Amazon Web Services (AWS): n ja GoDaddy: n vertailu: kustannukset vai mukavuus? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Amazon Web Services (AWS): n vertaaminen GoDaddyyn on kuin omenoiden ja appelsiinien vertaaminen.


Tai esimerkiksi vertaamalla avaruussukkulaa (AWS) kaupalliseen lentokoneeseen (GoDaddy). He molemmat vievät sinut ympäri maailmaa, mutta yksi on paljon monimutkaisempi, jolla on paljon enemmän potentiaalia, kun taas toinen on hyvin tavoitettavissa.

GoDaddy on yksinkertaistettu aloittelijoille, Amazon Web Services (AWS) on tarkoitettu kehittäjille ja kokeneille käyttäjille. Syrjään, voit saada kaikki AWS-mittakaavan ja hinnoittelun edut, mutta hallitulla tuella siirtymällä Cloudwaysin kanssa.

Huomaa: Vuodesta 2020 voit saada GoDaddy Managed WordPress Hosting -palvelun vain 1 dollarilla kuukaudessa tämän linkin avulla (erityinen GoDaddy Managed WordPress-hosting-kuponki). Tämä on huijauskysely, eikä sen odoteta kestävän kovin kauan.

AWS vs GoDaddy: Hinnoittelu

Kun vertaat AWS- ja GoDaddy-hinnoittelua, on tiedettävä, että hinnat ovat eri tavalla.

GoDaddy laskuttaa kiinteät kuukausittaiset kustannukset, niin alhaiset kuin 1 dollari kuukaudessa, tarjoushinnoin.

AWS tarjoaa useita vaihtoehtoja – sekä minuutin että kiinteän hinnan kanssa Amazon LIghtsail.

Yksi valtava etu on, että Amazon tarjoaa todella ilmaisen isännöinnin ensimmäisenä vuonna. Nyt se on erittäin rajallinen ilmainen isännöintiratkaisu, mutta se on loistava tapa päästä alkuun.

AWS vs Godaddy: Ominaisuudet

Yritä aloittelijana tarkastella näitä AWS-vaihtoehtoja älä unohda:

aws isännöintivaihtoehdot

GoDaddy-hosting on vähän selkeämpi:

godaddy-web-hosting-asetukset

Nyt GoDaddy menee hieman yksityiskohtaisemmin kuin vain nämä kolme vaihtoehtoa, mutta osoittaa, että he ovat keskittyneet keskimääräiseen äitisi n pop-verkkosivustojen rakentajaan.

Asiakaspalvelu

GoDaddy ja AWS on suunnattu kahdelle eri markkinoille, joten heidän tuki on erilainen.

GoDaddy hoitaa tukeaan ensisijaisesti puhelimitse ja he keskittyvät todella pienyritysten ja henkilökohtaisten verkkosivustojen omistajien auttamiseen.

AWS on tarkoitettu yrityksille, joten tämä mielessä sinun on lisättävä AWS-tuki, Yritystuki tulee 100 dollaria kuukaudessa.

AWS tarjoaa paljon tukea heidän tuotteilleen. Blogit, ota yhteyttä -linkki, keskustelufoorumit, ohjeet, live-keskustelut ja tuki mahdollistavat kaikkien yhteydenpidon edustajaan.

GoDaddyllä on online-tallennustila, tuotetuki, tukilippujen lähettäminen ja verkkotunnuksen siirto. Asiakastuki molemmilta puolilta on suunnilleen yhtä suuri, eri vaihtoehdoilla sinulle. On vaikea sanoa kumpi on parempi, koska ne tarjoavat huomattavasti erityyppistä tukea. Jos joudut ottamaan yhteyden jonkun kanssa heti, AWS olisi parempi vaihtoehto. Jos tarvitset tukea tuotteille, GoDaddy olisi parempi valinta.

Nopeus

Molemmat tarjoavat nopean nopeuden verkkosivustosi käyttämiselle. AWS: n nopeus näyttää olevan nopeampaa kuin GoDaddy, koska voit olla yhteydessä edustajaan nopeammin. Jos tarkastelet nopeutta, jolla tarvitset verkkosivustosi toimimaan, GoDaddy tarjoaa nopeita nopeuksia saadaksesi sinut toimintaan. Nopeudet vaihtelevat tarpeitasi mukaan, mutta ne toimivat saadaksesi sinut matkallesi. Kumpikaan niistä ei ole kauhea vaihtoehto, joten voit olla hyvä kumman tahansa kanssa. Jos etsit ilmaista vuoden tilausta AWS: llä, nopeus tulee olemaan paljon hitaampaa kuin tarvitset.

Arvo

Jos sinulla on varaa AWS: n hintaan, arvo olisi parempi. Koska saat AWS: llä paljon enemmän levytilaa, se voi olla korkeamman hintamerkinnän arvoinen. Jos halvempaa hintalappua, GoDaddyllä on parempi hinta.

Et ehkä saa parhaita ominaisuuksia GoDaddyn avulla, mutta se on varmasti helpompaa lompakolla. Kaikki riippuu tarpeistasi saavuttaa tavoitteesi. GoDaddy-palvelussa on enemmän siirrettyjä tai poistettuja verkkotunnuksia, mikä tarkoittaa, että voit kadottaa sivustotunnuksesi helpommin. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä AWS: n kanssa.

ominaisuudet

1 Tt kaistanleveys, jonka saat AWS: llä, antaa sinulle paljon nopeutta. 1 Tt levytilaa, jonka saat AWS: llä, on erinomainen ominaisuus AWS: llä. GoDaddyllä on rajaton kaistanleveys, joten et ylitä kaistanleveyttäsi. 100 Gt levytilaa

ei kuitenkaan ole ihanteellinen varastoimaan paljon, jos tietoa. Siirtojen määrä GoDaddystä ja sieltä pois tarkoittaa, että saatat löytää verkkotunnuksen nopeammin kuin AWS. Tämä tarkoittaa, että voit myös menettää GoDaddy-verkkotunnuksesi nopeammin. Yhä useammat ihmiset nauttivat AWS: stä verrattuna GoDaddyyn, mutta molemmat tarjoavat erinomaisia ​​tuotteita.

Käyttöaste

AWS: llä on erinomainen käytettävyys, joka tarjoaa jopa 100%.

GoDaddyllä on melkein sama, mutta he tulevat toiseksi 99,94%: lla.

AWS: n isännöimät sivustot toimivat pidempään kuin GoDaddy, mutta ero on melkein merkityksetön. Syynä voi olla osittain se, että GoDaddy isännöi lähes miljoonaa erilaista sivustoa samanaikaisesti. AWS isännöi vähemmän kuin 3000 päivässä. Tämä ero ei aiheuta sivustosi kaatumista kummallakaan isäntäsivustolla. Saat lähes samat tulokset molemmilla, mutta AWS on parempi vaihtoehto, jos etsit parempaa käytettävyyttä.

johtopäätös

Kaikki tietävät GoDaddy, se on isännöinti Wal-Mart. Se on halvemmassa päässä (vaikkakaan ei halvin pitkällä aikavälillä), hoitaa työ hienosti ja sillä on hyvä tuki. He tekevät asioita omalla tavallaan, mutta GoDaddy on tottunut siihen.

AWS on täydellinen kokeneille web-kehittäjille ja järjestelmänvalvojille, mutta ei jokapäiväiselle yrityksesi omistajalle. täydellinen hybridi joka antaa sinulle parhaan mahdollisen AWS-nopeuden ja hinnoittelun yhdistettynä asiakastukeen Cloudways, uusi web-hosting-alusta, joka hyödyntää AWS-tekniikkaa omalla sisäisellä IT-järjestelmänvalvojan tiimillä auttaakseen sinua saamaan parhaan potkun vastineellesi ja asiakastuen.

Jos olet kiinnostunut vertaamaan AWS: ää toiseen edulliseen isäntään, tutustu Amazon AWS vs. Bluehost-viestiin. Tai tarkista Bluehost vs GoDaddy -viestimme nähdäksesi kuinka nämä budjettiisäntäkoneet nousevat ylöspäin!

Muistutus: Vuodesta 2020 voit saada GoDaddy Managed WordPress Hosting -palvelun vain 1 dollarilla kuukaudessa tämän linkin avulla (erityinen GoDaddy Managed WordPress-hosting-kuponki). Tämä on huijauskysely, eikä sen odoteta kestävän kovin kauan.

Päivitä loki

11. maaliskuuta 2020: Katsaus ja pienet muokkaukset
2. syyskuuta 2019:
Päivitetty kuponkipäivä, lisätty Cloudways-tieto.
30. huhtikuuta 2018: Pienet päivitykset kaikkialla, mukaan lukien AWS-tuki, hinnoittelu. Lisää luettavat otsikot.
25. helmikuuta 2018: 
Mukana erityinen GoDaddy-hallinnoitu WordPress-hosting-kuponki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map