Amazon Web Services (AWS) -mahdollisuus vs. BlueHost-vertailu toukokuu 2020

Amazon Web Services (AWS) -mahdollisuus vs. BlueHost-vertailu toukokuu 2020

Amazon Web Services (AWS) -mahdollisuus vs. BlueHost-vertailu toukokuu 2020

Päätös Bluehostin ja Amazon Web Services (AWS) hosting?


Jos niin, olet harvinainen rotu.

Syynä on, että nämä ovat kaksi täysin erilaista lähestymistapaa web-hosting-palveluihin. Bluehost on perinteisempi halpa isäntä, jolla on perusominaisuudet ja tavallinen ControlPanel-käyttöliittymä, johon olet ehkä tottunut. AWS on rakennettu kehittäjille, jolla on omat rajapinnat ja erilainen hinnoittelumalli.

Tästä huolimatta on joitain avainkohtia, jotka on otettava huomioon valittaessa näiden kahden isännän välillä. Sukellaan sisään.

Jos olet uusi web-hosting-palvelu tai vaihdat hosting-palveluntarjoajaa ensimmäistä kertaa jonkin aikaa, tehtävä voi olla pelottava. Web-isännöintipalvelun valitseminen on vaikea päätös. Useat tekijät ovat tärkeitä tekijöitä päätöksenteossa. Sinun on ajateltava esimerkiksi hintarakennetta, palvelun seisokkeja ja käytettävissä olevia ominaisuuksia, jotka isännöintipalvelu tarjoaa sinulle.

Asiakastuki on myös merkittävä tekijä. Haluat teknisen tuen saatavuuden heti, kun jokin menee pieleen, tapahtuu sitten kiireisimmällä kellonaikana tai keskellä yötä. Jaamme sekä Amazon Web Services (AWS) -mahdollisuudet että BlueHost -yritykset määrittääkseen, kumpi tarjoaa paremman vaihtoehdon web-hosting-tarpeillesi.

Nopea sivu: haluatko täydellisen hybridi AWS-hinnoittelun Bluehost-tuella? Katso Cloudways – hybridi-isännöintiratkaisu, jossa otetaan huomioon mittakaava, hinnoittelu ja asiakastuki.

AWS vs BlueHost -vertailutaulukko

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Seisokkeja / Päällä99,95%99,9%
2AsiakaspalveluSuuri palvelu24/7 Live Chat
3Tallennuksen aloittaminenVaihtelee50 Gt
4Aloitushinta$ 0,08 / hAlkaa 3,95 dollaria kuukaudessa

Tarkista Bluehostin hinnoittelu

AWS vs. Bluehost A Tuki B Speed ​​C Ominaisuudet D Arvo E TransparencyAWS Review 4 Arvioija 3,1 8 ääntä34.54.54.53.5ABCDEBluehost Review 3.6 Arvioitsija 3.5 18 ääntä3.52.544.53.5ABCDE

AWS: n ja Bluehostin parhaiden ominaisuuksien vertailu

Siellä on niin monia ominaisuuksia, joita voidaan verrata isäntäkohteita tarkasteltaessa. Se ei ole edes hauskaa. Siellä on niin paljon ammattikieltä, että se voisi saada pään pyörimään! Koska sivustollamme on tarkoitus hajottaa hosting-yritykset keskimääräiselle markkinoijalle tai yrittäjälle – ei kokeneelle kehittäjälle – haluamme keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle eniten tärkeitä.

AWS: llä on niin monia isännöintivaihtoehtoja, että on mahdotonta vertailla kaikkia heidän tuotteitaan tässä arvostelussa. Keskitymme yleensä AWS: ään heidän EC2- ja S3-isäntätarjouksillaan sekä heidän Amazon Lightsail -tuotteensa kanssa, joka on keskittynyt pienyritysten / ei-teknisiin markkinoihin.

Pitäisikö sinun edes vertailla AWS: tä ja Bluehostia?

Tässä on asia – jos vertaat näitä kahta yritystä, kannattaa ehkä miettiä, mitkä ovat tavoitteesi. Nämä todella ovat kaksi erilaista petoa.

Sinun tulisi mennä AWS: n kanssa, jos sinulla on kehittämistiimi tai -toimisto, joka auttaa sinua isäntäasetuksissa. AWS tarjoaa suuren skaalautuvuuden, hinnoittelun ja vaihtoehdot, mutta niiden tuotetta ei ole rakennettu tavalliselle käyttäjälle. Tästä syystä haluan varoittaa sinua nyt pohtimaan, onko sinulla kehitysresursseja hallitsemaan AWS: ää vai omaa teknistä taitoasi. Tosin heillä on melko uusi Amazon Lightsail -tuote, joka on paljon ystävällisempi aloittelijalle, mutta tämä on silti jonkin verran räätälöity jollekin, jolla on jonkin verran perustason kehitystä tai teknisiä taitoja.

Jos et ole erittäin teknisesti suuntautunut ja haluat vain hyvän isännän, jolla on suuri tuki, suosittelen vertaamaan ensin muutamaa muuta isäntää. Ensinnäkin, jos etsit hämmästyttävää tukea ja voit kuluttaa noin 15 dollaria kuukaudessa, suosittelen vertaamaan Bluehostia vs. SiteGroundia. Jos etsit vankkaa isäntää upeilla arvosteluilla, tutustu Bluehost vs A2 Hosting -palveluun. Jos voit käyttää 30–100 dollaria kuukaudessa siihen, mitä jotkut pitävät parhaana WordPress-isäntänä, tutustu Bluehost vs WP Engine -arvosteluun.

Hyvä – joudut vain antamaan kyseisen kontekstin, koska AWS: n ja SiteGroundin välillä on todella suuri ero, joten sinun täytyy hankkia konteksti.

Seisokkien / käyttöaikavertailu

Kun verrataan seisokkeja / käyttöaikaraportteja, yksi näistä isännöistä tarjoaa sen, toinen ei – mikä antaa jonkin verran viitteitä laadusta.

AWS tarjoaa heidän palvelun terveydenhuollon kojetaulu yleisön katsella milloin tahansa. Bluehost ei tarjoa mitään vastaavaa.

Bluehost ei väitä niiden käytettävyysprosentteista markkinointisivuillaan, vaikka he lupaavatkin kaiken kaikkiaan hyvän laadun. He lopettaa vain tarjoamalla todellisen prosenttimäärän palvelun saatavuudesta. Nykyiset asiakkaat toteavat, että heidän palvelunsa on käynnissä ja käynnissä 99,9 prosenttia ajasta. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä SSL- ja SSH-salaus verkkosivustollesi, mikä parantaa tietoturvaa ja auttaa luomaan myös vahvempaa yhteyttä. Yhtiö käyttää UPS-virranvarmistusjärjestelmää ja vahvaa palvelinkombinaatiota palvelun ylläpitämiseksi ja käyttämiseksi mahdollisimman tehokkaasti.

Amazon Web Services (AWS) Hosting on ehkä todellinen alan johtaja suhteessa niiden palvelimien tarjoamaan käyttöaikaprosenttiin. Yhtiö käyttää samaa palvelinverkkoa kuin niiden verkkokauppa, joten aina sijoittamalla tekniikkaan Amazon.comin parantamiseksi, teoriassa sama tekniikka tippuu AWS-palvelimiin, joita yritys voi ostaa. Yhtiö tarjoaa myös täyden sivuston redundanssin ja automaattiset varmuuskopiointijärjestelmät, joiden tarkoituksena on varmistaa, että palvelimet ovat jatkuvasti toiminnassa. Palvelujen saatavuuden helpottamiseksi he tarjoavat tietokeskuksia ympäri maailmaa, mukaan lukien São Paulon, Singaporen, Tokion ja Kalifornian. Amazon Lightsail lupaa 99,95% käytettävyysaikaan palvelutasosopimuksessaan (SLA).

Ominaisuuksien vertailu

Bluehost tarjoaa asiakkailleen paljon ominaisuuksia. Nautit melkein jokaisesta työkalustasi, jonka voit kuvitella parantaaksesi web-hosting-palveluitasi. Yhtiö tukee täysin erilaisia ​​koodaustyyppejä kuten PHP, Perl 5, Javascript ja Flash. Voit nauttia rajoittamattomasta levytilasta ja sähköpostitileistä, jotka ovat käytettävissä sopivaksi katsomallasi tavalla. Voit myös hallita rajoittamatonta määrää erilaisia ​​verkkotunnuksia, mikä on täydellistä, jos yrityksesi kasvaa nopeasti.

Amazon Web Services (AWS) -majoitus tarjoaa sinulle ajoitetut varmuuskopiot ja virtuaalisen pilvitallennuksen, jotka ovat hyödyllisiä, kun jokin menee pieleen. Sinun on kerättävä tietoja siitä, kun verkkosivustosi toimi oikein. Heidän isännöintipalvelu tukee täysin erilaisia ​​alustoja kuten Joomla, Ruby, WordPress ja Magento. Voit myös halutessasi käyttää Windows- ja Linx-isännöintivaihtoehtoja.

Asiakastuen vertailu

Bluehostilla on parantamisen varaa asiakaspalveluosastolla. Heidän verkkosivustonsa mukaan asiakaspalvelun tuki on helposti saatavana ympäri vuorokauden avoinna olevien keskustelujen, sähköpostilippujen ja puheluiden kautta. Saatavana on myös videokirjasto, joka tarjoaa apua yleisiin teknisiin tukiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelun saatavuuden puute on kuitenkin yleinen valitus entisten ja nykyisten asiakkaiden keskuudessa. On olemassa raportteja pitkistä odotusajoista ja epäjohdonmukaisesta tuen laadusta. Parasta on aloittaa keskustelu ensin jonkun heidän myyjistään laadun määrittämiseksi.

Asiakaspalvelun tuki on vähän hämmentävää Amazon Web Services (AWS) -sovelluksen kanssa. Ulkopuolella he eivät tee monia asiakastuen laatuvaatimuksia, mutta pyytävät sinua kirjautumaan sisään konsoliin aloittaaksesi. He keskustelevat myös asiakastukisuunnitelman valinnasta, mikä ei ole rauhoittavaa. Koska AWS pyrkii kehittäjämarkkinoille, heidän on räätälöitävä asiakastuki vastaamaan yhtä monista tuotteistaan. Lyhyesti sanottuna heidän asiakastuen laatu on epävarma.

Hintavertailu

Bluehostilla on melko halpoja aloitussuunnitelmia saada sinut oven eteen, mutta hinnoittelu nousee jonkin ajan kuluttua, kun taas AWS: llä on johdonmukaisempi hinnoittelu, joka on myös halpaa.

Bluehostin hintarakenne on rakennettu tavanomaisilla monikerroksisilla suunnitelmilla, jotka kannustavat sinua valitsemaan keskimmäinen vaihtoehto. Jaetut hosting-suunnitelmat alkavat 3,95 dollaria kuukaudessa (alennuksella), ja ne tarjoavat sinulle yhden verkkosivuston, jolla on 50 Gt tilaa. Saat myös viisi sähköpostitiliä, joissa jokaisella on 100 Mt tallennustilaa ja tavanomainen suoritustakuu. Seuraava hintarakenne on VPS-suunnitelmalle, joka alkaa hinnasta 29,99 dollaria kuukaudessa. Tästä hinnasta saat 2 CPU-ydintä, 30 Gt SAN ja 2 Gt tallennustilaa.

Bluehostilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu:

”Jos peruutat 30 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen vain hosting-palvelustasi. Rahat takaisin -takuu ei koske useimpia lisätuotteita, kuten verkkotunnuksia, koska niiden kustannukset ovat ainutlaatuisia. “

Tämä on hyödyllinen niille, jotka haluavat testata laatua menettämättä lopulta rahaa.

Amazon Web Services (AWS) -majoituspalvelussa on muutama eri isännöintituote, joten hinnoittelu vaihtelee suuresti tarpeiden mukaan. Yksinkertaisin suunnitelma yritysomistajille olisi heidän Lightsail-vaihtoehto, joka alkaa 5 dollaria kuukaudessa. Tämä yksinkertaistaa hinnoittelua verrattuna joihinkin muihin tuotteisiin, jotka veloittavat minuutilla tai tunnilla. Jos joudut vaihtamaan tai päivittämään ominaisuuksia, ne tarjoavat melkein kaikki mahdolliset ominaisuudet auringon alla. Lightsail tarjoaa yhden kuukauden ilmainen kokeilu yhtä hyvin.

Lopullinen AWS vs. Bluehost-suositus

Kun verrataan Amazon Web Services (AWS) -majoitusta ja Bluehostia, se on kuin vertaa omenoita appelsiineihin suurimmaksi osaksi.

Bluehost on tarkoitettu ensimmäistä kertaa käyttäjille ja yrittäjille, jotka haluavat perustaa verkkosivuston yksinkertaisella tavalla. AWS: llä on monimutkaisia ​​ja hämmentäviä vaihtoehtoja aloittelijoille, vaikka heidän Lightsail-tarjouksensa on hyvä yksinkertainen tapa aloittaa.

Jos sinun piti valita näiden kahden välillä, ja haluat halvan ja yksinkertaisen isännöinnin, Bluehost on oikea tapa. Vaikka mukana tulee vahva suositus tarkastella muita korkeamman tason lähtötason isäntiä, kuten Siteground tai A2 Hosting.

AWS on halpa, nopea ja erittäin joustava, ja sitä suositellaan aloittelijoille, jos he ovat teknisesti taitavia. Jos et pelkää oppimalla uutta järjestelmää, ja pystyt yleensä Googlella kiertämään ongelmia, saatat löytää AWS: n tekniset innovaatiot houkuttelevan ja vahvan pitkäaikaisen ratkaisun. Jos olet vasta aloittamassa, sinun pitäisi aloittaa Amazonin valovalo.

Toinen vaihtoehto? Katso Cloudways. Ne tarjoavat hallittua web-hosting-palvelua, joka perustuu AWS- tai Google Cloud -ympäristöihin. Täydellinen hybridi hinnasta ja tuesta. Pilvinen Cloudways-katsauksemme sukeltaa kaikkiin yksityiskohtiin.

Bluehost-arvostelu uudelleen

Alla on yhteenveto täydellisestä Bluehost-arvosteluamme.

Bluehost Review 3.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (18 äänet) Hyödyt

 • Jotkut halvimmat hinnat
 • Tonnia ominaisuuksia
 • Hyvä aloittelijoille
 • Erinomaiset turvaominaisuudet budjetin ylläpitämiseen

Haittoja

 • Nopeus voi olla ongelma
 • Uptime ei ole taattu
 • Jotkut tukiongelmat

YhteenvetoKoska Bluehost on niin suuri ja jakaa resursseja sisaryhtiöiden kanssa, ne voivat tarjota isännöintiä edullisimmista hinnoista. Ja uskomattoman alhaisilla hinnoilla Bluehost-suunnitelmat kattavat suurimman osan perusteista, kuten WordPress-isännöinti, VPS, vankat suojausominaisuudet ja tonnia ilmaisia ​​työkaluja käynnistykseen. Mutta päivän päätteeksi saat mitä maksat. Bluehost-asiakaspalvelusta puuttuu, käyttöaika on huono, ja niiden nopeus jättää paljon toivomisen varaa. Budjetin ylläpitäjät, jotka eivät odota paljon liikennettä tai tukilippuja, löytävät kaiken etsimänsä Bluehost-hinnoittelulla. Mutta jos suurempi luotettavuus on sinulle tärkeä, se kannattaa ottaa ylimääräistä rahaa asiakaslähtöisemmälle isäntälle, kuten SiteGround tai WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

AWS-arvostelukertomus

Alla on yhteenveto täydellisestä AWS-katsauksesta.

Amazon Web Services -arvostelut 4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (8 äänet) Hyödyt

 1. Automaattisesti skaalautuva tallennustila
 2. Tarjoa pay-per-use -malli edulliseen hintaan
 3. Erinomaiset tukivaihtoehdot
 4. Ilmainen suunnitelma uusille käyttäjille
 5. Suuret teratavu tiedostot

Haittoja

 1. Vakiopaketteja ei ole saatavana
 2. Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan
 3. Sinun on arvioitava ja laskettava käyttösi
 4. Tuki vaikeampi ottaa yhteyttä

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector