Flywheel Hosting Reviews: is Flywheel geschikt voor u?

Contents

Wat is vliegwiel?

Flywheel is een beheerd WordPress-hostingbedrijf gevestigd in Omaha, Nebraska met kantoren in Sydney, Australië. Opgericht in 2013, richt het bedrijf zijn hostingservices op ontwerpers en ontwikkelaars die de kost verdienen door websites voor klanten te lanceren.


Hoe goed is Flywheel Hosting?

Flywheel biedt een hippe en betaalbare beheerde WordPress-hostingoptie om concurrerendere, duurdere beheerde hostingbedrijven zoals WP Engine te evenaren. Vliegwiel is niet voor amateurwebmasters, het grootste deel van hun klanten wordt gevormd door ontwerpers en ontwikkelaars. Flywheel-ondersteuning is super deskundig en bekend met complexe ontwikkelingsproblemen, en hun plannen zijn op schaal gebouwd. We raden Flywheel aan voor digitale creatievelingen die flexibiliteit wensen van hun hostingbedrijf. Ontdek andere opties als u een beginner bent of als u een bedrijfsentiteit vertegenwoordigt die ultra-hands on management wenst.

Zie officiële vliegwielrecensies 3.5 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Toegewijd WordPress-beheer
 2. Kosten per bezoeker zijn bespreekbaar
 3. Gratis migraties / gratis demosites
 4. Automatische back-ups met eenvoudig herstelproces
 5. Ontwikkelaar & Designer-vriendelijke functies
 6. Nadelen

  1. Trage doorlooptijden bij ondersteuning, geen 24/7 toegang
  2. Sites kunnen traag zijn
  3. Staging is nog in bèta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Onze officiële vliegwielbeoordeling

  Flywheel heeft een scherp en aantrekkelijk gevoel dat zoveel andere hostingbedrijven missen. Vergeleken met de cartoonachtige look van grote namen als HostGator, of het benauwde gevoel van elite hostingbedrijven zoals Rackspace, is Flywheel een verademing. Gebouwd voor ontwerpers en ontwikkelaars die sites voor hun klanten willen lanceren, heeft Flywheel hun plek gevonden in de managed WordPress-hostingmarkt. De meeste functies van Flywheel zijn van topklasse en passen perfect bij hun beoogde klantenkring. Sommige kleine ergernissen kunnen sommige gebruikers echter ontmoedigen. We raden Flywheel ook af voor sites die maandelijks miljoenen bezoeken krijgen.

  Beste eigenschappen van vliegwielhosting

  Vliegwiel gebouwd voor ontwerpers en ontwikkelaars die WordPress echt goed kennen, en daarom goed genoeg weten om te weten dat het uitbesteden van het beheer van de beveiliging en updates de moeite waard is. Deze jongens zijn slim en weten precies wat hun techneutklanten willen in een hostingservice, namelijk snelheid, innovatieve en intuïtieve functies, beveiliging en regelmatige back-ups.

  Betaalbaar, toegewijd WordPress-beheer

  Omdat WordPress het nummer één CMS is dat wereldwijd wordt gebruikt, is het geen wonder dat managed WordPress-hosting de afgelopen jaren een hot industrie is geworden. Flywheel vult mooi de niche tussen beginnende webmasters met behulp van het door GoDaddy beheerde WordPress-hostingplatform (vanaf $ 3,99 / maand), en miljoenenbedrijven met de ultraprofessionele versie van WP Engine ($ 29,99 / maand). Vliegwiel begint bij $ 15 / maand met flexibele schaalbaarheid voor diegenen die meerdere sites willen hosten.

  Kosten per bezoeker zijn bespreekbaar

  Een van de factureringsstatistieken die populair is bij toegewijde WordPress-beheerbedrijven, is het aantal bezoekers dat een website van WordPress naar verwachting zal ontvangen. Veel van deze bedrijven houden vast aan hun beleid om een ​​bepaald bedrag in rekening te brengen voor een bepaald aantal bezoekers. Vliegwiel is anders: we hebben kunnen onderhandelen over de kosten per bezoeker. Dit is enorm waardevol voor sites die met de tijd willen opschalen.

  Eén login voor al uw WordPress-websites

  Als u een webmaster bent voor verschillende WordPress-websites, krijgt u mogelijk een klein zwart boekje vol met gebruikersnamen en wachtwoorden. Bij Flywheel is dat echter niet het geval. Met Flywheel kunt u al uw WordPress-websites onder één referentie migreren. Bovendien, als u met andere mensen moet samenwerken, zal Flywheel elke persoon zijn eigen inloggegevens geven. Deze functie maakt Flywheel een gemakkelijke keuze voor ontwerp- en ontwikkelingsbureaus die meerdere websites beheren.

  Gratis, snelle migraties

  Als u niet tevreden bent met uw huidige WordPress-beheerbedrijf, migreert Flywheel al uw huidige websites veilig en gratis naar hun servers. Bovendien zijn ze er supersnel in, met migraties die meestal tussen de 24 en 48 uur duren. En als je het echt snel wilt, bieden ze versnelde migraties van 8 uur aan voor $ 49.

  Gratis demosites

  Hoewel Flywheel over het algemeen per domein in rekening wordt gebracht, bieden ze onbeperkte demo- en staging-mogelijkheden – nog een andere functie die ze perfect maakt voor professionele ontwikkelaars en ontwerpers. Hoewel deze sites niet live zijn, kunnen klanten wel een website bouwen en de functionaliteit ervan volledig testen.

  Top Notch Security bevat een gratis SSL

  Flywheel scant constant uw sites op malware en doet zo’n grondig werk dat u nooit meer een nieuwe WordPress-beveiligingsplug-in hoeft te installeren. In het geval dat uw site wordt gehackt, zal hun team onvermoeibaar werken om het probleem op te lossen en uw site weer normaal te maken. Bovendien voegen ze een gratis SSL toe bij elk domein dat u bij hen registreert.

  Automatische back-ups met eenvoudig herstelproces

  Flywheel voert automatische dagelijkse back-ups uit. Dat betekent dat Flywheel elke dag een back-up maakt van al uw wijzigingen om ervoor te zorgen dat de integriteit van uw websites intact blijft. Als er ooit een probleem is geweest met uw site, maakt Flywheel het herstelproces eenvoudig met één klik. Alleen deze functie kan u het gedoe besparen dat u ooit een online back-upbedrijf moet vinden om de integriteit van de gegevens op uw website te waarborgen..

  Nadelen van vliegwielhosting

  De klantenservice van Flywheel is echt slim, maar niet altijd toegankelijk

  Flywheel-hosting heeft de reputatie fantastische ondersteuning te bieden. Hun team is net zo nerdy als hun algemene klantenkring en kan je bijna altijd ontmoeten op elke diepte van technisch probleem dat je ervaart. Dat gezegd hebbende, ze bieden geen live chat-ondersteuning en de uren voor telefoon- en supporttickets zijn min of meer beperkt tot normale werktijden. Hoewel de meeste tickets binnen 24 uur worden beantwoord en hoffelijke, nuttige antwoorden krijgen, is dit mogelijk niet voor iedereen geschikt. Als u in een andere tijdzone woont, op vreemde uren werkt of verwacht veel technische ondersteuning nodig te hebben, heeft Flywheel mogelijk niet de middelen om direct contact met u op te nemen. Dit kan worden verwacht op de goedkopere abonnementen, maar zodra u $ 100 / maand begint te betalen, zou 24/7 ondersteuning standaard moeten zijn. WP Engine, de grootste concurrent van Flywheel, geeft klanten van een hoger niveau 24/7 toegang tot klantenondersteuning.

  Ben je dol op cPanel? Kijk ergens anders.

  Het aangepaste dashboard van Flywheel is super gestroomlijnd en heeft een heleboel handige tools, maar als je een die-hard fan bent van cPanel en terughoudend bent om een ​​andere interface te leren, dan is Flywheel niets voor jou. DreamHost is een andere host, gespecialiseerd in shared hosting, die cPanel schuwt ten gunste van hun eigen dashboard. De meeste WordPress-professionals zullen hier geen bezwaar tegen hebben, maar het is iets om te overwegen als jij of je collega’s moeite hebben om de tientallen verschillende dashboard-interfaces bij te houden waarmee je dagelijks communiceert.

  Staging Area bevindt zich in Beta

  Een staging-gebied is waar u verschillende niet-opgeslagen wijzigingen aan uw website kunt aanbrengen en vervolgens de wijzigingen eenvoudig naar de live site kunt pushen. Het verzamelgebied van het vliegwiel bevindt zich in de bètafase. Ze beweren wel dat het binnenkort niet in Beta zal zijn, maar voorlopig krijg je misschien geen volledig functioneel staging-gebied. WP Engine verslaat ze op dit gebied, voorlopig tenminste.

   Laadtijden zijn niet de snelste

  Flywheel beweert razendsnelle snelheden te hebben, maar in onze ervaring is dit misschien een beetje een lege claim. Het uploaden van een WordPress-installatie van gemiddelde grootte nam meer dan een uur in beslag en soms kruipen meer complexe webpagina’s om te laden. Hun cachefuncties helpen deze problemen zeker, maar zelfs toen waren hun snelheden aanzienlijk lager dan die met WP Engine. Er zijn tal van factoren die bijdragen aan pageload-tijden, maar we ontdekten dat Flywheel over de hele linie te wensen overliet. Voor supersnelle snelheden raden we A2 Hosting en hun geoptimaliseerde WordPress-installatie aan.

  Bottom Line

  Als u gewend bent of gewend bent geraakt aan de behandeling met witte handschoenen van beheerde WordPress-hostingbedrijven zoals WP Engine, raden we af om over te schakelen naar Flywheel. Een veel kleiner bedrijf met een zeer start-up gevoel, Flywheel kan diegenen teleurstellen die willen dat alles voor hen wordt afgehandeld met de professionele slagkracht die daarbij past. Voor scrappy freelancers die op zoek zijn naar een flexibele, betaalbare en slimme optie voor hosting, is Flywheel een droom die uitkomt. Hun dashboard is gebouwd om de websites van uw klanten naadloos te beheren en elke maand introduceren ze nieuwe functies en aanbiedingen die precies zijn afgestemd op degenen die hun brood verdienen met het lanceren van sites. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie en een doe-het-zelf-houding hebt, vindt u alles wat u zoekt in door Flywheel beheerde WordPress-hosting.

  Bekijk meer functies

  Vliegwiel vragen en antwoorden

  Vliegwiel is gemakkelijk genoeg voor iedereen om te gebruiken, en aangezien iedereen erachter kan komen hoe het te gebruiken, zijn er genoeg vragen. Gelukkig zijn er antwoorden op die vragen, die vind je hier. Als u een one-stop-shop heeft voor al uw vragen, kunt u erachter komen of Flywheel de hostingsite is die u voor uw website wilt. Dit zou een heleboel veelgestelde vragen moeten beantwoorden die nieuwe klanten hebben over Flywheel.

  Hoe kan men vanuit een enkele site naar een bulkplan gaan?

  U wilt een back-up van de oorspronkelijke site maken en vervolgens de site klonen. Vervolgens moet u uw betalingsmethode kiezen. Vervolgens kunt u DNS naar de nieuwe site verwijzen, tenzij het een demosite was of nog niet live was, die u kunt overslaan. U moet ervoor zorgen dat u de oorspronkelijke site annuleert en verwijdert. Uw nieuwe site zou naar behoren moeten werken en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met hun help-website om eventuele problemen op te lossen.

  Hoe begin je enscenering?

  Staging is nog steeds in het bèta-formaat, dus u moet de toegang rechtstreeks bij Flywheel aanvragen. Zodra u toegang heeft gekregen, kunt u Staging naar de aan-positie schakelen onder het tabblad Geavanceerd. Het kan even duren voordat het Staging-proces gereed is, vooral als uw site vrij groot is. Zodra het proces is voltooid, staat het nieuwe tabblad Staging op het vliegwieldashboard van uw site. U krijgt toegang tot de Staging-site via de URL op het tabblad Staging en kunt uw WordPress-inloggegevens gebruiken. Er is een wachtwoord dat uw site beschermt terwijl u eraan werkt, en u kunt alle gewenste wijzigingen aanbrengen.

  Is het mogelijk om de datacenterlocatie van een site te wijzigen?

  Het is niet mogelijk om een ​​site tussen datacenters te verplaatsen, u kunt het probleem omzeilen om dezelfde resultaten te bereiken. U wilt een back-up van de oorspronkelijke site maken en deze vervolgens klonen. U moet uw betalingsmethode kiezen en het datacenter waarnaar u deze wilt verzenden. Vervolgens kunt u DNS naar de nieuwe site verwijzen en wilt u de oorspronkelijke site annuleren of verwijderen. Het is ongeveer hetzelfde proces om van plan te veranderen.

  Kan ik de WordPress Core-bestanden opnieuw installeren?

  Als u de WordPress Core-bestanden opnieuw moet installeren, is het misschien gemakkelijker om helemaal opnieuw te beginnen. Afhankelijk van het soort wijzigingen dat u wilt aanbrengen, kunt u altijd een demosite maken en deze aan uw site toevoegen wanneer u er klaar voor bent. U kunt op de knop “Nieuwe site” op het vliegwiel-dashboard klikken. U wilt het formulier invullen met uw voorkeursinstellingen. Als factureringsmethode wilt u ‘Mijn klant betaalt later’ kiezen. Je hebt een 14-daagse demosite beschikbaar om aan te werken en als je klaar bent om de wijzigingen aan te brengen, kun je deze naar de nieuwe site migreren en er vervolgens live mee gaan.

  Kan men SSL op een site forceren?

  Zodra de SSL-add-on voor een site is ingeschakeld op Flywheel, is het een goed idee om de SSL naar uw site te forceren. U wilt het verkeer naar de site via het HTTP-protocol omleiden naar HTTPS om het veiliger te maken. U wilt naar het tabblad Geavanceerd gaan en de schakeloptie “Force HTTPS” wijzigen. Het leidt het verkeer van uw site automatisch naar de HTTPS.

  Zijn er kortingen beschikbaar voor non-profitorganisaties?

  Afhankelijk van de non-profitorganisatie waarvan u deel uitmaakt, komt u mogelijk in aanmerking voor bepaalde kortingen. Non-profitorganisaties die deel uitmaken van de 501 (c) 3-sector, u kunt Flywheel e-mailen met de informatie van uw organisatie. Flywheel moet kortingen kunnen vinden om u te helpen uw doelen te bereiken.

  Hoe kan men live gaan op Flywheel?

  Er zijn enkele stappen die u moet volgen om uw site live te laten gaan. U wilt de wachtwoordbeveiliging in Flywheel verwijderen. Vervolgens kunt u de domeinen die u wilt laten verwijzen naar uw site toevoegen. Vervolgens stelt u het juiste domein in op het primaire domein. Zodra dat is voltooid, kunt u de domein-DNS in de domeinlijst in Flywheel aanwijzen.

  Wat is een wit scherm / 500 foutgemiddelde?

  Er zijn veel redenen waarom u mogelijk een wit scherm heeft waar uw normale scherm zou moeten zijn. Er zijn veel redenen, maar als u een 505-fout heeft, betekent dit dat uw computer niet crasht. Dit kan komen door plug-ins of thema-conflicten, PHP-syntaxisfouten of uitgeput geheugen op de server. Er is een instelling die u kunt gebruiken om van PHP-fout op de site te wisselen. U wilt de WP_DEBUG-instelling wijzigen onder het tabblad Geavanceerd. Je kunt dan kijken om de oorzaak van het probleem te achterhalen, zodat je het gemakkelijk kunt oplossen.

  Wat is de betekenis van managed WordPress-hosting?

  Flywheel behandelt elke site afzonderlijk, waardoor iedereen een persoonlijke stijl voor zijn site kan hebben. Dankzij de beheerde caching en prestaties van Flywheel kunt u uw site instellen zonder plug-ins, dankzij de servers. Flywheel beheert de beveiliging op WordPress, aangezien het een doelwit is voor hackers en slechteriken, en het werkt op serverniveau om site-hacks te voorkomen. Flywheel werkt uw software bij, zodat u altijd de meest recente versie van WordPress gebruikt. Je krijgt ook deskundige WordPress-ondersteuning via Flywheel. Het is alsof u een gepersonaliseerde secretaris voor uw site heeft.

  Is Flywheel toegankelijk via SSH?

  Helaas biedt Flywheel geen SSH-toegang tot een site vanwege de beveiligingsmaatregelen en prestaties die Flywheel biedt. U kunt via SFTP toegang krijgen tot Flywheel en naar de database gaan. U kunt contact opnemen met Flywheel-ondersteuning als u dit via SSH wilt doen, en zij kunnen u helpen met al uw vragen.

  Wat is een demosite?
   • Demosites zijn als een oefenrun voor een website. U kunt een site maken en een demonstratie opzetten voordat u ervoor betaalt. Dit is handig voor iedereen die een website voor een klant maakt. U kunt een voorbeeld geven van wat de website is, hoe deze eruit zal zien en het is gratis. Het is een goede manier om een ​​website aan een klant over te dragen wanneer deze klaar is om de betalingen te doen.
   • Als u een demosite wilt opzetten, maakt u een nieuwe site aan. U kunt ‘Mijn klant betaalt later’ selecteren wanneer de factuurgegevens verschijnen. U kunt de site uploaden naar uw klant, de facturering overboeken en de site vervolgens live maken. Het is een goede manier om ervoor te zorgen dat het goed is om te gaan voordat u geld in een site investeert.
  Wat is een bezoek volgens Flywheel?

  Bezoeken aan een website zijn belangrijk om bij te houden hoeveel mensen naar de website komen. Flywheel zal een plan aanbevelen, afhankelijk van het aantal bezoeken dat u elke maand krijgt. Een bezoek is volgens Flywheel een uniek IP-adres in een periode van 24 uur. Het is een maandelijks totaal en het maakt niet uit hoeveel pagina’s een enkel adres bezoekt. Het is een uitgebalanceerde manier om uw bezoekers te meten en het is gemakkelijk om ze bij te houden. U kunt ook het aantal bezoekers van uw site bekijken. Het is verfrissend om te weten dat je het niet zelf hoeft bij te houden.

  Is er een reden waarom wachtwoorden worden beschermd?

  Er zijn tal van redenen waarom er zoveel bescherming is voor een site, vooral voor de demosites. Het is beveiligd totdat de site is betaald en als het eenmaal is betaald, kunt u de wachtwoordbeveiliging aanpassen. Wanneer een bezoeker naar uw site komt wanneer de wachtwoordbeveiliging is ingeschakeld, kunnen ze hun inloggegevens invoeren om toegang te krijgen tot de site. Het is een manier om te voorkomen dat uw demo-site wordt gelekt of gestolen terwijl u deze in elkaar zet.

  Zal Flywheel multisite ondersteunen?
   • Flywheel ondersteunt multisite op verschillende plannen. Het wordt niet bij het Tiny-plan geleverd en met uw aangepaste plan kunt u multisite gebruiken. Alle sites binnen de multisite-installatie mogen echter de schijflimieten niet overschrijden wanneer ze allemaal bij elkaar worden opgeteld.
   • Als u multisite wilt inschakelen, kunt u dit doen in het tabblad Add-ons en multisite inschakelen. Flywheel zal meerdere unieke domeinen uitvoeren met een enkele installatie van de multisite-functie. U moet contact opnemen met Flywheel-ondersteuning om hen te helpen bij het proces.
  Wat zijn de namen van de servers van Flywheel?

  Het wordt aanbevolen dat u de naamservers niet bijwerkt wanneer u naar Vliegwiel wijst. U kunt de A-record en CNAME DNS-records wijzigen om uw domein naar Flywheel te verwijzen. Het is gemakkelijker dan het wijzigen van de naamservers die u gebruikt. In plaats van het verkeer via Flywheel naar uw domein te leiden, zal Flywheel het verkeer naar uw website leiden. Het enige dat u zou doen, is het IP-adres wijzigen in waar het domein zich bevindt.

  Wat is het juiste vliegwielplan?

  Er zijn drie hoofdplannen die Flywheel biedt, maar er zijn ook aangepaste plannen beschikbaar. De abonnementen beginnen bij $ 15 per maand en gaan omhoog, afhankelijk van welk abonnement u voor uw site nodig heeft. Zaken als aantal bezoeken, schijfruimte, bandbreedte, SSL-ondersteuning, CDN-ondersteuning en ondersteuning voor meerdere sites variëren met de prijs. Als u niet veel schijfruimte of bandbreedte nodig heeft, kunt u uw plan aanpassen. Er is geen verkeerd plan en u kunt met Flywheel-ondersteuning praten om u te helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen.

  Zal Flywheel helpen bij het migreren van een site?
   • Ja, Flywheel zal helpen bij het migreren van een site, en gezien hoe moeilijk het is om een ​​WordPress-site te verplaatsen, zal Flywheel een site gratis migreren. U moet een verzoek indienen dat enkele details bevat over uw vorige hostingaccount. Flywheel brengt uw site over en stelt deze in als demo. U kunt een voorbeeld van de demo bekijken om te zien hoe uw site presteert voordat u deze live maakt.
   • De stappen om een ​​site over te zetten zijn eenvoudig. U wilt een back-up van uw site maken en Flywheel maakt een demosite voor uw account. U kunt in de database zoeken en eventuele oude URL’s vervangen. Flywheel scant de site op malware, verifieert de prestaties en het uiterlijk en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt. Wanneer alles afrekent, wordt de site voor betaling overgemaakt. Het duurt meestal een tot twee dagen.
  Hoe kan men een DNS instellen?

  Het wordt aanbevolen om de DNS te beheren met de domeinregistreerder. Dit is de plaats waar u het domein heeft gekocht. De registrar moet de naamservers al hebben ingesteld, waarmee u uw DNS kunt beheren. Flywheel kan je helpen met alle vragen over de DNS, wat erg verwarrend is om te begrijpen en goed te krijgen. De Flywheel DNS Health Checker om ervoor te zorgen dat alles uitcheckt en je bent klaar om te gaan.

  Is een site toegankelijk via SFTP?

  U hoeft SFTP-gebruikersnamen en wachtwoorden niet te delen wanneer u Flywheel gebruikt. Iedereen zal zijn eigen persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om in te loggen op de SFTP en ze hebben direct toegang tot alle sites. Je reset je Flywheel-wachtwoord om de instellingen te wijzigen en als je vragen hebt, zal Flywheel je helpen. Flywheel ondersteunt alle grote SFTP-clients, wat ideaal is voor iedereen die SFTP gebruikt.

  Biedt Flywheel SSL-certificaten?

  Ja, Flywheel biedt wel SSL-certificaten. Ze werken samen met Let’s EncryptTM. Flywheel biedt Simple SSL, een gratis en automatische manier om een ​​SSL-certificaat te genereren en te installeren. In sommige gevallen moet u een geldig certificaat van een externe SSL-provider verstrekken. Ongeacht het voorgaande certificaat, Flywheel helpt u het gratis te installeren. Als je er nog geen hebt, kun je er een vinden via GoDaddy, RapidSSL of Instant SSL.

  Meer op GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map