DreamHost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

DreamHost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

DreamHost vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

DreamHost ja GoDaddy: kaksi erittäin suosittua majoittajaa, joilla on miljoonia asiakkaita. DreamHostilla on erittäin uskollisia asiakkaita ja se tarjoaa hyvää vastinetta kohtuulliseen hintaan. GoDaddyllä on puhelintuki ympäri vuorokauden ympäri ja $ 1 / kk isännöintipromo, jota on vaikea voittaa. Mihin sinun pitäisi mennä?

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


DreamHost on toinen niistä suurista, halvoista jaetusta hosting-yrityksestä, joka on ollut olemassa vain ikuisesti. Vuonna 1996 perustettu heillä on joitain tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat yli 20-vuotiaita. Jos etsit halpaa massamarkkinointia, DreamHost on yksi parhaista.

3,9

arvostelija

3,8

käyttäjät 

VS

GoDaddy ei tarvitse esittelyä – se on luultavasti tunnetuin isäntä- ja verkkotunnusten tarjoaja maailmassa. Tästä huolimatta se on tavallaan kuin McDonald’sin isännöinti – halpa, massamarkkina, mutta ei poikkeuksellisen hyvä. Verrattuna mihinkään muuhun isäntään, toinen isäntä yleensä voittaa. Tosin, jos olet uskollinen GoDaddy-verkkotunnus, voi olla syytä pysyä heidän kanssaan pienissä projekteissa ja erinomaisessa puhelintuessa.

3.4

arvostelija

4.1

Käyttäjät (26 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

DreamHost oli aiemmin kalliimpaa kuin muut jaetut isännät, mutta nyt he ovat siellä oikein halvinta. Vuotuisella jaetulla hosting-suunnitelmalla saat oven sisään vain 2,59 dollarilla kuukaudessa. Jos et halua sitoutumista, voit mennä kuukausittain vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Paras osa? DreamHost ei korota hintaa sinulle alkujakson jälkeen – ne ovat halpoja ja oikeudenmukaisia ​​ympäri.

SharedDreamPressVPS Business
Vuotuinen hinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 16,95 / kk$ 27.50 / mo
Kuukauden hinta$ +4,95 / kk$ 19,95 / kk$ 30.00 / mo
ParasaloittelijoilleVäliset WordPress-sivustotKasvavat pienyritykset

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 5,0

GoDaddy: n hinnoittelu on erittäin alhainen ja hyvä aloittelijoille. Koska promo-tarjoukset tarjoavat talouden ylläpidon vain 1 dollarilla kuukaudessa, isäntä on käytännössä ilmainen. Yksi asia, jota kannattaa varoa, on kuitenkin uusimisprosentit. Kun ensimmäinen kuukautisesi on päättynyt, taloudenhoito iskee jopa 8,99 dollariin kuukaudessa, joten ole varovainen lukitusta varten.

EconomyDeluxeUltimate
Myyntihinta$ Kanssa 1.00 / kk$ 7,99 / kk$ 12,99 / kk
Normaali hinta$ 8.99 / mo$ 11,99 / kk$ +16,99 / kk
ParasaloittelijoillePieni yritysVilkkaan liikenteen sivustot

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

Arvon suhteen DreamHost on yksi parhaista. Alhainen hinta yhdistettynä hyödyllisiin ominaisuuksiin ja erittäin antelias 97 päivän rahat takaisin -takuu on voitto pienille yrityksille.

Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja kompensoivat sinulle upotuksen käytettävyydessä. Ne tarjoavat todella yhden suurimmista käytettävissä olevista palvelutasosopimuksista.

Verrattuna Bluehostiin ja HostGatoriin, DreamHost on vahva. Ainoa isäntä, jolla on parempi arvoehdotus, voi olla SiteGround.

Pisteet: 4,0

GoDaddy: n arvo on aika hyvä saavutettavasi suhteen. Maksat alennettua hinnoittelua joukkomarkkinoiden isäntälle. Esimerkiksi, mitä saat Economy-suunnitelmasta (myyty nyt 1 dollaria kuukaudessa), on yksi verkkosivusto, mittaamaton kaistanleveys ja 100 Gt tallennustilaa sekä ilmainen verkkotunnus. Vaikka hinta nousee kokonaishintaan 8,99 dollaria kuukaudessa, se on silti kohtuullinen arvo. Suosittelemme kuitenkin menemään Deluxe-palveluun, koska saat rajoittamattomia verkkosivustoja ja tallennustilaa (syyn sisällä).

Kaikki suunnitelmat sisältävät 24/7-tuen, joka on pakollinen, samoin kuin turvallisuuden seurannan ja DDoS-suojauksen.

Kaksi suurta ongelmaa näissä GoDaddy-jaetussa isännöintisuunnitelmissa: ei ilmaista SSL-varmennetta, josta on tulossa alan standardia, samoin kuin 1 Gt: n raja tietokannoille. Jos sinulla on WordPress ja sinulla on korkealaatuisia valokuvia, voit nopeasti ylittää tämän tietokannan rajan. Näistä kahdesta syystä teemme GoDaddylle täyden pisteen.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3,5

Yksi alue, josta DreamHost ei vain ole täydellinen, on asiakastuki. Tukea tarjotaan sähköpostitse ja live-chatin kautta tai voit pyytää takaisinsoittoa. Hmm, sellainen pääraaputaja. Heillä ei ole 24/7/365 -tukea, joka useimmilla isäntäyrityksillä on.

Lisäksi, vaikka olisitkin sivustolla mahdollisena asiakkaana, sinun käsketään tulla takaisin työaikoina. Todellisuudessa tuen isännöinti on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa työtä – ja DreamHost ei kykene nuuskaamaan.

Lisätietoja

Pisteet: 4,0

GoDaddy on ylpeä 24/7-puhelintuestaan, mikä on täysin järkevää heidän joukkomarkkinoiden asiakaskunnalleen. Yksi heikkouksista oli se, että puhelin oli ainoa tapa päästä heihin. He ovat sittemmin muuttaneet sitä ja tarjoavat nyt chat-tukea, jota monet Internet-nörtit mieluummin pitävät.

Puhelintuki on yleensä korkeampaa laatua, kun ne lepäävät jahtaamaan ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi nopeammin. Olen huomannut, että chat-tuki muodostaa yhteyden nopeasti, mutta joudut hypätä joidenkin kehien läpi, mukaan lukien PIN-koodin syöttäminen ja vastauksen odottaminen. Tuen laatu on yleensä nopeita vastauksia, toisin kuin SiteGround, jossa ne tarjoavat täydellisiä ratkaisuja. Kaiken kaikkiaan hyvä tuki, mutta ei täydellinen. 

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4,0

Verkkoraportit osoittavat, että DreamHost-käyttöaika on melko vahva 99,99–100%.

Paras osa? Heidän 100% käyttöaikatakuu. Jos mistä tahansa syystä verkkosivustosi ei ole käytössä, hän hyvittää tilisi yhden päivän ilmaisen isäntäpäivän jokaisesta tunnista, jonka aikana se on alhaalla.

Hyvä asia on, että heidän käyttöaika viimeksi kuluneen vuoden aikana on ollut keskimäärin noin 99,98% – joten älä odota tarvetta käteisellä luotolla.

Pisteet: 3,5

GoDaddy: n käyttöaika on melko hyvä, usein 99,95% tai parempi. Verkossa olevien käyttäjien arvostelut ovat erilaisia, mutta yleensä käyttöaikaa / seisokkeja ei nosteta tärkeäksi ongelmaksi.

GoDaddyllä on palvelimen käyttöaikatakuu (varoitus – laillinen ammattikieli!) – mutta se kattaa vain 99,90% (puuttuu .09 sieltä) – mikä tarkoittaa, että isäntäsi voi olla alhaalla 43 minuuttia kuukaudessa, ja he pitävät sitä normaalina. Kuvittele verkkosivustosi alas tärkeän ostosjakson aikana lähes tunniksi! Lisäksi GoDaddy antaa sinulle vain 5% takaisin – joka voi olla vain penniä. Mielestämme heillä tulisi olla korkeammat vaatimukset ja luotto koko kuukaudessa.

Nopeus

Pisteet: 4,0

DreamHost tarjoaa upeaa raporttia nopeudesta ja on vakaasti 25-prosenttisesti isäntiä latausajan puitteissa. He eivät keskity siihen pääpiirteenä, mutta et näe monia valituksia asiakkailta.

DreamPress-suunnitelmassaan he ovat optimoineet tietokannat vain WordPressille ja toteuttaneet Memcachen. Joten heillä on varmuus mielessä nopeudesta. Keskustele heidän tuen kanssa, jos se on sinulle suuri huolenaihe.

Pisteet: 3,5

GoDaddy kuuluu pakkauksen keskelle nopeustestauksen ajaksi. He yrittävät kehottaa sinua perimmäiseen suunnitelmaansa saadaksesi lisää prosessointitehoa ja nopeutta, mikä hieroa minua väärin. Myös taloussuunnitelmat tarvitsevat nopeutta!

Päällä Viserrys GoDaddy saa tosin vähäisen määrän valituksia, mutta rehellisesti odotti enemmän isännältä tämän suositun.

GoDaddy ei laatinut luetteloa nopeimmasta web-hosting-palvelustamme. Valitse tämä viesti, jos haluat mennä voittajan kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 4,0

Pound for for pound, DreamHost tarjoaa kaikkien halpojen isäntäyritysten parhaat ominaisuudet. Heidän halvin jaettu suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden, esiasennetun WordPressin ja ilmaisen SSL-varmenteen. Heidän DreamPress WordPress -majoitus on vahva arvo-ehdotus täysin varustellulle WordPress-isännöinnille, joka voi kilpailla jollakin tasolla WP Engine- ja Kinsta-ohjelmien kanssa..

Et saa ilmaista siirtymää ja menetät muiden isäntien tarjoaman 24/7-puhelintuen, joten meidän on kiinnitettävä heille piste. Kaiken kaikkiaan – loistava isäntä, upeat ominaisuudet.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Ei valtava fani GoDaddyn ominaisuuksista perussuunnitelmissa. Useimmat ihmiset ovat käynnistäneet sivustonsa WordPressillä nykyään, ja kun GoDaddyssä on WordPress-isännöintiä, sinun on jälleen päivitettävä, jotta saat esimerkiksi WordPress-lavastuksen. GoDaddy: n taloudenhoitosuunnitelmissa et saa ilmaista SSL: tä, et saa varmuuskopioita, eivätkä ne tee siirtoja.

Vaikka GoDaddyllä on joitain rakennettuja räätälöityjä työkaluja, odotan heidän odottavan tarjoavan enemmän ominaisuuksia kuin pienempi, scrappier-isäntä, kuten SiteGround, suurelle yritykselle, mutta niiden täytyy tuottaa voittoa. Kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat ok, eivät loistavia.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector