Parhaat ilmaiset web-hosting-sivustot (toukokuu 2020)

Parhaat ilmaiset web-hosting-sivustot (toukokuu 2020)

Parhaat ilmaiset web-hosting-sivustot (toukokuu 2020)

Olet juuri aloittanut yrityksen ja haluat verkkosivuston, mutta et voi käteistä rahaa?


Onneksi on olemassa joitakin todella ilmaisia ​​isännöintivaihtoehtoja – vaikka sinun on oltava tietoinen siitä, mitä olet tekemässä, tai saatat joutua turhautuneemmaksi kuin koskaan..

isännöi omaa verkkosivustoasi kotoa

Verkkosivun perustaminen voi olla haastava tehtävä, ja ottamalla huomioon pitkän aikavälin kustannukset, monet ihmiset katsovat ilmaisia ​​palvelimen isännöintivaihtoehtoja..

On paljon etuja ja haittoja, jotka menevät yhdessä ilmaisten isäntäsivustojen kanssa. Jos olet kiinnostunut ilmaisesta palvelimen isännöinnistä, on hyvä idea oppia vähän siitä, kuinka se toimii ja mitä jotkut parhaista ilmaisista verkkosivustojen hosting-yrityksistä ovat. Katsotaanpa joitain yrityksen suurimmista, ja keskustelemme sitten siitä, mitä sinun tulisi pitää mielessä ilmaisen web-palvelimen käytöstä.

000webhosting

000webhost

Vasteaika: 230 ms

Käyttöaste: 99,75%

Tarkastele 000 webhosting-suunnitelmaa

000webhosting on ansainnut ilmaisen verkkosivustojen hosting-yrityksen maineen, joka tarjoaa nopeuden, joka on osittain mukana suurten koirien kanssa liiketoiminnassa. Käyttäjät saavat ilmaisten tiliensä avulla useita etuja, kuten:

 • 10 Gb kaistanleveyttä
 • Yksi gigatavu levytilaa
 • Pääsy foorumin ohjelmistoihin ja Discord-chat-järjestelmiin

Kuten saatat odottaa korkean suorituskyvyn ilmaisella verkkopalvelimella, kyllä, on joitain varoituksia. Suuri yksi pienyrityksen perustajille on, että he eivät isännöi sähköpostitilejä. Samoin voit yksinkertaisesti unohtaa kaiken, mikä muistuttaa asiakastukea. Ja siellä on doozie: he myös vievät sivustosi offline-tilaan tunnin ajan päivässä.

Voit perustaa MySQL-tietokannan ja sijoittaa tilillesi kaksi verkkosivustoa. FTP-yhteys on myös käytettävissä. Ehkä kaikkein vaikuttavinta, he käyttävät PHP 7.3: ta ja uudempaa palvelimillaan. Voit käyttää omaa verkkotunnustasi, ja aliverkkotunnukset ovat sallittuja ilmaiseksi. Tämä sisältää automaattiasennusohjelmat, jotka pystyvät määrittämään WordPress-, Joomla- ja muut blogi- ja CMS-järjestelmät.

000 toimintopalvelusivustolla on myös ilmoitettu toimimattomuudesta. Ne käyttävät pop-up-tyyliä, ja se ei välttämättä sovi hyvin ihmisille, jotka etsivät ilmaista web-hosting-palvelua ilman mainoksia. Ilmeisesti voit poistaa tämän toiminnon käytöstä cPanelissa, mutta aloittelijat eivät selvitä sitä ennen kuin heillä on ongelma.

Näytä koko 000webhosting-arvostelu

Infinityfree

ääretön pää

Vasteaika: 1 000+ ms

Käyttöaste: 99,9%

Näytä loputtomat suunnitelmat

Infinityfree tarjoaa suuren myyntipisteen, että ne tarjoavat sekä rajoittamattoman kaistanleveyden että levytilan. Huomaa kuitenkin, että verkkosivujen osumien päiväraja on 50 000. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi jokaiselle, joka on juuri lähettämässä sivua perhekuviin tai henkilökohtaiseen projektiin, mutta se ei ole hienoa yrityksille. Voit isännöidä jopa 400 tietokantaa myös MySQL: ssä.

Yksi yrityksen vaikuttavimmista tarjouksista on ilmainen SSL, DNS ja Cloudflare CDN. Jos yrität tuottaa liikennettä Googlen nykyisten SEO-ohjeiden mukaisesti, siinä on paljon hyviä asioita. Jos haluat perustaa yksinkertaisen ja ilmaisen verkkotunnuksen isäntätilin, tämä voi olla erittäin hyödyllinen. Samoin voit isännöidä rajoittamatonta verkkotunnusta tililläsi. Käyttäjät voivat myös käyttää jopa 10 sähköpostitiliä, ja heillä on molemmat sallittu yksi FTP-tili. Infinityfree laskuttaa itseään siitä, että sillä ei ole ”pakotettuja mainoksia”. On vähän epäselvää, mitä heillä tällä tarkoitetaan, mutta yritys rohkaisee tukevia käyttäjiä sammuttamaan mainosten estäjät.

Nopeus on vähän ongelma. Sivustojen latausajat laskevat usein kymmeniin sekunteihin, etenkin WordPress-asennuksissa. Jos etsit isäntäsuunnitelmaa salamannopeilla latausaikoilla, haluat todennäköisesti metsästää muiden ilmaisten web-hosting-palveluiden joukossa. Lisäksi osumaraja mitätöi suuren osan mittaamattoman levytilan ja kaistanleveyden arvosta.

Wix

Wix

Vasteaika: 400 ms

Käyttöaste: 99,9%

Tarkastele Wix-hosting-suunnitelmia

Saatat huomata kuvion muodostuvan. Kaikilla ilmaisen verkkopalvelinsektorin yrityksillä on oma markkinarako, jonka avulla he rakentavat myyntikerransa. Wixin kannalta kyse ei ole nopeimmasta tai ehdottomasti luotettavimmasta. Sen sijaan he keskittyvät olemaan yritys, joka toimittaa mukavimmalle verkkosivustojen rakentajalle vetämällä ja pudottamalla -liittymän. Erityisesti web-suunnittelussa uusille ihmisille isännöintipalveluntarjoajat, joilla on hyvät rakennussovellukset integroituna tarjontaansa, voivat olla erittäin houkuttelevia.

Wix on parempien yritysten joukossa myös käytettävyyden ja reagoinnin suhteen. Se vie paljon pistettä ilmaisen suunnitelman saamisesta. Ne tarjoavat vähäisen 500 Mt: n kaistanleveyden kuukaudessa ja aivan liian suuren 500 Mt: n levytilaa. Sähköpostitilit eivät ole myöskään käytettävissä.

Kuten saatat kuvitella, ilmainen verkkosivustojen rakentaja voi viedä jonkin verran tottua. Onneksi Wix tarjoaa asiakastukea myös chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Rakentaja pystyy myös perustamaan verkkokauppoja. Jos et tiedä paljon koodia ja yrität saada sivuston muutamassa minuutissa, on erittäin hyvä peruste Wixin käyttämiseen.

x10hosting

x10hosting main

Vasteaika: 340 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä x10majoitussuunnitelmat

Toinen markkinoille tulija rajoittamattomassa levytilassa ja kaistanleveydessä on x10hosting. He käyttävät pilvipohjaista järjestelmää, joka hyödyntää SSD-asemia tarjoamaan hyvän reagointikyvyn. Sinulla on myös pääsy cPaneliin, PHP: hen ja MySQL: ään, ja se tekee yrityksen tarjouksista erinomaisen valinnan kaikille, joilla on ainakin välitausta web-ohjelmoinnissa. Kaikki pinossa olevat ohjelmistopaketit on asetettu uusimpiin versioihin. He ovat toimineet myös yli vuosikymmenen ajan, ja heidän pakettiinsa kuuluu verkkosivustojen rakentaja.

Yrittäen erottaa itsensä hiukan, x10hosting pyrkii olemaan yhden napsautuksen asennusyritys. Voit ladata erilaisia ​​sovelluksia, mukaan lukien:

 • WordPress
 • Joomla
 • PhpBB
 • Magento

Magento-tarjous on mukava lisäosa, koska sen avulla aloittelijat voivat aloittaa verkkokaupan nopeasti.

Kuten useimmissa yrityksissä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​web-hosting-palveluita, ei ole mainoksia, voit odottaa, että sinulla ei ole sähköpostia palvelimellesi. Vain yksi verkkotunnus ja verkkosivusto ovat sallittuja myös tiliä kohti.

Suuri ärsytys, joka liittyy x10hosting-palveluun, joka on yksi ilmaisista ja rajoittamattomalla tähdellä varustetuista web-hosting-yrityksistä, on se, että ne käyttävät tilien keskeyttämistä, jotka käyttävät paljon resursseja. Tämä tehdään heidän harkintansa mukaan, ja se vaatii käyttäjän toimenpiteitä lohkon poistamiseksi. Jotkut käyttäjät ovat jopa ilmoittaneet verkkosivustojen poistoista.

Erinomainen nopeus ja käyttöaika ovat houkuttelevia. Resurssien käyttöpolitiikan käsitteleminen tarkoittaa kuitenkin melkein yhtä huonoa tilannetta kuin sen muuttamista. On totta, että investoidaan paljon työtä sivuston rakentamiseen isäntäympäristölle vain nähdäkseni sen menevän.

AwardSpace

awardspace

Vasteaika: 800 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä AwardSpace-hosting-suunnitelmat

AwardSpace tulee markkinoille 100-prosenttisena mainoksetonta yritystä, joka tarjoaa 27/7 asiakastukea. Sekä Joomlan että WordPressin asentamisessa on yhden napsautuksen vaihtoehtoja, ja niiden käyttöaikatakuu on 99%, vaikka suurin osa tarjouksistaan ​​on sidottu 100%: n käyttöaikaan..

Mitä saaliit ovat? Saat vain yhden Gt levytilaa ja 5 Gb kaistanleveyttä. Se ei ole kauhea, mutta asiat muuttuvat hieman hankalammiksi, kun kaivaudut yrityksen palvelusehtoihin. Tehtävään haudattu on lupa myydä tietosi kolmansille osapuolille.

Nopeus on ongelma myös AwardSpacessa. Vaikka testaus näyttää osoittavan huonoa 800 ms: n vasteaikaa, on ilmoitettu tapauksista, jotka ovat lähempänä 1500 ms.

Yhtiö yrittää myydä sinut myös heidän palkkalle tasolleen. Vaikka jotkut heidän hinnoittelustaan ​​näyttävät halpoilta, dollaria dollarilta, löydät todennäköisesti hosting-paketin myöhemmästä osiostamme melkein ilmaisista web-palveluntarjoajista, jotka toimivat paljon paremmin.

FreeHosting.com

freehosting tärkein

Vasteaika: 948 ms

Käyttöaste: 98,79%

Näytä FreeHosting-suunnitelmat

Ominaisuuksien kannalta FreeHosting.com on yksi parhaista ilmaisista web-hosting-yrityksistä. Saat 10 Gb levytilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä tiukassa hyväksyttävässä käytännössä. Käyttäjät voivat myös isännöidä yhtä sähköpostitiliä sivustoa kohti! Ohjauspaneeli on saatavana myös useilla kielillä.

Euroopassa sijaitsevien datakeskusten kanssa suorituskyky on massiivinen kysymys FreeHosting.com-sivustolla. Uptime-aika on kohtuuttoman alhainen, lähestyessä yhtä kuin offline-tilassa vähintään puoli päivää kuukaudessa. Myös reagointikyky on melko huonoa. Sivun latausajat ovat huonommat, ja odotat sivustojen, jotka hyödyntävät PHP-pohjaisia ​​sisällönhallintajärjestelmiä, lataamiseen kuluu useita sekunteja.

FreeHosting.com on vaikea ei kaikille, joilla on pieni yritys. Totuudenmukaisesti, vaikka haluat vain heittää perheen valokuvia sivulle, voisit todennäköisesti tehdä paremmin. Ellet todella välttämättä tarvitse todella mittaamatonta kaistanleveysrajaa, etsi ilmainen palvelu muualta.

Ilmaisten web-hosting-sivustojen plussat ja miinukset

Plussat

On melko turvallista sanoa, että ilmaisten palveluntarjoajien käyttämisen suurin etu on, että he tarjoavat tavaroitaan ilmaiseksi. Se on suuri yllätys. Yleensä ilmainen on kuitenkin suunta, johon sinun pitäisi mennä vain, jos etsit jotain ilmaisen verkkotunnuksen isännöintiä, jossa vain pysäköit nimet myöhempää käyttöä tai myyntiä varten. Se voi olla myös hyvä tapa saada käytännössä ohjelmistopaketteja, kuten PHP ja MySQL, mutta huomaa, että tiedostohallinnan ja tietokannan käyttöoikeuksien rajoitukset voivat silti estää sinua kasvamasta verkkosivujen suunnittelijana tai ohjelmoijana. Ihmisten, jotka yrittävät saada käsitellä HTML: ää ja CSS: ää, pitäisi kuitenkin olla hienoja.

Haittoja

Yksi haitoista on melko ilmeinen. Vapaa tarkoittaa harvoin todella ilmaista. Esimerkiksi kaistanleveyden rajoittamaton mittaus on melkein aina käyttörajoituksia, resurssirajoituksia ja jopa mielivaltaisia ​​rajoituksia sille, kuinka monta osumaa päivässä sivustosi voi hyväksyä.

Eräs suuri huomiota herättää, jos et ole täysin perehtynyt siihen, kuinka keskimääräinen ilmainen isännöintipalvelu on määritetty. Ilmainen isännöinti tarkoittaa melkein yleisesti jaettua majoitusta. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkosivustosi ei vain käytä samoja resursseja kuin muut palvelimen sivustot, mutta on myös vaara, että sivustosi isännöi myös samassa tiedostojärjestelmässä.

Monet huonolaatuiset, jopa maksetut, web-sivustot käyttävät tätä mallia pitääkseen kustannuksensa alhaisena, mutta se on turvallisuussyistä ongelmallista. Emme voi korostaa tarpeeksi voimakkaasti sitä, että sinun ei pidä tallentaa arkaluontoisia tietoja mihinkään jaettuun hosting-järjestelmään. Jos et ole 100% varma, että suunnitelmasi sisältää ainakin virtuaalisen erillisen palvelimen, jolla on oma ositettu muisti ja tallennustila, sinun ei ehdottomasti tulisi tallentaa mitään, joka vaatii suojausta tiedostojärjestelmässä tai tietokannassa..

Ominaisuuksien täplikäs saatavuus on ongelma. Varsinkin ilmaisen sähköpostin puuttuminen on yleensä ärsyttävää. Näet myös paljon “ilmaisia” tarjouksia, jotka eivät oikeastaan ​​tarjoa kokonaisuutta ilmaiseksi. Esimerkiksi ”ilmainen SSL” on yleensä vain käyttäjän luoma varmenne, jota ei ole täysin vahvistettu.

Oikeastaan ​​ilmainen SSL-varmenne ei tule olemaan ilmainen isännöintisuunnitelma. Sinun on todennäköisesti maksettava vähintään 10 dollaria kuukaudessa saadaksesi oikean ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka menee tunnustetun turvayrityksen läpi. Sama pätee todella ilmaisen verkkotunnuksen saamiseen.

Melko kokeneille, etenkin kooderille, ilmainen on usein erittäin ongelmallista. Ilmaiset isännät pysyvät yleensä vanhan koulun LAMP-pinolla. Voit unohtaa esimerkiksi Node.JS- tai Ruby-sivuston käyttämisen. Nykyaikaisemmat tietokannat, kuten NoSQL, voit vain unohtaa ilmaisella kerroksella.

Mikä on vaihtoehto, saatat kysyä? Oletetaan, että et katso ilmaisia ​​isäntiä, koska haluat haarrua paljon rahaa. Tässä mielessä tässä on joitain melkein vapaita vaihtoehtoja, jotka ovat syytä harkita.

Parempi kuin ilmainen: Erittäin halvat web-hosting-suunnitelmat

Halpa on parempi kuin ilmainen, koska saat todella mainoksetonta majoitusta ja todellista tukea. Ilmainen hosting ei oikeastaan ​​ole asia, he saavat sinut jollain tavalla. Voisikin myös vain leikata jahdata ja poni muutama dollari kuukaudessa.

iPage

IPage

Aloitushinta: 1,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 780 ms

Käyttöaste: 99,95%

Näytä iPage-hosting-suunnitelmat

IPagen käyttäminen on pääasiassa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden hankkimista erittäin alhaisella hinnalla. Ne eivät ole melkein ilmaisten palveluntarjoajien salamannopein, ja heillä on vain kaksi tietokeskusta Yhdysvalloissa. Yhtiö on myös keskittynyt tiiviisti LAMP-pinoon, joten et päästä eroon ilmaisen palvelun pahimmista virheistä. isäntäsivustot. Ne tarjoavat myös vankan asiakastuen chat-järjestelmän kautta, mutta puhelin- ja sähköpostituki eivät ole käytettävissä.

Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna, ja siellä on jopa ilmainen SSL-varmenne. Hinta on erinomainen, mutta löydät todennäköisesti nopeampia ja tehokkaampia vaihtoehtoja muualta. Hieman varmuuden tarjoaminen hinnasta on myös mukavaa, ja iPage tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Näytä koko iPage-hosting-arvostelu

namecheap

namecheap tärkein 19. heinäkuuta

Aloitushinta: 1,37 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 535 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä NameCheap-hosting-suunnitelmat

NameCheap on yritys, joka on toiminut yli vuosikymmenen ajan, ja he ovat pitkään keskittyneet verkkotunnusten myyntiin ja edullisiin hosting-suunnitelmiin. Suuri myyntipiste on se, että ne tarjoavat ilmaista apua verkkosivustojen muutoksiin. Jos olet jo todennut läsnäolon toisen yrityksen palvelimilla, on hienoa tietää, että siellä on tekninen tuki opastamaan sinua prosessin läpi.

Yrityksellä on hiukan positiivinen maine verkkotunnuskauppiaissa. Jos etsit hyvää pysäköintimahdollisuutta, jolla voit pudottaa verkkotunnuksen, on vaikea voittaa NameCheapia.

Asiakastuki on kuitenkin hieman täplikäs NameCheap-sovelluksen kanssa. Jopa toisen asteen edustajien kanssa tekemisissä olleet ihmiset ovat saaneet kopiointi ja liittäminen -vastaukset tietokannasta.

Jos olet aloittelija, joka pelkää, että saatat tarvita apua, NameCheap ei ole sinua varten. Ammattitaitoisemmille ja kokeneemmille ihmisille NameCheap tarjoaa kuitenkin ehdottomasti alhaisimman hinnan, jonka etsit käytettävälle verkkoisäntälle ilman mainoksia sivustossasi..

Näytä koko NameCheap Hosting-arvostelu

SiteGround

siteground main heinäkuu 19

Aloitushinta: 3,95 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 570 ms

Käyttöaste: 99,97%

Tarkastele SiteGround-hosting-suunnitelmia

Siteground on yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan yritystason suorituskykyä, ja suurin osa sen suunnitelmista hinnoitellaan vastaavasti. He eivät kuitenkaan halua jättää lähtötason käyttäjiä ja aloittelijoita erämaahan, ja siellä heidän halpa hosting-tasonsa tulee peliin. Tarjolla on ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtoja, ja voit saada ympäri vuorokauden asiakas- ja teknistä tukea puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

Vakaa vakavuus on tärkeä tekijä, varsinkin kun alat maksaa yrityksellesi sivustosi ylläpitämiseksi. Onneksi Siteground tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, jotka varmistavat vakauden. Nämä sisältävät:

 • Ilmainen CDN
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
 • Tietokeskukset useissa paikoissa ympäri maailmaa

Sitä ei ole selvästi ilmoitettu isännöintisivulla, mutta kaistanleveyttä ei ole mitattu. Saat myös 10 Gb levytilaa. MySQL-tallennustila on rajaton, ja sinulla on sekä cPanel- että SSH-käyttöoikeudet. Myös SSL ja HTTPS ovat mukana ilmaiseksi.

Ne, jotka haluavat jotain lähellä yritystason suorituskykyä tuottamatta paljon rahaa, pitävät SiteGroundia houkuttelevana vaihtoehtona. Voit myös päivittää helposti lisää tallennustilaa ja resursseja parilla dollarilla enemmän. Apua on tarjolla sinulle joka vaiheessa, ja se tekee SiteGroundista yhden mielenkiintoisimmista melkein ilmaisista vaihtoehdoista aloittelijoille..

Näytä koko SiteGround Hosting-arvostelu

AWS-pilvi

amazonin valopurje

Aloitushinta: 3,50 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 500 ms

Käyttöaste: 99,99%

Katso Amazon-suunnitelmat

Kaksi asiaa on ilmoitettava etukäteen Amazon Web Services -palvelun käytöstä sivuston isännöinnissä. Ensinnäkin, se ei yksinkertaisesti ole aloittelijoille. AWS on rakennettu organisaatioille, kuten Netflix ja Major League Baseball, joiden on suoratoistettava valtavia määriä videoita ja dataa joka päivä. Se ei ole pikkumiehen ystävällinen paikka uida.

Toiseksi, hintarakenne voi olla suoraan hämmentävä. Kaikki Amazon-palvelimien käyttö mitataan ja laskutetaan käytetyn prosessorijakson perusteella. He yrittävät tehdä joitain yksinkertaisempia hinnoittelurakenteita saatavana halvalla tasolla 3,50 dollaria kuukaudessa, mutta sitä on oikeastaan ​​aika vaikea perustaa.

Mittaaminen ja laskutus tässä muodossa voivat olla hyvä asia. Varsinkin jos yrität ylläpitää sivustoa vauhdissa ruuhka- ja sesonkiajan välissä. Esimerkiksi pieni yritys, jolla on vähittäiskaupan sivusto, joka houkuttelee vain suurta liikennettä lomaostoskauden aikana, ei todennäköisesti halua maksaa kesäkuun isännöinnistä samaa kuin joulukuussa..

AWS mahdollistaa automaattisen skaalauksen, mutta haluat myös seurata laskutussivua varmistaaksesi, että kustannukset eivät pääse hallintaan. Vaikka sinulla olisi pieni verkkosivusto ja isännöit sitä AWS: llä, älä nukku tässä ongelmassa. Yksi havaitsematon palvelunestohyökkäys voi syödä resursseja ja maksaa rahaa.

Yksi AWS: n etuna on, että voit isännöidä mitä tahansa helvettiä Amazonin palvelimille. Mikään ei estä sinua jakamasta pilvi-ilmentymää ja asentamaan siihen valitsemasi käyttöjärjestelmä. Se on hullu hallinnan taso tämän tason.

johtopäätös

Ilmaiseen isännöintiin tulee yleensä paljon merkkijonoja. On viisasta miettiä, mitkä ovat ensisijaiset tavoitteesi, ennen kuin valitset isännän. Ovatko sivun mainokset huolenaiheita? Tarvitseeko sinun suojata tietoja? Oletko aloittelija tai kokenut ammattilainen?

Suosittelemme ihmisille ajattelemaan siirtymistä lähes ilmaiseksi vaihtoehdolle, jos se on mahdollista. Ilmaiset isännöintisuunnitelmat ovat loistavia vain projektien aloittamiseen tai postittamiseen vähän tietoa henkilökohtaisesta intohimosta. Jos yrität pitää pienyritystä tai organisaatiota verkossa, saatat haluta kerätä vähän rahaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector