Bluehost vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Sekä Bluehost että DreamHost ovat muinaisia ​​Internet-vuosina. Heistä on kasvanut joukkomarkkinoiden isäntä, joilla on satoja tuhansia asiakkaita, mutta mikä on parempi? Vertaamme hinnoittelua, nopeutta, ominaisuuksia ja muuta auttaaksemme sinua päätöksenteossa.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


Bluehost on yksi suosituimmista isäntäyrityksistä koko maailmassa, mutta onko se oikea sinulle? Nimentunnistuksen ja parannetun asiakastuen ansiosta se on vankka valinta aloittelijoille.

4.5

arvostelija

4.6

Käyttäjät (12 ääntä)

VS

DreamHost on toinen niistä suurista, halvoista jaetusta hosting-yrityksestä, joka on ollut olemassa vain ikuisesti. Vuonna 1996 perustettu heillä on joitain tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat yli 20-vuotiaita. Jos etsit halpaa massamarkkinointia, DreamHost on yksi parhaista.

3,9

arvostelija

3,8

käyttäjät 

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

Bluehostilla on edullisimmat lähtötason hinnat, ja jaettu isäntä on suosituin alhaisimmilla hinnoilla. Laskimme hinnasta hinnasta puolen pisteen, koska parhaimpaan tarjoukseen vaaditaan 3 vuoden ehdot, mutta kaiken kaikkiaan se on suunnilleen niin halpaa kuin se saa:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,95 / kk$ 19,95 / kk$ 18.99 / mo
Normaali hinta$ 7,99 / kk$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
ParasaloittelijoilleWordPressyritykset

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

DreamHost oli aiemmin kalliimpaa kuin muut jaetut isännät, mutta nyt he ovat siellä oikein halvinta. Vuotuisella jaetulla hosting-suunnitelmalla saat oven sisään vain 2,59 dollarilla kuukaudessa. Jos et halua sitoutumista, voit mennä kuukausittain vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Paras osa? DreamHost ei korota hintaa sinulle alkujakson jälkeen – ne ovat halpoja ja oikeudenmukaisia ​​ympäri.

SharedDreamPressVPS Business
Vuotuinen hinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 16,95 / kk$ 27.50 / mo
Kuukauden hinta$ +4,95 / kk$ 19,95 / kk$ 30.00 / mo
ParasaloittelijoilleVäliset WordPress-sivustotKasvavat pienyritykset

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

Meidän mielestämme Bluehost on valtava arvo. Hinnoittelun alkaessa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (promo-hinta), saat silti erittäin suuren yrityksen tuen odotetulla asiakastuella ja palvelun laadulla. Jotkut arvon lisäävistä alimman hinnoittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL-varmenne ja 50 SSD-muistia.

Katsomme, että Plus-jaettu hosting on parempi ratkaisu rajoittamaton mukana olevat verkkosivustot, rajoittamaton tallennustila ja rajoittamaton verkkotunnus. Siirtyessäsi muihin suunnitelmiin näet kuluttamasi rahaa yleisesti ottaen arvokkaasti. Et totta tienaa super premium-ominaisuuksia, mutta arvo on erittäin korkea. 

Pisteet: 4.5

Arvon suhteen DreamHost on yksi parhaista. Alhainen hinta yhdistettynä hyödyllisiin ominaisuuksiin ja erittäin antelias 97 päivän rahat takaisin -takuu on voitto pienille yrityksille.

Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja kompensoivat sinulle upotuksen käytettävyydessä. Ne tarjoavat todella yhden suurimmista käytettävissä olevista palvelutasosopimuksista.

Verrattuna Bluehostiin ja HostGatoriin, DreamHost on vahva. Ainoa isäntä, jolla on parempi arvoehdotus, voi olla SiteGround.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3,5

Bluehost-asiakastuki on sekoitettu laukku. Joillakin viimeaikaisilla arvostelijoilla ei ole koskaan ollut ongelmia, toisilla on tarinoita odottaa pitkään ja saada subpar-tukea.

Ympärivuorokautisen tuen avulla sekä puhelimitse että live chat -palveluna – voit aina päästä heihin. Toisin kuin muut, enemmän palkkioita, tuki, mutta et välttämättä saa korkealaatuista tekniikkaa tai nopeinta palvelua.

Lisätietoja

Pisteet: 3,5

Yksi alue, josta DreamHost ei vain ole täydellinen, on asiakastuki. Tukea tarjotaan sähköpostitse ja live-chatin kautta tai voit pyytää takaisinsoittoa. Hmm, sellainen pääraaputaja. Heillä ei ole 24/7/365 -tukea, joka useimmilla isäntäyrityksillä on.

Lisäksi, vaikka olisitkin sivustolla mahdollisena asiakkaana, sinun käsketään tulla takaisin työaikoina. Todellisuudessa tuen isännöinti on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa työtä – ja DreamHost ei kykene nuuskaamaan.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4.5

Verkkoraportit osoittavat, että Bluehostin käyttöaika on melko vahva: 99,99–100%.

On kuitenkin vaikea löytää, tarjoavatko he mitään erityisiä käyttöaikatakuita HostGator (sisaryhtiö) tekee. Heidän palvelimen käyttöaika sopimussivu vain lupaa epämääräisiä lupauksia alle 15 minuutin seisokkeista ennen korjaamista. 

Heidän jaetun isäntäsivun avulla ei viitata tiettyyn käyttöaikalupaukseen. Joten vaikka suuretkin käyttöaikaraportit kokonaisuudessaan pienillä seisokkeilla, telakoimme ne puoli pistettä, koska tästä aiheesta puuttuu avoimuus.

Pisteet: 4,0

Verkkoraportit osoittavat, että DreamHost-käyttöaika on melko vahva 99,99–100%.

Paras osa? Heidän 100% käyttöaikatakuu. Jos mistä tahansa syystä verkkosivustosi ei ole käytössä, hän hyvittää tilisi yhden päivän ilmaisen isäntäpäivän jokaisesta tunnista, jonka aikana se on alhaalla.

Hyvä asia on, että heidän käyttöaika viimeksi kuluneen vuoden aikana on ollut keskimäärin noin 99,98% – joten älä odota tarvetta käteisellä luotolla.

Nopeus

Pisteet: 3,5

Bluehost on edistynyt huomattavasti nopeudella viime vuosina. Aikaisemmin oli paljon käyttäjän valituksia, mutta he ovat päivittäneet laitteistonsa ottaakseen tämän vakavasti.

Sinun täytyy kuitenkin vain siirtyä sivulle Viserrys nähdä tonnia valituksia. Nyt suuri osa nopeusongelmista tulee verkkosivustosi kokonaisasetuksista, ei pelkästään isännöinnistä, joten muista ottaa tämä huomioon. Bluehostilla on myös tonnia asiakkaita, joten valituksia on varmasti. 

Bluehost mainitsi kunniamaininnat nopeimmassa web hosting -vertailutekstissämme. Tarkista tämä viesti, jos tarvitset lopullista sivuston nopeutta.

Pisteet: 4,0

DreamHost tarjoaa upeaa raporttia nopeudesta ja on vakaasti 25-prosenttisesti isäntiä latausajan puitteissa. He eivät keskity siihen pääpiirteenä, mutta et näe monia valituksia asiakkailta.

DreamPress-suunnitelmassaan he ovat optimoineet tietokannat vain WordPressille ja toteuttaneet Memcachen. Joten heillä on varmuus mielessä nopeudesta. Keskustele heidän tuen kanssa, jos se on sinulle suuri huolenaihe.

ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Bluehostilla on kaikki perustoiminnot, jotka tarvitset aloittamiseen, ja erittäin edullinen tapa aloittavien bloggaajien aloittamiseen. Niihin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL, joka on pakollinen, sekä mittaamaton kaistanleveys.

Kun kuitenkin verrataan muihin yrityksiin, kuten SiteGround ja A2 Hosting, Bluehostista puuttuu joitain lisäominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Yksi valitus on se, että joudut maksamaan muuttoliikkeistä, mikä on ärsyttävää.

Sinun on myös päivitettävä joihinkin kalliimpiin jaettuihin suunnitelmiin, kuten Choice Plus ja Pro, saadaksesi sivuston varmuuskopioita – jotka ovat kriittisiä jokaiselle sivustolle.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 4,0

Pound for for pound, DreamHost tarjoaa kaikkien halpojen isäntäyritysten parhaat ominaisuudet. Heidän halvin jaettu suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden, esiasennetun WordPressin ja ilmaisen SSL-varmenteen. Heidän DreamPress WordPress -majoitus on vahva arvo-ehdotus täysin varustellulle WordPress-isännöinnille, joka voi kilpailla jollakin tasolla WP Engine- ja Kinsta-ohjelmien kanssa..

Et saa ilmaista siirtymää ja menetät muiden isäntien tarjoaman 24/7-puhelintuen, joten meidän on kiinnitettävä heille piste. Kaiken kaikkiaan – loistava isäntä, upeat ominaisuudet.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector