Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround-hosting-vertailu 2020

Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround-hosting-vertailu 2020

Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround-hosting-vertailu 2020

Vertaa SiteGroundia vs. AWS: ää on outoa.


Vakavasti nämä ovat kaksi täysin erityyppistä palvelua.

AWS on tarkoitettu joko kokeneille kehittäjille, jotka tietävät kuinka perustaa ja suorittaa teknistä majoitusta, mikä SiteGround on erittäin käyttäjäystävällinen ja rakennettu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Joten leikata jahdata. Kehittäjä? Valita AWS.

Yrittäjä vai markkinoija? Valitse SiteGround.

Vertaamme vähemmän tunnettua vaihtoehtoa ja isäntävoimaa, jotka molemmat ovat saaneet fantastisia arvosteluja ja täyttäneet monien tyytyväisten asiakkaiden tarpeet.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon.com -yrityksen, online-vähittäismyynnin ja viihteen voimalaitoksen, ylläpitämä Amazon Web Services aloitti osana vuonna 2006 tietotekniikan infrastruktuuripalveluita. Nyt kutsumme sitä pilvilaskentaa. Pystymällä luopumaan paikan päällä olevista palvelimista, monet yritykset ovat huomanneet suosivansa pilvipalveluita sen joustavuuden ja tuloslähtöisen suorituskyvyn vuoksi.

 • Hinnoittelu: Tilin luominen Amazon Web Services -palvelussa on ilmaista, ja tarjoaa käyttäjille ilmaisen tason 12 kuukauden ajan kirjautumispäivästä. Ne tarjoavat myös muita ilmaisia ​​palveluita, jotka jatkuvat vuoden jälkeen. Sen jälkeen he tarjoavat pay-as-you-go-hinnoittelua yli 50 pilvipalvelulle. Ensimmäisten 12 kuukauden aikana käyttäjät saavat:
  • Amazon EC2: Mitattava laskentakapasiteetti, joka sisältää 750 tuntia kuukaudessa Linux-, RHEL- tai SLES t2.micro -ilmaisun käyttöä tai 750 tuntia kuukaudessa Windows t2.micro -ilmaisun käyttöä.
  • Amazon S3: Skaalautuva, vähän viiveellä oleva tiedontallennusinfrastruktuuri, joka sisältää 5 Gt tallennustilaa, 20 000 hakemispyyntöä ja 2 000 pyyntöpyyntöä.
  • Amazon RDS: relaatiotietokantapalvelu tarjoaa viisi erilaista tietokantaa, ja se sisältää 750 tuntia Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro -käyttöä, 20 Gt varmuuskopioille ja 10 000 000 I / O.
  • AWS IoT: Tämä sallii 250 000 julkaistun tai toimitetun viestin kuukaudessa.
  • Amazon EC2 -säiliörekisteri: 500 Mt tallennustilaa kuukaudessa.
 • Asiakastuki: Amazon Web Services tarjoaa neljä palvelutasoa, joissa 24/7/365 -tuki sisältyy kaikkiin tileihin. Nämä tukipalvelut sisältävät teknisen tuen, tuotteisiin usein kysyttyjä kysymyksiä, itseapukeskukset ja tukimuodon. Amazon Web Services tarjoaa kehittäjilleen lisääntyviä maksuja, liiketoiminnan ja yritystason tuet.
 • Nopeus: Nopeudet eivät ole helposti saatavissa, ja ne voivat vaihdella suuresti alueittain.
 • Arvo: Monet Amazon Web Services -käyttäjät arvostavat sitä, että ohjelman avulla he voivat maksaa käytetyistä palveluista todellisuudessa käyttämissään palveluissa. Maksut ovat gigatavua kohden ja siirtoa kohti tiedontallennuskannasta ja ulos.
 • Ominaisuudet: Monet käyttäjät ovat tyytyväisiä Amazon Web Services -palveluiden tarjoamiin lisäominaisuuksiin, mukaan lukien poistopyynnöt, Glacier-tietojen palauttaminen, ilmainen saapuvan tiedonsiirto sekä lähtevä Amazon EC2: lle Pohjois-Virginiassa. Kaikki muut saavat ensimmäisen 1 Gt lähtevän siirron ilmaiseksi.
 • Seisokit / käyttöaika: Amazon Web Services julkaisee joka päivä huippumoderni palvelun saatavuus sen alueille. Ne osoittavat myös viime vuoden aikana tapahtuneet palvelun keskeytykset.
 • Tutustu kaikkiin hosting -vaihtoehtoihisi tutustumalla AWS vs. GoDaddy-viestiin.

SiteGround-hosting

Bulgariassa perustettu SiteGround on tarjonnut isännöintiä jo yli 12 vuoden ajan. Sen lisäksi, että rakennetaan kohtuuhintaisia ​​paketteja, jotka vastaavat monenlaisia ​​tarpeita, mutta rakennetaan myös tiimiympäristöä käsityönä, joka tarkoittaa, että ne luovat omia korkealaatuisia ratkaisuja. Ne tarjoavat lisäarvoa työntekijöille ja asiakkaille, antavat henkilöstölle hauskan ja luovan ympäristön sekä antavat käyttäjille 10 Gt levytilaa, rajoittamatonta kaistanleveyttä, nopeita ja palkittuja palveluita

 • Hinnoittelu: SiteGround-suunnitelmat saattavat olla hiukan korkeampia kuin muut Web-sivuston isännät, mutta suurin osa asiakkaista ymmärtää yksityiskohdat, jotka SiteGround on sisällyttänyt jokaiselle tasolle.
  • Jaettu hosting: Säännöllisesti hinnoiteltu 9,95 dollaria, kuponkikoodit laskevat sen 3,95 dollariin.
  • Cloud hosting: Alkaa 60 dollaria kuukaudessa.
  • Jälleenmyyjän isäntä: Luottojärjestely, joka vastaa yhtä vuoden isännöintiä, on niinkin alhainen kuin 42 dollaria jokaisesta luotosta, kun ostat vähintään 11 ​​opintopistettä.
  • Dedicated hosting: Yhdysvalloille omistettu palvelinsuunnittelu alkaa 229 dollarista kuukaudessa.
 • Asiakastuki: Asiakaspalvelun edustajat eivät ole käytettävissä hetkessä pikaviesteihin, pikapuheluihin ja lippuihin, joihin vastataan noin 10 minuutissa. Palvelun edustajat osaavat ja usein tekevät teknisiä ongelmia, suorittavat asiakaspyynnöt nopeasti ja ylittävät odotukset.
 • Nopeus: Kaikki isännöintisuunnitelmat sisältävät solid-state-asemat sekä tehostetun suorituskyvyn NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN. SiteGround on kirjoittanut vähintään 800 WAF-sääntöä nollapäivien haavoittuvuuksien korjaamiseksi ja parantaa nopeutta välimuistiin tallentamalla WordPress- ja Joomla-sivustot.
 • Arvo: Siellä on niin paljon yksityiskohtia ja ominaisuuksia, samoin kuin korkea asiakastuki, että SiteGround maksaa enemmän kuin kuukausipakettien hieman korkeammat kustannukset.
 • Ominaisuudet: SiteGround tarjoaa teemoja ja oppaita WordPress-, Magento- ja Joomla-sivustoille sekä ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita. Riippumatta valitsemastasi sivustoteemasta, SiteGround tarjoaa parannetun, käyttäjän integroidun cPanelin, jossa on lisäominaisuuksia, avustetut verkkosivustojen luominen ja siirtäminen sekä vaivaton asennus..
 • Seisokit / käyttöaika: Yhtiöllä on 99,9965 prosentin vuotuinen käytettävyysaste ja 99,999 prosentin kuukausittainen käyttöaika. SiteGround on myös nopeustesti, jonka avulla voit tarkistaa sivustosi reaaliaikaisen latausnopeuden. Käyttäjät ympäri maailmaa voivat valita datakeskuksista Amsterdamissa, Chicagossa, Lontoossa ja Singaporessa. Yli 90 prosenttia palvelimen suorituskykyongelmista ratkaistaan ​​heti, SiteGround sanoo heidän ohjelmistokehityksensa ansiosta, joka sisältää automaattisen reaaliaikaisen havaitsemisen ja automatisoidun välittömän reaktion, joka ei yleensä edellytä ihmisen vuorovaikutusta.

Katso kaikki sivustokentän vaihtoehdot täältä

Mikä on sinulle paras?

Amazon Web Servicesin ja SiteGroundin vertaaminen on todella kuin omenoiden ja appelsiinien vertaaminen. Amazon Web Services on ytimessä halpa pilvitallennusvaihtoehto, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan tietoja. Isännöintipalvelu auttaa sinua pitämään kustannukset alhaalla, koska maksat vain tarvitsemastasi, mutta on erittäin tärkeää tietää ja ymmärtää kaikki Web-kehityksen näkökohdat. Se on hienoa verkko- ja sovelluskehittäjille, jotka tietävät tekevänsä, mutta muut kentät, jotka mieluummin työskentelevät mallien ja teemojen kanssa, saattavat pitää sen haasteena. SiteGround on perinteisempi web-hosting-yritys, mikä tekee siitä paremman valinnan verkkokauppayrityksille, markkinoijille ja pienyritysten omistajille, jotka eivät työskentele säännöllisesti web-kehitystyössä. Yhtiö on myös vakaa vaihtoehto kehittäjille, jotka arvostavat joustavuutta ja räätälöintivaihtoehtoja. Verkkosivuston vertailusta samankaltaisten palveluntarjoajien välillä tutustu Siteground vs. GoDaddy -viestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector