AWS-hosting vs. HostGator-hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Mahtavan luettelon kärjessä oleminen ei tapahdu vain. Jotta nimesi olisi luettelossa, sinun on oltava erittäin hyvä kaikessa mitä teet. HostGator on laatinut luettelon tämän vuoden suurimmista web-hosting-yrityksistä. Hämmästyttävä palvelu, jonka he tarjoavat niin pienistä kustannuksista, on valtava rooli tässä palkinnossa. Koska asiakkaat tarjoavat palkkaa mennessäsi isännöintisuunnitelmiin, asiakkaat voivat kokeilla HostGatorin palvelua sitoutumatta vuosisuunnitelmaan. Ne eivät vaadi mitään aloitusmaksuja tai muita tarpeettomia maksuja, joten verkkosivustolla voi olla alle 10,00 dollaria.


Kaikki HostGatorin verkkosivustot ovat erittäin suojattuja mukautetulla palomuurisäännöllä. Jokainen heidän isäntänsä on suojattu DDoS-hakkerihyökkäyksiltä. Yhdysvaltain kauppaministeriö on katsonut HostGator-puitteiden vaatimustenmukaisiksi ja ne ovat olleet Euroopan komission myöntämässä Safe Harbor -sertifikaatissa..

HostGatorin välityksellä on useita ominaisuuksia ja lisäominaisuuksia, jotka tekevät heidän palveluistaan ​​entistä arvokkaampia. Jokaisella heidän isäntänä olevalla sivustolla on rajoittamaton sähköpostitili. Ne tarjoavat levytilaa jokaisella tarjoamallaan suunnitelmalla. Jokainen suunnitelma on varustettu myös helppokäyttöisellä sivustonmuodostajalla, joka antaa kenelle tahansa mahdollisuuden luoda ja kehittää sivuston ulkoasua. Ne antavat asiakkaille mainontahyvityksiä, joita voidaan käyttää AdWordsin, Facebookin, Googlen ja Bing / Yahoo: n kautta. Ne tarjoavat hyödyllisiä videoita ja SEO-vinkkejä, joiden avulla sivusto voidaan tunnistaa sekä Googlessa että Bingissä. Skanneri on myös Google-mustalle listalle ja haittaohjelmille.

Riippumatta siitä, teetkö parhaimmat työt koko yön tai olet ylös ja olet varhain aamulla, HostGatorilla on aina joku käytettävissä. He tunnetaan ystävällisestä asiakastuesta, jota he tarjoavat 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Ne ovat saatavana live-chatin, lippujärjestelmän ja puhelimen kautta. HostGator on myös toimittanut yli 650 ohjeartikkelia ja yli 500 videokoulutusta.

Katso, kuinka HostGator sopii muihin isännöintipalveluihin, tutustu SiteGround vs. HostGator viestiin.

Amazon Web Services, joka tunnetaan muuten nimellä AWS, on verkkopalvelualusta, joka on pilvipohjainen. Ne tarjoavat asiakkaille sovelluksia ja muita työkaluja, joita tarvitaan online-sovellusten luomiseen ja kehittämiseen, verkkotietojen seuraamiseen, palvelintilan käsittelemiseen ja kaikkiin muihin tehtäviin online-läsnäolon kehittämiseksi. Asiakkaille annetaan useita vaihtoehtoja valita henkilökohtaisten tavoitteidensa ja sen perusteella, mitä he yrittävät saavuttaa verkkosivuston kautta. Jos asiakas tarvitsee lisäpalvelimia suuren yritystietokannan tarjoamiseksi tai monien sovellusten luomiseksi ja käsittelemiseksi, käytettävissä on lisää tallennustilaa. Yritys voi nopeuttaa lähettämistä tai vastaanottamista varten tarvittavia tietoja AWS: n kautta tarjottujen sisällön toimituspalveluiden kautta. Tämä lisää sekä tuloja että vähentää käyttöaikaa. Tietojen käytön seuranta ja sen tehokkuus ovat palveluita, joita AWS tarjoaa ja tarjoaa reaaliaikaista palautetta tietyn verkkosivuston suorituskyvystä. Tämä saa asiakkaan tietoiseksi myös kaikista muutoksista, jotka voivat parantaa heidän sivustoaan ja sen tehokkuutta.

AWS: n kautta toimitettu peruspaketti sisältää ilmaisen isäntä. Tämä paketti ei kuitenkaan sisällä apua ja tuki saatavana Amazon Web Service -palvelun maksaville asiakkaille. On huomattava, että suurin osa peruspaketilla aloittavista asiakkaista päivittää erittäin nopeasti. Tämä näyttää olevan jatkuva trendi jokaisessa AWS: n tarjoamassa paketissa. Nämä suunnitelmat voivat ylittää 45 dollaria kuukaudessa käytöstä riippuen. HostGator tarjoaa jopa 4.00 dollarin kuukausipaketit, jotka ovat vakiona 24/7 -tukitiiminsä kanssa. Ne tarjoavat myös pitkän luettelon muista tämän suunnitelman ominaisuuksista.

Tämän jälkeen numerot ovat edelleen uskomattoman hyväksi AWS: n hyväksi. Datanyze.com: n mukaan HostGator on 36 parhaalla paikalla ylläpidettyjen sivustojen lukumäärään nähden, kun taas Amazon Hosting Services on toisella sijalla. Datanyzen toimittamien tutkimusten mukaan HostGator vastaa 17 570 sivustosta. AWS-palvelin on yli miljoona. AWS lisäsi huhtikuun 2016 aikana yli 38 000 sivustoa, kun taas HostGator lisäsi niiden lukumäärää vain 634.

Minulla henkilökohtaisesti ei ole kokemusta kummastakaan näistä kahdesta yrityksestä. Olen muodostanut lausunnon harvoista lukemistani artikkeleista. AWS: llä on paljon paremmat numerot kuin GatorHostilla. He ovat myös kansainvälinen yritys, joka on viettänyt paljon aikaa ja vaivaa tuotemerkkiinsä ja maineensa. Pidän ideasta apua ja tukea, jota HostGator tarjoaa asiakkaan valitsemasta paketista riippumatta. Luulen, että joku markkinoinnin tai kehityksen ammattilaisista arvostaa HostGatorin tarjoaman tuen määrää. Jos olisin pienyrityksen omistaja, olisin halukas sijoittamaan aikani ja rahani samanhenkiseen yritykseen. Henkilökohtainen kokemukseni on aina ollut parempi työsuhde pienempiin yrityksiin. Suuret yritykset voivat pelotella toisinaan, ja ne eivät aina osoita yhtä suurta kunnioitusta ja arvostusta meille pienemmille kaverille

Katso miten AWS kestää muita hosting-palveluita vastaan, katso AWS vs. BlueHost -viestimme. Tutustuksesi muihin hosting-vaihtoehtoihin tutustu DreamHost vs. IPage -viestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map