Parhaat VPS-palveluntarjoajat – Vertaa hinnoittelua ja ominaisuuksia vuodelle 2020

Parhaat VPS-palveluntarjoajat – Vertaa hinnoittelua ja ominaisuuksia vuodelle 2020

Parhaat VPS-palveluntarjoajat – Vertaa hinnoittelua ja ominaisuuksia vuodelle 2020

VPS-hosting on täydellinen yhdistelmä hintaa ja suorituskykyä.


Koska niin paljon vaihtoehtoja, maisema on kuitenkin hämmentävä.

Hajotamme maailman parhaan VPS-isännöinnin auttaaksemme sinua päätöksenteossa.

paras hosting pienyrityksille

Oikean tasapainon löytäminen kustannustehokkuuden ja järjestelmänvalvojan välillä maksamalla isäntäratkaisua voi olla haaste.

Yksi houkuttelevimmista vaihtoehdoista on kuitenkin kääntyminen VPS-palveluntarjoajan puoleen.

Mikä on VPS-hosting?

VPS tarkoittaa ”virtuaalia yksityistä palvelinta”. VPS: n taustalla on ympäristö, joka on kuin oma fyysinen palvelimesi maksamatta laitteistokustannuksia, jotka aiheutuvat kokonaisen koneen hankkimisesta itsellesi.

Varsinkin ihmisille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat kohtuullisen kokoisia asennuksia, parhaan VPS-hosting-yrityksen löytäminen voi tehdä merkittävän muutoksen. Sen avulla voit hallita huomattavasti enemmän kuin monilla muilla isännöintivaihtoehdoilla, ja hinta on riittävän kohtuullinen, jotta useimmat ihmiset pitävät siitä mukavana..

Tässä VPS-hosting-vertailussa tarkastellaan kymmenen suurinta VPS-yritystä, niiden tarjoamia vaihtoehtoja sekä etuja ja haittoja. Lopussa tutkimme myös joitain perusteita siitä, mitä isännöintipalveluntarjoaja tekee ja miksi et ehkä halua mennä tähän suuntaan. Keskustelemme myös siitä, kuinka VPS verrataan vaihtoehtoihin, kuten jaettuun isännöintiin, erilliseen palvelimeen ja pilvipalveluun.

1. InMotion-hosting – hallinnoitu & Cloud VPS

inmotion hosting onnistunut vps hosting

Alin hinta: 27,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksella

Vasteaika: 635 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele InMotion VPS -majoitussuunnitelmia

Kuten monet yritykset, jotka tarjoavat VPS-isännöintisuunnitelmia, InMotion tarjoaa useita erilaisia ​​palveluja. On hyvä tietää esimerkiksi, että voit siirtyä omistetulle palvelimelle. Yrityksen tukitiimin jäsenten on suoritettava yli 160 tuntia koulutusta myös ennen asiakkaiden kanssa tekemistä, joten olet hyvissä käsissä, kun soitat asiakastukeen.

Suuri etu niille ihmisille, jotka eivät ole niin taitavia, on, että InMotion tarjoaa sekä hallittuja että itsepalvelumahdollisuuksia VPS-suunnitelmiensa keskuudessa. Jos olet markkinoija, jolla on vähän kokemusta isännöintipalveluiden perustamisesta tai käsittelet esimerkiksi itse käyttöjärjestelmää tai pääkäyttöoikeuksia, hallittu suunnitelma varmistaa, että joku on paikalla ohjaamaan sinua läpi koko prosessin. He tarjoavat jopa verkkosivustojen suunnittelupalveluita, jotta voit saada koko asian valmiiksi ilman liikaa vaivaa.

Näytä koko InMotion Hosting-arvostelu

2. A2-isäntä – hallinnoitu & Hallitsematon VPS

a2 hosting vps-hosting

Alin hinta: 5 dollaria kuukaudessa täysin hallitsemattomasta VPS: stä

Vasteaika: 279 ms

Käyttöaste: 99,66%

Näytä A2-hosting-suunnitelmat

A2: n halvin vaihtoehto on erittäin houkutteleva tietylle asiakasryhmälle. Jos sinulla on tarvittavia teknisiä taitoja palvelimen käytön käsittelemiseksi yksin, hakutoiminta yli 5 dollaria kuukaudessa on todennäköisesti paras VPS-hosting-valinta hinta-laatusuhteen perusteella. Halpa tarjonta ei ole pettävää, koska tulet toimeen yhdellä prosessorin ytimellä, mutta se voi olla erittäin kustannustehokas, kunhan et aio suorittaa mitään laskennallisesti intensiivistä, kuten FFmpeg videon lataamiseen ja tuloksia.

Jos et ole oikein varma siitä, mitä ohjauspaneelia ei saa puhua sen käytöstä, on hallittu VPS-palvelimen isäntävaihtoehto, joka auttaa sinua vastaamaan näihin tarpeisiin. Se on melko vähän kalliimpaa kuin heidän perustarjouksensa, mutta noin 35 dollarilla kuukaudessa hallittu ratkaisu on silti kilpailukykyinen. Saat myös enemmän prosessorin ytimiä ja levytilaa tämän asennuksen avulla, joten saatat haluta tarkistaa sen meidän, vaikka olet kova ohjelmistokehittäjä, jolla on palvelimen järjestelmänvalvojan taidot.

Nopeus on myös merkittävä lisä A2-hosting-palveluun. Kelloutuen alle 300 ms: n vastausaikaan, virtuaalipalvelinasuunnitelma antaa sinulle niin hyvät tulot kuin voit odottaa omistetulta hosting-paketilta.

Näytä koko A2-hosting-arvostelu

3. Bluehost

bluehost vps-hosting

Alin hinta: 18,99 dollaria kuukaudessa johdanto ja 29,99 dollaria kuukaudessa sen jälkeen

Vasteaika: 2200 ms

Käyttöaste: 99,98%

Tarkastele Bluehost-hosting-suunnitelmia

Vaikka lopullinen kokopäiväinen hinta 30 dollaria kuukaudessa on melko paljon alan standardi, Bluehost tarjoaa muutamia vaihtoehtoja, jotka saattavat tehdä siitä houkuttelevamman. Erityisesti yritys tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen jokaisella isännöintisuunnitelmallaan ja ilmainen verkkotunnus pysyy tosissaan koko suunnitelman voimassaoloajan. Se ei ole vain johtava tarjous. Rahat takaisin -takuuaika on myös 30 päivää.

Saat myös melko keskitieltä 30 Gt levytilaa, mutta yritys tarjoaa SSD-tallennustilaa. Samoin saat palvelimellesi kaksi CPU-ydintä jopa alimman hinnan suunnitelmalla. KM hypervisor -sovelluksella yritys varmistaa myös, että jokainen unssi resursseja, joista maksat, varmasti sitoutuu virtuaalipalvelimellesi..

Haittapuoli, Bluehostin vasteaika on epämääräinen. Jos haluat ajaa jotain, joka ei ole tunnetusti reagoiva yksinään, kuten WordPress, tämä tekee Bluehostista vaikeaa. Loppukäyttäjien kokemukset muuttuvat hitaasta tuskalliseen.

Asiakastuki on iso plus myös Bluehostille. Uptime on vakaa, ja voit odottaa apua aina, kun ongelmia voi ilmetä.

Näytä koko Bluehost-arvostelu

4. HostGator

hostgator vps-hosting

Alin hinta: 29,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 1 610 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele Hostgator-hosting-suunnitelmia

Ensinnäkin punastuminen, HostGatorin tarjoukset eivät vaikuta olevan hulluimpia kuin VPS-hosting-vertailut. Ne hinnoitellaan pakkauksessa, mutta ainakaan he eivät yritä huijata sinua mistään oivallisesta esittelytarjouksesta. Missä HostGator todella ylittää tarjoamansa levytilan. Saat 120 Gt tallennustilaa solid-state-asemille, joilla on alhaisimman tason suunnitelma, kääntämällä helposti monet kilpailijat.

Jos haluat tehdä tallennusintensiivisiä verkkosivustoja, kuten jotain, joka on raskas valokuvauksen tai PDF-tiedostojen kanssa, on hienoa saada tällainen levytila. Voit myös arvostaa sitä, jos yrität määrittää oman WordPress-isäntänsä ja sinun täytyy isännöidä kuormien sisältöä.

HostGator on VPS-palvelu, joka on toiminut lähes kaksi vuosikymmentä. Ne tarjoavat ympäri vuorokauden asiakastuen maksuttomaan puhelinlinjaan. Niillä on toimistot ja tietokeskukset neljällä mantereella, ja ne tarjoavat asiakkailleen myös hyvän paikan, jossa VPS-koneet voivat oleskella.

Haittapuoli kovimmille DIY-valmistajille on kuitenkin se, että HostGator on enimmäkseen kallistettu kohti palveluiden myyntiä asiakkailleen. He myyvät mielellään verkkotunnuksen, IP-osoitteen ja SEO-apua. Ylhäältä päin, se on hienoa esimerkiksi markkinointitoimistolle, jolla ei ole tonnia teknistä tukea omalle henkilöstölleen.

Näytä koko Hostgator-arvostelu

5. iPage

ipage vps-hosting

Alin hinta: 19,99 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 708 ms

Käyttöaste: 99,75%

Näytä iPage-hosting-suunnitelmat

iPage toimii hyvä-ei-hyvä VPS-palveluntarjoajana, joka palvelee tiettyä osaa markkinoista. He ovat keskittyneet lähinnä verkkotunnuksiin ja hallittuihin WordPress-isännöintiin, mutta tarjoavat VPS-isännöintipalveluita, jos tiedät mistä etsiä. Keskimääräistä alhaisemmasta hinnasta saat paljon vakioominaisuuksia, kuten:

 • Yksi CPU-ydin VPS-laitteellesi
 • 40 Gt levytilaa
 • Yksi kaistanleveyden TB
 • Yksi VPS
 • Ilmainen cPanel-käyttö

Niiden vakioasennus on Linux-jakelu, CentOS, jolla on vankka maine. Windows-vaihtoehtoa ei ole, mutta sinulla on pääsy oikeaseen LAMP-pinoon. PHP-versio on 5, ja se on valitettavasti vanha. Hallittu tuki on kuitenkin saatavana ilman lisäkustannuksia.

IPage ei ole hieno, jos haluat rakentaa erittäin turvallisen ja modernin sivuston, joka riippuu salamannopeasta koodista. Ihmisille, jotka tarvitsevat vain kyvyn isännöidä dynaamisia skriptejä, se on kuitenkin syytä katsoa. Et saa korkean suorituskyvyn järjestelmää, mutta saat kohtuullisen hintaan.

Näytä koko iPage-hosting-arvostelu

6. Nestemäinen verkko

nestemäinen web-vps-hosting

Alin hinta: 29 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 603 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele nestemäisiä web-hosting-suunnitelmia

Liquid Web on toinen keskiraskas yritys, jolla on pieni käänne. Heidän järjestelmässään käytetään pilvi-VPS-arkkitehtuuria sen sijaan, että useimmat yritykset käyttäisivät tavallisempia palvelimenhallinta-asetuksia.

Tällä lähestymistavalla on hyvät ja huonot puolensa. Tärkeä ammattilainen on, että pilvipohjaisessa järjestelmässä skaalautuvuus on paljon yksinkertaisempaa. Jos sinun on siirrettävä esimerkiksi enemmän tallennustilaa, voit tehdä vain muutaman napsautuksen tilisi ohjauspaneelissa ja saat sen muutamassa minuutissa. Perinteisemmässä asennuksessa tämä tehtävä vaatii hallitun palvelutuen asiantuntijan virtuaalipalvelimen uudelleentarkasteluun, ja olet todennäköisesti juuttunut joutumaan asentamaan kaiken uudelleen.

Se ei kuitenkaan ole totta VPS. Se toimii vain yhtenä. Tämä erottelu ei todennäköisesti ole iso asia useimmille käyttäjille, koska sekä pilvi-VPS että tavalliset virtualisoidut kokoonpanot perustuvat samaan ajatukseen, resurssien tarjoamiseen suuremmasta laitteistoresurssien kokoelmasta. Pilvellä piirrät vain paljon suuremmasta uima-altaasta.

Liquid Web on täysin hallittu hosting-palveluntarjoaja. Vaikka sinulla on täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, et jää yksin erämaahan, jos jotain sekoittuu. Ne tarjoavat vain Linux-käyttöjärjestelmiä, joilla on alhaisin taso, mutta Windows-palvelimet ovat käytettävissä, jos siirrät jopa yhden tason.

Näytä koko Liquid Web-arvostelu

7. GoDaddy

godaddy vps -majoitus

Alin hinta: 19,99 dollaria kuukaudessa johdanto ja 29,99 dollaria kuukaudessa myöhemmin

Vasteaika: 697 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä GoDaddy-hosting-suunnitelmat

GoDaddy on eräänlainen ärsyttävän kaikkialla toimiva yritys. He kerran rakensivat nimen, joka myy verkkotunnusten likaa halvalla, mutta se on mennyt menneisyyteen. Nykyään ne tarjoavat vain vähän kaikkea, mukaan lukien sekä VPS että omistetut isäntäpalvelimet. Valitettavasti GD voi olla melko myyntivetoinen, ja voit odottaa paljon nageja kassalle, joka tarjoaa sinulle SEO-palveluiden, SSL-sertifikaatin ja melkein kaiken, mikä on ihmisen munuaisen takia.

Yhtiöllä on yksi merkittävä nousu siihen. Kaikki kaistanleveys on täysin mittaamaton. Jos VPS pystyy käsittelemään kuormaa, he eivät välitä siitä, kuinka paljon liikennettä sinä löysit. Saat myös kolme erillistä IP-osoitetta jokaisen VPs-palvelintilin mukana. Varsinkin, kun isännöidät tonnia verkkotunnuksia yhdessä järjestelmässä, se voi olla mukavaa.

Huomaa kuitenkin, että hallitsematon tili GoDaddyssä on tapaus, jossa hänet jätetään kuolemaan erämaassa. He veloittavat onnellisina avustasi, mutta sinun ei tule mennä hallitsemattoman tilin läpi heidän kauttaan, ellet ole erityisen varma hallintotaidoista. Yhtiö sisältää cPanel-standardin.

Jokainen isäntäpalvelin käyttää kahta CPU: ta, joissa kummassakin on 6 ydintä. Tämä tarkoittaa, että jaat prosessointitehosi muiden koneiden kanssa.

GoDaddy ei ole kenenkään suosikki, mutta se voi olla erittäin kätevä, jos sinulla on paljon kohteita, jotka haluat pitää yhdellä tilillä. Jos esimerkiksi isännöit 100 verkkotunnusta ja he kaikki vaativat omia SSL-varmenteitaan, on mukavaa, että kaikki ovat yhdessä paikassa.

Näytä koko GoDaddy-arvostelu

8. Unelmahost

unelmahostin vps-hosting

Alin hinta: 10 dollaria kuukaudessa

Vasteaika: 418 ms

Käyttöaste: 100%

Näytä Dreamhost-hosting-suunnitelmat

Jos etsit samanlaista asennusta kuin GoDaddy tarjoaa, on paljon sanottavaa Dreamhostista. Hinta on paljon alhaisempi, ja vähimmäispakkauksessa on 10 Gt vähemmän levytilaa. Kaikki toimii SSD-asemilla, ja saat silti rajatonta ja mittaamatonta kaistanleveyttä. Saat myös ilmaisen SSL-sertifikaatin.

Yrityksen asiakastukitiimi on käytettävissä puheluihin ympäri vuorokauden. Yksi merkittävä bonus on se, että he heittävät automatisoidut varmuuskopiot ihmisille, jotka käyttävät WordPress-sivustoja. Se on myös täysin hallittu ratkaisu, ja 10 dollaria kuukaudessa on helposti halvinta, josta saat hallittua apua. Myös RAM voidaan skaalata nopeasti. Haittapuoli kuitenkin, että Dreamhost ei tee Windowsia.

Nopeus Dreamhostissa on erittäin nopea, etenkin tällä hinnoittelutasolla. Samoin on vaikea valittaa 100%: n käytettävyydestä.

Näytä koko Dreamhost-arvostelu

9. Isäntätuulet

hostwinds vps-hosting

Alin hinta: 4,49 dollaria kuukaudessa hallitsemattomalle, Linux-pohjaiselle isännöinnille

Vasteaika: 1 093 ms

Käyttöaste: 100%

Tarkastele Hostwinds-hosting-suunnitelmia

Hostwinds tarjoaa sekä hallittuja että hallitsemattomia ratkaisuja. Halvin hallittu järjestelmä alkaa 5,17 dollaria kuukaudessa, mutta se nousee 10,99 dollariin kuukaudessa käyttöönottojakson päätyttyä. Saat melko vakiotarjouksen seuraavista:

 • Yksi suorittimen ydin
 • 30 Gt: n SSD-tallennustila
 • Yksi TB tiedonsiirtoa
 • Yksi Gt RAM-muistia

Käytettävissä on myös hallittuja Windows-vaihtoehtoja.

Asiakastuki on saatavana 24.7, mutta yritys yrittää viedä käyttäjiä live-chat-jonoon. Sivustojen siirrot ovat ilmaisia, ja Hostwinds ylläpitää useita tietokeskuksia. Asennettu on myös yritystason palomuuri.

Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhde-ehdotus ei ole hieno Hostwindien kanssa. Se, että puuttuu parempaa tapaa laittaa se, on vaihtoehto, joka on olemassa, jos haluat jonnekin muualta katsomaan.

Näytä koko Hostwinds-arvostelu

10. 1and1 IONOS

1 ja 1 ionos vps-hosting

Alin hinta: 2 dollaria kuukaudessa hallitsemattomalle, Linux-pohjaiselle isännöinnille

Vasteaika: 918 ms

Käyttöaste: 100%

Näkymä 1&1 IONOS-hosting-suunnitelma

Jos haluat ehdottomasti halvimman ja vaivattomimman VPS-isännöintivaihtoehdon, IONOS on todennäköisesti tie kuljettavanaan. Alkaen vain 2 dollaria kuukaudessa, saat yhden virtualisoidun suorittimen ytimen ja vain puolen megametrin RAM-muistin. SSD-tilaa on myös vain 10 Gt, mutta jälleen kerran tämä on likahinta vaihtoehto, joka tarjoaa minimaalisesti kannattavan verkkosivustojen palvelinpalvelimen.

Ei ole yllättävää, että tällä tasolla sinulla on vain Linux-pohjaiset käyttöjärjestelmävalinnat. Voit kuitenkin valita valitsemasi tietokeskukset:

 • Yhdysvallat
 • Saksa
 • Espanja

Käyttäjät voivat myös valita Ubuntu, Debian tai CentOS.

Yksi mielenkiintoinen asia on, että jos haluat maksaa alan standardi 30 dollaria kuukaudessa, voit saada melko keskimääräisen asennuksen. Tällä tasolla saat valitsemasi cPanelin tai Pleskin ohjauspaneeleille, ja saat myös Archlinuxin ja OpenSUSEn. Voit lisätä Windowsin vielä 20 dollarilla kuukaudessa. Mielenkiintoisimmalla tavalla korkeamman tason suunnitelma sisältää neljä virtuaalista CPU-ydintä, 160 Gt SSD-muistia ja 8 Gt RAM-muistia. Se on melko hyvä paketti hintaluokalle. Palomuurin hallinta on myös mukana.

Näytä koko 1&1 IONOS-arvostelu

Ymmärtäminen VPS-hosting

Skannaamalla kymmenen parhaan VPS-yrityksen läpi saat melko hyvän tunteen alan näkökulmasta. Useimmat yritykset klusteroivat noin 30 dollaria kuukaudessa tarjouksillaan. He veloittavat yleensä enemmän hallitusta isännöinnistä, ja Windows on yleensä myös ylimääräinen.

Suuri asia VPS-isäntien ymmärtämisessä on, että he ovat suunnilleen yhtä lähellä erillisen palvelimen käyttöä kuin voit saada maksamatta yhdestä koneesta. Virtualisointi on prosessi, jossa yhden tietokoneen tai pilviohjelmistoa käyttävän tietokonekokoelman resurssit jaetaan käyttäjien kesken. Virtualisointirajapinnassa yrityksen teknikko varaa resursseja vain palvelimellesi.

Esimerkiksi yritys saattaa käyttää konetta, jossa on neljä prosessoria, joissa jokaisessa on 56 ydintä. Jokainen ydin tukee kahta lankaa. Jos varaat muutaman ytimen hallinnollisten tarpeiden hoitamiseksi, tämä antaa heille mahdollisuuden tarjota käyttäjille noin 400 virtuaalia ydintä vastaamatta ketään päällekkäin. Ne voivat myös käyttää jotain 500 TB: n tallennustilaa RAID-taulukkoon, ja järjestämään sen samalla tavalla.

Jokainen näistä varustetuista palvelimista käyttäytyy ikään kuin se olisi oma kone. Voit asentaa käyttöjärjestelmän jokaiselle ja mihin tahansa haluamaasi ohjelmistoon, ja tämä on VPS: n suuri etu. Saat:

 • Lähellä yhden koneen kokemusta
 • Käyttöjärjestelmän täydellinen hallinnollinen hallinta
 • Pääsy täyteen palvelinohjelmaan paljon vähemmän kuin yhden koneen hinta

Käyttöjärjestelmillä on paljon merkitystä. Jos et ole perehtynyt Linuxiin, on hyvä idea tutkia sitä, varsinkin jos et halua maksaa palkkioita Windowsista palvelimelta. Haluat ehkä palkata jonkin, joka tuntee Linuxin, varmistaaksesi, että sinulla on apua tarvittaessa.

Tärkeintä on, ettet rajoitu siihen, kuinka määrität järjestelmän. Esimerkiksi kuvan isäntäsivusto voi joutua asentamaan GD: n, jotta tiedostotyyppejä voidaan vaivattomasti käsitellä. Jaetussa ratkaisussa et voi tehdä tätä.

Haittapuolia VPS-hosting

VPS: n käytön haittapuoli on, että löydettävien resurssien määrällä on rajoituksia. Dedikoidut palvelimet ja jopa valtavat pilvi-ilmentymät voivat ajaa tuhansia dollareita. Nämä antavat käyttäjille usein mahdollisuuden ottaa palvelimen palvelimelta missä tahansa 2 – 96 ydintä. Useimmat ihmiset eivät tarvitse niin paljon tulivoimaa, ja siksi VPS on loistava valinta kustannustietoisille asiakkaille, jotka tarvitsevat ympäristön, jota he hallitsevat täysin.

johtopäätös

VPS-hosting on suosittu vaihtoehto, koska se sallii ihmisten saada parhaan mahdollisen hyödyn molemmista maailmoista. Hinnoittelu on järkevää, yleensä alle 50 dollaria lähtötason suunnitelmalle. Samaan aikaan saat itsellesi toiminnallisesti yhden palvelimen. Jos haluat hyödyntää räätälöintiä ilman, että sinun tarvitsee rikkoa pankkia, VPS-palveluntarjoaja on pitkän tarkastelun arvoinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector