Bluehost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Bluehost vs HostGatorin päätös on vaikea. Miksi? He ovat molemmat edullisia, lähtötason isäntiä, joilla on paljon vaihtoehtoja. Ne ovat tuotemerkkejä, joista olet kuullut, ja ehkä jopa kuululta podcasterilta. Joten mikä on sinulle parhaiten? Me kaivaa alla.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


Bluehost on yksi suosituimmista isäntäyrityksistä koko maailmassa, mutta onko se oikea sinulle? Nimentunnistuksen ja parannetun asiakastuen ansiosta se on vankka valinta aloittelijoille.

4.5

arvostelija

4.6

Käyttäjät (12 ääntä)

VS

Yli miljoonalla verkkosivustolla on HostGator. HostGator on loistava aloitusisäntä niille, jotka etsivät halpaa majoitusta, jossa on paljon edistyneitä ominaisuuksia.

3,8

arvostelija

4.2

Käyttäjät (11 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

Bluehostilla on edullisimmat lähtötason hinnat, ja jaettu isäntä on suosituin alhaisimmilla hinnoilla. Laskimme hinnasta hinnasta puolen pisteen, koska parhaimpaan tarjoukseen vaaditaan 3 vuoden ehdot, mutta kaiken kaikkiaan se on suunnilleen niin halpaa kuin se saa:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,95 / kk$ 19,95 / kk$ 18.99 / mo
Normaali hinta$ 7,99 / kk$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
ParasaloittelijoilleWordPressyritykset

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

HostGatorilla on laaja valikoima suunnitelmia kaikesta edullisesta bin jaetusta hosting-hinnasta kalliimpaan VPS-isännöintiin. HostGator on erittäin aggressiivinen hinnoittelussaan ja antaa valtavia alennuksia, kun ne pyrkivät saamaan markkinaosuuttaan. Heidän kunnianhimo on sinun eduksesi:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,75 / kk$ 5,95 / kk$ 29,95 / kk
Normaali hinta$ 10,95 / kk$ 14,95 / kk$ 89,95 / kk
ParasaloittelijoilleWordPress-sivustotKasvukohteet

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

Meidän mielestämme Bluehost on valtava arvo. Hinnoittelun alkaessa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (promo-hinta), saat silti erittäin suuren yrityksen tuen odotetulla asiakastuella ja palvelun laadulla. Jotkut arvon lisäävistä alimman hinnoittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL-varmenne ja 50 SSD-muistia.

Katsomme, että Plus-jaettu hosting on parempi ratkaisu rajoittamaton mukana olevat verkkosivustot, rajoittamaton tallennustila ja rajoittamaton verkkotunnus. Siirtyessäsi muihin suunnitelmiin näet kuluttamasi rahaa yleisesti ottaen arvokkaasti. Et totta tienaa super premium-ominaisuuksia, mutta arvo on erittäin korkea. 

Pisteet: 4.5

HostGator tarjoaa uskomattoman arvon hinnoitteluunsa. Totta, se ei ole niin vahva kuin SiteGround, joka on yleinen suosikki, mutta HostGator vie sinut oven sisään erittäin edullisesti.

Sillä on yleisesti ottaen erittäin vahva arvo, koska maksamastasi tuotteesta saat paljon ominaisuuksia, kuten ilmaiset siirrot, mittaamaton kaistanleveys ja 24/7/365 -tuki.

Missä emme näe vahvaa arvoa, he veloittavat lisäosat, jotka muut sisältävät ilmaiseksi, kuten varmuuskopiot – jotka ovat kriittisiä sivustosi terveydelle. He haluavat myös laskuttaa lisämaksua vielä paremmasta käyttöajasta, jonka pitäisi mielestämme olla lähtökohta kaikissa suunnitelmissa riippumatta siitä, kuinka halpaa.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3,5

Bluehost-asiakastuki on sekoitettu laukku. Joillakin viimeaikaisilla arvostelijoilla ei ole koskaan ollut ongelmia, toisilla on tarinoita odottaa pitkään ja saada subpar-tukea.

Ympärivuorokautisen tuen avulla sekä puhelimitse että live chat -palveluna – voit aina päästä heihin. Toisin kuin muut, enemmän palkkioita, tuki, mutta et välttämättä saa korkealaatuista tekniikkaa tai nopeinta palvelua.

Lisätietoja

Pisteet: 3

HostGator tarkistaa kaikki pintalaatikot tuellaan: 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Chatilla ja puhelimitse. Mutta asiakkaat kertovat erilaisen tarinan.

Hitaisiin vastauksiin, epäpätevään henkilökuntaan ja yleiseen tukeen on paljon valituksia. On paljon ihmisiä, joilla ei ole valituksia, joten suosittelemme, että testaat heidän tuen ennen ostamista.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4.5

Verkkoraportit osoittavat, että Bluehostin käyttöaika on melko vahva: 99,99–100%.

On kuitenkin vaikea löytää, tarjoavatko he mitään erityisiä käyttöaikatakuita HostGator (sisaryhtiö) tekee. Heidän palvelimen käyttöaika sopimussivu vain lupaa epämääräisiä lupauksia alle 15 minuutin seisokkeista ennen korjaamista. 

Heidän jaetun isäntäsivun avulla ei viitata tiettyyn käyttöaikalupaukseen. Joten vaikka suuretkin käyttöaikaraportit kokonaisuudessaan pienillä seisokkeilla, telakoimme ne puoli pistettä, koska tästä aiheesta puuttuu avoimuus.

Pisteet: 4.5

Koska yli 99,5%: n käyttöaika on lähteestä riippuen, HostGatorista ei ole paljon valitettavaa.

Lisäksi HostGator tarjoaa ilmaisen isäntäkuukauden, jos ne alittavat 99,9% takuu.

Olemme telakoineet heidät puoli pistettä, koska käyttäjillä on ollut satunnaisia ​​valituksia, ja pidämme parempana nähdä 99,99%: n käyttöaika luokan parhaille tarjoajille.

Nopeus

Pisteet: 3,5

Bluehost on edistynyt huomattavasti nopeudella viime vuosina. Aikaisemmin oli paljon käyttäjän valituksia, mutta he ovat päivittäneet laitteistonsa ottaakseen tämän vakavasti.

Sinun täytyy kuitenkin vain siirtyä sivulle Viserrys nähdä tonnia valituksia. Nyt suuri osa nopeusongelmista tulee verkkosivustosi kokonaisasetuksista, ei pelkästään isännöinnistä, joten muista ottaa tämä huomioon. Bluehostilla on myös tonnia asiakkaita, joten valituksia on varmasti. 

Bluehost mainitsi kunniamaininnat nopeimmassa web hosting -vertailutekstissämme. Tarkista tämä viesti, jos tarvitset lopullista sivuston nopeutta.

Pisteet: 3,0 

Jaetussa isännöinnissä on yleensä ongelmia nopeuteen liittyvissä kysymyksissä, jotka perustuvat puhtaasti isännöinnin alhaisempiin kustannuksiin. HostGator on tiukasti keskellä pakkausta nopeuden suhteen. Kun haet Viserrys, et näe niin monta valitusta kuin muut jaetut isännät, kuten Bluehost, mikä on hyvä anekdoottinen merkki.

Jos etsit nopeampaa HostGator-tuotetta, tutustu HostGator Cloud-hosting-palveluun. Jos haluat vielä nopeampaa jaettua hosting-palvelua, joka ei riko pankkia, suosittelemme kuitenkin joko A2 Hosting- tai SiteGround-palveluita. Sinusta tulee paljon onnellisempi niiden kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Bluehostilla on kaikki perustoiminnot, jotka tarvitset aloittamiseen, ja erittäin edullinen tapa aloittavien bloggaajien aloittamiseen. Niihin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL, joka on pakollinen, sekä mittaamaton kaistanleveys.

Kun kuitenkin verrataan muihin yrityksiin, kuten SiteGround ja A2 Hosting, Bluehostista puuttuu joitain lisäominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Yksi valitus on se, että joudut maksamaan muuttoliikkeistä, mikä on ärsyttävää.

Sinun on myös päivitettävä joihinkin kalliimpiin jaettuihin suunnitelmiin, kuten Choice Plus ja Pro, saadaksesi sivuston varmuuskopioita – jotka ovat kriittisiä jokaiselle sivustolle.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 4,0

HostGatoria verrataan usein Bluehostiin hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen, ja kaiken kaikkiaan HostGator ottaa voiton täältä.

Kahden yrityksen välillä HostGator rakennettiin entistä ammattimaisemmille käyttäjille. Ja verrattaessa HostGatoria mihin tahansa muuhun jaettuun hosting-yritykseen, sinun on pidettävä tämä mielessä.

Pidämme siitä, että muutokset ovat mukana, niissä on yhden napsautuksen asennukset, ne ovat cPanelissa ja tarjoavat 99,9%: n käyttöajan. Pidämme edelleen muista isännistä, kuten SiteGroundista, ominaisuuksien suhteen parempi, mutta HostGatorilla on mitä tarvitset aloittamiseen.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector