SiteGround vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

SiteGround vs HostGator 2020: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja muuta

Pikaopas: Jos päätät SiteGroundin ja HostGatorin välillä, suosittelemme SiteGroundia parhaaksi kokonaisarvoisäntäkoneeksi. Saat huipputasoa, parempia ominaisuuksia ja yleisesti korkealaatuisempaa isäntää. HostGatorilla on aluksi alhaisempi hinta, mutta vertaamalla ominaisuuskohtaisesti, SiteGround voittaa.

HINNOITTELU  |  ARVOTUKI  |  KÄYTTÖASTE  |  NOPEUS  |  OMINAISUUDET  |  YHTEENVETO  


SiteGround on yksi nopeimmin kasvavista isäntäyrityksistä maailmassa ja todennäköisesti paras isäntä useimmille ihmisille. Täydellisellä asiakastuella, erinomaisilla ominaisuuksilla ja alhaisella hinnoittelulla tästä globaalista hosting-yrityksestä on paljon pidä.

4,8

arvostelija

4.9

Käyttäjät (79 ääntä)

VS

Yli miljoonalla verkkosivustolla on HostGator. HostGator on loistava aloitusisäntä niille, jotka etsivät halpaa majoitusta, jossa on paljon edistyneitä ominaisuuksia.

3,8

arvostelija

4.2

Käyttäjät (11 ääntä)

hinnoittelu

Pisteet: 4.5

SiteGroundin hinnoittelu alkaa naurettavan alhaalta saamillesi ominaisuuksille. Useimpien käyttäjien yksi valitus on se, että hinnoittelu hyppää täyteen hintaan ensimmäisen vuoden jälkeen, melkein kaksinkertaiseksi. SiteGround tarjoaa hämmästyttäviä alennuksia suurimman osan ajasta – joten voit aina löytää paljon. Kaikki SiteGround-sivustolta jaettuun erilliseen isännöintiin on erittäin edullinen hinta.

StartUpGrowBigGoGeek
Myyntihinta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 7,95 / kk
Normaali hinta$ 11,95 / kk$ 11,95 / kk$ 34,95 / kk
Parasaloittelijoilleväli-Plussat

Näytä hinnoittelu

Pisteet: 4.5

HostGatorilla on laaja valikoima suunnitelmia kaikesta edullisesta bin jaetusta hosting-hinnasta kalliimpaan VPS-isännöintiin. HostGator on erittäin aggressiivinen hinnoittelussaan ja antaa valtavia alennuksia, kun ne pyrkivät saamaan markkinaosuuttaan. Heidän kunnianhimo on sinun eduksesi:

SharedWordPressVPS
Myyntihinta$ 2,75 / kk$ 5,95 / kk$ 29,95 / kk
Normaali hinta$ 10,95 / kk$ 14,95 / kk$ 89,95 / kk
ParasaloittelijoilleWordPress-sivustotKasvukohteet

Näytä hinnoittelu

Arvo

Pisteet: 5,0

Et löydä markkinoilta parempaa hosting-arvoa kuin SiteGround, emme voi laulaa heidän kiitostaan ​​tarpeeksi. 24/7 -tuella, päivittäisillä varmuuskopioilla ja ilmaisella SSL: llä SiteGround kattaa kaikki aloittamisen perusteet.

Suosittelemme päivitystä jatkaaksesi GrowBig-suunnitelmaa – saat rajoittamaton verkkosivustot, kaksinkertainen tallennustila ja WordPress-vaiheistot (luota meihin, joita haluat). Lisäksi saat ilmaisen muuton, mikä säästää paljon vaivaa. Ainoa SiteGround-arvon valitus on rajoitettu levytila, joka voi täyttyä nopeasti.

Pisteet: 4.5

HostGator tarjoaa uskomattoman arvon hinnoitteluunsa. Totta, se ei ole niin vahva kuin SiteGround, joka on yleinen suosikki, mutta HostGator vie sinut oven sisään erittäin edullisesti.

Sillä on yleisesti ottaen erittäin vahva arvo, koska maksamastasi saat paljon ominaisuuksia, kuten ilmainen siirto, mittaamaton kaistanleveys ja 24/7/365 -tuki.

Missä emme näe vahvaa arvoa, he veloittavat lisäosat, jotka muut sisältävät ilmaiseksi, kuten varmuuskopiot – jotka ovat kriittisiä sivustosi terveydelle. He haluavat myös laskuttaa lisämaksua vielä paremmasta käyttöajasta, jonka pitäisi mielestämme olla lähtökohta kaikissa suunnitelmissa riippumatta siitä, kuinka halpaa.

Asiakaspalvelu

Pisteet: 5,0

SiteGround-asiakastuki on vakavasti eeppistä. Saat tukea 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tukiasiamiehet ovat ystävällisiä, avuliaita ja todella mennä yli ja yli ongelmien ratkaisemiseksi.

Tutustu täydelliseen SiteGround-arvosteluomme nähdäksesi kiitokset, joita heidän asiakkaansa laulavat – se kaikki tukee. He ovat murtaneet tuon evästeen. Jos olet aloittelija, tuen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi, joten siirry SiteGrounin kanssa minkä tahansa muun isännän kanssa kyseisestä näkökulmasta. 

Lisätietoja

Pisteet: 3

HostGator tarkistaa kaikki pintalaatikot tuellaan: 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Chatilla ja puhelimitse. Mutta asiakkaat kertovat erilaisen tarinan.

Hitaisiin vastauksiin, epäpätevään henkilökuntaan ja yleiseen tukeen on paljon valituksia. On paljon ihmisiä, joilla ei ole valituksia, joten suosittelemme, että testaat heidän tuen ennen ostamista.

Lisätietoja

Hosting Uptime

Pisteet: 5,0

SiteGround lupaa käytettävän käyttöajan 99,99%, mikä on melkein yhtä hyvä kuin se saa. Kolmannen osapuolen testaus vahvistaa, että se vaihtelee välillä 99,95% – 100% kuukaudesta toiseen.

SiteGround tarjoaa ennakoivaa seurantaa räätälöityjen ohjelmistojen pinon ja AI: n avulla aggressiivisten bot-hyökkäysten torjumiseksi. Älä ole huolissasi SiteGroundin käytettävyydestä, sillä he saavat sen kattamaan.

Pisteet: 4.5

Koska yli 99,5%: n käyttöaika on lähteestä riippuen, HostGatorista ei ole paljon valitettavaa.

Lisäksi HostGator tarjoaa ilmaisen isäntäkuukauden, jos ne alittavat 99,9% takuu.

Olemme telakoineet heidät puoli pistettä, koska käyttäjillä on ollut satunnaisia ​​valituksia, ja pidämme parempana nähdä 99,99%: n käyttöaika luokan parhaille tarjoajille.

Nopeus

Pisteet: 4.5

SiteGround tarjoaa useita nopeudenoptimointitasoja: CDN-optimointi, Cloudflare, dynaaminen välimuisti ja muistimuisti. Kaikki nämä auttavat parantamaan sivustosi nopeutta SiteGround-rakennetun tekniikan avulla.

Lisäksi heidän asiakastukitiiminsä on aina käytettävissä lainaamaan kättä ja tarjoamaan vinkkejä sivustosi nopeuttamiseen. Siellä voi olla nopeampia isäntiä, mutta tämä on arvoille paras.

Pisteet: 3,0 

Jaetussa isännöinnissä on yleensä ongelmia nopeuteen liittyvissä kysymyksissä, jotka perustuvat puhtaasti isännöinnin alhaisempiin kustannuksiin. HostGator on tiukasti keskellä pakkausta nopeuden suhteen. Kun haet Viserrys, et näe niin monta valitusta kuin muut jaetut isännät, kuten Bluehost, mikä on hyvä anekdoottinen merkki.

Jos etsit nopeampaa HostGator-tuotetta, tutustu HostGator Cloud-hosting-palveluun. Jos haluat vielä nopeampaa jaettua hosting-palvelua, joka ei riko pankkia, suosittelemme kuitenkin joko A2 Hosting- tai SiteGround-palveluita. Sinusta tulee paljon onnellisempi niiden kanssa.

ominaisuudet

Pisteet: 5,0

SiteGround-palvelussa on joitain parhaimmista ominaisuuksista kaikissa isännäissä. He eivät vain tarjoa omia räätälöityjä työkaluja helpottaaksesi elämääsi, mutta hyödyntävät myös cPanel-, Cloudflare- ja muita kolmannen osapuolen tekniikoita.

Oma suosikki ominaisuuksistani sisältää WordPress-lavastus, tallennetun nopeuden tekniikka ja koko joukko päivitysvaihtoehtoja, joita SiteGround tarjoaa.

Katso kaikki ominaisuudet

Pisteet: 4,0

HostGatoria verrataan usein Bluehostiin hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen, ja kaiken kaikkiaan HostGator ottaa voiton täältä.

Kahden yrityksen välillä HostGator rakennettiin entistä ammattimaisemmille käyttäjille. Ja kun vertaat HostGatoria mihinkään muuhun jaettuun isännöintiyritykseen, sinun on pidettävä tämä mielessä.

Pidämme siitä, että muutokset ovat mukana, niissä on yhden napsautuksen asennukset, ne ovat cPanelissa ja tarjoavat 99,9%: n käyttöajan. Pidämme edelleen muista isännistä, kuten SiteGroundista, ominaisuuksien suhteen parempi, mutta HostGatorilla on mitä tarvitset aloittamiseen.

Katso kaikki ominaisuudet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector