SiteGround vs Bluehost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs Bluehost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs Bluehost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

TLDR; Jos valitset SiteGroundin ja Bluehostin välillä, suosittelemme SiteGroundia parhaimpana kokonaisarvoisäntänä. Saat huipputasoa, parempia ominaisuuksia ja yleisesti korkealaatuisempaa isäntää. Bluehostilla on joitain hinnoitteluetuja. Lue koko erittely.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


SiteGround on yksi nopeimmin kasvavista isäntäyrityksistä maailmassa ja todennäköisesti paras isäntä useimmille ihmisille. Täydellisellä asiakastuella, erinomaisilla ominaisuuksilla ja alhaisella hinnoittelulla tästä globaalista hosting-yrityksestä on paljon pidä.

4,8

arvostelija

4.9

Käyttäjät (79 ääntä)

VS

Bluehost on yksi suosituimmista isäntäyrityksistä koko maailmassa, mutta onko se oikea sinulle? Nimentunnistuksen ja parannetun asiakastuen ansiosta se on vankka valinta aloittelijoille.

4.5

arvostelija

4.6

Käyttäjät (12 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

SiteGroundin hinnoittelu alkaa naurettavan alhaalta saamillesi ominaisuuksille. Useimpien käyttäjien yksi valitus on se, että hinnoittelu hyppää täyteen hintaan ensimmäisen vuoden jälkeen, melkein kaksinkertaiseksi. SiteGround tarjoaa hämmästyttäviä alennuksia suurimman osan ajasta – joten voit aina löytää paljon. Kaikki SiteGround-sivustolta jaettuun erilliseen isännöintiin on erittäin edullinen hinta.

StartUpGrowBigGoGeek
Myyntihinta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 7,95 / kk
Normaali hinta$ 11,95 / kk$ 11,95 / kk$ 34,95 / kk
Parasaloittelijoilleväli-Plussat

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

Bluehostilla on edullisimmat lähtötason hinnat, ja jaettu isäntä on suosituin alhaisimmilla hinnoilla. Laskimme hinnasta hinnasta puolen pisteen, koska parhaimpaan tarjoukseen vaaditaan 3 vuoden ehdot, mutta kaiken kaikkiaan se on suunnilleen niin halpaa kuin se saa:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,95 / kk$ 19,95 / kk$ 18.99 / mo
Normaali hinta$ 7,99 / kk$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
ParasaloittelijoilleWordPressyritykset

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 5,0

Et löydä markkinoilta parempaa hosting-arvoa kuin SiteGround, emme voi laulaa heidän kiitostaan ​​tarpeeksi. 24/7 -tuella, päivittäisillä varmuuskopioilla ja ilmaisella SSL: llä SiteGround kattaa kaikki aloittamisen perusteet.

Suosittelemme päivitystä jatkaaksesi GrowBig-suunnitelmaa – saat rajoittamaton verkkosivustot, kaksinkertainen tallennustila ja WordPress-vaiheistot (luota meihin, joita haluat). Lisäksi saat ilmaisen muuton, mikä säästää paljon vaivaa. Ainoa SiteGround-arvon valitus on rajoitettu levytila, joka voi täyttyä nopeasti.

Pisteet: 4.5

Meidän mielestämme Bluehost on valtava arvo. Hinnoittelun alkaessa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (promo-hinta), saat silti erittäin suuren yrityksen tuen odotetulla asiakastuella ja palvelun laadulla. Jotkut arvon lisäävistä alimman hinnoittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL-varmenne ja 50 SSD-muistia.

Katsomme, että Plus-jaettu hosting on parempi ratkaisu rajoittamaton mukana olevat verkkosivustot, rajoittamaton tallennustila ja rajoittamaton verkkotunnus. Siirtyessäsi muihin suunnitelmiin näet kuluttamasi rahaa yleisesti ottaen arvokkaasti. Et totta tienaa super premium-ominaisuuksia, mutta arvo on erittäin korkea. 

Asiakaspalvelu

Pisteet: 5,0

SiteGround-asiakastuki on vakavasti eeppistä. Saat tukea 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tukiasiamiehet ovat ystävällisiä, avuliaita ja todella mennä yli ja yli ongelmien ratkaisemiseksi.

Tutustu täydelliseen SiteGround-arvosteluomme nähdäksesi kiitokset, joita heidän asiakkaansa laulavat – se kaikki tukee. He ovat murtaneet tuon evästeen. Jos olet aloittelija, tuen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi, joten siirry SiteGrounin kanssa minkä tahansa muun isännän kanssa kyseisestä näkökulmasta. 

Lisätietoja

Pisteet: 3,5

Bluehost-asiakastuki on sekoitettu laukku. Joillakin viimeaikaisilla arvostelijoilla ei ole koskaan ollut ongelmia, toisilla on tarinoita odottaa pitkään ja saada subpar-tukea.

Ympärivuorokautisen tuen avulla sekä puhelimitse että live chat -palveluna – voit aina päästä heihin. Toisin kuin muut, enemmän palkkioita, tuki, mutta et välttämättä saa korkealaatuista tekniikkaa tai nopeinta palvelua.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 5,0

SiteGround lupaa käytettävän käyttöajan 99,99%, mikä on melkein yhtä hyvä kuin se saa. Kolmannen osapuolen testaus vahvistaa, että se vaihtelee välillä 99,95% – 100% kuukaudesta toiseen.

SiteGround tarjoaa ennakoivaa seurantaa räätälöityjen ohjelmistojen pinon ja AI: n avulla aggressiivisten bot-hyökkäysten torjumiseksi. Älä ole huolissasi SiteGroundin käytettävyydestä, sillä he saavat sen kattamaan.

Pisteet: 4.5

Verkkoraportit osoittavat, että Bluehostin käyttöaika on melko vahva: 99,99–100%.

On kuitenkin vaikea löytää, tarjoavatko he mitään erityisiä käyttöaikatakuita HostGator (sisaryhtiö) tekee. Heidän palvelimen käyttöaika sopimussivu vain lupaa epämääräisiä lupauksia alle 15 minuutin seisokkeista ennen korjaamista. 

Heidän jaetun isäntäsivun avulla ei viitata tiettyyn käyttöaikalupaukseen. Joten vaikka suuretkin käyttöaikaraportit kokonaisuudessaan pienillä seisokkeilla, telakoimme ne puoli pistettä, koska tästä aiheesta puuttuu avoimuus.

Nopeus

Pisteet: 4.5

SiteGround tarjoaa useita nopeudenoptimointitasoja: CDN-optimointi, Cloudflare, dynaaminen välimuisti ja muistimuisti. Kaikki nämä auttavat parantamaan sivustosi nopeutta SiteGround-rakennetun tekniikan avulla.

Lisäksi heidän asiakastukitiiminsä on aina käytettävissä lainaamaan kättä ja tarjoamaan vinkkejä sivustosi nopeuttamiseen. Siellä voi olla nopeampia isäntiä, mutta tämä on arvoille paras.

Pisteet: 3,5

Bluehost on edistynyt huomattavasti nopeudella viime vuosina. Aikaisemmin oli paljon käyttäjän valituksia, mutta he ovat päivittäneet laitteistonsa ottaakseen tämän vakavasti.

Sinun täytyy kuitenkin vain siirtyä sivulle Viserrys nähdä tonnia valituksia. Nyt suuri osa nopeusongelmista tulee verkkosivustosi kokonaisasetuksista, ei pelkästään isännöinnistä, joten muista ottaa tämä huomioon. Bluehostilla on myös tonnia asiakkaita, joten valituksia on varmasti. 

Bluehost mainitsi kunniamaininnat nopeimmassa web hosting -vertailutekstissämme. Tarkista tämä viesti, jos tarvitset lopullista sivuston nopeutta.

ominaisuudet

Pisteet: 5,0

SiteGround-palvelussa on joitain parhaimmista ominaisuuksista kaikissa isännäissä. He eivät vain tarjoa omia räätälöityjä työkaluja helpottaaksesi elämääsi, mutta hyödyntävät myös cPanel-, Cloudflare- ja muita kolmannen osapuolen tekniikoita.

Oma suosikki ominaisuuksistani sisältää WordPress-lavastus, tallennetun nopeuden tekniikka ja koko joukko päivitysvaihtoehtoja, joita SiteGround tarjoaa.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Bluehostilla on kaikki perustoiminnot, jotka tarvitset aloittamiseen, ja erittäin edullinen tapa aloittavien bloggaajien aloittamiseen. Niihin sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL, joka on pakollinen, sekä mittaamaton kaistanleveys.

Kun kuitenkin verrataan muihin yrityksiin, kuten SiteGround ja A2 Hosting, Bluehostista puuttuu joitain lisäominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Yksi valitus on se, että joudut maksamaan muuttoliikkeistä, mikä on ärsyttävää.

Sinun on myös päivitettävä joihinkin kalliimpiin jaettuihin suunnitelmiin, kuten Choice Plus ja Pro, saadaksesi sivuston varmuuskopioita – jotka ovat kriittisiä jokaiselle sivustolle.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector