A2 vs. GoDaddy.com-hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Kun vertaat kahta iso-nimistä, pitkäaikaista isäntäyritystä, voi olla vaikea löytää kunkin yrityksen yksilöllisiä piirteitä ja ominaisuuksia. Kun molemmat yritykset tarjoavat laajan valikoiman paketteja, samanlaiset käyttöaikatakuut ja muokattavat vaihtoehdot tekevät päätöksen vielä haastavammaksi.


Kun ymmärrät, mitä yrityksesi tarvitsee verkkosivustollesi, sinun on paljon helpompaa tehdä päätös ihanteellisesta verkkosivuston isännästä. Yrityksen ominaisuuksien, nopeuden, käytettävyyden ja seisokkien vertaaminen ja vaihtoehdon sovittaminen budjettiin auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

A2-hosting

A2-hosting on jatkuvasti ollut huippuluokan valinta isännöintilaadussa vuodesta 2003 lähtien. Useat lähteet pitävät rajatonta levytilaa ja rajatonta kaistanleveyttä erittäin arvokkaina ominaisuuksina.

 • Hinnoittelu: A2-hosting tarjoaa useita hosting-vaihtoehtoja.
  • Jaettu hosting: Paketit alkavat yleensä 7,99 dollaria, mutta A2 Hosting tarjoaa kuponkikoodin, jonka hinta laskee hintaan 3,92 dollaria kuukaudessa.
  • VPS-hosting: Alkutason paketti alkaa 5 dollarilta kuukaudessa.
  • Jälleenmyyjän hosting: Alkaen 19,99 dollarista ennen kuponkeja, mutta käytettävissä olevat koodit pudottavat hinnan yleensä 13,19 dollariin kuukaudessa.
  • Dedicated Hosting: Ennakkoalennettu hinta 119,99 dollaria kuukaudessa putoaa 99,59 dollariin kuukaudessa kuponkikirjoituksen jälkeen.
 • Asiakastuki: A2 tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua puhelinsoittojen, palvelinlippujen tai live-keskustelujen kautta.
 • Nopeus: Suorituskykyisen SwiftServer-alustan avulla A2-hosting voi tarjota Turbo-paketteja, jotka lataavat sivusi jopa 20 kertaa nopeammin. A2 Hosting tarjoaa myös solid-state-asemia kaikille asiakastilille.
 • Arvo: Yhtiö sisältää SSD-, cPanel-pääsyn kaikille jaetun isännöinnin asiakkaille ja laajan valikoiman räätälöitäviä vaihtoehtoja heidän isäntä- ja jälleenmyyntiasiakkailleen..
 • Ominaisuudet: Heillä on korkea tietoturvataso virustorjunta, automaattinen palvelinpohjainen varmuuskopio, mukana toimitettu cPanel, ja useita vaihtoehtoja ohjelmistoille, alustointegraatioille ja muulle sopivaksi jokaiseen yritykseen.
 • Seisokit / käyttöaika: A2 Hosting lupaa asiakkaille 99,9 prosenttia käyttöaikaa ja antaa asiakkaille mahdollisuuden valita tietokeskuksensa yksityisomistuksessa olevista sivustoista Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa..

Hyvä isä

Yli 14 miljoonalla asiakkaalla ympäri maailmaa GoDaddy on tarjonnut korkealaatuista asiakaspalvelua lähes 20 vuotta. GoDaddy on erittäin suosittu valinta monille eri asiakkaille, sillä hinnat ovat erittäin kohtuulliset useissa maissa ja käyttöaika 99,9 prosenttia..

 • Hinnoittelu: GoDaddyllä on erittäin alhaiset hinnat ja se harjoittaa myyntiä ja erikoistarjouksia usein. Niiden isäntämahdollisuuksille on useita tasoja.
  • Jaettu hosting: He tarjoavat myynnissä Linux- ja Windows-isännöintisuunnitelmia, joiden hinta alkaa 3,99 dollaria; tyypillisesti suunnitelmat alkavat 7,99 dollaria kuukaudessa.
  • Pilvipalvelu: Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, ja sitten 20 Gt: n suunnitelmaraja on 5 dollaria kuukaudessa; korkeimmalla suunnitelmalla saat 80 Gt korkeintaan 80 dollaria kuukaudessa.
  • Jälleenmyyjien hosting: He tarjoavat kaksi jälleenmyyjäohjelmaa: perussuunnitelma jopa 25 asiakkaalle, joka alkaa 8,99 dollaria kuukaudessa, ja jälleenmyyjäohjelma, joka tukee rajattomia asiakkaita alkaen 14,99 dollaria kuukaudessa.
  • Dedicated hosting: Dedicated IP -suunnitelmat alkavat 5,99 dollaria kuukaudessa.
  • Virtuaaliset yksityiset palvelimet: Linux-suunnitelmat alkavat 24,99 dollaria kuukaudessa, myynnissä alkaen 29,99 dollaria kuukaudessa; Windows-suunnitelmat alkavat 34,99 dollaria kuukaudessa, normaalisti 39,99 dollarista.
 • Asiakastuki: GoDaddy tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea monille alueille ja kielille. Heillä on myös pikakeskustelu ja yksityiskohtainen tietokanta, josta voit etsiä tietoa. Lisäapua varten on olemassa aktiivisia asiakasfoorumeita ja blogeja.
 • Nopeus: GoDaddy ei ole markkinoiden nopein isäntä, mutta ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn.
 • Arvo: GoDaddyllä on monen vuoden kokemus. Niiden hinnat ovat erittäin alhaiset ja tarjoavat laadukasta asiakaspalvelua ja vahvoja ominaisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa. Jotkut paketit voivat myös tarjota mainontaa tai varastossa olevia kuvia.
 • Ominaisuudet: Sen lisäksi, että ne tukevat verkkosivustojen rakentamista ja asiantuntemustaan ​​verkkotunnusten huutokaupoissa, ne tarjoavat isännöidyn sähköpostin, verkkosivuston, logon ja verkkokaupan verkkosivuston suunnittelun, tee-se-itse-oppaat, tietoturva ja muut hosting- ja palvelinvaihtoehdot heidän Pro-ohjelmaansa.
 • Seisokit / Uptime: GoDaddy ei julkaise paljon seisokkeistaan ​​ja käyttöaikoistaan, mutta he takaavat 99,99 prosentin käyttöajan pysyäkseen alan standardien mukaisina. Heillä on tietokeskuksia ja paikkoja ympäri maailmaa, ja heillä on vankka historia jatkuvasti hyvää palvelua.

Mikä on sinulle paras?

Vaikka ne molemmat ovat isoja yrityksiä, jotka on suunnattu pienille yrityksille, A2: n ja GoDaddyn välillä on joitain suuria eroja. Molemmilla on ainutlaatuiset ominaisuudet ja erikoisuudet, jotka antavat mahdollisuuden tarjota palveluja suurille ja pienille yrityksille, ja heillä on ohjelmia, jotka mahtuvat kaiken vahvuuden ja kyvyn käyttäjiin.

GoDaddy on hyvä lähtötason vaihtoehto niille, joilla on rajalliset budjetit tai vähän kokemusta. Heillä on ohjelmia jälleenmyyjille, tytäryhtiöille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. He isännöivät yli 65 miljoonaa verkkotunnusta, jotka tarjoavat siirtoja, uusia laajennuksia, henkilökohtaisia ​​verkkotunnuksia ja joukkokäsittelypalveluita. Tee-se-itse-verkkosivuston rakennusohjelma on suunniteltu auttamaan uutta käyttäjää nousemaan ylös ja ajamaan lyhyessä ajassa.

A2 on paremmin suunnattu keskisuurille yrityksille, joilla on kokemusta henkilökunnasta ja jonkin verran tietoa web-suunnittelusta ja isännöintitarpeista. Yli 30 räätälöityä hosting-pakettia ja laaja valikoima ominaisuuksia hintapisteeseen tekevät A2: sta vankan, luotettavan vaihtoehdon.

Voit tutustua muihin isännöintivaihtoehtoihin tutustu A2-hosting vs. Siteground-viestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map