WP-moottori vs. GoDaddy: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja nopeutta – 2020

WP-moottori vs. GoDaddy: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja nopeutta – 2020

WP-moottori vs. GoDaddy: Vertaa hinnoittelua, ominaisuuksia ja nopeutta – 2020

Jos vertaat GoDaddy: tä WP Engineen, vertaat omenoita appelsiineihin.


GoDaddy on kyse alennus hinnoittelusta, mittakaavassa.

WP Engine on paljon laadukkaampi WordPress-palvelu.

Kyllä, GoDaddy tarjoaa nyt niiden ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua, mutta se on enemmän markkinointinimi kuin se, mikä kilpailee sen kanssa, mitä WP Engine tarjoaa.

WP-moottori vs. GoDaddy-hinnoittelu

Yleensä suurin osa ihmisistä tekee päätöksen alkuperäisten kustannusten eikä kokonaisarvon perusteella.

Ymmärrämme, että hintapisteet voivat olla merkki tai rikkoa tilanne monille käyttäjille, minkä takia esitämme nämä tiedot ennen kaikkea muuta. Tästä huolimatta meidän on mainittava, että hinta on vain yksi osa saamaasi palvelua, joten jos voitte kuluttaa vähän enemmän ja saada parempaa vastinetta, suosittelemme ehdottomasti kulkemaan tätä reittiä.

Loppujen lopuksi mantra “saat mitä maksat” on totta isännöintipalveluissa kuin missään muussa.

Varmistaaksemme myös, että tämä vertailu on mahdollisimman tasavertainen, tarkastelemme GoDaddyn WordPress-hosting-paketteja pikemminkin kuin niiden tavallisia hosting-suunnitelmia. Tällä tavoin voit nähdä kuinka ne pinottuvat samanlaisten tekijöiden perusteella.

GoDaddy-hosting-hinnoittelu yhdellä silmäyksellä

 • Perussuunnitelma: 3,99 dollaria kuukaudessa aloittamiseksi, 7,99 dollaria kuukaudessa uusimiseksi
 • Deluxe-suunnitelma: 4,49 dollaria kuukaudessa aloittamiseksi, 9,99 dollaria uusimiseksi
 • Lopullinen suunnitelma: 7,99 dollaria kuukaudessa aloittaaksesi, 14,99 dollaria uusimiseksi
 • Kehittäjäsuunnitelma: Alku 13,99 dollaria, uusinta 24,99 dollaria

WP-moottorin hinnoittelu

 • Henkilökohtainen: 34 dollaria kuukaudessa (alennus linkillämme)
 • Professional: 99 dollaria kuukaudessa
 • Business: 249 dollaria kuukaudessa
 • Premium: kysy heiltä hinnoittelu

Kuten näette, WP Engine on paljon enemmän kuin GoDaddy, mikä voi olla tarpeeksi joillekin ihmisille sen välttämiseksi kokonaan. Kuten edellä mainittiin, arvo voi kuitenkin olla paljon parempi indikaattori siitä, mikä vaihtoehto tulisi valita, joten älä oleta, että GoDaddy on älykkäämpi valinta, koska se maksaa vähemmän. Pelkästään hintaan verrattuna Go Daddy on kuitenkin paljon kustannustehokkaampi.

Voittaja: Hyvä isä

Rahat takaisin takuu

Verkkosivun rakentamisessa sinun on vietettävä aikaa selvittää, kuinka ohjelmoida kaikki ja varmistaa, että kaikki tulee yhteen. Sinänsä voit valita suunnitelman vain saadaksesi selville, että tarvitset jotain erilaista muutaman päivän kokeilun jälkeen. Onneksi monet isännöintipalvelut tarjoavat takuun, joka tarkoittaa, että jos joudut peruuttamaan palvelusi tietyssä ajassa, ne maksavat sinulle takaisin vaivaa. Tässä tapauksessa WP Engine antaa sinulle jopa kuusikymmentä päivää muuttaaksesi mieltäsi, kun taas GoDaddy tarjoaa neljäkymmentäviisi.

Voittaja: WP-moottori

Asiakaspalvelu

Ennen kuin hajotamme eri ominaisuudet ja edut, jotka saat kunkin isännän kanssa, haluamme ensin selvittää, kuinka hyvin heidän tukijärjestelmänsä ovat. Huolimatta siitä, kuinka hyvä olet verkkosivustojen rakentamisessa, joudut lopulta puhumaan teknisen tuen kanssa jollekin, joten on ehdottoman välttämätöntä, että sinulla on pääsy heihin kaikkina aikoina ja saat nopeita vastauksia. Tätä silmällä pitäen on olemassa neljä päämenetelmää, joita isännät käyttävät tuen tarjoamiseen, joten katsotaan kuinka kukin isäntä kasaantuu.

Puhelintuki

Tukipalvelun soittamisen yhteydessä sinun ei tarvitse joutua odottamaan ikuisesti ennen kuin tavoitat elävän henkilön. On myös parasta, että voit soittaa milloin tahansa päivällä tai yöllä, joten jos työskentelet sivustollasi keskellä iltaa, voit silti saada apua, jos jokin menee pieleen. Molemmat palvelut tarjoavat ympäri vuorokauden puhelintukea, ja molemmat eivät aseta sinua pitoon liian kauan.

Voittaja: solmio

Live Chat

Useimmille ihmisille odottamisen odottaminen on yksi pahimmista tehtävistä, minkä vuoksi live-chat-toiminnon käyttäminen on yleensä paljon parempi tapa. Tällä tavalla voit silti ratkaista ongelmasi reaaliajassa, mutta sinun ei tarvitse huolehtia hankalista hiljaisuuksista tai huonosta hissimusiikista. Molemmilla sivustoilla on luotettavat live-chat-toiminnot, vaikka GoDaddy ei ole aina verkossa, joten sinun on varmistettava, että yrität tavoittaa ne normaalin työajan aikana. Kun otetaan huomioon, että paljon ihmisiä työskentelee verkkosivuillaan kaikkina yönä, tämä on eräänlainen merkittävä haitta.

Voittaja: WP-moottori

Sähköposti

Tukijärjestelmien suhteen et voi olla perustiedot kuin sähköpostin saaminen. Tämä on tarkoitettu, kun sinulla on ongelma, jota ei tarvitse ratkaista heti. Siitä huolimatta, et halua odottaa vastausta päivien lopussa, joten on välttämätöntä, että palvelu saa sinut nopeasti takaisin. Jälleen WP Engine tarjoaa kunnollisen sähköpostipalvelun, mutta mistä tahansa syystä GoDaddyllä ei ole sähköpostitoimintoa. Vaikka voit soittaa kaikkina vuorokauden aikoina ja keskustella normaalina työaikoina, tuntuu omituiselta, että et voi lähettää sähköpostia ongelman ratkaisemiseksi.

Voittaja: WP-moottori, tietysti

foorumit

Viimeinen tapa, jolla isännät tarjoavat tukea asiakaskunnalleen, on saada lukuisia oppaita ja muuta tietoa yleisistä aiheista, jotta ihmiset voivat etsiä ratkaisun ongelmaansa ilman, että heidän tarvitse puhua kenenkään kanssa tai odottaa vastausta. Sekä WP Enginellä että GoDaddyllä on sellaiset järjestelmät käytössä, mutta GoDaddyllä on käytettävissänne paljon kattavampi FAQ ja ohjeet..

Voittaja: Hyvä isä

Nopeus

Yksi parhaista tavoista tehdä isännöintipalvelun arvoa määritettäessä on nähdä, kuinka hyvin se pystyy käsittelemään lastausnopeuksia. Nykypäivän nopeatempoisessa yhteiskunnassa kaiken, joka kestää yli muutama sekunti, voi tuntua ikuisesti, minkä vuoksi on niin välttämätöntä, että isäntäsi ei anna sinulle viivettä. Jos latausongelmia esiintyy, yleisö poistuu sivultasi ja saat huonon maineen.

Molempien sivustojen nopeuden vertaamiseksi tarkastelimme muiden tekemiä riippumattomia testejä nähdäksemme kuinka hyvin ne pinottuvat. Tässä ovat tulokset.

Hyvä isä

 • Paras nopeus:31 sekuntia
 • Huonoin nopeus:97 sekuntia
 • Keskiverto: 10 sekuntia

WP-moottori

 • Paras nopeus: 503 millisekuntia
 • Huonoin nopeus:58 sekuntia
 • Keskiverto: 872 millisekuntia

Kuten huomaat, WP Engine on paljon luotettavampi ja johdonmukaisempi, kun taas GoDaddyllä on huomattavasti laaja virhe. Koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko ihmisillä vaikeasti ladata sivustoasi, näyttää WP Engine olevan parempi vaihtoehto. Syynä parempiin tuloksiin näyttää olevan se, että WP Engine on omistettu yhdelle palvelulle, kun taas GoDaddy tekee muutakin kuin vain WordPress-isännöinnin, joten palvelimien on vastattava erityyppisiin tietoihin.

Voittaja: WP-moottori

Käyttöaste

Latausaikojen lisäksi haluat myös varmistaa, että sivustosi ei katoa, minkä vuoksi useimmat isäntälaitteet tarjoavat käyttöaikatakuun. Tämän tarkoituksena on antaa sinulle mielenrauhaa, että sivusi on aina saatavissa eikä siihen kohdistu verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia riippumatta siitä, missä päin maailmaa ihmiset käyttävät sivustoasi. Tätä silmällä pitäen WP Engine tarjoaa takuun, kun taas GoDaddy ei. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on seisokkeja GoDaddy-palvelimissa, ne eivät korvaa sinulle korvausta, joten se voi olla kaupan rikkoja joillekin.

Kun verrataan kahta palvelua, ne molemmat tarjoavat erinomaisen käytettävyysprosentin, mutta reuna menee WP Engineen. Paitsi, että sivustolla on johdonmukaisemmat sataprosenttiset käyttöaika-arviot, myös se, että saat takuun, on mukava kosketus.

Voittaja: WP-moottori

Arvo

Nyt kun olemme nähneet, mitä suorituskyvyn ja luotettavuuden kannalta voit odottaa, siirrytään peruspaketteihin, jotka saat jokaisella isännöintipalvelulla. Jotta asiat olisivat oikeudenmukaisia ​​ja tasapainossa, vertaamme taas vain WordPress-hosting-sivustoja. Joten se tarkoittaa, että jos valitset tavanomaisen jaetun isäntäpalvelun GoDaddyssa, voit saada hieman erilaisia ​​paketteja tarpeitasi mukaan.

Hyvä isä

 • Basic: Yksi verkkosivusto, 25 000 kävijää kuukaudessa, 10 Gt tallennustila, ilmainen verkkotunnus, SFTP-paketti
 • Deluxe: Yksi verkkosivusto, 100 000 kävijää kuukaudessa, 15 Gt tallennustila, ilmainen verkkotunnus, SEO-laajennus
 • Perimmäinen: Kaksi verkkosivustoa, 400 000 kävijää kuukaudessa, 30 Gt tallennustila, ilmainen verkkotunnus, yksi SSL-varmenne
 • Kehittäjä: Viisi verkkosivustoa, 800 000 kävijää kuukaudessa, 50 Gt tallennustila, ilmainen verkkotunnus, yksi SSL-varmenne

WP-moottori

 • Henkilökohtainen: Yksi verkkosivusto, 25 000 kävijää kuukaudessa, 10 Gt tallennustila, ilmainen tiedonsiirto, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Professional: Kymmenen verkkosivustoa, 100 000 kävijää kuukaudessa, 20 Gt tallennustila, ilmainen tiedonsiirto, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Business: 25 verkkosivustoa, 400 000 kävijää kuukaudessa, 30 Gt tallennustila, ilmainen tiedonsiirto, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Premium: 150 verkkosivustoa, miljoona kävijää kuukaudessa, 100-300 Gt tallennustilaa, ilmainen tiedonsiirto ja SSL-varmenteet
 • Laitos: 150 verkkosivustoa, viisi miljoonaa kävijää kuukaudessa, 400 Gt-1 TB-tallennustila, ilmainen tiedonsiirto ja SSL-varmenteet

Kuten näette, WP Engine tarjoaa paljon enemmän arvoa kuin GoDaddy.

Kuten yllä näimme, hintapisteet ovat kuitenkin paljon korkeampia, joten on järkevää, että voit tehdä enemmän. Siitä huolimatta, että kun ylität kunkin ohjelman peruspaketit, on helppo nähdä, että WP Engine tarjoaa paljon muuta. Lisäksi se, että saat rajoittamattoman tiedonsiirron ja ilmaisia ​​SSL-varmenteita sivustoillesi suunnitelmasi asetuksista riippumatta, tarkoittaa, että WP Engine on jo parempi valinta. Ainoa suuri etu, joka GoDaddyllä on, on se, että voit saada ilmaisen verkkotunnuksen jokaisesta suunnitelmasta.

Muutoin rajoitat itseäsi vakavasti valitsemalla GoDaddy WordPress-isäntänä.

Voittaja: WP-moottori

johtopäätös

Joten WordPress-isännöinnissä on selvää, että WP Engine -palvelussa on parempia ominaisuuksia, enemmän luotettavuutta ja parempi asiakaspalvelu. Jos et kuitenkaan halua tai tarvitse käyttää WordPressiä verkkosivustollesi, GoDaddyllä on paljon muita ominaisuuksia ja etuja, joita voit käyttää, mikä tekee siitä monipuolisemman isännän..

Voittaja: WP Engine WordPressille, GoDaddy kaikelle muulle

Tutustu kaikkiin hosting -vaihtoehtoihisi tutustumalla WP Engine vs. HostGator -vertailupohjaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector