Namecheap vs Godaddy: Mikä on paras verkkotunnuksen rekisteröijä? (Toukokuu 2020)

Pitäisikö sinun valita GoDaddy tai Namecheap seuraavalle verkkotunnuksen ostolle?


Hämmentynyt? En tiedä mitä valita?

Älä epätoivo.

Meillä on vastaus sinulle.

Voi olla haastavaa saada objektiivinen mielipide siitä, mikä näistä kahdesta suositusta valinnasta on paras verkkotunnuksen rekisteröijä. Kun olet ostanut useita verkkotunnuksia molemmilta yrityksiltä, ​​meillä on vastaus sinulle.

Namecheap vs GoDaddy -pelissä on otettava huomioon monia tekijöitä. Kulujen suhteen sekä GoDaddy-hinnoittelu että Namecheap-hinnoittelu ovat molemmat erittäin kohtuullisia, etenkin säännöllisillä tarjouksilla, kausimyynnillä ja merkittävillä alennuksilla irtotavarana. Molemmat yritykset tarjoavat laajan valikoiman palveluita myyntimyyntinä, kuten sähköpostin ja verkkosivujen ylläpito, mutta tässä artikkelissa keskitymme lähinnä siihen, mikä yritys on erityisesti paras verkkotunnusten rekisteröijä.

Vuonna 1997 perustettu GoDaddy on luultavasti alan tunnetuin verkkotunnuksen rekisteröijä. Niiden laajat markkinointikampanjat ovat auttaneet levittämään tuotemerkkinsä tunnettuutta kuluttajille ja ammattilaisille, etenkin Yhdysvalloissa kausiluonteisen Superbowl ad blitz -sarjassa julkaistujen mainosten osalta, mutta ovatko ne paras paikka ostaa verkkotunnuksia?

Vuonna 2000 perustettu Namecheap on merkittävä kilpailija GoDaddylle. He ansaitsivat yksityisyyttä edistävän aulan monien äänien tuen vastustamalla Stop Online Piracy Act -säädöstä (SOPA). Yhtenä alan suurimmista verkkotunnusten rekisteröijistä ne tarjoavat asiakkailleen erilaisia ​​TLD-aluetunnuksia (ylimmän tason verkkotunnuksia).

hinnoittelu

Ehkä tärkein tekijä asiakkaille on se, kuinka paljon rahaa heidän on maksettava ostaakseen verkkotunnuksensa. Sekä GoDaddy että Namecheap ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja tarjolla on paljon alennuksia ympäri vuoden, mutta katsotaanpa nykyistä hinnoittelua saadaksesi kuvan siitä, kuinka paljon maksaa sinulle verkkotunnuksen ostaminen harrastajasivustollesi tai yrityksellesi.

GoDaddy-hinnoittelu

GoDaddyn hinnoittelu vaihtelee riippuen siitä, millaista TLD: tä ostat (.com, .net. .Org, maatunnukset jne.) Ja ostatko vuotta, kaksi tai enemmän. Myös kausittainen myynti ja tarjouskupongit pyrkivät alentamaan hintaa entisestään.

Jos haluat ostaa verkkotunnuksen halvalla, haluat käyttää kuponkia tai odottaa mainosta tai myyntiä sivustolla. Usein, jos ostat ensimmäisen uuden verkkotunnuksesi yhdessä yrityksen kanssa, saat parhaat tarjoukset. GoDaddy iskee sinutkin kovasti uudistuksissa, joten ole varovainen.

 • .com Verkkotunnukset: 2,99 dollaria (mutta 0,99 dollaria tällä linkillä) ensimmäisenä vuonna 2 vuoden ostoksella, toisen vuoden laskutuksen ollessa 17,99 dollaria
 • .verkkotunnukset: 13,99 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, toisen vuoden laskutus 19,99 dollaria
 • .org-verkkotunnukset: 11,99 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, toisen vuoden laskutus 20,99 dollaria
 • .io Verkkotunnukset: 49,99 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, toisen vuoden laskutus 59,99 dollaria
 • .xyz-verkkotunnukset: 0,99 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, toisen vuoden laskutus 14,99 dollaria

Nämä ovat vain esimerkki GoDaddyn tarjoamista suosituimmista verkkotunnuksista.

Hanki ensimmäinen uusi verkkotunnus hintaan 0,99 dollaria GoDaddyssa

Namecheap-hinnoittelu

Tosin heidän nimensä, Namecheap yleensä ajaa hieman halvemmalla kuin GoDaddy. Kuten heidän kilpailijansakin, Namecheapilla on monia myynti- ja kausialennuksia ympäri vuoden sekä kuponkeja, jotka voivat auttaa vähentämään ostoksesi kustannuksia.
Halvan verkkotunnuksen rekisteröinnin kannalta ne ovat varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista.

 • .com Verkkotunnukset: 8,88 dollaria vuodessa
 • .verkkotunnukset: 12,98 dollaria vuodessa
 • .org-verkkotunnukset: 12,98 dollaria vuodessa
 • .io-verkkotunnukset: 32,88 dollaria vuodessa
 • .xyz-verkkotunnukset: 1,38 dollaria vuodessa

Namecheap tarjoaa monia TLD-alueita näiden valintojen lisäksi, joten on syytä katsoa.

Katso viimeisimmät Namecheap-alennukset (jopa 46%: n alennus)

Yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinnin hinnoittelu

Kaikkien verkkotunnuksen omistajien tulisi olla huolissaan yksityisyydestään. Yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinti on palvelu, jota molemmat näistä yrityksistä tarjoavat. Ilman tätä suojausta kuka tahansa voi siirtyä julkiseen hakemistoon ja kysyä verkkotunnukselta tietoja, jotka voivat sisältää puhelinnumerosi, etunimen ja sukunimen sekä kaikki muut rekisteröijän antamat henkilötiedot.

Pahoinvoimattomat toimijat, kuten hakkerit, voivat käyttää näitä tietoja hyökätäksesi yritykseesi, etsiäksesi yksityisiä sosiaalisen verkostoitumisen profiileja verkossa tai jopa integroidaksesi nämä tiedot strategiaihisi, joita käytetään hyökkäämään verkkosivustollesi. Henkilöllisyysvarkaat voivat myös kysyä verkkotunnukseltasi samoja tietoja yrittääkseen varastaa henkilöllisyytesi. Ihmiset, jotka ammattimaisesti ostavat ja kääntävät arvokkaita verkkotunnuksia, eivät myöskään ole yhteydessä sinuun kotonasi tai yrityksessäsi pelotellaksesi sinua, jotta he voivat ostaa verkkotunnuksesi vähemmän kuin se on arvoista!

Namecheap tarjoaa ilmaisen yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinnin piilottaaksesi käyttöoikeustietosi Whois-kyselyiltä, ​​kun taas GoDaddy lisää palkkion verkkotunnuksen hintaan samasta palvelusta. Namecheap on tässä selvä voittaja.

GoDaddy-alennusverkkotunnusklubi

Jos aiot ostaa verkkotunnuksia irtotavarana, kannattaa harkita GoDaddyn halpaa verkkotunnuksen rekisteröintiä. 120 dollaria / vuosi saat .com-uusinnat vain 8,29 dollaria / vuosi.
Internet-markkinoijana, joka haluaa hankkia verkkotunnuksia joukkovelkakirjalainoille tai jopa globaalina tuotemerkkinä, joka yrittää lukita kaikki verkkotunnuksesi permutaatiot, voi olla sinun arvoinen aika liittyä klubiin.

Namecheapilla ei ole suoraa vastinetta, vaikka huhu on, että Namecheap työskentelee parhaillaan heidän versionsa samasta ideasta.

Käyttäjäkokemus & Asiakaspalvelu

Hinta ei ole ainoa huomioitava asia, kun päätät Namecheap vs GoDaddy -sivustosta. Käyttäjäkokemus ja asiakastuki ovat olennainen tekijä valinnassa.
Jos jollakin yrityksellä on käyttöliittymä, josta et pidä, tai jolla ei ole sovellusliittymää, joka on yhteensopiva Web-kehittäjäsi valitsemasi ohjelmointikielen kanssa, yhden yrityksen kanssa toimiminen toisen kanssa voi keskeyttää työnkulun kokonaan.

Tässä on joitain syitä, miksi jotkut käyttäjät pitävät yhtä yritystä parempana. Kuten kaikki verkossa olevat mielipiteet, mittarilukema voi vaihdella.

GoDaddy-käyttökokemus

hyvä isä

Internetin pesuun löydät paljon mielipiteitä GoDaddy-asiakaskokemuksesta.

GoDaddy-haitat:

 • GoDaddyn nykyinen liiketoimintastrategia näyttää keskittyvän myyntimyymiin, jolloin asiakkaalle tarjotaan laaja valikoima erilaisia ​​verkkotunnuksen lisäosavaihtoehtoja, mikä hidastaa ostoprosessia.
 • Joidenkin käyttäjien mielestä GoDaddy-käyttöliittymä on sekava tai turhauttavaa käyttää yleensä. Yleinen valitus on, että käyttöliittymä on sotkuinen ja keskittyy muiden palveluiden myyntiin asiakkaalle sen sijaan, että tarjota helppo pääsy kriittisiin tietoihin.
 • Sähköposti- ja chat-tuki ovat kohtuullisesti reagoivia, mutta jotkut käyttäjät valittavat, että teknikot ja tukiasiamiehet käyttävät säilöttyjä vastauksia ja vastaavat kysymyksiin vain yleisin ratkaisuin.
 • GoDaddya on kritisoitu ottavan yksityisyyden ja vapauden vastaisia ​​asenteita puolustamalla Stop Online Piracy Act -sopimusta (SOPA) ja kieltämällä asiakasalueet loukkaavan sisällön ylläpidosta..
 • GoDaddyn verkkotunnushuutokauppajärjestelmää käyttäneet asiakkaat ovat valittaneet äänekästi varjoisista liiketoimintakäytännöistä, huutokaupoista johtuvista häiriöistä ja muista asioista.
 • Jotkut arvioijat epäilevät, että useat GoDaddy-sovelluksen taustalla olevat kriittiset prosessit ovat täysin automatisoituja ilman valvontaa tai inhimillistä panosta, mikä on johtanut ongelmiin huutokauppojen ja muiden sivuston ominaisuuksien kanssa.

GoDaddy Plussat:

 • GoDaddyllä on laaja ja hyvin koulutettu verkko- ja tietoturvatiimi. Koska he ovat toimineet vuodesta 1997, heillä on ollut suhteellisen vähän rikkomuksia ja turvallisuusongelmia.
 • Sivusto on laajasti dokumentoitu, ja siinä on laaja ohjeartikkeleita ja selkeitä ohjeita asiakkaille.
 • GoDaddyllä on erinomainen puhelintuki, nopea vastausaika ja huomaavainen henkilökunta. Useimmat asiakkaat näyttävät pitävän sitä parempana kuin sähköposti- ja live-chat-tuki.
 • Kun kyse on TLD: stä, GoDaddyllä on laajempi valikoima ylätason verkkotunnuksia kuin millään muulla yrityksellä. Useimmat TLD-tiedostot julkaistaan ​​ensin GoDaddyssa ennen niiden käyttöönottoa muille rekisteröijille.
 • GoDaddy-isäntäpaketit ovat joskus edullisempia kuin Namecheapin, etenkin kun otetaan huomioon, että rajoitettu hosting-paketti sisältyy jokaiseen verkkotunnuksen hankintaan.
 • Saat pääsyn ympäri vuorokauden tapahtuvaan asiakastukeen puhelimen kautta sekä chat-vaihtoehtoihin
 • Kunnollinen tietokanta usein kysytyille kysymyksille sekä vilkkaat ja surkeat foorumit

Namecheap-käyttökokemus

namecheap

Asiakkaiden yleensä erittäin arvostama Namecheap ei todellakaan ole ilman muutamia haittoja. Redditissä ja Stackoverflowissa sitä pidetään usein yhtenä parhaimmista paikoista ostaa verkkotunnusta halvalla.

Namecheap-haitat:

 • Jotkut käyttäjät ovat valittaneet automaattisen uusimisjärjestelmän vaikeuksista, vaikka nämä ongelmat onkin ratkaistu tämän vuoden alusta.
 • Verkkosivun minimalistinen muotoilu tarkoittaa, että jotkut käyttäjät, jotka mieluummin kestävämpää kojetaulua, jättävät haluavansa Namecheapin paljaiden luiden asettelun.
 • Namecheap ilmoittaa hiukan alhaisemman käyttöajan (99,8% ~) kuin jotkut heidän kilpailustaan.

Namecheap-ammattilaiset:

 • Namecheap on ottanut yksityisyyden suojaa ja vapautta puolustavat asenteet päinvastoin kuin GoDaddy, joka tulee vastaan ​​Stop Online Piracy Act -sopimusta (SOPA).
 • Namecheapin kojelaudan minimalistinen suunnittelu on helppokäyttöinen, helppo lukea ja erittäin herkkä.
 • Vahva ehdotusmoottori, joka antaa erinomaisia ​​ideoita vaihtoehtoisille verkkotunnuksille.
 • Yksinkertainen kassaprosessi, jossa ei ole paisuneita ominaisuuksia tai tunkeutumattomia myyntiä.
 • Vaikuttavaa, että hakkerit eivät ole koskaan vaaranneet Namecheapin DNS: ää, sikäli kuin tiedämme.
 • Kaiken kaikkiaan melko hyvä asiakastuki
 • Kunnollinen tietokanta usein kysyttyihin kysymyksiin

Lisäominaisuudet ja myyntimyynnit

Molemmat yritykset ansaitsevat ylimääräistä voittoa muiden palveluiden, kuten web-hosting-pakettien ja sähköpostin isännöinnin, myymisestä asiakkailleen. Näiden kahden välillä on joitain eroja.

GoDaddy-lisäosat

 • Asiantuntijapalvelut CMS-hallintaan, turvallisuusauditointeihin, siirtymään, VPS-hallintaan, Apache-optimointiin ja joukko muita käyttötapoja 72 tunnin läpimenoajalla.
 • Office 365 alkaen 8,49 dollaria kuukaudessa.
 • SSL-sertifikaatit alkaen 63,99 dollaria vuodessa.
 • Web-hosting alkaen 2,99 dollaria kuukaudessa.
 • WordPress-hosting alkaen 4,99 dollaria kuukaudessa.
 • WHOIS Guard -verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu lisämaksusta valitun TLD: n perusteella.
 • Paljon enemmän palvelujen jatkuvan muutoksen ja saatavuuden lisääntyessä.

Namecheap-lisäosat

 • Ilmainen elinaika vastaa GoDaddyn WHOIS-vartijaa <- tämä on valtava! Tämä tarkoittaa, että saat WHOIS-tietosuojan, joten kukaan ei tiedä nimeäsi ja osoitettasi
 • Ilmainen sähköpostien välitys.
 • Ilmaiset mukautetut nimipalvelimet.
 • Jaetut, jälleenmyyjät, VPS ja omistetut hosting-paketit.
 • WordPress-hosting 1 dollarilla ensimmäisestä kuukaudesta alkaen 3,88 dollarista kuukaudessa sen jälkeen.
 • SSL-sertifikaatit alkaen 7,88 dollaria vuodessa.
 • Ensisijainen DNS hintaan 4,88 dollaria vuodessa.
 • Paljon muita palveluja.

Sivujen ylläpito

Toinen huomioitava asia, kun olet ostanut verkkotunnuksen yhdeltä näistä kahdesta yrityksestä, on heidän web-hosting-tarjouksensa. Totuus on, että voit yhdistää yhden näistä verkkotunnuksista mihin tahansa Web-isäntään, sillä ei ole väliä missä ostat sen. Mutta mukavuudessa ja asiakaspalvelussa on pieni etu, kun verkkotunnusta ja web-majoitusta pidetään samassa yrityksessä.

GoDaddy-hosting

 • Laaja isännöintivalikoima erittäin halvasta taloudesta aina omistettuihin palvelimiin asti
 • Sähköpostin ylläpito sisältyy hintaan
 • Ylläpito WordPress-hosting, joka alkaa vain yhdestä dollarista, mutta sitä ei voida verrata johonkin WP Engine -palvelimeen
 • SSL maksetaan, mikä on haittapuoli. Voit lähettää omia ilmaisia ​​SSL-osoitteitasi, mutta ne vaikeuttavat sitä
 • Isännöintipalvelut ovat yleensä käyttäjäystävällisiä ympäri, mutta ne eivät käytä cPanelia joihinkin isännöintitarjouksiin
 • Tarkastele kaikkia GoDaddy-hosting-arvosteluita täällä – samoin kuin GoDaddy-hallinnoimia WordPress-arvosteluja

Namecheap-hosting

 • Namecheapilla on naurettavan halpoja hosting-hintoja (nyt 50% alennus)
 • Sähköpostin ylläpito sisältyy hintaan
 • He ovat uudempia peliin, joten eivät ole niin kokeneita isännöinnissä
 • Sinulla on oma WordPress-isännöintitarjous, EasyWP – jolla on sekalaisia ​​arvosteluja
 • Käyttäjäystävälliset ylläpitopaneelit yleensä
 • Jos sinulla on yksinkertainen sivusto, on hyvä käydä
 • Hanki 50% alennus tästä

johtopäätös

Paras paikka ostaa verkkotunnuksia vaihtelee projektisi koosta ja budjetista riippuen. Namecheap on selkeä voittaja useimmille asiakkaille, vaikka GoDaddy saattaa olla houkutteleva valinta asiakkaille, jotka haluavat ostaa joukkoverkkotunnuksia. Molemmat yritykset ovat paljon parempia kuin kilpailu, ja ne johtavat innovaatioiden, vakauden, turvallisuuden ja hinnoittelun aloihin.

Hanki Namecheap-tarjouksia täältä ->

Hanki GoDaddy-tarjouksia täältä, 0,99 dollaria ensimmäiseltä verkkotunnukselta ->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map