7 najboljih web hosting usluga i podrška korisnicima usluga hosting hostinga

7 najboljih web hosting usluga i podrška korisnicima usluga hosting hostinga

7 najboljih web hosting usluga i podrška korisnicima usluga hosting hostinga

Zaslužujete najbolju podršku za web hosting jer ste nevjerojatni. I previše zauzet da bih gubio vrijeme.


Najbolja podrška za web hosting - zaslužili ste je!

Najbolja podrška za web hosting - zaslužili ste je! Najbolja podrška za web hosting – zaslužili ste je!

Loša korisnička podrška ostavlja vas zbunjenim, ljutim i gubite novac.

To je vjerojatno prva najvažnija stvar za web hosting.

Zašto?

Ako niste web programer ili IT profesionalac, naići ćete na probleme s web hostingom.

To je životna činjenica, poput smrti i poreza.

Pa kome možete vjerovati da biste dobili zvjezdanu korisničku podršku? Pretražili smo visoko i nisko za najbolje i donijeli vam ih ovdje.

1. SiteGround – 1. mjesto najboljeg domaćina za podršku

SiteGround s njihovom korisničkom podrškom apsolutno izbacuje park iz parka.

Brzi su, pristojni i kreću iznad i izvan da vas podržim.

Ova web stranica nalazi se na SiteGroundu jer su jednostavno nevjerojatne.

Ne mogu vam reći koliko sam puta imao problema sa košarkom i oni su mi odmah pomogli.

Zapravo, dobavljači za korisničku podršku najbolji su u poslu.

Moje testiranje pokazuje da odgovaraju u ispod jedne minute na chatu uživo i ispod deset minuta kad objavite kartu.

Ovo je za sada samo moje vlastito testiranje, ali mnogi će reći isto.

Ako samo želite općenito najbolji domaćin za korisničku podršku – idite na SiteGround. mislim to.

PC Mag rekao je ovo za SiteGround: “Nešto manje plaćate tehničkim karakteristikama, ali čvrsta sigurnost, korisnička usluga i vodiči čine ovaj web domaćin izuzetno prijateljskim za male tvrtke i nove webmastere.”

2. WP Engine – najbolje za poslovne stranice na WordPressu 

Jedna od najvećih prednosti platforme WP Engine su njihove ugrađene usluge sigurnosnog kopiranja i zlonamjernog softvera. Budući da je to uključeno u uslugu hostinga vaše domene, možete uštedjeti tone novca mjesečno.

WP motor je poznata po pružanju nekih od najbržih hostinga na tržištu. Mnogi su potrošači naveli da se brzina web-lokacija uvelike poboljšava nakon što su se preselili na poslužitelje tvrtke. Pored toga, jednostavan postupak migracije olakšava ponovno postavljanje vaše web stranice na WP Engine.

Korisnička podrška sjaji i na WP Engine-u. Za one koji koriste WordPress za izradu stranica, osoblje WP Engine-a posebno je dobro upućeno u rješavanje problema na popularnoj platformi za izgradnju web mjesta. Recenzije kupaca navele su strast hosting kompanije, rekavši da se osjećaju cijenjenom i da im je najvažniji problem.

Možda su najbolje značajke WP Engine-a kao pružatelja usluga hostinga ipak izvrsna značajka postave. Ovom značajkom možete jednostavno pokrenuti web mjesto kao da je na mreži prije objavljivanja, omogućujući vam da provjerite ima li pogrešaka i drugih važnih potencijalnih problema.

Pregledajte publikacije koje vole i WP Engine. Kvalitete poput neograničenog prijenosa podataka, dnevnog kopiranja, skeniranja zlonamjernog softvera i planiranja njihovog web mjesta kombiniraju se kako bi WP Engine postao popularna platforma.

3. A2 hosting – super brzo hosting i podrška

Kada je riječ o jeftinom i brzom dijeljenom hostingu, A2 hosting uzima tortu. S brzinom do 20x većom od ostalih pružatelja usluga dijeljenog hostinga, definitivno ih preporučujem više od “standardnih” zajedničkih hostinga.

Pružajući vrhunske pakete za napredne korisnike, A2 hosting je izvrstan izbor za korisnike koji traže premium hosting usluge. A2 nudi usluge konfiguracije automatskog poslužitelja, koje omogućuju da se WordPress stranice učitaju i do 6 puta brže. Uz to, imate pristup jedinstvenim URL-ovima za prijavu u WordPress i automatskim A2 optimiziranim ažuriranjima. Da bi dovršio prednosti koje nude korisnicima WordPressa, A2 omogućava korisnicima pristup ReCaptcha tehnologiji na njihovim WordPress stranicama za prijavu.

A2 hosting ocijenjen je kao jedno od najboljih mjesta za pružanje ažurnih mogućnosti transparentnosti u vezi s statistikom i cijenama rada. Dosljedno tome, tvrtka je svojim klijentima osigurala standardne stope produženog produženja u iznosu od 100% nakon što su web lokaciju ponovno pregledali na poslužiteljima tvrtke..

Sigurnost za korisnike još jedan je glavni prioritet A2 Hosting tima. Uz pomoć sigurnosnih kopija unatrag i besplatne HackScan usluge, zajamčeni su vam ne samo sigurne domene, već i ušteden novac na inače skupim sigurnosnim i anti-hakerskim uslugama..

Konačno, A2 hosting posvećen je inicijativama za usluge kupcima. U stvari, BBB je tvrtki dao ocjenu A + u korisničkom servisu. Kada vaša tvrtka ima samo četiri registrirane žalbe kupaca u trogodišnjem razdoblju, znate da radite korisničku uslugu ispravno. A2 često nudi ankete o kupcima kako bi njihove prakse podrške bile napredne.

Oni se mogu pohvaliti prilično brzom potporom, dobrom tehničkom podrškom i mnogim značajkama. Nedavno se pričalo o njihovoj podršci, ali njihov tim rekao mi je da je to samo privremeno.

Prije nego što se prijavite, prvo razgovarajte s njihovom prodajnom podrškom i pogledajte kako vam se sviđa.

Želite još čitanja? Pogledajte naš A2 Hosting vs SiteGround post kako biste pročitali koji od ova dva smatramo boljim.

4. Kinsta – pravi IT tehničari koji vam pomažu

Dakle, jedna stvar zbog koje je Kinsta apsolutno zvjezdana je činjenica da dobivate sredstva podrške za red 1. Umjesto “korisničke podrške” u tome vam pomažu stvarni IT tehničari i stvarni web programeri. Znaju WordPress iznutra i izvana i ne trebaju “pitati svog menadžera” za osnovna tehnička pitanja.

Whilet ovo može biti skuplje za Kinsta, bolje je za vas. I premda će Kinsta možda započeti malo više na svojim hosting planovima, mislimo da je to apsolutno nimalo smisla za stvarne tvrtke. Ako razmislite, dobar WordPress programer ili tehničar koji će vam pomoći popraviti nekvalitetne postavke hostinga, vratit će vam 50 do 150 USD sat. Ali Kinstaovi planovi počinju od samo 30 dolara mjesečno – tamo je prilično jednostavna matematika.

Štoviše – recite mi, kolika je cijena haka protiv vaše tvrtke? Prema istraživanjima, zlonamjerni softver, hakiranje, DDO-ovi itd. Koštaju tvrtke u prosjeku

5. Bluehost – nova i poboljšana podrška

Bluehost znaju svi. Svi znamo da su super jeftini, ali njihova podrška nije najveća?

Pa, oni su se stvarno unaprijedili u posljednjih nekoliko godina. Nakon pritužbi korisnika, pojačali su igru ​​i počeli pružati bolji proizvod uz bolju podršku.

S jedne strane volimo da su oni velike količine računala koji imaju niske cijene i pristojnu podršku, s druge strane preporučujemo nekoliko drugih računala na ovoj stranici iznad njih.

6. Hosting InMotion – 100% US Support tim

Korisnička služba često se postavlja ispred i u središtu marketinga tvrtke InMotion i to s dobrim razlogom. Sa 100-postotnim korisničkim timom za korisnike u SAD-u možete biti sigurni da svoje probleme možete jednostavno priopćiti profesionalcima tvrtke InMotion. Zahvaljujući velikom broju mogućnosti podrške, uključujući chat, e-poštu, telefon i druge funkcije podrške, možete stupiti u kontakt odmah s bilo kojeg mjesta na svijetu.

InMotion je dokazao da su poželjne stope produženog vremena koje pružaju web-lokacijama koje ponovno borave na svojim poslužiteljima. Stalno se postiže standard industrijskog iskorištavanja od 99,9% i oni su u potpunosti izbjegli bilo kakve veće prekide, kao što su to neke nedavne tvrtke koje se bave hostingom u posljednje vrijeme.

Web stranice za recenziju uživaju ističući brojne besplatne alate koje InMotion pruža svojim klijentima, kao i njihove izvrsne mogućnosti korisničke usluge. Zapravo je PC Mag odabrao InMotion kao svoj glavni izbor upravljanog WordPress hostinga.

7. Zamašnjak – Odlična podrška za dizajnerske agencije

Flywheel je napravio svoje mjesto u svijetu kao hosting tvrtka za dizajnerske agencije. Oni nude planove koji kreativnim agencijama olakšavaju prodaju i upravljanje hostingom svojih klijenata. Dakle, ako ste agencija – savršeni su za vas, a podrška 24 sata dnevno vam vraća leđa.

O svojoj podršci ističu:

Podrška. Naš je tim dostupan 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu putem live chat-a. Svi su stručnjaci u industriji, tako da mogu pomoći u svemu, od neobične pogreške do preporuke za dodatak.

Jedna od mana Flywheela je ta što nude podršku za chat samo za korisnike koji plaćaju <250 dolara mjesečno. Ako želite telefonsku podršku, morate plaćati više. Na kraju dana, osobno se plašim poziva na telefon preko telefona, tako da je sa mnom sasvim u redu, ali to stvarno ovisi o vašim željama.

Vaš popis za provjeru hostinga

Ok, znamo da je korisnička podrška presudna, ali što biste trebali uzeti u obzir prilikom odlučivanja o domaćinu? Tamo ima milijun planova za hosting – kako uopće započeti s smislom najboljeg?

Zbunjeni terminima kao što su LInux, cPanel, CDN, itd.? Imamo. Evo što biste trebali uzeti u obzir:

  • Što vrsta web hostinga Trebaš li? Puno je toga. Ako ste mala tvrtka, općenito možete ići sa zajedničkim planom hostinga, poput onoga što nude SiteGround i Bluehost. Ako ste malo veći posao, trebali biste uzeti u obzir ili cloud hosting ili VPS hosting. Još veći? Idite s namjenskim hostingom.
  • Je li uključeno ime domene? Za tvrtke to nije velika stvar. Ali ako ste mala tvrtka, domaćin koji nudi besplatno ime domene vrlo je koristan.
  • Besplatni SSL certifikati. Danas mnogi domaćini nude besplatan SSL certifikat, ja iskreno ne vjerujem onima koji to ne čine.
  • Nevremeni i stanke. Trebali biste očekivati ​​da će domaćin biti transparentan u vezi s tim. Želite nešto poput 99,99% produžetka. Napokon, domaćin sa 98% produžetka znači da je vaša web stranica puna 7+ dana u godini!
  • Dodaci – to pokriva puno, ali želite uzeti u obzir ako ćete dobiti nikl i prigušeno za svaki mali dodatak ili ako je hosting tvrtka velikodušna i nudi vam mnogo toga besplatno. Otkrili smo da je SiteGround jedan od najboljih za uključivanje mnogih funkcija za nisku cijenu, kao i za WP Engine i A2 hosting.
  • Jamstvo povrata novca: većina domaćina nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Superzvijeri vole Ponuda WP motora 60 dana.

Već ste dobro započeli – istražujete i dobro uspoređujete. Svjetlosna svjetlost vaše odluke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector