7 cele mai bune companii de găzduire Web Hosting și servicii pentru clienți

7 cele mai bune companii de găzduire Web Hosting și servicii pentru clienți

7 cele mai bune companii de găzduire Web Hosting și servicii pentru clienți

Meriți cel mai bun suport de găzduire web, deoarece ești uimitor. Și prea ocupat pentru a-ți pierde timpul.


Cel mai bun suport de găzduire web - îl meritați!

Cel mai bun suport de găzduire web - îl meritați! Cel mai bun suport de găzduire web – îl meritați!

Asistența necorespunzătoare pentru clienți te lasă confuz, furios și pierde bani.

Este probabil cel mai important lucru pentru gazduirea web.

De ce?

Cu excepția cazului în care sunteți un dezvoltator web sau un furnizor de servicii IT, veți avea probleme cu găzduirea dvs. web.

Este un fapt al vieții, ca moartea și impozitele.

Deci, în cine poți avea încredere pentru a obține asistență clienților stelari? Am căutat cele mai bune și mici pentru cele mai bune și le-am adus aici.

1. SiteGround – Prima gazdă cu cel mai bun suport

SiteGround îl elimină absolut din parc cu ajutorul clienților.

Sunt rapide, politicoase și pleacă deasupra și dincolo sa te sustin.

Acest site este găzduit pe SiteGround, deoarece sunt pur și simplu uimitori.

Nu pot să vă spun de câte ori am avut probleme legate de capul oaselor și m-au ajutat imediat.

De fapt, timpii lor de asistență pentru clienți sunt cei mai buni din afacere.

Testele mele arată că răspund sub un minut pe chat live și sub zece minute când postezi un bilet.

Acum aceasta este doar testarea mea deocamdată, dar mulți vor spune la fel.

Dacă doriți doar cea mai bună gazdă generală pentru asistență pentru clienți – mergeți cu SiteGround. sunt serios.

PC Mag a spus asta despre SiteGround: „plătiți un pic mai mult pentru un pic mai puțin în calea funcțiilor tehnice, dar securitatea solidă, serviciul pentru clienți și tutorialele fac ca această gazdă Web să fie extrem de prietenoasă pentru întreprinderile mici și noii webmasteri.”

2. Motor WP – Cel mai bun pentru site-uri de afaceri de pe WordPress 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei WP Engine este serviciile de rezervă încorporate și scanarea malware. Deoarece acest lucru este inclus în serviciul dvs. de găzduire de domenii, puteți economisi tone de bani în fiecare lună.

Motor WP este cunoscut pentru faptul că oferă unele dintre cele mai rapide hosting pe piață. Mulți consumatori au citat viteza site-ului îmbunătățindu-se mult după migrarea pe serverele companiei. În plus, procesul de migrare ușor face simplă rehost-ul site-ului dvs. pe WP Engine.

Asistența clienților strălucește și la WP Engine. Pentru cei care folosesc WordPress pentru a construi site-uri, personalul WP Engine este în special în problemele de depanare de pe platforma populară de construire a site-urilor. Recenziile clienților au citat pasiunea companiei de găzduire, spunând că s-au simțit apreciate și că problemele lor au fost o prioritate.

Poate că cele mai bune caracteristici ale WP Engine ca furnizor de hosting, însă, este caracteristica excelentă a site-ului de organizare. Cu această caracteristică, puteți rula cu ușurință site-ul dvs. ca și cum ar fi online înainte de publicare, permițându-vă să verificați erori și alte probleme potențiale importante.

Publicațiile de recenzie iubesc și WP Engine. Calități precum transferuri nelimitate de date, backup-uri zilnice, scanare malware și organizarea site-ului lor se combină pentru a face WP Engine o platformă populară.

3. Gazduire A2 – Găzduire și Suport Super Rapid

Când vine vorba de găzduire partajată ieftină și rapidă, A2 Hosting ia tortul. Cu viteze de până la 20 de ori mai rapide decât alți furnizori de găzduire partajată, le recomand cu siguranță peste gazdele comune „standard”.

Oferind pachete de ultimă generație pentru utilizatorii de putere, Gazduirea A2 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută servicii de găzduire premium. A2 oferă servicii de configurare a serverului auto, care permit încărcarea paginilor WordPress de până la 6 ori mai rapid. În plus, veți avea acces la adresele URL de autentificare unice WordPress și la actualizări automate optimizate A2. Pentru a finaliza beneficiile pe care le oferă utilizatorilor WordPress, A2 le permite utilizatorilor să acceseze tehnologia ReCaptcha în paginile de autentificare WordPress.

Găzduirea A2 a fost calificată drept unul dintre site-urile de top pentru furnizarea de opțiuni de transparență actualizate despre statistici și rate. În mod consecvent, compania a furnizat clienților lor rate standard de funcționare de 100%, după ce au refăcut site-ul pe serverele companiei..

Securitatea pentru utilizatori este o altă prioritate a echipei de găzduire A2. Cu backup-uri de rebobinare a serverului și servicii gratuite HackScan, vă sunt garantate nu numai domenii sigure, dar și bani economisiți pentru servicii de securitate și anti-hacking, de altfel scumpe.

În cele din urmă, A2 Gazduire este dedicat inițiativelor de servicii pentru clienți. De fapt, BBB a oferit companiei un rating A + în serviciul clienți. Când compania dvs. are doar patru reclamații înregistrate de clienți într-o perioadă de trei ani, știți că faceți serviciul pentru clienți corect. A2 oferă frecvent sondaje clienților pentru a menține progresul practicilor de asistență.

Acestea se mândresc cu o perioadă de schimbare de asistență destul de rapidă, un suport tehnic bun și multe funcții în plus. S-a discutat recent despre faptul că sprijinul lor a fost cam lent, dar echipa lor mi-a spus că a fost doar temporară.

Înainte de a vă înscrie, mai întâi discutați cu asistența de vânzări și vedeți cum vă place.

Vrei mai multă citire? Consultați postarea noastră A2 Hosting vs SiteGround pentru a citi care dintre cele două credem că este mai bună.

4. Kinsta – Tehnicieni IT reali care te ajută

Deci, un lucru care îl face pe Kinsta absolut stelar este faptul că obțineți agenți de sprijin de nivel 1. În loc de „asistență pentru clienți”, primiți tehnici IT reali și dezvoltatori web adevărați care vă ajută. Ei cunosc WordPress pe dinăuntru și pe dinăuntru și nu trebuie să „întrebe managerul lor” pentru probleme tehnice de bază.

Cu toate acestea, acest lucru poate fi mai scump pentru Kinsta, este mai bine pentru tine. Și, deși Kinsta ar putea începe un pic mai sus în planurile lor de găzduire, credem că este un dezacord absolut pentru afacerile reale. Dacă vă gândiți la asta, un dezvoltator WordPress bun sau care vă ajută tehnic să vă remediați configurația de găzduire de calitate scăzută vă va reveni 50 – 150 USD o oră. Dar planurile Kinsta încep de la doar 30 de dolari pe lună – matematică destul de ușor acolo.

Ce e mai mult – spuneți-mi, care costă un hack împotriva companiei dvs.? Conform cercetărilor, programelor malware, hacking-urilor, DDO-urilor, etc. costă în medie companiile

5. Bluehost – Suport nou și îmbunătățit

Bluehost este cunoscut de toată lumea. Știm cu toții că sunt super ieftine, dar sprijinul lor nu este cel mai bun, nu?

Ei bine, în ultimii ani s-au îmbunătățit enorm. După reclamațiile utilizatorilor, și-au intensificat jocul și au început să ofere un produs mai bun, cu o asistență mai bună.

Pe de o parte, ne place că sunt o gazdă cu volum mare, care are prețuri mici și suport decent, pe de altă parte, vă recomandăm alte câteva gazde de pe această pagină deasupra lor.

6. Gazduire InMotion – Echipa de suport 100% din SUA

Serviciul clienți este adesea pus în față și în centrul marketingului InMotion și dintr-un motiv întemeiat. Cu o echipă de servicii pentru clienți 100% localizată în SUA, puteți fi sigur că puteți comunica cu ușurință problemele dvs. profesioniștilor de la InMotion. Datorită numeroase opțiuni de asistență, inclusiv chat, e-mail, telefon și alte funcții de asistență, puteți contacta imediat de oriunde din lume.

InMotion a dovedit că este de dorit ratele de utilizare pe care le oferă site-urilor care rehost pe serverele lor. Timpul uptime standard de 99,9% este atins în mod constant și au evitat complet topirile majore, așa cum au făcut-o în trecut unele companii de site-uri de găzduire.

Site-urile de recenzie le place să sublinieze numeroasele instrumente gratuite pe care InMotion le oferă clienților lor, precum și opțiunile excelente de servicii pentru clienți. De fapt, PC Mag a ales InMotion drept alegerea lor cea mai bună pentru găzduirea WordPress administrată.

7. Flywheel – Suport plăcut pentru agențiile de proiectare

Flywheel și-a făcut locul în lume ca companie de găzduire pentru agenții de proiectare. Acestea oferă planuri care facilitează agențiile creative să revândă și să gestioneze găzduirea clienților lor. Deci, dacă ești o agenție – sunt perfecte pentru tine, iar suportul lor 24/7 te-a primit înapoi.

Despre sprijinul lor, ei afirmă:

A sustine. Echipa noastră este disponibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână prin chat live. Sunt toți experți din industrie, astfel încât pot ajuta cu orice, de la o eroare ciudată la o recomandare pentru un plugin.

Unul dezavantaj al asistenței Flywheel este faptul că oferă servicii de chat doar pentru clienții care plătesc <250 de dolari pe lună. Dacă doriți asistență telefonică, trebuie să plătiți mai mult. La sfârșitul zilei, personal mă tem să apelez asistența la telefon, așa că este în regulă cu mine, dar depinde cu adevărat de preferințele dvs..

Lista de verificare a cercetării dvs. de găzduire

Bine, știm că asistența pentru clienți este critică, dar ce altceva ar trebui să iei în considerare atunci când decizi o gazdă? Există un milion de planuri de găzduire acolo – cum începi să-ți dai seama chiar cel mai bun?

Confuz cu termeni precum LInux, cPanel, CDNs, etc? Avem. Iată ce ar trebui să iei în considerare:

  • Ce tipul de găzduire web ai nevoie? Sunt multe acolo. În general, dacă sunteți o companie mică, puteți merge cu un plan de găzduire partajat, cum ar fi ce oferă SiteGround și Bluehost. Dacă sunteți ceva mai mare dintr-o afacere, ar trebui să luați în considerare fie hostingul cloud sau hostingul VPS. Chiar mai mare? Mergi cu găzduire dedicată.
  • Este inclus un nume de domeniu? Pentru companii, nu este mare lucru. Dar dacă sunteți o companie mică, o gazdă care oferă un nume de domeniu gratuit este foarte utilă.
  • Certificate SSL gratuite. Atâtea gazde oferă un certificat SSL gratuit în aceste zile, fără încredere, nu am încredere în cei care nu.
  • Timp de funcționare și dezactivare. Ar trebui să vă așteptați ca gazda să fie transparentă în acest sens. Vrei ceva de uptime de 99,99%. La urma urmei, o gazdă cu o durată de funcționare de 98% înseamnă că site-ul dvs. este redus pentru toate 7+ zile pe an!
  • Componente suplimentare – acest lucru acoperă foarte multe, dar doriți să luați în considerare dacă veți fi nichelate și nuanțate pentru fiecare mic supliment, sau dacă compania de găzduire este generoasă și vă oferă multe gratuit. Am descoperit că SiteGround este unul dintre cele mai bune pentru a include o mulțime de caracteristici la un preț mic, precum și WP Engine și A2 Hosting.
  • Garanție de returnare a banilor: majoritatea gazdelor oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Superstars ca. Oferta motorului WP 60 zile.

Ați început deja bine – vă faceți cercetarea și faceți comparații bune. Lightspeed cu decizia ta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector