paitsi kohtuulliset latausajat saavutetaan.

Voit myös saada:

 • Pääsy ilmaiseen CDN: ään
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmainen siirto-ohje yhdellä WordPress-sivustolla
 • Omistettu IP-osoite
 • SSH- ja SFTP-käyttö

Ne takaavat myös, että kaikki pilvilaskentaresurssit pilvipohjaiselle järjestelmällesi on omistettu vain palvelimellesi. Jos tarvitset IT-apua, heillä on henkilöstönsä avuksi, jotta he voivat tarjota käden täysin hallituilla palveluilla.

SiteGround tekee resurssien allokoinnista alatilille erittäin helpon. Jos ylläpidät markkinointi- tai suunnittelutoimistoa, tämän avulla on helppo mukauttaa jokaisen alatilin saamat ominaisuudet. Varsinkin kun työskentelet asiakkaiden kanssa, voit käyttää tätä ominaisuutta pilvipalvelun odotettavissa olevan skaalautuvuuden ohella tarjoamaan erilaisia ​​paketteja. Yksittäisille alatileille voidaan myös osoittaa ilmaisia ​​DNS-palveluita.

Yhtiö tarjoaa myös päivittäin varmuuskopioita. Näitä välittömiä varmuuskopioita ylläpidetään ulkopuolella, ja ne voidaan palauttaa käyttämällä yhden napsautuksen ratkaisua.

SiteGround tekee hyvää työtä löytääkseen tasapainon sellaisen teknisen voiman välillä, jonka ansaitset saada, kun siirryt pilvipalvelimen kanssa ja tarjotaan käyttäjäystävällinen kokemus. Kokenut käyttäjät nauttivat pääsyn tasosta, ja muu maailma saa silti tarpeeksi asiakas- ja teknistä tukea kaiken käsittelemiseen.

Katso koko SiteGround-arvostelu

5. InMotion

inmotion hosting

Aloitushinta: 34,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 400 ms

Käyttöaste: 99,95%

Katso InMotion-hosting

Pieni ärsytys, joka liittyy sukellukseen InMotionin tarjouksiin, on se, että he eivät tee hyvää työtä asettamalla asiat suoraan. Suunnitelmat esitetään toimistoille, pienyrityksille, yrityksille ja sovelluksille. Halvin suunnitelma on ”sovellukset” -kohdassa, ja sitä voidaan käyttää isännöintiin, kuten muitakin.

Yksi merkittävä haittapuoli on, että heidän tarjouksensa ovat yksinomaan Linux-pohjaisia. Se on melko paljon myös LAMP-pinon ekosysteemi. Jos haluat Windows-pilvipalvelimen, etsit ehdottomasti muualta. Heillä on myös vain Yhdysvalloissa sijaitsevat datakeskukset.

Ihmiset, jotka ovat tyytyväisiä kapeaan LAMP-pinon toteutukseen, kuten WordPress, WooCommerce tai Magento, pitävät InMotionia jonkin verran kustannustehokkaampana SiteGround-versiona, mutta vähemmän ilmaiseksi. Jos olet tyytyväinen vähempään tukeen ja haluat priorisoida hinta-laatusuhde etenkin markkinoiden heikoimmassa osassa, InMotion on vaikea voittaa. Vähemmän teknistä taitoa käyttäville ja Microsoftin yleisölle se on kuitenkin parhaimmillaan oppimiskäyrä.

Yhtiö tarjoaa pitkän takaisinmaksuajan, 90 päivää. Jos pystyt kokeilemaan sitä, se on riskitön mahdollisuus tutustua uuteen verkkoisäntään.

Katso koko InMotion-arvostelu

6. HostGator

hostgator

Aloitushinta: 4,95 dollaria kuukaudessa.

Vasteaika: 430 ms

Käyttöaste: 99,98%

Näytä HostGator-hinnoittelu

Epämiellyttävän halvalle yritykselle HostGator on vähän yllätys. 4,95 dollarilla kuukaudessa saat:

 • Kaksi suorittimen ydintä
 • Kaksi Gt RAM-muistia
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen SSL-varmenne

Yhtiöllä on myös verkkotunnusten rekisteröintiyritys, joten voit pitää kaikki verkkosivustosi tavaroita yhdessä tilillä. Vaikka halvimmalla tilillä sallitaan vain yksi verkkotunnus, siirryttäessä seuraavalle tasolle, 6,57 dollaria kuukaudessa, saa rajoittamattoman verkkotunnuksen ylläpidon ja kaksinkertaisen määrän ytimiä ja kaksinkertaisen määrän RAM-muistia.

Kuten on tyypillistä isännöintiyritysten alemmilla tasoilla, voit odottaa rajoitettua ohjelmistopinoa. Sinulla on pääsy Linux-ympäristöön, joka tukee seuraavia sovelluksia:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Ei ole yllättävää, että olet yksin ilman hallittuja palveluita. Likaa halvalla vaihtoehdolla voit kuitenkin tehdä paljon huonommin kuin HostGator.

Katso koko HostGator-arvostelu

7. DreamHost

Dreamhost

Aloitushinta: 4,50 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 720 ms

Käyttöaste: 99,96%

Katso DreamHost

Toinen halpojen pilvipalveluiden tarjoaja, DreamHost on myös toinen web-hosting-palveluiden tarjoaja, joka voisi hyötyä siitä, että se selkiyttää tarjontaansa. Ensimmäinen suuri häirintä, joka iskee sinua asiakkaana, on, että ainoat tuotteet, jotka se luetteloi isäntäsivullaan, ovat “DreamCompute” ja “DreamObjects”. Sen sijaan, että se selventäisi pilvilaskenta-ilmentymien ja pilvipalveluiden välistä eroa, ne yhdistävät ne yhteen otsikkoon ”laske”, termi, joka on koneoppimaailmassa merkityksellisempi kuin web-hosting-teollisuus.

Kun kynnet sen yli, löydät kuitenkin pettyvän tarjouksen tälle markkinoiden osalle. Saat yhden CPU-ytimen halvimmalla suunnitelmalla, ja kaikki perustuu avoimen lähdekoodin pinoon ilman muita vaihtoehtoja. Asiat näyttävät olevan kohdistettu Pythonin, Node.JS: n ja Rubyn käyttäjille, jotka rehellisesti sanottuna etsivät suurempia laskutarjouksia yrityksiltä, ​​kuten Amazon..

Laskutusrakenne on myös outo. Tietyn kuukauden aikana sinulla on 600 tuntia laskentajaksoa. Kuukaudet ovat sitä pidempiä, ja yksi havaitsematon DDoS-hyökkäys voi helposti asettaa sinut tilin ylitykseen, joka johtaa laskutukseen. Suoraan sanottuna, jos haluat laskennallisen laskutusrakenteen, AWS on olemassa ja tarjoaa suuremman ja merkityksellisemmän infrastruktuurin.

Toisaalta heidän tarjouksensa ihmisille, jotka haluavat Python- tai Node.JS-isännöinnin, on erittäin helppo asentaa. Jos se on kaistaa, DreamHost saattaa olla mielenkiintoinen. Kaikki muut voivat kuitenkin löytää parempia tarjouksia ja vähemmän sekaannusta tässä hintakohdassa.

Katso koko Dreamhost-arvostelu

8. Bluehost

bluehost

Aloitushinta: 9,99 dollaria kuukaudessa 36 kuukauden ajan

Vasteaika: 590 ms

Käyttöaste: 100%

Katso Bluehost-hinnoittelu

BlueHost tarjoaa tilejä, joiden laskutus tapahtuu 12, 24 tai 36 kuukaudessa. Ihmisille, jotka haluavat päästä alimpaan web-hosting-tasoon kohtuulliseen hintaan, tämä voi olla vähän mahtava. Voit käyttää rahat takaisin -takuita niin kauan kuin

Yhtiö tarjoaa erinomaisen nopeuden ja lyömättömän käyttöajan. Jos olet kiinnostunut rock-solid-esityksestä, BlueHost toimittaa tehokkaan ja vakaan paketin suunnilleen yhtä halvalla hinnalla kuin löydät..

Siellä, missä BlueHost siirtää jotkut asiakkaat, on yhtiön nikkeli- ja dime-lisäosarakenne. Haluatko omistetun IP: n? Se on 5,99 dollaria kuukaudessa lisäosa. Haluatko premium-SSL-varmenteen? Se tulee olemaan 49,99 dollaria vuodessa. Se kasvaa nopeasti.

Sinun on myös siirrettävä tasoa ylöspäin saadaksesi rajoittamattomia verkkotunnuksia tilille. Kahden CPU: n peruspaketti on kuitenkin paljon. Samoin kaistanleveys on mittaamaton, ja cPanel SSH: n mukana sisältyy ilmaiseksi.

BlueHost on loistava vaihtoehto, mutta on olemassa joitain huomautuksia. Varmista, että saamasi paketti kattaa kaiken tarvitsemasi, koska lisäosat voivat murskata sinut melko nopeasti.

Katso koko Bluehost-arvostelu

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Aloitushinta: 15 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 330 ms

Käyttöaste: 99,8%

Katso 1&1 IONOS-isäntä

Hinta-suorituskyky-ehdotus yhdellä&1 IONOS ei ole hienoa. Siellä missä yritys muodostaa maata, on kuitenkin tarjota hallittuja palveluita. Teknisesti taitavia ihmisiä, suoraan sanoen, ei tule vaivata asennuksella, joka alkaa yhdestä CPU-ytimestä ja vain yhdelle Gt RAM-muistille. Vähemmän teknistä taitoa omaavat asiakkaat kuitenkin nauttivat siitä, että heillä on siellä tekninen ja asiakastuki ohjaamaan heitä useiden prosessien läpi.

Kuten on tapana, kun menee alle 50 dollaria kuukaudessa pilvipalveluiden ylläpitoalalla, olet lukittu Linuxiin ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. 1&1 antaa sinulle hieman enemmän siinä rajoitetussa kehyksessä, tarjoamalla Apache-, Nginx- ja Tomcat-palvelimet, jotka pelaavat mukavasti Pythonilla ja PHP: llä. Vastausajat ovat myös lähellä luokan parasta.

Jos tarvitset lähellä parhaita käytettävissä olevia latausaikoja, 1&1 saattaa olla tarkastelun arvoinen. Kaikkien Windows-pilvipalvelimesta kiinnostuneiden on siirryttävä eteenpäin, ja heidän tarjouksensa eivät ole suuria laitteiston kannalta.

Katso koko 1&1 Ionos-arvostelu

10. WP-moottori

wpengine

Aloitushinta: 35 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 650 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä WP-moottorin hinnoittelu

WP Engine on nimensä perusteella WordPress-asiakkaille suunnattu tarjous. Skaalaus on suunniteltu yritysasiakkaille ja löydät tasojen nousevan kustannuksissa nopeasti satoihin dollareihin. Matalilla tasoilla ei ole erinomaista asiakastukea, ja vain kaksi korkeinta tasoa saa puhelintukea. 60 päivän rahat takaisin -takuu saattaa kuitenkin viedä osan pisteistä tutkimalla vaihtoehtojasi.

Jokainen paketti sisältää ilmaisen usean sivuston tuen, joten sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä pelkästään verkkotunnuksen lisäämiseksi. Jos tarvitset maailmanlaajuisia tietokeskuksia palvellakseen vierailijoita ympäri planeettaa, WP Engine tarjoaa sinulle suojan. He ovat yrityksiä, jotka näkevät itsensä varhaisina WordPress-tekniikan käyttöönottajina, ja tiimi on ylpeä tarjoamalla asiakkailleen tämän tason teknistä tukea..

Se on varmasti kapeasti suunnattu tarjous. Ne, jotka haluavat vain erittäin vankkaa WordPress-hosting-palvelua, joka ei koskaan laske ja voi laajentua nopeasti, arvostavat WP Engineä.

Katso koko WP Engine -katsaus

11. Kinsta

kinsta

Aloitushinta: 30 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 230 ms

Käyttöaste: 99,8%

Katso Kinsta-hosting

Hyödyntämällä Google Cloud Platform -palvelua Kinsta tarkoittaa tarjottavaa korkeatasoista pilvipalvelua yksinomaan WordPress-sivuston omistajille. Se on kaikki WP eikä mitään muuta. Yhtiö tarjoaa joukon ilmaisia ​​maksuja, kuten:

 • Vaihepaikat
 • Virtaviivaiset tilinhallintavaihtoehdot
 • Tuki virastoille
 • Suora ensisijainen taso 1 tukee asiantuntevia teknikkoja

Tilinhallintaominaisuudet ovat tärkeä myyntikohta. Ajatuksena on lähinnä se, että luovat toimistot voivat kehittää sivustoja asiakkaille, ottaa ne käyttöön ja sitten avaimet avata asiakkaalle. Kaikki sujuu erittäin nopeasti, ja käyttöaika on erinomaista. Jos sinulla on toimisto, joka keskittyy WordPress-alustalle, Kinstaa on vaikea sovittaa yhteen.

Katso koko Kinsta-arvostelu

12. DigitalOcean

digitalocean

Aloitushinta: 5 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 360 ms

Käyttöaste: 99,99%

Näytä digitaalisen valtameren hinnoittelu

DigitalOcean tarjoaa likaa halvan lähtötason suunnitelman, mutta sinun on mentävä jonkin verran löytääksesi se heidän verkkosivustolta ja asettamalla se web-palvelimen isännöintiin. Yrityksen tarjonta on näennäisesti suunniteltu vastaamaan käyttäjäystävällisyyttä.

Kyllä, on mahdollista löytää yhden napsautuksen ratkaisu, jonka avulla voit ottaa käyttöön LAMP-palvelimen tai minkä tahansa samankaltaisista tarjouksista sekunneissa. Onnea sen löytämisessä. Okei, hieno, tässä se on koska et koskaan löytänyt sitä yksin.

Yrityksen pakkomielle “pisaroiden” ja laskettujen tapausten suhteen ei anna paljon varmuutta siitä, että he välittävät asiakkaiden isännöinnistä. Aiot olla yksin. Pahempaa, huippuluokan vaihtoehdot alkavat tämän alan suorituskyvyn heikoimmasta päästä. Saat yhden prosessorin ja yhden Gt muistia.

Suurin ylösalaisuus on yhden napsautuksen lähestymistapa palvelimien käynnistämiseen. Saat melko moderneja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, kuten MySQL 5.7 ja PHP 5.2. Jos et kuitenkaan ole hardcore-tekniikka, saattaa olla viisaampaa mennä jonkin DigitalOceen-kumppanin luo, kuten aiemmin mainittu Cloudways.

13. AWS-pilvi

Aws Amazon

Aloitushinta: 3,50 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 500 ms

Käyttöaste: 99,99%

Näytä AWS Lightsail

Lightsail-virtuaalipalvelimet muodostavat perustan kaikille AWS Cloud -tarjouksille, kun ne liittyvät web-isännöintiin. Amazon tarjoaa vaikuttavan käyttöoikeustason, ja voit luoda yhden napsautuksen ratkaisuja sekä Linux- että Windows-pilvipalvelimille. Kuormituksen tasapainotus on rakennettu oikein ja skaalautuvuus on automaattista.

On olemassa kaksi suurta haittapuolia. Ensinnäkin AWS-pilvipalvelu on pay-as-you-go-asennus. Kiinteä hinnoittelu on mahdollista, mutta sinun on oltava erittäin varovainen tilisi määrittämisessä. Lisäksi kaikki paitsi lahjakkaimmat teknikot joutuvat toivottomasti kadonneisiin navigointiin Amazonin pilvillä.

Saat kuitenkin ilmaisen SSL-sertifioinnin, ja ensimmäinen kuukausi on ilmainen kokeiluversiona. Valitettavasti joudut sisällyttämään laskutustietosi. Samoin peruutus vaaditaan tai laskutus alkaa ensi kuussa.

Suuret Internet-yritykset, kuten Netflix, toimivat AWS Cloudissa. Jos haluat samanlaista tehoa ja haluat mukavasti päästä isäntäratkaisun suoliin, se on loistava valinta. Niille, jotka tarvitsevat opastusta, se ei ole hyvä ehdotus, vaikka hinta olisikin hyvä.

Suurista toimijoista Amazon kuitenkin pyrkii olemaan sellainen, joka saa sinut tuntemaan olosi haluavan pienyrityksen toimivan pilvilaitteistollaan. Se on kuitenkin erittäin alhainen palkki.

14. Google Cloud

google pilvi

Aloitushinta: 45 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 300 ms

Käyttöaste: 99,99%

Näytä Google Cloud

Google on toinen iso nimi teollisuudessa, joka näyttää olevan syvästi kiinnostumaton pienten toimijoiden auttamisessa web-hosting-palvelun perustamisessa pilvipalvelimen esiintymille. Googlen asiakastuki on pahasti kauhistuttavaa, ja teknistä taitoa käyttävät asiakkaat etenkin halveksittavat yrityksen taipumusta aloittaa kaikki tiedustelut alimmalla tasolla. Googlessa jopa maailman viisaimmalta ihmiseltä on kysyttävä: “Oletko yrittänyt kytkeä sen pois päältä ja sitten takaisin päälle?”

Toisin sanoen Google Cloud on huonompi kuin monet alustat, jotka vain jättävät itsesi. On paljon muita palveluntarjoajia, jotka ovat rakentaneet Google Cloud Platform -sovelluksen päälle, ja käytät niitä paremmin. Vaikka etsitkin suorituskykyistä laskentatehoa, AWS tarjoaa saman suorituskyvyn ilman holhoavasti huonoa tukikokemusta.

On vain kaksi asiakasryhmää, joiden pitäisi kärsiä Googlen kauheudesta. Ensinnäkin on niitä, joiden isännöidyt sivustot ovat riippuvaisia ​​G: n tiedoista tai koneoppimisalustoista. Toiseksi on niitä, jotka tarvitsevat korkean suorituskyvyn datakeskuksia jokaisella mantereella. Muussa tapauksessa katso loppupään kumppaneita, kuten Kinsta tai Cloudways, saadaksesi pääsyn laitteistoon ilman sielua murskaavia tukiongelmia..

Mikä on pilvipalvelin?

Pilvipalvelin on järjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan valtavia määriä resursseja osana ohjelmistoa palveluna (SaaS) -pakettia. Erityisesti kysymällä, mikä on pilvipalvelin, kaipaa suuri osa pisteestä. Pilvipalvelin ei ole yksittäinen kone missään osassa. Sen sijaan se on kokoelma monia koneita, jotka on suunniteltu toimimaan yhtenä instanssina.

Tapahtumat voidaan jakaa asiakkaiden kesken tai tehtäviä monin eri tavoin. Vielä tärkeämpää on, että resursseja voidaan nopeasti lisätä ilmentymiin vakauden ja skaalautuvuuden varmistamiseksi.

Tämä on yksi asia, joka tekee pilvilaskennasta niin houkuttelevan vaihtoehdon sekä yrityksille että asiakkaille. Huippupilvopalvelujen tarjoaja voi jatkaa kysynnän kasvattamista ennen asiakaslaajennusta mahdollistaen käytännössä äärettömän skaalautuvuuden. Sinusta lähtien, kun asiakas maksaa pilvipalvelun web-hosting-palvelusta, voit varmasti ostaa palveluita asteikon alhaisimmassa päässä ja lisätä virtaa muutamassa sekunnissa napsauttamalla vaihtoehtoa isännöintiä kojetaulussa.

Mikä on Cloud Hosting?

Pilvipalveluratkaisut ovat vain yksi osa pilvisektorin piirakkaa, muun muassa koneoppimisen, tiedostojen isännöinnin, tiedon louhinnan, etätietojärjestelmän, VPS-isännöinnin ja jopa hätäpalvelujen lisäksi. Kun pilvipalvelumaailmassa tapahtuu niin paljon muuta, saatat ihmetellä: “Mikä on pilvipalvelu?”

Parhaimmilla pilvipalveluntarjoajilla on tarvittavat resurssit tarjota kokemus, joka ei erotu erillispalvelimen tai VDS: n käytöstä, paitsi siltä osin kuin pilvipalveluiden tarjoajat ovat yleensä vakaampia ja käytettävissä olevia palveluita. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat jopa yksittäisiä pilvipalveluita asiakkailleen, mikä antaa heille pääsääntöisesti olla omia isännöintipalvelun tarjoajia.

Skaalautuvuus on tärkeä plus pilvipalvelun kanssa verrattuna vastaaviin vaihtoehtoihin. Omistetut ja virtuaalisesti omistetut palvelimet ovat ehdottomasti askel vähäisemmistä valinnoista, kuten jaetusta isännöinnistä, heillä kaikilla on rajojaan. Erityisesti kun olet saanut resurssit täyteen, ainoa ratkaisu siirtää kaikki uuteen ja tehokkaampaan palvelimeen.

Pilvilaskenta-alueella kuitenkin enemmän resursseja voidaan yksinkertaisesti ohjata kohti ilmentymääsi. Muutamassa sekunnissa sinulla voi olla enemmän suorittimen ytimiä, RAM-muistia ja jopa tallennustilaa. Se on paljon hankalampaa yritystä parhaimmillaan työskennellessäsi fyysisen palvelimen tai virtuaalikoneen kanssa.

Eri tyyppiset pilvipalvelupalvelut

Kun käytät pilvipohjaista palvelinta yritykseltä, joka toimii yhdessä, ostat vain paremman version web-hosting-palvelusta. Niin kauan kuin valitset sopivat pilvipalvelusuunnitelmat, pystyt suorittamaan kaiken haluamasi järjestelmilläsi, kuten WordPress tai Magento.

Käyttöjärjestelmätasolla löydät yrityksiä, jotka tarjoavat monia Linux-jakeluita. Määrä tarjoaa myös Windows-järjestelmiä, ja niiden lukumäärä kasvaa, kun Microsoft jatkaa aggressiivisesti siirtymistä pilvialustatilaan.

Löydät myös monia ohjelmistopinoja, mukaan lukien tavalliset tarjoukset, kuten Linux, Apache, MySQL ja PHP. Monet yritykset ovat myös tulleet markkinoille kevyillä Nginx-verkkopalvelimilla, Python-tulkeilla ja jopa Node.JS-isännöintivaihtoehdoilla. Jos pilvessä on täysin omistettu ilmentymä tai virtuaalinen yksityinen palvelin, sinulla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, jonka avulla voit asentaa projektisi mahdolliset vaatimukset.

Monet parhaista pilvipalveluntarjoajista tarjoavat myös kapeasti räätälöityjä ratkaisuja. Esimerkiksi monet hosting-yritykset tarjoavat nyt WordPress-isännöintiä, joka sisältää hallitun tuen. Perustit tilin vain isäntähallinnan ohjauspaneelissa, he toimittavat sille kaikki tarvittavat ohjelmistot ja voit sitten työskennellä sillä samalla tavalla kuin mitä tahansa WordPress-verkkosivustoa millä tahansa muulla Web-palvelimella. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen ja he saavat teknisen asiantuntijan auttaa sinua selvittämään asiat.

johtopäätös

Pilvipalvelumaailmassa on ehdoton kuilu pienyrityksistä välittävien yritysten (katso pienyritysten suosikkiisäntäyrityksemme) ja niiden välillä, jotka eivät. Huomaat eron joka kerta, kun lataat jonkin heidän sivuistaan. Jos he käyttävät termejä, kuten “isäntä”, ja jos heidän hinnoittelunsa on edessä, olet hyvällä paikalla. Jos he käyttävät sanaa “laskea” ja vaativat puhumista kaikesta suoratoistosta AI: hen, joudut juuttumaan tekemällä paljon työtä omallasi..

Kaiken kaikkiaan suurin osa asiakkaista ei löydä suurten toimijoiden, kuten Google, DigitalOcean ja AWS, tarjoamaa voimaa surun arvoisena. Onneksi on paljon pieniä pelaajia, jotka haluavat kovasti ansaitun dollarin. Selvitä, mitkä prioriteettisi ovat etukäteen, etenkin kuinka paljon tarvitset massiivista skaalautuvuutta alhaiseen hintaan verrattuna. Tunnistat nopeasti kolme yritystä, jotka sopivat laskuun erittäin hyvin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map