HostGator vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

HostGator vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

HostGator vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

HostGator ja GoDaddy ovat kaksi suurta, tunnettua isäntää, jotka myyvät alhaisimmilla hinnoilla ja ovat hienoja aloittelijoille. Kummassakin isännässä on kuitenkin paljon myyntitapoja ja puuttuvia ominaisuuksia. Vertaamme niitä rinnakkain ja annamme suosituksen etujen ja miinusten kanssa.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


Yli miljoonalla verkkosivustolla on HostGator. HostGator on loistava aloitusisäntä niille, jotka etsivät halpaa majoitusta, jossa on paljon edistyneitä ominaisuuksia.

3,8

arvostelija

4.2

Käyttäjät (11 ääntä)

VS

GoDaddy ei tarvitse esittelyä – se on luultavasti tunnetuin isäntä- ja verkkotunnusten tarjoaja maailmassa. Tästä huolimatta se on tavallaan kuin McDonald’sin isännöinti – halpa, massamarkkina, mutta ei poikkeuksellisen hyvä. Verrattuna mihinkään muuhun isäntään, toinen isäntä yleensä voittaa. Tosin, jos olet uskollinen GoDaddy-verkkotunnus, voi olla syytä pysyä heidän kanssaan pienissä projekteissa ja erinomaisessa puhelintuessa.

3.4

arvostelija

4.1

Käyttäjät (26 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

HostGatorilla on laaja valikoima suunnitelmia kaikesta edullisesta bin jaetusta hosting-hinnasta kalliimpaan VPS-isännöintiin. HostGator on erittäin aggressiivinen hinnoittelussaan ja antaa valtavia alennuksia, kun ne pyrkivät saamaan markkinaosuuttaan. Heidän kunnianhimo on sinun eduksesi:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,75 / kk$ 5,95 / kk$ 29,95 / kk
Normaali hinta$ 10,95 / kk$ 14,95 / kk$ 89,95 / kk
ParasaloittelijoilleWordPress-sivustotKasvukohteet

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 5,0

GoDaddy: n hinnoittelu on erittäin alhainen ja hyvä aloittelijoille. Koska promo-tarjoukset tarjoavat talouden ylläpidon vain 1 dollarilla kuukaudessa, isäntä on käytännössä ilmainen. Yksi asia, jota kannattaa varoa, on kuitenkin uusimisprosentit. Kun ensimmäinen kuukautisesi on päättynyt, taloudenhoito iskee jopa 8,99 dollariin kuukaudessa, joten ole varovainen lukitusta varten.

EconomyDeluxeUltimate
Myyntihinta$ Kanssa 1.00 / kk$ 7,99 / kk$ 12,99 / kk
Normaali hinta$ 8.99 / mo$ 11,99 / kk$ +16,99 / kk
ParasaloittelijoillePieni yritysVilkkaan liikenteen sivustot

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 4.5

HostGator tarjoaa uskomattoman arvon hinnoitteluunsa. Totta, se ei ole niin vahva kuin SiteGround, joka on yleinen suosikki, mutta HostGator vie sinut oven sisään erittäin edullisesti.

Sillä on yleisesti ottaen erittäin vahva arvo, koska maksamastasi tuotteesta saat paljon ominaisuuksia, kuten ilmaiset siirrot, mittaamaton kaistanleveys ja 24/7/365 -tuki.

Missä emme näe vahvaa arvoa, he veloittavat lisäosat, jotka muut sisältävät ilmaiseksi, kuten varmuuskopiot – jotka ovat kriittisiä sivustosi terveydelle. He haluavat myös laskuttaa lisämaksua vielä paremmasta käyttöajasta, jonka pitäisi mielestämme olla lähtökohta kaikissa suunnitelmissa riippumatta siitä, kuinka halpaa.

Pisteet: 4,0

GoDaddy: n arvo on aika hyvä saavutettavasi suhteen. Maksat alennettua hinnoittelua joukkomarkkinoiden isäntälle. Esimerkiksi, mitä saat Economy-suunnitelmasta (myyty nyt 1 dollaria kuukaudessa), on yksi verkkosivusto, mittaamaton kaistanleveys ja 100 Gt tallennustilaa sekä ilmainen verkkotunnus. Vaikka hinta nousee kokonaishintaan 8,99 dollaria kuukaudessa, se on silti kohtuullinen arvo. Suosittelemme kuitenkin menemään Deluxe-palveluun, koska saat rajoittamattomia verkkosivustoja ja tallennustilaa (syyn sisällä).

Kaikki suunnitelmat sisältävät 24/7-tuen, joka on pakollinen, samoin kuin turvallisuuden seurannan ja DDoS-suojauksen.

Kaksi suurta ongelmaa näissä GoDaddy-jaetussa isännöintisuunnitelmissa: ei ilmaista SSL-varmennetta, josta on tulossa alan standardia, samoin kuin 1 Gt: n raja tietokannoille. Jos sinulla on WordPress ja sinulla on korkealaatuisia valokuvia, voit nopeasti ylittää tämän tietokannan rajan. Näistä kahdesta syystä teemme GoDaddylle täyden pisteen.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 3

HostGator tarkistaa kaikki pintalaatikot tuellaan: 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Chatilla ja puhelimitse. Mutta asiakkaat kertovat erilaisen tarinan.

Hitaisiin vastauksiin, epäpätevään henkilökuntaan ja yleiseen tukeen on paljon valituksia. On paljon ihmisiä, joilla ei ole valituksia, joten suosittelemme, että testaat heidän tuen ennen ostamista.

Lisätietoja

Pisteet: 4,0

GoDaddy on ylpeä 24/7-puhelintuestaan, mikä on täysin järkevää heidän joukkomarkkinoiden asiakaskunnalleen. Yksi heikkouksista oli se, että puhelin oli ainoa tapa päästä heihin. He ovat sittemmin muuttaneet sitä ja tarjoavat nyt chat-tukea, jota monet Internet-nörtit mieluummin pitävät.

Puhelintuki on yleensä korkeampaa laatua, kun ne lepäävät jahtaamaan ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi nopeammin. Olen huomannut, että chat-tuki muodostaa yhteyden nopeasti, mutta joudut hypätä joidenkin kehien läpi, mukaan lukien PIN-koodin syöttäminen ja vastauksen odottaminen. Tuen laatu on yleensä nopeita vastauksia, toisin kuin SiteGround, jossa ne tarjoavat täydellisiä ratkaisuja. Kaiken kaikkiaan hyvä tuki, mutta ei täydellinen. 

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 4.5

Koska yli 99,5%: n käyttöaika on lähteestä riippuen, HostGatorista ei ole paljon valitettavaa.

Lisäksi HostGator tarjoaa ilmaisen isäntäkuukauden, jos ne alittavat 99,9% takuu.

Olemme telakoineet heidät puoli pistettä, koska käyttäjillä on ollut satunnaisia ​​valituksia, ja pidämme parempana nähdä 99,99%: n käyttöaika luokan parhaille tarjoajille.

Pisteet: 3,5

GoDaddy: n käyttöaika on melko hyvä, usein 99,95% tai parempi. Verkossa olevien käyttäjien arvostelut ovat erilaisia, mutta yleensä käyttöaikaa / seisokkeja ei nosteta tärkeäksi ongelmaksi.

GoDaddyllä on palvelimen käyttöaikatakuu (varoitus – laillinen ammattikieli!) – mutta se kattaa vain 99,90% (puuttuu .09 sieltä) – mikä tarkoittaa, että isäntäsi voi olla alhaalla 43 minuuttia kuukaudessa, ja he pitävät sitä normaalina. Kuvittele verkkosivustosi alas tärkeän ostosjakson aikana lähes tunniksi! Lisäksi GoDaddy antaa sinulle vain 5% takaisin – joka voi olla vain penniä. Mielestämme heillä tulisi olla korkeammat vaatimukset ja luotto koko kuukaudessa.

Nopeus

Pisteet: 3,0 

Jaetussa isännöinnissä on yleensä ongelmia nopeuteen liittyvissä kysymyksissä, jotka perustuvat puhtaasti isännöinnin alhaisempiin kustannuksiin. HostGator on tiukasti keskellä pakkausta nopeuden suhteen. Kun haet Viserrys, et näe niin monta valitusta kuin muut jaetut isännät, kuten Bluehost, mikä on hyvä anekdoottinen merkki.

Jos etsit nopeampaa HostGator-tuotetta, tutustu HostGator Cloud-hosting-palveluun. Jos haluat vielä nopeampaa jaettua hosting-palvelua, joka ei riko pankkia, suosittelemme kuitenkin joko A2 Hosting- tai SiteGround-palveluita. Sinusta tulee paljon onnellisempi niiden kanssa.

Pisteet: 3,5

GoDaddy kuuluu pakkauksen keskelle nopeustestauksen ajaksi. He yrittävät kehottaa sinua perimmäiseen suunnitelmaansa saadaksesi lisää prosessointitehoa ja nopeutta, mikä hieroa minua väärin. Myös taloussuunnitelmat tarvitsevat nopeutta!

Päällä Viserrys GoDaddy saa tosin vähäisen määrän valituksia, mutta rehellisesti odotti enemmän isännältä tämän suositun.

GoDaddy ei laatinut luetteloa nopeimmasta web-hosting-palvelustamme. Valitse tämä viesti, jos haluat mennä voittajan kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 4,0

HostGatoria verrataan usein Bluehostiin hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen, ja kaiken kaikkiaan HostGator ottaa voiton täältä.

Kahden yrityksen välillä HostGator rakennettiin entistä ammattimaisemmille käyttäjille. Ja verrattaessa HostGatoria mihin tahansa muuhun jaettuun hosting-yritykseen, sinun on pidettävä tämä mielessä.

Pidämme siitä, että muutokset ovat mukana, niissä on yhden napsautuksen asennukset, ne ovat cPanelissa ja tarjoavat 99,9%: n käyttöajan. Pidämme edelleen muista isännistä, kuten SiteGroundista, ominaisuuksien suhteen parempi, mutta HostGatorilla on mitä tarvitset aloittamiseen.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Ei valtava fani GoDaddyn ominaisuuksista perussuunnitelmissa. Useimmat ihmiset ovat käynnistäneet sivustonsa WordPressillä nykyään, ja kun GoDaddyssä on WordPress-isännöintiä, sinun on jälleen päivitettävä, jotta saat esimerkiksi WordPress-lavastuksen. GoDaddy: n taloudenhoitosuunnitelmissa et saa ilmaista SSL: tä, et saa varmuuskopioita, eivätkä ne tee siirtoja.

Vaikka GoDaddyllä on joitain rakennettuja räätälöityjä työkaluja, odotan heidän odottavan tarjoavan enemmän ominaisuuksia kuin pienempi, scrappier-isäntä, kuten SiteGround, suurelle yritykselle, mutta niiden täytyy tuottaa voittoa. Kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat ok, eivät loistavia.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector