A2 Hosting vs. SiteGround Hosting verrattuna toukokuuhun 2020 alennus

A2-hosting ja SiteGround ovat loistavat isännät vertailtavaksi toisilleen.


Heillä molemmilla on suuri tuki, korkea käytettävyys ja huutavat hyvät hinnat laadulle.

Itse asiassa molempia pidetään tutkimuksemme mukaan yhtenä nopeimmista verkkoisäntäkoneista.

Paras asia näissä kahdessa hosting-brändissä on se, että ne kartoittavat omat polunsa eivätkä osa web-hosting-globo-corpia, joka ei oikeastaan ​​välitä asiakkaistaan.

Joten teet loistavan valinnan kokoa SiteGround vs. A2-hosting, pohditaan, mikä tekee heistä erilaisia.

A2-hosting vs. SiteGround-tuki B Nopeus C Ominaisuudet D Arvo E TransparencySiteGround Toimituksellinen katsaus 4.8 Arvioitsija 4,9 254 ääntä54.5554.5ABCDEA2 Hosting Toimituksellinen arvostelu 4.6 Arvioija 4.5 2 ääntä55544ABCDE

Joten leikkaaminen jahtaan: molemmilla on samanlainen kokemus teollisuudesta, tarjoavat 99,99%: n käyttöajan 30 – 45 päivän rahat takaisin -takuulla ja runsaasti muokattavia vaihtoehtoja kaikkien kykyjen ja hintaluokkien mukauttamiseksi.

Joten heillä on molemmat saaneet perusteet siellä. Mutta missä niiden välillä on valtava ero: nopeus ja asiakaspalvelu.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit nopeinta verkkoisäntää, siirry A2-hosting-palvelun kanssa; Jos etsit parasta isäntäominaisuuksia ja asiakaspalvelua, siirry SiteGroundin kanssa.

A2-hosting: Kohokohdat, edut ja haitat

Vuodesta 2003 lähtien A2 Hosting on korostanut nopeuttaan ennen kaikkea, jopa 20x nopeammin kuin kilpailijat. Michigan-yhtiö tarjoaa rajoittamattoman levytilan ja rajattoman kaistanleveyden.

A2-hosting-hinnoittelu

A2-hosting tarjoaa melko monia selkeitä hinnoitteluvaihtoehtoja. Kunkin vaihtoehdon alimmat hinnat alkavat kohtuullisilla kuukausittaisilla merkintähintoilla:

 • Jaettu hosting: 7,99 dollaria – mutta kuponkikoodi laskee sen 3,92 dollariin
 • VPS-hosting: 5 dollaria
 • Jälleenmyyjän hosting: 19,99 – käytä kuponkikoodia saadaksesi se 13,19 dollariin
 • Dedicated Hosting: 119,99 dollaria ennen kuponkia – mikä johtaa sen hintaan 99,59 dollaria

Asiakaspalvelu

Asiantuntevat, ystävälliset teknikot ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, joka päivä. Kirjoita sitten palvelinlippu, keskustelet verkossa vai soitatko heidän asiakaspalveluunsa, he ovat saaneet korkeat arvosanat palvelustaan. Parantaaksesi palveluitasi, A2 Hosting antaa sinun valita sinulle lähimmän palvelimen.

On ollut joitain valituksia, joiden vastaukset ovat hitaita vuorokaudenajasta riippuen. Henkilökohtaisesti minulla on ollut hyviä kokemuksia heidän tuestaan.

Heillä oli yksi valtava ongelma äskettäin tapahtuneen suuren A2-hosting-seisokin aikana. Mutta he ovat toipuneet siitä lähtien.

Nopeus

A2 Hosting ohittaa korkean suorituskyvyn SwiftServer-alustan, jonka avulla he voivat tarjota Turbo-paketteja. Nämä palvelimet lataavat sivusi jopa 20 kertaa nopeammin, jokaisella palvelimella on vähemmän asiakkaita ja yksittäisille tileille on varattu enemmän resursseja. Kaikki heidän isäntätilit sisältävät solid-state-asemat, jotka voivat suorittaa tuhansia tulo- / lähtötoimintoja minuutissa.

Arvo

Palvelun ja tuen määrälle A2 Hosting tarjoaa valtavan arvon. Mukana SSD, cPanel-käyttöoikeus kaikille jaetun isännöinnin asiakkaille ja monia muita vaihtoehtoja on saatavana tarpeisiin sopiviksi.

ominaisuudet

A2 Hosting tarjoaa CPanel-pohjaisia ​​toimintoja, tukea kaikille aloittelijoista edistyneisiin kehittäjiin ja konsultteihin. Ne tarjoavat automaattisen palvelinpohjaisen varmuuskopion, virustorjuntaohjelmiston ja erilaisia ​​ohjelmistoja ja kehitysvaihtoehtoja eri toimialoille.

Ne optimoivat nopeuden ja turvallisuuden, ja monet ominaisuudet tulevat valmiiksi sisään. Tämä tekee heidän isännöinnistään aloittelijaystävällisen, mikä on erittäin hyödyllistä.

Yksi haittapuoli on, että heidän ominaisuudet voivat olla hiukan ylivoimaisia, koska heidän käyttöliittymänsä eivät ole täydellisiä. Mutta se saa työn tehtyä.

Seisokkeja / Päällä:

Niillä on yksityisomistuksessa olevia palvelimia, joiden datakeskukset sijaitsevat Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa. A2-hosting takaa 99,9% käytettävyyden. Tarjoaa myös lähetys- ja latausnopeustestejä jokaisesta datakeskuksesta.

Heillä oli äskettäin valtava datakeskuskatko, mutta asiat ovat purjehtineet sujuvasti siitä lähtien.

SiteGround Hosting: Kohokohdat, edut ja haitat

Entisten lakimiesten ja tietotekniikan ammattilaisten perustama Bulgariassa vuonna 2003, SiteGround tarjoaa paljon web-hosting-vaihtoehtoja, rajaton kaistanleveys ja palkittu palvelu, nopeus ja tuki.

Rakastamme henkilökohtaisesti SiteGroundia. Kaiken kaikkiaan ne ovat edullisia, erittäin ystävällisiä ja monipuolisia kaiken tarvitsemansa kanssa.

Sivustoperustainen hinnoittelu

SiteGroundin suunnitelmat ovat budjettimahdollisuuksien hinnoittelupuolella, mutta monet arvioijat arvostavat kaikkia ekstroja, joiden hinta on hiukan korkeampi. Heillä on useita tasoja jokaiselle heidän neljälle hosting-vaihtoehdolle.

 • Jaettu hosting: Säännöllisesti hinnoiteltu 9,95 dollaria, kuponkikoodit pudottavat sen 3,95 dollariin
 • Cloud hosting: Alkaa 60 dollaria kuukaudessa
 • Jälleenmyyjän isäntä: Luottojärjestely, joka vastaa yhtä vuoden isännöintiä, on niinkin alhainen kuin 42 dollaria jokaisesta luotosta, kun ostat vähintään 11 ​​opintopistettä.
 • Dedicated Hosting: Yhdysvalloille suunnattu palvelinsuunnitelma alkaa 229 dollarista kuukaudessa

Asiakaspalvelu

Niitä on saatavana joka sekunti pikaviestejä, pikapuheluita ja lippuja varten, joiden sanotaan olevan keskimäärin 10 minuuttia ensimmäisestä vastauksesta.

SiteGround on järkyttävää siitä, kuinka nopeasti he reagoivat. Se on todella uskomatonta.

Saat tukiliput täytettyä nopeammin kuin voit sanoa “palvelin” ja huomiota yksityiskohtiin, joka ylittää ja ylittää sen.

Ne auttavat asioissa, joita he eivät tarvitse, ja menevät niin pitkälle, että ne korjaavat WordPress-ongelmat sinulle. Vau.

Nopeus

SiteGround tarjoaa kiinteät asemat kaikille isännöintisuunnitelmille ja parantaa suorituskykyä NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN.

Heillä on SiteGround SuperCacher -laajennus, jolla on useita välimuistin tasoja ja nopeutta. Voit valita, millaisella toteutustasolla haluat saada tämän vauvan nurisemaan mahdollisimman nopeasti.

Arvo

Vaikka hinnat saattavat olla hiukan korkeammat kuin muut isännät, SiteGroundin lukuisat vaihtoehdot kehittäjille ja kaiken kykyjen käyttäjille tarjoavat korkean arvon.

Kaiken kaikkiaan SiteGroundin arvo on uskomaton. Se menee päästä päähän Bluehostin kanssa ja vie sen helposti!

ominaisuudet

Tarjouksen isännöinti useille eri sovelluksille ja palveluille, tarjoaa Joomla-, WordPress- ja Magento-teemoja sekä oppaita jokaiselle. Niihin sisältyy ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita.

Seisokit / käyttöaika: SiteGround tarjoaa reaaliaikaisen tilan, jonka avulla voit testata verkkosivustosi reaaliaikaista tilaa. Ne tarjoavat käyttöaikaa 99,9965 prosenttia vuodessa ja käyttöaikaa 99,999 prosenttia kuukaudessa. Tietokeskukset ovat Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Heidän ohjelmistonsa minimoi seisokit tarjoamalla automaattisen reaaliaikaisen havaitsemisen ja automatisoidun välittömän reaktion. Ne ratkaisevat yli 90 prosenttia palvelimen suorituskykyongelmista heti ilman, että tarvitaan ihmisen vuorovaikutusta.

SiteGround vs A2-hosting: nopeusvertailu

Vertaisimme SiteGround- ja A2-hosting-palveluita kahdessa sivustossa lähes identtisellä sisällöllä, samanlaisista teemoista, molemmat StudioPress, ja samoilla sisällön ja tekstin määrillä. Nämä olivat tuloksia:

siteground vs a2 isäntänopeuden testin lopullinen

siteground vs a2 isäntänopeuden testin lopullinen SiteGround vs. A2-hosting-nopeustesti

Meillä on SiteGround vasemmalla, kokonaisarvosana 94%, ja A2 Hosting oikealla, kokonaisarvosana 97%.

Huomaa, että tämä tapahtuu välimuistin laajennuksilla, jotka jokainen isäntä on kytketty päälle. SiteGroundissä käytimme heidän SG SuperCacheria lähes välimuistin käytön ollessa päällä, ja A2-hosting-palvelun kanssa menimme heidän Turbo-suunnitelmaansa, jopa 20x nopeammin.

Käytännössä nämä ovat hyviä tuloksia ja se todella osoittaa, että molemmat ovat tähtitieteellisiä. Nopeudet ovat niin lähellä, että en välttämättä valitse vain yhtä pelkästään pienimuotoisen nopeuseron perusteella.

SiteGround vs A2-hosting: Mikä on sinulle parhaiten?

Sekä A2-hosting että SiteGround tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka mahtuvat kaiken kokoisille yrityksille. Ne molemmat on suunnattu enemmän kehittäjille tai henkilöille, joilla on kokemusta verkkosivustojen kehittämisestä, mutta tarjoavat perusteellista asiakastukea ja -tukea tutoriaalien ja vianetsintöjen avulla kaiken vahvuuden ja kyvyn käyttäjille..

Vaikka hinnan ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä, A2-hosting on suunnattu pienille yrityksille, sähköisen kaupan yrityksille ja yksityishenkilöille. Laaja valikoima ominaisuuksia, jotka tarjotaan halvempaan hintaan, tekevät tästä vankan ja luotettavan vaihtoehdon. Ne tarjoavat 30 erilaista räätälöityä hosting-pakettia, mukaan lukien vaihtoehdot CMS: lle, CRM: lle, aikatauluille, huutokaupalle, koulutukselle, sähköiselle kaupalle ja web-kehitykselle. Hanki A2-hosting-alennus täältä.

SiteGround on laatuvaihtoehto kehittäjille, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja räätälöintivaihtoehtoja, markkinoijille, jotka luottavat jatkuvan käyttöaikaan ja pieniin seisokkeihin, sekä jälleenmyyjille, jotka etsivät luotettavia tuotteita kohtuulliseen hintaan. Heillä on edistyneet tekniset saatavuudet ja nopea asiakastuki sivustosi ylläpitämiseksi. Hanki 60%: n alennus SiteGroundistä täältä.

A2-hosting-arvostelu uudelleen

Alla on yhteenveto koko A2 Hosting -arvioinnistamme.

A2 Hosting Toimituksellinen katsaus 4.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (2 äänet) Hyödyt

 1. Uskomaton asiakastuki
 2. Nopein nopeus markkinoilla
 3. Käyttäjäystävällisyys
 4. Upeat ominaisuudet hintaan
 5. Paikallinen Heros

Haittoja

 1. Ei vahvin käyttöaika
 2. Ei kauppametsästäjille
 3. Asiakaspalvelulla on vapaapäiviä

YhteenvetoA2-web-hosting on niin nopea ja luotettava, että he todella ylittävät kilpailijansa tässä suhteessa. Lisäksi heillä on moderni tunnelma, joka tekee virkistävästä hosting-kokemuksesta. Jos haluat kehitystyökaluja, jotka todella ymmärtävät työnkulun, ja asiakaspalvelun edustajia, jotka voivat todella tavata sinut missä olet, A2 voi olla vain isäntä sinulle. Mainitsimmeko, että ne ovat todella, todella nopeita? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround -arviointi

Alla on yhteenveto täydellisestä SiteGround-tarkastelusta.

SiteGround-toimituksellinen katsaus 4.8 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (254 äänet) Näytä hinnoittelu Plussat

 1. Hämmästyttävän nopea tuki
 2. Hyvät hinnat
 3. Tonnia ominaisuuksia
 4. SiteGround WordPress -yhteensopivuus

Haittoja

 1. Piilotetut rajoitukset
 2. Vain vuosittainen hinnoittelu
 3. Hakkerointi / turvallisuusrajoitukset

SummarySiteGround on yksi suosituimmista isäntämarkkinoijista, kehittäjille ja sivuston omistajille, jotka etsivät hyvää hinta-arvo-suhdetta. SiteGround-hinnoittelu sisältää kaikki ilmaiset työkalut, joita keskimääräinen sivuston omistaja voi tarvita. Saat tukiryhmän, joka sijaitsee pääosin Bulgariassa, mutta se ei ole ongelma useimmille englanninkielisille maailman kansalaisille. Heidän tukihenkilöstönsä on nopeimpia, vastaamalla 5-15 minuutin sisällä milloin tahansa. SiteGround WordPress -majoituspalveluissa on lavastus- ja WordPress-git-ominaisuuksia, joita monet edulliset isännät eivät tarjoa. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map