7 ilmaista VPS-palveluntarjoajaa – valtavalla varoituksella! (Toukokuu 2020)

7 ilmaista VPS-palveluntarjoajaa – valtavalla varoituksella! (Toukokuu 2020)

7 ilmaista VPS-palveluntarjoajaa – valtavalla varoituksella! (Toukokuu 2020)

Tarvitset ilmaisen VPS-hosting-palvelun, koska todelliset suunnitelmat ovat budjetin ulkopuolella?


Kuulemme sinut. 

Varoituksen sana, mikään elämässä ei ole kuitenkaan todella ilmaista. Ja tämä pätee näihin VPS-palveluntarjoajiin.

Parhaat isännät sivuston omistajille

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) käyttäminen on tapaus, jossa voit usein saada paljon paukutusta lahjallesi.

On kuitenkin ymmärrettävää, miksi ihmiset saattavat etsiä ilmaista VPS-hosting-palvelua, vaikka suurin osa tämän alan web-hosting-ratkaisuista on jo melko kustannustehokkaita.

Näet usein ilmaisia ​​jaettuja hosting-vaihtoehtoja, ja saatat vain ihmetellä, kuinka korkeat yritykset ovat valmiita yllättämään.

Todellisuudessa ei ole hosting-suunnitelmia, jotka täyttäisivät 100% ilmaisen VPS: n. Toisin sanoen, ilmaisesta VPS-palvelimesta ei ole versiota, josta et koskaan maksa mitään.

Voit kuitenkin löytää helposti VPS: n ilmaisen kokeilujakson. On myös monia melkein ilmaisia ​​isännöintipalveluita, jotka myös pääsevät melko lähelle ilmaisen kokemuksen tarjoamista. Katsotaanpa joitain vaihtoehdoista, jotka saattavat antaa sinun tuntea olevansa ilmainen VPS. Lopussa puhumme myös joistakin potentiaalisista eduista ja haitoista tämän rutiinin käyttämisessä.

VPS-suunnitelmat, jotka ovat lähes ilmaisia

1. HostWinds VPS-hosting

hostwinds vps

Alin hinta: 5,17 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 640 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä HostWinds-hosting-suunnitelmat

Suorassa merkityksessä HostWinds-palvelun halvimmat suunnitelmat eivät edusta todellista halpaa VPS: ää, koska yrityksen halvemmat tarjoukset ovat pilvipohjaisia ​​esimerkkejä. Suurimmalle osalle VPS-palveluntarjoajista kiinnostuneista ihmisistä tämä ero ei ole edes havaittavissa. Tämä johtuu siitä, että kun fyysisen palvelimen resurssit on jaoteltu VPS: n luomiseksi pilvessä, tuloksena olevan virtualisoidun palvelimen, joka eroaa yksittäiseen koneeseen perustuvasta VPS: stä, käytöstä ei ole mitään. Huomaa vain, että järjestelmä on yleensä reagoivampi kuin perinteiset VPS-hosting-suunnitelmat.

Yhtälön lopussa sinulla on pääsy seuraaviin:

 • Ohjauspaneeli
 • Levytila
 • Käyttöjärjestelmätason ominaisuudet

Toisin sanoen voit kirjautua sisään verkkokäyttöliittymän kautta tai käyttää etäkuorta käyttääksesi sitä SSH: n kautta aivan kuten mikä tahansa muu palvelimen isäntäasetukset.

HostWinds tarjoaa riittävän vankan kokemuksen, että teknisesti osaavat ihmiset ovat tyytyväisiä. Kuten saatat odottaa melkein vapaassa hintaluokassa, et saa todellista tukea HostWinds-muodolle. Ne tarjoavat kuitenkin erittäin vankan Linux-kokoonpanon, joka on tuttu kaikille, jotka ovat aiemmin käyttäneet VPS-palvelimia. Löydät myös, että yritys myy mielellään niihin liittyviä tuotteita, kuten Windows-hosting. Vaikuttavasti asennus sisältää myös yhden Gt RAM-muistia, yhden CPU-ytimen ja 30 Gt tallennustilaa.

Isäntäsuunnitelmien edetessä on kuitenkin vaikea valittaa siitä, että saat oikean VPS-kokemuksen lähes ilmaiseksi. Ole valmis vain tekemään joitain teknisesti taitavia töitä sen ylläpitämiseksi, koska se on hallitsematon VPS.

Näytä koko InMotion Hosting-arvostelu

2. InterServer.net

interserver vps

Alin hinta: 6 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 684 ms

Käyttöaste: 99,96%

Tarkastele InterServer-hosting-suunnitelmia

Toinen yritys, joka on melkein lähellä ilmaisen VPS-isännöinnin tarjoamista, on InterServer.net. Web-hosting-yrityksen halvin VPS-suunnitelma sisältää:

 • Yksi CPU-ytimet
 • Kaksi Gt muistia
 • Kolme gigatavua SSD-tallennustilaa
 • Kaksi TB siirtää kuukaudessa

Se olisi loistava joukko ominaisuuksia tyypillisestä VPS-isäntäsuunnitelmasta, joka maksaa noin 30 dollaria kuukaudessa. Jos prosessointi-, tallennus- ja muistikapasiteetit eivät ole tarpeeksi tarpeitasi, voit säätää VPS-suunnitelmasi helposti jopa 16 ytimeen. Maksat silti myös erittäin kunniallisen 96 dollaria kuukaudessa siitä, mikä on melko korkealaatuinen tarjous.

Yksi tavallinen saalis, jonka alat huomata melkein kaikilla näillä VPS-isännöintisuunnitelmilla, on, että ne perustuvat pilvipalveluihin. Jälleen kerran, se ei ole iso juttu keskivertokäyttäjälle, mutta se voi olla kiinnityskohta, jos ajattelee liian kovaa suhteellisen vähäistä eroa VPS-isännöintipalveluiden välillä, jotka toimivat suoraan yhdellä koneella ja niiden suorittamisella monien pilvipohjaisia ​​tapauksia tarjoavien koneiden välillä..

Toinen teema, jonka huomaat esiin nousevan, on, että monet näistä palveluntarjoajista tarjoavat mielellään Linux-pohjaisia ​​ratkaisuja, mutta he eivät ole aina ensimmäisiä, jotka haluavat asentaa Windows-kaltaisen käyttöjärjestelmän. Onneksi Windows-palvelimet ovat saatavana lisämaksusta. Linux-järjestelmät ovat kuitenkin melko vankkoja, mukaan lukien:

 • MySQL-tietokannat
 • Python, Ruby, Perl ja muut ympäristöt dynaamisen sisällön tuottamiseksi verkkosivustoilla
 • Täysi cPanel-asennus helppoon hallintaan

Hallittuja tukivaihtoehtoja on saatavana myös ilmaiseksi. Se ei ehkä ole todellinen VPS-palvelin, mutta se on silti erittäin hyvä arvo muutamalla dollarilla kuukaudessa.

Näytä koko InterServer-arvostelu

3. Hostinger

hostinger vps-hosting

Alin hinta: 3,95 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 309 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele Hostinger-hosting-suunnitelmia

Kyllä, nyt olemme todella lähellä löytää todella ilmainen VPS-palvelin. Vaikuttava asia Hostingerin kanssa on, että he hallitsevat erittäin reagoivia palvelimia, joilla on loistavat käytettävyysnumerot. Et saa tonnia tallennustilaa edullisimmalla tarjouksellaan, vain 10 Gt, mutta voit päivittää suunnitelmasi yhdeksi monista vaihtoehdoista. Kaikki on SSD-pohjainen, joten odotat kuitenkin erittäin nopeita reaktioaikoja.

Hostingerin liiketoimintamalli keskittyy kaikkien muiden verkkosivustojen tarvitsemien tavaroiden, kuten verkkotunnuksen ja SSL-varmenteen, myymiseen. Ne sisältävät sekä IPv4- että IPv6-osoitetut IP-osoitteet ilmaiseksi jokaisen suunnitelman kanssa, vaikuttavan tarjouksen suunnitelmalle, joka on vähemmän kuin viisi.

VPS-suunnitelmat, jotka vievät hinnan vähän

4. InMotion-hosting

inmotion omistettu isännöinti

Alin hinta: 19,99 dollaria kuukaudessa 63% alennuksella ensimmäisestä kuukaudesta

Vasteaika: 640 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele InMotion-hosting-suunnitelmia

Ei ole yllättävää, että InMotion Hosting on uusi tulokas, joka tarjoaa halvempia tarjouksia pilvialustoille. Vaikka hinta suunnitelman voimassaoloaikana ei ole yhtä suuri kuin näet muiden luettelon suunnitelmien kanssa, on arvoa. Erityisesti InMotion tarjoaa ilmaisen peruspalvelimen hallinta-avun. Tämä tarkoittaa, että he käsittelevät korjaustiedostojen ja päivitysten hallintaa pitääksesi järjestelmän vakaana ja turvallisena.

Kaikki InMotion-laitteistot toimivat SSD-asemilla, jotka on määritetty RAID-6-ryhmiin. Aloittamattomille tämä tarkoittaa sitä, että katastrofaalisen vian todennäköisyys, josta tietoja ei voida palauttaa, on naurettavan pieni. Jokainen asennus sisältää CentOS-yritysversion, ja voit myös hallita VPS-palvelinta cPanelin kautta. Myös infrastruktuurin tukeminen on pilvipohjaista, joten voit olla varma, että käyttöaika on vakaa.

Ne tarjoavat myös 90 päivän rahat takaisin -takuun, kaupan, joka on yhtä hyvä kuin näet liiketoiminnassa. Vaikka se ei saa sinut takaisin työstä, jonka saatat käyttää palvelimen asentamiseen, se vähentää ainakin riskiäsi, kunhan et rakenna vahvaa verkkosivustoa heti..

Näytä koko InMotion Hosting-arvostelu

5. AccuWebHosting

accu web hosting vps-hosting

Alin hinta: 14,97 dollaria kuukaudessa yhden kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla

Vasteaika: 1 000+ ms

Käyttöaste: 100%

Näytä AccuWebHosting-suunnitelmat

Päätetty Windows-palvelimien puuttuminen tästä luettelosta tekee AccuWebHostingista erityisen houkuttelevan valinnan Microsoftin ja sen .NET-alustan faneille. Vaikka 15 taalaa kuukaudessa ei ole halvin valinta ympärillä, se on suunnilleen niin lähellä kuin pääsette ilmaiseen VPS-palvelimeen, joka käyttää Windowsia, tässä tapauksessa Windows 2008 Server.

Voit myös hyödyntää ilmaista kokeilua ilman, että tarvitset luottokorttia. Jos et ole tyytyväinen kokemukseen, voit antaa tilin vanhentua vain uusimatta.

Jokaisessa järjestelmässä on tuki sekä RDP: lle että SSH: lle. Koneet ovat virtuaalipalvelimia, eivät VPS: n kaltaisia ​​pilvipohjaisia ​​ilmentymiä. Tämä tarkoittaa, että käytät omistettuihin resursseihin koneissa, joissa on Intel Xeon -suorittimet joko E5- tai E7-sarjasta. Vielä tärkeämpää kovien Windows-järjestelmänvalvojien kannalta Microsoftin HyperV-virtualisointijärjestelmää tuetaan täysin.

Jos sinulla on oltava Windows-ympäristö tai .NET-yhteensopivuus, AccuWebHosting on paras vaihtoehto. Muut tarjoavat Windowsille lisähinnan, mutta AccuWebHosting sisältää sen alkuperäiseen hintaan, koska ne keskittyvät tarjoamaan ylimmän tason Windows VPS: n kohtuulliseen hintaan.

Vaihtoehtoihin, jotka on rakennettu vapaaksi, mutta rajoitetuksi liiketoimintamalleiksi

6. x10Hosting

x10hosting main

Alin hinta: Ilmaiseksi, mutta . . .

Vasteaika: 428 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä x10asuunnitelmasuunnitelmat

Kun käytät x10Hosting-sovellusta, saat sellaisen VPS: n pilvikorkeudessa ilmaiseksi, mutta se on uskomattoman ominaisuuksille rajoitettu ratkaisu. Tämä tarkoittaa, että maailman järjestelmänvalvojat menetetään toivottomasti ilman SSH-kuoria, cPanel-kirjautumisia ja muita ominaisuuksia. Jokainen x10Hosting-tilillä voi käyttää yhtä IP-osoitetta. Ei ole yllättävää, että sinulla on ehdottoman hauska määrä RAM-muistia, vain 512 Mt. Käyttöjärjestelmä on vain Linux, mutta saat sekä rajoittamattoman tallennustilan että kaistanleveyden.

Mitä x10Hosting toivoo sinun tekevän, on ostaa ylösmyynti omalla hetkellä. Ne ovat itse asiassa erittäin matalapaineinen yritys, mutta myyntihinta on ehdottomasti tehtävä, kun päätät tarvitset jotain pääkäyttäjän oikeutta tai asiakastukea. Jos haluat skaalata nopeasti ja sinun ei tarvitse huolehtia tallennusrajoista, x10Hosting on loistava valinta.

7. VPSWALA

vpswala

Alin hinta: Ilmaiseksi, mutta siellä on ylösmyynti

Vasteaika: 800 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele VPSWALA-hosting-suunnitelmia

VPSWALA on melko yksinkertainen veto. He olettavat, että verkkosivustosi kasvaa jossain vaiheessa. Jossain vaiheessa joudut isännöimään toista verkkotunnusta tai käyttämään toista IP-osoitetta. Ehkä tarvitset vain lisää RAM-muistia, suorittimen ytimiä, kaistanleveyttä tai tallennustilaa.

Kyllä, aloittaminen on ilmaista, mutta kun täytyy siirtyä ylös, hinta nousee lähes 60 dollariin kuukaudessa. Haittapuoli on, että ilmainen suunnitelma on melko vankka, ja siinä on kaksi CPU-ydintä, 30 Gt tallennustilaa, kaksi Gt RAM-muistia ja yksi TB kaistaleveyttä. Voit myös käyttää yhtä IP-osoitetta ilmaisessa VPS-suunnitelmassa.

VPSWALA: n ihmiset ovat melko etukäteen myyntiasteessaan. Varsinkin ilmaiset suunnitelmat sisältävät 24/7 teknisen ja asiakastuen. Se on tavallaan vaikuttavaa, vaikka liiketoimintamalli olisi eräänlainen ansa kasvaville verkkosivustoille. Jos olet kuitenkin 100% varma, että sivustosi ei koskaan ylitä alkuperäistä 30 Gt: n SSD-tallennustilaa, se on paljon.

Mikään elämässä ei ole ilmaista, mutta tämä on melko lähellä

Olipa kyseessä VPS-ilmainen kokeiluversio, jonkinlainen ilmainen tähdellä tai vain erittäin edullinen ratkaisu, on paljon tapoja saada todella, todella lähellä maksamaan. Joissakin tapauksissa, kuten VPSWALA, sinun on seurattava tarkoin omistettujen resurssien kulutusta. Muut tapaukset, kuten Hostinger, ovat vain kustannustehokkaita siinä määrin, että ne ovat tuskin havaittavissa.

Yksi suositeltava sana on pitää silmällä ihmisiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia ilman mitään selvää ilmoitusta siitä, mikä saalis on. Tietokalasteluhuijauksissa käytetään jatkuvasti ilmaista hosting-avainsanaa, ja on viisasta olla antamatta luottokorttitietojasi yritykselle, josta kukaan ei ole koskaan kuullut..

Mitä odottaa

Jopa käsitellessään monia ratkaisuja, jotka halaavat teollisuudessa yleistä 30 dollarin hintapistettä, voit odottaa saavasi täysin hallitsemattoman kokemuksen.

Vaikka joitakin korjauksia ja päivityksiä saatetaan suorittaa, se on vain isäntäyritys, joka suojaa itseään laitteiston sotkuilta.

Jos asennat PHP-komentosarjan ja se tuhoaa verkkosivustosi, et todennäköisesti saa ilmaista hallittua tukea korjaamaan mitä tahansa mennyt vikaan..

Tästä syystä ilmaista lähestymistapaa ei suositella kenellekään, jolla ei ole teknisiä hakutoimintoja.

Jos etsit erittäin halpaa suunnitelmaa etkä tiedä paljoa palvelimille siirtämistä, varmista, että löydät suunnitelman, joka sisältää jonkin verran hallittua tukea. Nämä käyttäjät todennäköisesti parhaiten siirtyvät seuraavalle tasolle, jossa suunnitelmat yleensä maksavat noin 30 dollaria kuukaudessa. Silloinkin kannattaa kuitenkin etsiä hallittua hosting-palvelua, jos et tunne pelottavia järjestelmänvalvojan käsitteitä, kuten ”pääkäyttöoikeudet” ja “SSH”.

Ihmisille, joilla on kohtuullisen vakaa tekninen valinta, on jotain sanottavaa ilmaisen ratkaisun tai sellaisen ratkaisun kokeilemisesta, joka on melkein täysin maksuton. Vaikka harkitsisitkin vain jotain Hostingerin käsittämättömän edullisista suunnitelmista, löydät yllättävän reagoivan järjestelmän, joka sisältää vankan ympäristön verkkosivujen ja verkkosovellusten asentamiseen. Ehkä se ei ole 100% ilmainen, mutta et myöskään kärsi eksistentiaalisesta pelosta joka kuukausi, kun palvelinlasku erääntyy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector