SiteGround vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs DreamHost 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround ja DreamHost ovat kaksi suosituinta isäntäämme: oikeudenmukainen hinnoittelu, arvo ja erinomaiset yleiset ominaisuudet. Päivän lopussa suosittelemme SiteGroundia voittajaksi. Lue miksi.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


SiteGround on yksi nopeimmin kasvavista isäntäyrityksistä maailmassa ja todennäköisesti paras isäntä useimmille ihmisille. Täydellisellä asiakastuella, erinomaisilla ominaisuuksilla ja alhaisella hinnoittelulla tästä globaalista hosting-yrityksestä on paljon pidä.

4,8

arvostelija

4.9

Käyttäjät (79 ääntä)

VS

DreamHost on toinen niistä suurista, halvoista jaetusta hosting-yrityksestä, joka on ollut olemassa vain ikuisesti. Vuonna 1996 perustettu heillä on joitain tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat yli 20-vuotiaita. Jos etsit halpaa massamarkkinointia, DreamHost on yksi parhaista.

3,9

arvostelija

3,8

käyttäjät 

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

SiteGroundin hinnoittelu alkaa naurettavan alhaalta saamillesi ominaisuuksille. Useimpien käyttäjien yksi valitus on se, että hinnoittelu hyppää täyteen hintaan ensimmäisen vuoden jälkeen, melkein kaksinkertaiseksi. SiteGround tarjoaa hämmästyttäviä alennuksia suurimman osan ajasta – joten voit aina löytää paljon. Kaikki SiteGround-sivustolta jaettuun erilliseen isännöintiin on erittäin edullinen hinta.

StartUpGrowBigGoGeek
Myyntihinta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 7,95 / kk
Normaali hinta$ 11,95 / kk$ 11,95 / kk$ 34,95 / kk
Parasaloittelijoilleväli-Plussat

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

DreamHost oli aiemmin kalliimpaa kuin muut jaetut isännät, mutta nyt he ovat siellä oikein halvinta. Vuotuisella jaetulla hosting-suunnitelmalla saat oven sisään vain 2,59 dollarilla kuukaudessa. Jos et halua sitoutumista, voit mennä kuukausittain vain 4,95 dollaria kuukaudessa. Paras osa? DreamHost ei korota hintaa sinulle alkujakson jälkeen – ne ovat halpoja ja oikeudenmukaisia ​​ympäri.

SharedDreamPressVPS Business
Vuotuinen hinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 16,95 / kk$ 27.50 / mo
Kuukauden hinta$ +4,95 / kk$ 19,95 / kk$ 30.00 / mo
ParasaloittelijoilleVäliset WordPress-sivustotKasvavat pienyritykset

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 5,0

Et löydä markkinoilta parempaa hosting-arvoa kuin SiteGround, emme voi laulaa heidän kiitostaan ​​tarpeeksi. 24/7 -tuella, päivittäisillä varmuuskopioilla ja ilmaisella SSL: llä SiteGround kattaa kaikki aloittamisen perusteet.

Suosittelemme päivitystä jatkaaksesi GrowBig-suunnitelmaa – saat rajoittamaton verkkosivustot, kaksinkertainen tallennustila ja WordPress-vaiheistot (luota meihin, joita haluat). Lisäksi saat ilmaisen muuton, mikä säästää paljon vaivaa. Ainoa SiteGround-arvon valitus on rajoitettu levytila, joka voi täyttyä nopeasti.

Pisteet: 4.5

Arvon suhteen DreamHost on yksi parhaista. Alhainen hinta yhdistettynä hyödyllisiin ominaisuuksiin ja erittäin antelias 97 päivän rahat takaisin -takuu on voitto pienille yrityksille.

Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja kompensoivat sinulle upotuksen käytettävyydessä. Ne tarjoavat todella yhden suurimmista käytettävissä olevista palvelutasosopimuksista.

Verrattuna Bluehostiin ja HostGatoriin, DreamHost on vahva. Ainoa isäntä, jolla on parempi arvoehdotus, voi olla SiteGround.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 5,0

SiteGround-asiakastuki on vakavasti eeppistä. Saat tukea 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tukiasiamiehet ovat ystävällisiä, avuliaita ja todella mennä yli ja yli ongelmien ratkaisemiseksi.

Tutustu täydelliseen SiteGround-arvosteluomme nähdäksesi kiitokset, joita heidän asiakkaansa laulavat – se kaikki tukee. He ovat murtaneet tuon evästeen. Jos olet aloittelija, tuen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi, joten siirry SiteGrounin kanssa minkä tahansa muun isännän kanssa kyseisestä näkökulmasta. 

Lisätietoja

Pisteet: 3,5

Yksi alue, josta DreamHost ei vain ole täydellinen, on asiakastuki. Tukea tarjotaan sähköpostitse ja live-chatin kautta tai voit pyytää takaisinsoittoa. Hmm, sellainen pääraaputaja. Heillä ei ole 24/7/365 -tukea, joka useimmilla isäntäyrityksillä on.

Lisäksi, vaikka olisitkin sivustolla mahdollisena asiakkaana, sinun käsketään tulla takaisin työaikoina. Todellisuudessa tuen isännöinti on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa työtä – ja DreamHost ei kykene nuuskaamaan.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 5,0

SiteGround lupaa käytettävän käyttöajan 99,99%, mikä on melkein yhtä hyvä kuin se saa. Kolmannen osapuolen testaus vahvistaa, että se vaihtelee välillä 99,95% – 100% kuukaudesta toiseen.

SiteGround tarjoaa ennakoivaa seurantaa räätälöityjen ohjelmistojen pinon ja AI: n avulla aggressiivisten bot-hyökkäysten torjumiseksi. Älä ole huolissasi SiteGroundin käytettävyydestä, sillä he saavat sen kattamaan.

Pisteet: 4,0

Verkkoraportit osoittavat, että DreamHost-käyttöaika on melko vahva 99,99–100%.

Paras osa? Heidän 100% käyttöaikatakuu. Jos mistä tahansa syystä verkkosivustosi ei ole käytössä, hän hyvittää tilisi yhden päivän ilmaisen isäntäpäivän jokaisesta tunnista, jonka aikana se on alhaalla.

Hyvä asia on, että heidän käyttöaika viimeksi kuluneen vuoden aikana on ollut keskimäärin noin 99,98% – joten älä odota tarvetta käteisellä luotolla.

Nopeus

Pisteet: 4.5

SiteGround tarjoaa useita nopeudenoptimointitasoja: CDN-optimointi, Cloudflare, dynaaminen välimuisti ja muistimuisti. Kaikki nämä auttavat parantamaan sivustosi nopeutta SiteGround-rakennetun tekniikan avulla.

Lisäksi heidän asiakastukitiiminsä on aina käytettävissä lainaamaan kättä ja tarjoamaan vinkkejä sivustosi nopeuttamiseen. Siellä voi olla nopeampia isäntiä, mutta tämä on arvoille paras.

Pisteet: 4,0

DreamHost tarjoaa upeaa raporttia nopeudesta ja on vakaasti 25-prosenttisesti isäntiä latausajan puitteissa. He eivät keskity siihen pääpiirteenä, mutta et näe monia valituksia asiakkailta.

DreamPress-suunnitelmassaan he ovat optimoineet tietokannat vain WordPressille ja toteuttaneet Memcachen. Joten heillä on varmuus mielessä nopeudesta. Keskustele heidän tuen kanssa, jos se on sinulle suuri huolenaihe.

ominaisuudet

Pisteet: 5,0

SiteGround-palvelussa on joitain parhaimmista ominaisuuksista kaikissa isännäissä. He eivät vain tarjoa omia räätälöityjä työkaluja helpottaaksesi elämääsi, mutta hyödyntävät myös cPanel-, Cloudflare- ja muita kolmannen osapuolen tekniikoita.

Oma suosikki ominaisuuksistani sisältää WordPress-lavastus, tallennetun nopeuden tekniikka ja koko joukko päivitysvaihtoehtoja, joita SiteGround tarjoaa.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 4,0

Pound for for pound, DreamHost tarjoaa kaikkien halpojen isäntäyritysten parhaat ominaisuudet. Heidän halvin jaettu suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden, esiasennetun WordPressin ja ilmaisen SSL-varmenteen. Heidän DreamPress WordPress -majoitus on vahva arvo-ehdotus täysin varustellulle WordPress-isännöinnille, joka voi kilpailla jollakin tasolla WP Engine- ja Kinsta-ohjelmien kanssa..

Et saa ilmaista muuttoa, ja menetät muiden palvelimien tarjoaman 24/7-puhelintuen, joten meidän on kiinnitettävä heille piste. Kaiken kaikkiaan – loistava isäntä, upeat ominaisuudet.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector