DreamHost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

DreamHost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

DreamHost vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Kaksi harmaasuhteista veteraania hosting-maailmassa: DreamHost ja HostGator. DreamHost pysyy itsenäisenä ja tarjoaa arvokasta vastinetta kohtuulliseen hintaan. HostGatorissa on ilmainen siirto ja enemmän tukituntia, myös erittäin halvalla hinnoittelulla. Kaiken kaikkiaan se tulee olemaan lähellä – verrataan.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


DreamHost on toinen niistä suurista, halvoista jaetusta hosting-yrityksestä, joka on ollut olemassa vain ikuisesti. Vuonna 1996 perustettu heillä on joitain tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat yli 20-vuotiaita. Jos etsit halpaa massamarkkinointia, DreamHost on yksi parhaista.

3,9

arvostelija

3,8

käyttäjät 

VS

Yli miljoonalla verkkosivustolla on HostGator. HostGator on loistava aloitusisäntä niille, jotka etsivät halpaa majoitusta, jossa on paljon edistyneitä ominaisuuksia.

3,8

arvostelija

4.2

Käyttäjät (11 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

DreamHost oli aiemmin kalliimpaa kuin muut jaetut isännät, mutta nyt he ovat siellä oikein halvinta. Vuotuisella jaetulla hosting-suunnitelmalla saat oven sisään vain 2,59 dollarilla kuukaudessa. Jos et halua sitoutumista, voit mennä kuukausittain vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Paras osa? DreamHost ei korota hintaa sinulle alkujakson jälkeen – ne ovat halpoja ja oikeudenmukaisia ​​ympäri.

SharedDreamPressVPS Business
Vuotuinen hinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 16,95 / kk$ 27.50 / mo
Kuukauden hinta$ +4,95 / kk$ 19,95 / kk$ 30.00 / mo
ParasaloittelijoilleVäliset WordPress-sivustotKasvavat pienyritykset

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

HostGatorilla on laaja valikoima suunnitelmia kaikesta edullisesta bin jaetusta hosting-hinnasta kalliimpaan VPS-isännöintiin. HostGator on erittäin aggressiivinen hinnoittelussaan ja antaa valtavia alennuksia, kun ne pyrkivät saamaan markkinaosuuttaan. Heidän kunnianhimo on sinun eduksesi:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,75 / kk$ 5,95 / kk$ 29,95 / kk
Normaali hinta$ 10,95 / kk$ 14,95 / kk$ 89,95 / kk
ParasaloittelijoilleWordPress-sivustotKasvukohteet

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

Arvon suhteen DreamHost on yksi parhaista. Alhainen hinta yhdistettynä hyödyllisiin ominaisuuksiin ja erittäin antelias 97 päivän rahat takaisin -takuu on voitto pienille yrityksille.

Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja kompensoivat sinulle upotuksen käytettävyydessä. Ne tarjoavat todella yhden suurimmista käytettävissä olevista palvelutasosopimuksista.

Verrattuna Bluehostiin ja HostGatoriin, DreamHost on vahva. Ainoa isäntä, jolla on parempi arvoehdotus, voi olla SiteGround.

Pisteet: 4.5

HostGator tarjoaa uskomattoman arvon hinnoitteluunsa. Totta, se ei ole niin vahva kuin SiteGround, joka on yleinen suosikki, mutta HostGator vie sinut oven sisään erittäin edullisesti.

Sillä on yleisesti ottaen erittäin vahva arvo, koska maksamastasi tuotteesta saat paljon ominaisuuksia, kuten ilmaiset siirrot, mittaamaton kaistanleveys ja 24/7/365 -tuki.

Missä emme näe vahvaa arvoa, he veloittavat lisäosat, jotka muut sisältävät ilmaiseksi, kuten varmuuskopiot – jotka ovat kriittisiä sivustosi terveydelle. He haluavat myös laskuttaa lisämaksua vielä paremmasta käyttöajasta, jonka pitäisi mielestämme olla lähtökohta kaikissa suunnitelmissa riippumatta siitä, kuinka halpaa.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3,5

Yksi alue, josta DreamHost ei vain ole täydellinen, on asiakastuki. Tukea tarjotaan sähköpostitse ja live-chatin kautta tai voit pyytää takaisinsoittoa. Hmm, sellainen pääraaputaja. Heillä ei ole 24/7/365 -tukea, joka useimmilla isäntäyrityksillä on.

Lisäksi, vaikka olisitkin sivustolla mahdollisena asiakkaana, sinun käsketään tulla takaisin työaikoina. Todellisuudessa tuen isännöinti on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa työtä – ja DreamHost ei kykene nuuskaamaan.

Lisätietoja

Pisteet: 3

HostGator tarkistaa kaikki pintalaatikot tuellaan: 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Chatilla ja puhelimitse. Mutta asiakkaat kertovat erilaisen tarinan.

Hitaisiin vastauksiin, epäpätevään henkilökuntaan ja yleiseen tukeen on paljon valituksia. On paljon ihmisiä, joilla ei ole valituksia, joten suosittelemme, että testaat heidän tuen ennen ostamista.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4,0

Verkkoraportit osoittavat, että DreamHost-käyttöaika on melko vahva 99,99–100%.

Paras osa? Heidän 100% käyttöaikatakuu. Jos mistä tahansa syystä verkkosivustosi ei ole käytössä, hän hyvittää tilisi yhden päivän ilmaisen isäntäpäivän jokaisesta tunnista, jonka aikana se on alhaalla.

Hyvä asia on, että heidän käyttöaika viimeksi kuluneen vuoden aikana on ollut keskimäärin noin 99,98% – joten älä odota tarvetta käteisellä luotolla.

Pisteet: 4.5

Koska yli 99,5%: n käyttöaika on lähteestä riippuen, HostGatorista ei ole paljon valitettavaa.

Lisäksi HostGator tarjoaa ilmaisen isäntäkuukauden, jos ne alittavat 99,9% takuu.

Olemme telakoineet heidät puoli pistettä, koska käyttäjillä on ollut satunnaisia ​​valituksia, ja pidämme parempana nähdä 99,99%: n käyttöaika luokan parhaille tarjoajille.

Nopeus

Pisteet: 4,0

DreamHost tarjoaa upeaa raporttia nopeudesta ja on vakaasti 25-prosenttisesti isäntiä latausajan puitteissa. He eivät keskity siihen pääpiirteenä, mutta et näe monia valituksia asiakkailta.

DreamPress-suunnitelmassaan he ovat optimoineet tietokannat vain WordPressille ja toteuttaneet Memcachen. Joten heillä on varmuus mielessä nopeudesta. Keskustele heidän tuen kanssa, jos se on sinulle suuri huolenaihe.

Pisteet: 3,0 

Jaetussa isännöinnissä on yleensä ongelmia nopeuteen liittyvissä kysymyksissä, jotka perustuvat puhtaasti isännöinnin alhaisempiin kustannuksiin. HostGator on tiukasti keskellä pakkausta nopeuden suhteen. Kun haet Viserrys, et näe niin monta valitusta kuin muut jaetut isännät, kuten Bluehost, mikä on hyvä anekdoottinen merkki.

Jos etsit nopeampaa HostGator-tuotetta, tutustu HostGator Cloud-hosting-palveluun. Jos haluat vielä nopeampaa jaettua hosting-palvelua, joka ei riko pankkia, suosittelemme kuitenkin joko A2 Hosting- tai SiteGround-palveluita. Sinusta tulee paljon onnellisempi niiden kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 4,0

Pound for for pound, DreamHost tarjoaa kaikkien halpojen isäntäyritysten parhaat ominaisuudet. Heidän halvin jaettu suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden, esiasennetun WordPressin ja ilmaisen SSL-varmenteen. Heidän DreamPress WordPress -majoitus on vahva arvo-ehdotus täysin varustellulle WordPress-isännöinnille, joka voi kilpailla jollakin tasolla WP Engine- ja Kinsta-ohjelmien kanssa..

Et saa ilmaista muuttoa, ja menetät muiden palvelimien tarjoaman 24/7-puhelintuen, joten meidän on kiinnitettävä heille piste. Kaiken kaikkiaan – loistava isäntä, upeat ominaisuudet.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 4,0

HostGatoria verrataan usein Bluehostiin hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen, ja kaiken kaikkiaan HostGator ottaa voiton täältä.

Kahden yrityksen välillä HostGator rakennettiin entistä ammattimaisemmille käyttäjille. Ja verrattaessa HostGatoria mihin tahansa muuhun jaettuun hosting-yritykseen, sinun on pidettävä tämä mielessä.

Pidämme siitä, että muutokset ovat mukana, niissä on yhden napsautuksen asennukset, ne ovat cPanelissa ja tarjoavat 99,9%: n käyttöajan. Pidämme edelleen muista isännistä, kuten SiteGroundista, ominaisuuksien suhteen parempi, mutta HostGatorilla on mitä tarvitset aloittamiseen.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector