Bluehost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs GoDaddy: kaksi nimimerkki-isäntää, jotka mainostavat voimakkaasti suurelle yleisölle. Ovatko molemmat hyviä? Mielestämme molemmat voivat olla sopiva lähtökohta aloittelijoille tai halvempaa majoitusta haluaville. Jos sinulla on paljon verkkotunnuksia GoDaddyssä ja työskentelet aloittelijan verkkosivuston kanssa, voi olla hienoa pitää kiinni niistä. Jos etsit aloittelijalle suunnattua web-hosting-palvelua, Bluehost on erikoistunut kyseiselle alalle. Joko niin, suosittelemme SiteGroundia näiden molempien kohdalla.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


Bluehost on yksi suosituimmista isäntäyrityksistä koko maailmassa, mutta onko se oikea sinulle? Nimentunnistuksen ja parannetun asiakastuen ansiosta se on vankka valinta aloittelijoille.

4.5

arvostelija

4.6

Käyttäjät (12 ääntä)

VS

GoDaddy ei tarvitse esittelyä – se on luultavasti tunnetuin isäntä- ja verkkotunnusten tarjoaja maailmassa. Tästä huolimatta se on tavallaan kuin McDonald’sin isännöinti – halpa, massamarkkina, mutta ei poikkeuksellisen hyvä. Verrattuna mihinkään muuhun isäntään, toinen isäntä yleensä voittaa. Tosin, jos olet uskollinen GoDaddy-verkkotunnus, voi olla syytä pysyä heidän kanssaan pienissä projekteissa ja erinomaisessa puhelintuessa.

3.4

arvostelija

4.1

Käyttäjät (26 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

Bluehostilla on edullisimmat lähtötason hinnat, ja jaettu isäntä on suosituin alhaisimmilla hinnoilla. Laskimme hinnasta hinnasta puolen pisteen, koska parhaimpaan tarjoukseen vaaditaan 3 vuoden ehdot, mutta kaiken kaikkiaan se on suunnilleen niin halpaa kuin se saa:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,95 / kk$ 19,95 / kk$ 18.99 / mo
Normaali hinta$ 7,99 / kk$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
ParasaloittelijoilleWordPressyritykset

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 5,0

GoDaddy: n hinnoittelu on erittäin alhainen ja hyvä aloittelijoille. Koska promo-tarjoukset tarjoavat talouden ylläpidon vain 1 dollarilla kuukaudessa, isäntä on käytännössä ilmainen. Yksi asia, jota kannattaa varoa, on kuitenkin uusimisprosentit. Kun ensimmäinen kuukautisesi on päättynyt, taloudenhoito iskee jopa 8,99 dollariin kuukaudessa, joten ole varovainen lukitusta varten.

EconomyDeluxeUltimate
Myyntihinta$ Kanssa 1.00 / kk$ 7,99 / kk$ 12,99 / kk
Normaali hinta$ 8.99 / mo$ 11,99 / kk$ +16,99 / kk
ParasaloittelijoillePieni yritysVilkkaan liikenteen sivustot

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

Meidän mielestämme Bluehost on valtava arvo. Hinnoittelun alkaessa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (promo-hinta), saat silti erittäin suuren yrityksen tuen odotetulla asiakastuella ja palvelun laadulla. Jotkut arvon lisäävistä alimman hinnoittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL-varmenne ja 50 SSD-muistia.

Katsomme, että Plus-jaettu hosting on parempi ratkaisu rajoittamaton mukana olevat verkkosivut, rajoittamaton tallennustila ja rajoittamaton verkkotunnus. Siirtyessäsi muihin suunnitelmiin näet kuluttamasi rahaa yleisesti ottaen arvokkaasti. Et totta tienaa super premium-ominaisuuksia, mutta arvo on erittäin korkea. 

Pisteet: 4,0

GoDaddy: n arvo on aika hyvä saavutettavasi suhteen. Maksat alennettua hinnoittelua joukkomarkkinoiden isäntälle. Esimerkiksi, mitä saat Economy-suunnitelmasta (myyty nyt 1 dollaria kuukaudessa), on yksi verkkosivusto, mittaamaton kaistanleveys ja 100 Gt tallennustilaa sekä ilmainen verkkotunnus. Vaikka hinta nousee kokonaishintaan 8,99 dollaria kuukaudessa, se on silti kohtuullinen arvo. Suosittelemme kuitenkin menemään Deluxe-palveluun, koska saat rajoittamattomia verkkosivustoja ja tallennustilaa (syyn sisällä).

Kaikki suunnitelmat sisältävät 24/7-tuen, joka on pakollinen, samoin kuin turvallisuuden seurannan ja DDoS-suojauksen.

Kaksi suurta ongelmaa näissä GoDaddy-jaetussa isännöintisuunnitelmissa: ei ilmaista SSL-varmennetta, josta on tulossa alan standardia, samoin kuin 1 Gt: n raja tietokannoille. Jos sinulla on WordPress ja sinulla on korkealaatuisia valokuvia, voit nopeasti ylittää tämän tietokannan rajan. Näistä kahdesta syystä teemme GoDaddylle täyden pisteen.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3,5

Bluehost-asiakastuki on sekoitettu laukku. Joillakin viimeaikaisilla arvostelijoilla ei ole koskaan ollut ongelmia, toisilla on tarinoita odottaa pitkään ja saada subpar-tukea.

Ympärivuorokautisen tuen avulla sekä puhelimitse että live chat -palveluna – voit aina päästä heihin. Toisin kuin muut, enemmän palkkioita, tuki, mutta et välttämättä saa korkealaatuista tekniikkaa tai nopeinta palvelua.

Lisätietoja

Pisteet: 4,0

GoDaddy on ylpeä 24/7-puhelintuestaan, mikä on täysin järkevää heidän joukkomarkkinoiden asiakaskunnalleen. Yksi heikkouksista oli se, että puhelin oli ainoa tapa päästä heihin. He ovat sittemmin muuttaneet sitä ja tarjoavat nyt chat-tukea, jota monet Internet-nörtit mieluummin pitävät.

Puhelintuki on yleensä korkeampaa laatua, kun ne lepäävät jahtaamaan ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi nopeammin. Olen huomannut, että chat-tuki muodostaa yhteyden nopeasti, mutta joudut hypätä joidenkin kehien läpi, mukaan lukien PIN-koodin syöttäminen ja vastauksen odottaminen. Tuen laatu on yleensä nopeita vastauksia, toisin kuin SiteGround, jossa ne tarjoavat täydellisiä ratkaisuja. Kaiken kaikkiaan hyvä tuki, mutta ei täydellinen. 

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4.5

Verkkoraportit osoittavat, että Bluehostin käyttöaika on melko vahva: 99,99–100%.

On kuitenkin vaikea löytää, tarjoavatko he mitään erityisiä käyttöaikatakuita HostGator (sisaryhtiö) tekee. Heidän palvelimen käyttöaika sopimussivu vain lupaa epämääräisiä lupauksia alle 15 minuutin seisokkeista ennen korjaamista. 

Heidän jaetun isäntäsivun avulla ei viitata tiettyyn käyttöaikalupaukseen. Joten vaikka suuretkin käyttöaikaraportit kokonaisuudessaan pienillä seisokkeilla, telakoimme ne puoli pistettä, koska tästä aiheesta puuttuu avoimuus.

Pisteet: 3,5

GoDaddy: n käyttöaika on melko hyvä, usein 99,95% tai parempi. Verkossa olevien käyttäjien arvostelut ovat erilaisia, mutta yleensä käyttöaikaa / seisokkeja ei nosteta tärkeäksi ongelmaksi.

GoDaddyllä on palvelimen käyttöaikatakuu (varoitus – laillinen ammattikieli!) – mutta se kattaa vain 99,90% (puuttuu .09 sieltä) – mikä tarkoittaa, että isäntäsi voi olla alhaalla 43 minuuttia kuukaudessa, ja he pitävät sitä normaalina. Kuvittele verkkosivustosi alas tärkeän ostosjakson aikana lähes tunniksi! Lisäksi GoDaddy antaa sinulle vain 5% takaisin – joka voi olla vain penniä. Mielestämme heillä tulisi olla korkeammat vaatimukset ja luotto koko kuukaudessa.

Nopeus

Pisteet: 3,5

Bluehost on edistynyt huomattavasti nopeudella viime vuosina. Aikaisemmin oli paljon käyttäjän valituksia, mutta he ovat päivittäneet laitteistonsa ottaakseen tämän vakavasti.

Sinun täytyy kuitenkin vain siirtyä sivulle Viserrys nähdä tonnia valituksia. Nyt suuri osa nopeusongelmista tulee verkkosivustosi kokonaisasetuksista, ei pelkästään isännöinnistä, joten muista ottaa tämä huomioon. Bluehostilla on myös tonnia asiakkaita, joten valituksia on varmasti. 

Bluehost mainitsi kunniamaininnat nopeimmassa web hosting -vertailutekstissämme. Tarkista tämä viesti, jos tarvitset lopullista sivuston nopeutta.

Pisteet: 3,5

GoDaddy kuuluu pakkauksen keskelle nopeustestauksen ajaksi. He yrittävät kehottaa sinua perimmäiseen suunnitelmaansa saadaksesi lisää prosessointitehoa ja nopeutta, mikä hieroa minua väärin. Myös taloussuunnitelmat tarvitsevat nopeutta!

Päällä Viserrys GoDaddy saa tosin vähäisen määrän valituksia, mutta rehellisesti odotti enemmän isännältä tämän suositun.

GoDaddy ei laatinut luetteloa nopeimmasta web-hosting-palvelustamme. Valitse tämä viesti, jos haluat mennä voittajan kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Bluehostilla on kaikki perustoiminnot, jotka tarvitset aloittamiseen, ja erittäin edullinen tapa aloittavien bloggaajien aloittamiseen. Niihin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL, joka on pakollinen, sekä mittaamaton kaistanleveys.

Kun kuitenkin verrataan muihin yrityksiin, kuten SiteGround ja A2 Hosting, Bluehostista puuttuu joitain lisäominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Yksi valitus on se, että joudut maksamaan muuttoliikkeistä, mikä on ärsyttävää.

Sinun on myös päivitettävä joihinkin kalliimpiin jaettuihin suunnitelmiin, kuten Choice Plus ja Pro, saadaksesi sivuston varmuuskopioita – jotka ovat kriittisiä jokaiselle sivustolle.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Ei valtava fani GoDaddyn ominaisuuksista perussuunnitelmissa. Useimmat ihmiset ovat käynnistäneet sivustonsa WordPressillä nykyään, ja kun GoDaddyssä on WordPress-isännöintiä, sinun on jälleen päivitettävä saadaksesi esimerkiksi WordPress-lavastus. GoDaddy: n taloudenhoitosuunnitelmissa et saa ilmaista SSL: tä, et saa varmuuskopioita, eivätkä ne tee siirtoja.

Vaikka GoDaddyllä on joitain rakennettuja räätälöityjä työkaluja, odotan heidän odottavan tarjoavan enemmän ominaisuuksia kuin pienempi, scrappier-isäntä, kuten SiteGround, suurelle yritykselle, mutta niiden täytyy tuottaa voittoa. Kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat ok, eivät loistavia.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector