9 parasta halpaa VPS-hosting-yritystä vuonna 2020 – Säästä budjetissa

9 parasta halpaa VPS-hosting-yritystä vuonna 2020 – Säästä budjetissa

9 parasta halpaa VPS-hosting-yritystä vuonna 2020 – Säästä budjetissa

VPS on askel kohti jaettua hosting-palvelua, mutta voit löytää joitakin vanhoja tarjouksia tehokkaan päivityksen pitämiseksi budjetin rajoissa.


Jos ylläpidät suuren määrän sivustoa tai tarvitset vain kyseistä lisäsuorituskykyä, VPS-hosting on tie.

paras hosting pienyrityksille

Halvan VPS-isännöintivaihtoehdon löytäminen on tehtävä, joka vie jonkin verran huomiota. VPS-kauppojen tuottoprosentti alalla on noin 30 dollaria kuukaudessa, mutta halvan VPS-palvelimen voi saada, jos tiedät mistä etsiä.

On myös viisasta ajatella joitain erityisiä vaatimuksia, joita sinulla on sivuston ylläpitämiselle. Esimerkiksi, kannattaa kysyä:

 • Tarvitsetko Windows-isännöinnin vai onko Linux-käyttöjärjestelmä riittävän hyvä?
 • Hallitaan isäntä välttämättömyyttä vai pystytkö ylläpitämään palvelinta yksin?
 • Kuinka paljon kaistanleveyttä sivustosi tarvitsevat?
 • Mikä on yleinen taitotasosi, joka käsittelee juuripääsyä, ohjauspaneelia, SSH-kuorta ja FTP-asiakkaan / palvelimen määrityksiä?

Esimerkiksi on mahdollista löytää halpa VPS-palveluntarjoaja, joka sisältää myös hallitut VPS-isännöintiohjeet. Jos et ole kovin taitava palvelimen järjestelmänvalvoja, sinun on tehtävä siitä prioriteetti tarkistettaessa VPS-suunnitelmia. Tarkastelemalla tarkkaan sitä, mitä ehdottomasti tarvitset ja mitä isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa, sinun pitäisi pystyä löytämään VPS-hosting-suunnitelmat, jotka eivät riko budjettiasi.

1. A2-hosting

a2 hosting vps-hosting

Alin hinta: 5 dollaria kuukaudessa täysin hallitsemattomasta VPS: stä

Vasteaika: 279 ms

Käyttöaste: 99,66%

Näytä A2-majoitussuunnitelmat

Kuten monet tämän luettelon vaihtoehdoista, myös A2: n halvin VPS-tarjonta on suunnattu suoraan ihmisille, joilla on tarvittavat tekniset taidot järjestelmän kaukosäätöön ja ylläpitämiseen ilman apua. A2-hosting-palvelusta on saatavana hallittuja palveluvaihtoehtoja, mutta se maksaa huomattavasti enemmän, soittamalla 35 dollaria kuukaudessa.

Huippuluokan tarjous on suorituskyvyn suhteen melko rajallinen. Sinulla on pääsy vain yhteen CPU-ytimeen, mutta voit maksaa hiukan enemmän saadaksesi lisäresursseja, kuten enemmän ytimiä, levytilaa ja RAM-muistia. Emme suosittele suorittamaan korkean suorituskyvyn sivustoa A2: n alimmalla tasolla, mutta se edustaa vankkaa arvoehdotusta kaikille, jotka tarvitsevat vain staattiset sivut ylös tai käyttämään dynaamisia peruskomentosarjoja PHP: ssä.

Se ei tarkoita, että suorituskyky on kauhea. Saat ilmaisen SSD-aseman suunnitelmasi kanssa. A2 tarjoaa myös pääsyn Cloudflareen lisävakauden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Palvelimen kokoonpano on myös erittäin nopea, vain muutaman minuutin. Monet ominaisuudet, kuten cPanel, ovat myös lisäosia.

Hintahinnasta on myös erittäin vaikea valittaa nopeudesta. Jos vastausaika on alle 300 ms, joudut laittamaan kauniisti korotetun WordPress-version palvelimelle, ennen kuin latausajat olisivat keskinkertaisia. Tarjoamalla vain 5 dollaria, A2 ansaitsee oikeutetusti paikkansa kaikkien kohtuuhintaisten VPS-tarjousten luettelon kärjessä. Myös rahat takaisin -takuu.

Näytä koko A2Hosting-arvostelu

2. iPage

ipage vps-hosting

Alin hinta: 19,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 708 ms

Käyttöaste: 99,75%

Näytä iPage-hosting-suunnitelmat

IPagen ihmiset eivät päästä eroon tarjoamalla ehdottomasti paljain luiden isännöintisuunnitelmia likaan. Sen sijaan yritys keskittyy tarjoamaan sitä, jota voidaan parhaiten kuvata riittävän hyväksi vaihtoehdoksi, joka voittaa VPS-verkon web-hosting-alan standardin 30 dollaria kuukaudessa kohtuullisella marginaalilla.

IPagen käytön ylivoimaisesti suurin haittapuoli on ne, jotka tarjoavat hallitun teknisen ja asiakastuen hinnallaan. Jos olet huolissasi siitä, että jäät erämaahan palvelimen kanssa, jota et voi ylläpitää, se on iso juttu. Tästä syystä iPage voi olla ihanteellinen markkinoijille, suunnittelijoille ja toimistoille, jotka tarvitsevat vähän apua, kun tekniikka alkaa toimia.

20 dollarilla saat yhden ytimen palvelimen, 40 Gt tallennustilaa, yhden TB kaistanleveyden ja ilmaisen cPanel-asennuksen. Haittapuolia ei ole, että Windows-palvelimia ei ole tarjolla, ja jopa Linux-tarjoukset rajoittuvat CentOS-palveluihin. Voit käsitellä myös jonkin verran päivättyä LAMP-pinon asennusta, joka keskittyy PHP 5: een.

IPagen tarjoama luultavasti ei ole paras vaihtoehto ihmisille, jotka tarvitsevat hinta-laatusuhde-ehdotuksen, joka on kaavioiden ulkopuolella. Jos sinun tarvitsee vain hankkia perustiedot isännöinnistä ja dynaamisista komentosarjoista kohtuulliseen hintaan, se ei ole huono. Hyödynnä ilmaiseksi hallittujen palvelujen tuki, ja iPage on erinomainen valinta hintatietoisille asiakkaille, jotka tarvitsevat vähän ajoittain apua.

Näytä koko iPage-arvostelu

3. Unelmahost

unelmahostin vps-hosting

Alin hinta: 10 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 418 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä Dreamhost-hosting-suunnitelmat

Yksi Dreamhostin vahvuuksista on, että he ovat melko lähellä täyden palvelun web-hosting-yritystä. He myyvät verkkotunnuksia ja tarjoavat 10 dollarin VPS-hosting-paketin, joka sisältää täysin mittaamattoman kaistanleveyden. Jos joudut ostamaan IP-osoitteen IPv4-lohkosta, he myös antavat sinulle suojauksen.

Kuten yleistyy, voit myös odottaa sivustosi toimivan erittäin herkästi reagoivilla SSD-asemilla. Perussuunnitelmaan sisältyy vain 10 Gt levytilaa, joten ihmiset, jotka ovat harvemmin toimivia sivustoja, joissa on paljon medioita, saattavat haluta etsiä muualta.

Dreamhost on myös täysin hallittu palveluntarjoaja, ja 10 dollaria kuukaudessa on kaukana halvimmasta hinnasta, jonka löydät siitä. Heillä on myös asiakastukihenkilöstösi käytettävissä kenttäpuheluihin ympäri vuorokauden.

Suuri plus on yrityksen ilmainen automatisoitujen varmuuskopioiden tarjoaminen WordPress-sivustoille. Et kuitenkaan saa Windows-palvelinta. Ylhäältä päin, he tekevät RAM-muistin lisäämisen virtualisoituihin instansseihin melko helpoksi, vaikkakin se selvästi aiheuttaa kustannuksia.

Uptime on kiviaines. Voit myös odottaa järjestelmän olevan erittäin reagoiva. Jos etsit onnellista mediaa hallittujen palveluiden, nopeuden ja hinnan välillä, Dreamhost löytää erittäin mukavan tasapainon.

Näytä koko Dreamhost-arvostelu

4. Isäntätuulet

hostwinds vps-hosting

Alin hinta: 4,49 dollaria kuukaudessa hallitsemattomalle, Linux-pohjaiselle isännöinnille

Vasteaika: 1 093 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele Hostwinds-hosting-suunnitelmia

Toinen merkintä hinta-asteikon erittäin alhaisessa päässä on Hostwinds. Yhtiö tarjoaa 4,49 dollarin tason hallitsemattomista palveluista, mutta tarjolla on myös 10,99 dollarin tarjous hallitulle web-hosting-palvelulle. Järjestelmien alataso sisältää yhden ytimen suorittimen VPS: llä, 30 Gt: n SSD-pohjaisen levymuistin, yhden kaistanleveyden TB: n ja yhden Gt: n RAM-muistin.

Hostwindien suurin haittapuoli on, että ne tarjoavat Linuxin lisäksi myös Windows-järjestelmiä. Ne tarjoavat asiakaspalvelun ympäri vuorokauden, mutta yritys suosii käyttäjiä käyttämään sen live-chat-järjestelmää. Voit tehdä siirtoja ilmaiseksi ja saada apua siihen.

Suorituskykyä ei voida hyväksyä, sillä reagointiaika alkaa hieman yli yhden sekunnin. Ne sisältävät yritystason palomuurin, ja dynaaminen komentosarjaympäristö on moderni PHP 7 -järjestelmä. Suojaus saattaa viedä sinut Hostwindsiin, samoin kuin hallinnoitujen isännöintipalveluiden tarve, mutta muuten mielestämme asiakkaat löytävät parempia tarjouksia samoista hintatasoista.

Näytä koko Hostwinds-arvostelu

5. 1and1 IONOS

1 ja 1 ionos vps-hosting

Alin hinta: 2 dollaria kuukaudessa hallitsemattomalle, Linux-pohjaiselle isännöinnille

Vasteaika: 918 ms

Käyttöaste: 100%

Näkymä 1&1 IONOS-hosting-suunnitelma

Hinta on yhtä halpa kuin etsit liiketoiminnasta, ja se todennäköisesti saa sinut ihmettelemään, mikä saalis voi olla. Ylivoimaisesti suurin saalis on se, että sinulla on pääsy vain yhteen virtuaaliseen suorittimeen ja puoli keikkaa RAM-muistia. Myös tallennustila, yllättäen, on vain 10 Gt, mutta se on ainakin SSD.

Saat vain luettelon yleisistä Linux-käyttöjärjestelmistä 2 dollarilla. Vaikuttavasti voit kuitenkin valita tietokeskuksia Amerikassa, Saksassa tai Espanjassa.

Näytä koko 1&1 IONOS-arvostelu

6. AWS-pilvi

amazonin valopurje

Aloitushinta: 3,50 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 500 ms

Käyttöaste: 99,99%

Näytä AWS Cloud -suunnitelmat

Suorassa merkityksessä Amazonin tarjous ei ole todellinen VPS-hosting-ratkaisu. Yrityksen massiivista pilviarkkitehtuuria käyttämällä AWS Cloud tarjoaa kuitenkin saumattoman kokemuksen, joka toimii melkein täsmälleen kuten normaali VPS.

On vaikea voittaa 3,50 dollaria kuukaudessa, vaikka salaisuus on, että menet ympäristöön, joka on 100% hallitsematon. AWS Cloud on rakennettu suurten monikansallisten yritysten kovaa tekniikkaa varten, ja asennus on täysin anteeksiantamaton ihmisille, jotka ovat ainakin edistyneellä tai keskitason tietämyksellä työskentelemässä käyttöjärjestelmien, etäkäytön ja muiden komponenttien kanssa.

Pay-as-you-go-suunnitelma voi olla erittäin mukava ihmisille, jotka tarvitsevat skaalautuvuutta halvalla. Tämä tarkoittaa vain prosessorisyklien maksamista, ja se voi houkutella yrityksiä, jotka käsittelevät muun muassa talvilomamyynnin kiirettä. Jos et halua joutua mittaamaan järjestelmääsi vastaamaan kysyntää ja maksamaan säilyttääksesi asteikon sesongin ulkopuolella, AWS on pitkän tarkastelun arvoinen.

Suurin haittapuoli on, että voit asentaa haluamasi ilmentymään. Jos haluat suorittaa Node.JS: n PHP: n sijasta, lyö itsesi ulos. Tästä syystä se on hyvä vaihtoehto ammattitaitoisille ammattilaisille, jotka tietävät kuinka määrittää palvelimet etäyhteyden avulla. Kaikille muille on todennäköisesti viisasta etsiä muualta.

Näytä koko AWS Cloud-arvostelu

7. Alibaba Cloud ECS

alibaba pilvi vps-hosting

Alin hinta: 4,50 dollaria per 1TB tiedonsiirtoa

Vasteaika: 2000 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele Alibaba Cloud ECS -majoitussuunnitelmia

Alibaba ajatellaan parhaiten kuten Kiinan Amazon-versio, eikä ole yllättävää, että yritys on myös pääsemässä vastaaviin tarjouksiin pilvipohjaisen VPS: n avulla. Hinnoittelu on likaa halpaa, ja se on hyvä lähtökohta kaistanleveyden maksamiseen vain käytön perusteella. Käyttäjät saavat yhden virtualisoidun suorittimen, yhden Gt muistia ja 40 Gt SSD-muistia hinnasta. Se on paljon levytilaa dollarille. Yhtiö on myös sitoutunut käyttämään E5-sarjan Intel Xeon -suorittimia.

Vastausajat Aasian ulkopuolella ovat todennäköisesti huonoja. Jos kuitenkin määrität palvelimia ihmisille Aasiassa tai Australiassa, saatat saada numerot lähempänä AWS: n näkemää.

Jos AWS Cloud -asetus näyttää käyttäjäystävälliseltä, valmistaudu Alibaban suoralle käyttäjäystävälliselle käyttöliittymälle. Tarkan vaihtoehdon löytäminen VPS-hosting-tarpeitasi varten voi olla haaste. Jos etsit vaihtoehtoa AWS Cloudille, Alibaba saattaa olla tutkimuksen arvoinen. Jos sinulla ei ole teknisiä halkaisijoita lajitellaksesi asennusprosessia yksin, kannattaa jatkaa metsästämistä.

Mikä on VPS ja miksi se ei ole aina halpaa?

Suhteessa siihen, mitä se yrittää kilpailla, VPS-hosting on todella halpaa. Vaikka teollisuusstandardi 30 dollaria kuukaudessa ei ehkä kuulosta erittäin edulliselta, etenkin verrattuna joihinkin isännöintivaihtoehtoihin, kuten pilvipalvelimiin ja jaettuun isännöintiin, se on paljon verrattuna siihen, mitä näet omistautuneilta hosting-yrityksiltä. Täysin omistettu palvelin voi maksaa muualta muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen dollariin kuukaudessa, riippuen koneen tyypistä, joka isännöi.

VPS-hosting on monella tapaa tuote, joka on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat jakaa eron. He tarvitsevat jotain, joka on halvempaa kuin erillinen palvelin, mutta he haluavat silti, että heillä on jotain, joka antaa heille täyden pääkäyttäjän oikeuden, mahdollisuuden asentaa omat ohjelmistonsa ja laajan järjestelmänvalvojan.

Mikä sitten on VPS?

Virtualisointi on prosessi, jossa yritys jakaa fyysisen koneen resurssit sarjaan virtuaalisia yksityisiä palvelimia. Jokainen näistä virtualisoiduista tapauksista pystyy tarjoamaan riippumattoman ja täysin toimivan version seuraavista:

 • Käyttöjärjestelmä
 • Verkkopalvelinympäristö
 • Täysi tiedostojärjestelmä

Toisin sanoen, se on täysin toimiva tietokone, joka toimii osiossa paljon suuremmassa koneessa. Ei ole harvinaista, että isäntäkoneissa on satoja suorittimen ytimiä, monia teratavuja tallennustilaa ja paljon RAM-muistia. Näiden resurssien talttaus joukkoon virtualisoituja palvelimia tarkoittaa, että yritys voi tarjota palvelimia parille saalle asiakkaalle joutumatta rakentamaan erillistä konetta jokaiselle.

Saatat ihmetellä, miksi VPS ei ole aina halvempi. VPS-palvelimia tukevien yritysten iso asia on, että niiden on tarjottava melko vähän teknistä ja asiakastukea. Halpaa VPS-hosting-palvelua on melkein aina hallitsematon, ja se tarkoittaa, että kaadetaan paljon yhtälön tukipuolelle. Yritykset leikkaavat usein myös muita ominaisuuksia kustannusten pitämiseksi alhaalla, mukaan lukien:

 • Vähemmän suorittimen ytimiä
 • Vähemmän muistia
 • Pienentynyt skaalautuvuus
 • Avoimen lähdekoodin tai likaisen ohjauspaneelin lisenssit
 • Lisenssitön ohjelmisto, erityisesti LAMP-pino

He voivat myös välttää tarjoamasta esimerkiksi:

 • Windows VPS
 • DDoS-suojaus
 • SSD-asemat
 • Omistetut resurssit

Mikään näistä ei ole luonnostaan ​​kauhea. Jos ylläpidät yhtä sivustoa, joka ei kerää paljon liikennettä tai joka tarvitsee paljon käsittelytehoa, se on erinomainen tapa säästää rahaa.

Mitä odottaa halvalta VPS-palveluntarjoajalta

Edullinen VPS-hosting-yrityksen löytäminen ei ole mahdotonta, mutta joudut tekemään joitain kompromisseja. Useimmissa tapauksissa sinulla on Linux VPS eikä Windows-palvelimia. Tallennustila voi olla myös melko rajallinen, yleensä välillä 10–40 Gt. Tämä ei ole ongelma useimmille verkkosivustoille, mutta se voi aiheuttaa ongelmia sivuston kasvaessa. Voit myös rajoittaa vain kouralliseen Linux-distroon, kuten Ubuntu, CentOS tai Debian.

Hallittujen tukien puute halpojen VPS-isännöintipalveluntarjoajien välillä voi olla ongelma vähemmän tekniikoille tai kokeneille käyttäjille. Ylläpito-isännöinti on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat apua asennus- ja vianetsintäkysymyksissä. Hallitsemattomassa ympäristössä olet melko yksin, kuten olisit huoneessa istuvan todellisen koneen kanssa. Erityisesti virtuaalikone on todellisessa koneessa, johon sinun on oltava etäkäytössä, ja joka voi esittää omat haasteensa, jos SSH: n ja FTP: n kaltaiset ominaisuudet eivät reagoi.

Ihmisille, joilla ei ole Linux-järjestelmänvalvojan kokemusta, ei yleensä suositella ostamaan halpaa VPS-palvelinta. Ellet saa tappajakauppaa hallitussa palvelimessa, markkinoijana tai palvelimen hallintaa yrittävänä toimistona työskenteleminen voi olla sotku. Parhaat VPS-tarjoukset eivät oikeuta kuivumisen ripustamista ilman teknistä tukea. Ellet ole erityisen mukava työskennellä CLI: n kanssa ja PuTTY-kaltaisessa käyttöliittymässä, sinun on ehdottomasti saatava täysin hallittu hosting-suunnitelma.

Toisaalta edullinen VPS on erinomainen tapa säästää rahaa, jos sinulla on tarvittavat taidot ylläpitää sitä. Halvat VPS-palvelimet voivat auttaa sinua saavuttamaan satoja dollareita säästöjä, varsinkin jos joudut suorittamaan useita niistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector