SiteGround vs GoDaddy 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Mennään oikein siihen: jos päätät SiteGroundin ja GoDaddyn välillä, suosittelemme SiteGroundia parhaimpana kokonaisarvoisäntänä. Saat huipputasoa, parempia ominaisuuksia ja yleisesti korkealaatuisempaa isäntää. GoDaddy saattaa houkutella sinua suloisella, tappiota johtavalla $ 1 / kuukauden hosting-sopimuksella saadaksesi sinut oven eteen, mutta vertaamalla ominaisuuskohtaisesti, SiteGround voittaa kädet alas.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


SiteGround on yksi nopeimmin kasvavista isäntäyrityksistä maailmassa ja todennäköisesti paras isäntä useimmille ihmisille. Täydellisellä asiakastuella, erinomaisilla ominaisuuksilla ja alhaisella hinnoittelulla tästä globaalista hosting-yrityksestä on paljon pidä.

4,8

arvostelija

4.9

Käyttäjät (79 ääntä)

VS

GoDaddy ei tarvitse esittelyä – se on luultavasti tunnetuin isäntä- ja verkkotunnusten tarjoaja maailmassa. Tästä huolimatta se on tavallaan kuin McDonald’sin isännöinti – halpa, massamarkkina, mutta ei poikkeuksellisen hyvä. Verrattuna mihinkään muuhun isäntään, toinen isäntä yleensä voittaa. Tosin, jos olet uskollinen GoDaddy-verkkotunnus, voi olla syytä pysyä heidän kanssaan pienissä projekteissa ja erinomaisessa puhelintuessa.

3.4

arvostelija

4.1

Käyttäjät (26 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

SiteGroundin hinnoittelu alkaa naurettavan alhaalta saamillesi ominaisuuksille. Useimpien käyttäjien yksi valitus on se, että hinnoittelu hyppää täyteen hintaan ensimmäisen vuoden jälkeen, melkein kaksinkertaiseksi. SiteGround tarjoaa hämmästyttäviä alennuksia suurimman osan ajasta – joten voit aina löytää paljon. Kaikki SiteGround-sivustolta jaettuun erilliseen isännöintiin on erittäin edullinen hinta.

StartUpGrowBigGoGeek
Myyntihinta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 7,95 / kk
Normaali hinta$ 11,95 / kk$ 11,95 / kk$ 34,95 / kk
Parasaloittelijoilleväli-Plussat

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 5,0

GoDaddy: n hinnoittelu on erittäin alhainen ja hyvä aloittelijoille. Koska promo-tarjoukset tarjoavat talouden ylläpidon vain 1 dollarilla kuukaudessa, isäntä on käytännössä ilmainen. Yksi asia, jota kannattaa varoa, on kuitenkin uusimisprosentit. Kun ensimmäinen kuukautisesi on päättynyt, taloudenhoito iskee jopa 8,99 dollariin kuukaudessa, joten ole varovainen lukitusta varten.

EconomyDeluxeUltimate
Myyntihinta$ Kanssa 1.00 / kk$ 7,99 / kk$ 12,99 / kk
Normaali hinta$ 8.99 / mo$ 11,99 / kk$ +16,99 / kk
ParasaloittelijoillePieni yritysVilkkaan liikenteen sivustot

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 5,0

Et löydä markkinoilta parempaa hosting-arvoa kuin SiteGround, emme voi laulaa heidän kiitostaan ​​tarpeeksi. 24/7 -tuella, päivittäisillä varmuuskopioilla ja ilmaisella SSL: llä SiteGround kattaa kaikki aloittamisen perusteet.

Suosittelemme päivitystä jatkaaksesi GrowBig-suunnitelmaa – saat rajoittamaton verkkosivustot, kaksinkertainen tallennustila ja WordPress-vaiheistot (luota meihin, joita haluat). Lisäksi saat ilmaisen muuton, mikä säästää paljon vaivaa. Ainoa SiteGround-arvon valitus on rajoitettu levytila, joka voi täyttyä nopeasti.

Pisteet: 4,0

GoDaddy: n arvo on aika hyvä saavutettavasi suhteen. Maksat alennettua hinnoittelua joukkomarkkinoiden isäntälle. Esimerkiksi, mitä saat Economy-suunnitelmasta (myyty nyt 1 dollaria kuukaudessa), on yksi verkkosivusto, mittaamaton kaistanleveys ja 100 Gt tallennustilaa sekä ilmainen verkkotunnus. Vaikka hinta nousee kokonaishintaan 8,99 dollaria kuukaudessa, se on silti kohtuullinen arvo. Suosittelemme kuitenkin menemään Deluxe-palveluun, koska saat rajoittamattomia verkkosivustoja ja tallennustilaa (syyn sisällä).

Kaikki suunnitelmat sisältävät 24/7-tuen, joka on pakollinen, samoin kuin turvallisuuden seurannan ja DDoS-suojauksen.

Kaksi suurta ongelmaa näissä GoDaddy-jaetussa isännöintisuunnitelmissa: ei ilmaista SSL-varmennetta, josta on tulossa alan standardia, samoin kuin 1 Gt: n raja tietokannoille. Jos sinulla on WordPress ja sinulla on korkealaatuisia valokuvia, voit nopeasti ylittää tämän tietokannan rajan. Näistä kahdesta syystä teemme GoDaddylle täyden pisteen.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 5,0

SiteGround-asiakastuki on vakavasti eeppistä. Saat tukea 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tukiasiamiehet ovat ystävällisiä, avuliaita ja todella mennä yli ja yli ongelmien ratkaisemiseksi.

Tutustu täydelliseen SiteGround-arvosteluomme nähdäksesi kiitokset, joita heidän asiakkaansa laulavat – se kaikki tukee. He ovat murtaneet tuon evästeen. Jos olet aloittelija, tuen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi, joten siirry SiteGrounin kanssa minkä tahansa muun isännän kanssa kyseisestä näkökulmasta. 

Lisätietoja

Pisteet: 4,0

GoDaddy on ylpeä 24/7-puhelintuestaan, mikä on täysin järkevää heidän joukkomarkkinoiden asiakaskunnalleen. Yksi heikkouksista oli se, että puhelin oli ainoa tapa päästä heihin. He ovat sittemmin muuttaneet sitä ja tarjoavat nyt chat-tukea, jota monet Internet-nörtit mieluummin pitävät.

Puhelintuki on yleensä korkeampaa laatua, kun ne lepäävät jahtaamaan ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi nopeammin. Olen huomannut, että chat-tuki muodostaa yhteyden nopeasti, mutta joudut hypätä joidenkin kehien läpi, mukaan lukien PIN-koodin syöttäminen ja vastauksen odottaminen. Tuen laatu on yleensä nopeita vastauksia, toisin kuin SiteGround, jossa ne tarjoavat täydellisiä ratkaisuja. Kaiken kaikkiaan hyvä tuki, mutta ei täydellinen. 

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 5,0

SiteGround lupaa käytettävän käyttöajan 99,99%, mikä on melkein yhtä hyvä kuin se saa. Kolmannen osapuolen testaus vahvistaa, että se vaihtelee välillä 99,95% – 100% kuukaudesta toiseen.

SiteGround tarjoaa ennakoivaa seurantaa räätälöityjen ohjelmistojen pinon ja AI: n avulla aggressiivisten bot-hyökkäysten torjumiseksi. Älä ole huolissasi SiteGroundin käytettävyydestä, sillä he saavat sen kattamaan.

Pisteet: 3,5

GoDaddy: n käyttöaika on melko hyvä, usein 99,95% tai parempi. Verkossa olevien käyttäjien arvostelut ovat erilaisia, mutta yleensä käyttöaikaa / seisokkeja ei nosteta tärkeäksi ongelmaksi.

GoDaddyllä on palvelimen käyttöaikatakuu (varoitus – laillinen ammattikieli!) – mutta se kattaa vain 99,90% (puuttuu .09 sieltä) – mikä tarkoittaa, että isäntäsi voi olla alhaalla 43 minuuttia kuukaudessa, ja he pitävät sitä normaalina. Kuvittele verkkosivustosi alas tärkeän ostosjakson aikana lähes tunniksi! Lisäksi GoDaddy antaa sinulle vain 5% takaisin – joka voi olla vain penniä. Mielestämme heillä tulisi olla korkeammat vaatimukset ja luotto koko kuukaudessa.

Nopeus

Pisteet: 4.5

SiteGround tarjoaa useita nopeudenoptimointitasoja: CDN-optimointi, Cloudflare, dynaaminen välimuisti ja muistimuisti. Kaikki nämä auttavat parantamaan sivustosi nopeutta SiteGround-rakennetun tekniikan avulla.

Lisäksi heidän asiakastukitiiminsä on aina käytettävissä lainaamaan kättä ja tarjoamaan vinkkejä sivustosi nopeuttamiseen. Siellä voi olla nopeampia isäntiä, mutta tämä on arvoille paras.

Pisteet: 3,5

GoDaddy kuuluu pakkauksen keskelle nopeustestauksen ajaksi. He yrittävät kehottaa sinua perimmäiseen suunnitelmaansa saadaksesi lisää prosessointitehoa ja nopeutta, mikä hieroa minua väärin. Myös taloussuunnitelmat tarvitsevat nopeutta!

Päällä Viserrys GoDaddy saa tosin vähäisen määrän valituksia, mutta rehellisesti odotti enemmän isännältä tämän suositun.

GoDaddy ei laatinut luetteloa nopeimmasta web-hosting-palvelustamme. Valitse tämä viesti, jos haluat mennä voittajan kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 5,0

SiteGround-palvelussa on joitain parhaimmista ominaisuuksista kaikissa isännäissä. He eivät vain tarjoa omia räätälöityjä työkaluja helpottaaksesi elämääsi, mutta hyödyntävät myös cPanel-, Cloudflare- ja muita kolmannen osapuolen tekniikoita.

Oma suosikki ominaisuuksistani sisältää WordPress-lavastus, tallennetun nopeuden tekniikka ja koko joukko päivitysvaihtoehtoja, joita SiteGround tarjoaa.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 3,5

Ei valtava fani GoDaddyn ominaisuuksista perussuunnitelmissa. Useimmat ihmiset ovat käynnistäneet sivustonsa WordPressillä nykyään, ja kun GoDaddyssä on WordPress-isännöintiä, sinun on jälleen päivitettävä saadaksesi esimerkiksi WordPress-lavastus. GoDaddy: n taloudenhoitosuunnitelmissa et saa ilmaista SSL: tä, et saa varmuuskopioita, eivätkä ne tee siirtoja.

Vaikka GoDaddyllä on joitain rakennettuja räätälöityjä työkaluja, odotan heidän odottavan tarjoavan enemmän ominaisuuksia kuin pienempi, scrappier-isäntä, kuten SiteGround, suurelle yritykselle, mutta heidän täytyy tuottaa voittoaan. Kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat ok, eivät loistavia.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map