7 Syarikat Penyokong Web Hosting & Perkhidmatan Pelanggan Terbaik

Anda berhak mendapat sokongan hosting web terbaik kerana anda hebat. Dan terlalu sibuk untuk membuang masa anda.


Sokongan hosting web terbaik - anda layak mendapatkannya!

Sokongan hosting web terbaik - anda layak mendapatkannya! Sokongan hosting web terbaik – anda layak mendapatkannya!

Sokongan pelanggan yang buruk membuat anda bingung, marah, dan kehilangan wang.

Mungkin perkara terpenting untuk hosting web.

Mengapa?

Kecuali anda seorang pembangun web atau pro IT, anda akan menghadapi masalah dengan hosting web anda.

Ini adalah kenyataan hidup, seperti kematian dan cukai.

Oleh itu, siapa yang boleh anda percayai untuk mendapatkan sokongan pelanggan yang luar biasa? Kami telah mencari yang terbaik dan tinggi untuk yang terbaik dan membawanya ke sini.

1. SiteGround – Host Penyokong Terbaik # 1

SiteGround benar-benar menjatuhkannya dari taman dengan sokongan pelanggan mereka.

Mereka cepat, sopan, dan pergi di atas dan seterusnya untuk menyokong anda.

Laman web ini dihoskan di SiteGround kerana sangat mengagumkan.

Saya tidak dapat memberitahu anda berapa kali saya mengalami masalah masalah kepala dan mereka segera membantu saya.

Sebenarnya, masa sokongan pelanggan mereka adalah yang terbaik dalam perniagaan.

Ujian saya sendiri menunjukkan bahawa mereka menjawab kurang dari satu minit pada sembang langsung, dan di bawah sepuluh minit semasa anda menghantar tiket.

Sekarang ini hanyalah ujian saya sendiri, tetapi ramai yang akan mengatakan perkara yang sama.

Sekiranya anda hanya mahukan keseluruhan host terbaik untuk sokongan pelanggan – pergi dengan SiteGround. saya maksudkannya.

PC Mag mengatakan ini mengenai SiteGround: “anda membayar lebih sedikit untuk sedikit lebih sedikit dengan cara ciri teknikal, tetapi keselamatan, perkhidmatan pelanggan, dan tutorial yang kukuh menjadikan host Web ini sangat ramah untuk perniagaan kecil dan webmaster baru.”

2. WP Engine – Yang Terbaik untuk Laman Web Perniagaan di WordPress 

Salah satu kelebihan terbesar platform WP Engine adalah perkhidmatan imbasan sandaran dan perisian hasad terbina dalam mereka. Oleh kerana ini termasuk dalam perkhidmatan hosting domain anda, anda dapat menjimatkan banyak wang setiap bulan.

Enjin WP terkenal kerana menyediakan beberapa hosting terpantas di pasaran. Banyak pengguna menyebut kelajuan laman web bertambah baik setelah berpindah ke pelayan syarikat. Selain itu, proses penghijrahan yang mudah menjadikan pemulihan laman web anda dengan mudah di WP Engine.

Sokongan pelanggan juga bersinar di WP Engine. Bagi mereka yang menggunakan WordPress untuk membina laman web, kakitangan WP Engine sangat berpengalaman dalam menyelesaikan masalah di platform pembinaan laman web yang popular. Ulasan pelanggan telah memetik minat syarikat hosting, mengatakan bahawa mereka merasa dihargai, dan bahawa masalah mereka menjadi keutamaan.

Mungkin ciri terbaik WP Engine sebagai penyedia hosting adalah ciri laman web yang sangat baik. Dengan ciri ini, anda dapat menjalankan laman web anda dengan mudah seolah-olah berada dalam talian sebelum menerbitkan, yang membolehkan anda memeriksa pepijat, dan kemungkinan masalah penting lain.

Penerbitan ulasan menyukai WP Engine juga. Kelayakan seperti pemindahan data tanpa had, sandaran harian, pengimbasan perisian hasad, dan pementasan laman web mereka semuanya digabungkan untuk menjadikan WP Engine sebagai platform popular.

3. A2 Hosting – Hosting dan Sokongan Super Cepat

Untuk hosting yang murah dan pantas, A2 Hosting mengambil kek. Dengan kelajuan hingga 20x lebih cepat daripada penyedia hosting bersama yang lain, saya pasti mengesyorkan mereka menggunakan hos bersama “standard”.

Menyediakan pakej mewah untuk pengguna tenaga, A2 Hosting adalah pilihan yang tepat untuk pengguna yang mencari perkhidmatan hosting premium. A2 menawarkan perkhidmatan konfigurasi pelayan automatik, yang membolehkan halaman WordPress memuatkan sehingga 6 kali lebih cepat. Selain itu, anda mendapat akses ke URL log masuk WordPress yang unik, dan kemas kini A2 automatik yang dioptimumkan. Untuk menyelesaikan faedah yang mereka tawarkan kepada pengguna WordPress, A2 membolehkan pengguna mengakses teknologi ReCaptcha di halaman log masuk WordPress mereka.

A2 Hosting telah dinilai sebagai salah satu laman web teratas untuk menyediakan pilihan ketelusan terkini mengenai statistik dan kadar masa operasi. Secara konsisten, syarikat telah memberikan kadar uptime standard 100% kepada pelanggan mereka setelah mereka mengembalikan laman web mereka di pelayan syarikat.

Keselamatan bagi pengguna adalah keutamaan utama pasukan Hosting A2. Dengan sandaran rewind pelayan dan perkhidmatan HackScan percuma, anda dijamin bukan sahaja domain yang selamat, tetapi wang yang dijimatkan untuk perkhidmatan keselamatan dan anti-peretasan yang mahal.

Akhirnya, A2 Hosting didedikasikan untuk inisiatif perkhidmatan pelanggan. Sebenarnya, BBB memberi syarikat penilaian A + dalam perkhidmatan pelanggan. Apabila syarikat anda hanya mempunyai empat aduan pelanggan yang terdaftar dalam jangka masa tiga tahun, anda tahu bahawa anda melakukan perkhidmatan pelanggan dengan betul. A2 sering menawarkan tinjauan pelanggan agar amalan sokongan mereka terus maju.

Mereka mempunyai masa pemulihan sokongan yang cukup pantas, sokongan teknikal yang baik, dan banyak ciri tambahan. Baru-baru ini ada beberapa perbincangan mengenai sokongan mereka yang agak perlahan, tetapi pasukan mereka memberitahu saya bahawa hanya sementara.

Sebelum anda mendaftar, berbual dengan sokongan penjualan mereka terlebih dahulu dan lihat bagaimana anda menyukainya.

Mahu membaca lebih banyak? Lihat siaran A2 Hosting vs SiteGround kami untuk membaca yang mana antara kedua yang kami fikir lebih baik.

4. Kinsta – Juruteknik IT Sebenar Membantu Anda

Jadi satu perkara yang menjadikan Kinsta benar-benar hebat adalah kenyataan yang anda dapat ejen sokongan peringkat 1. Daripada “sokongan pelanggan”, anda mendapatkan juruteknik IT dan pembangun web sebenar yang membantu anda. Mereka tahu WordPress di dalam dan luar dan tidak perlu “meminta pengurus mereka” untuk masalah teknikal asas.

Keadaan ini mungkin lebih mahal untuk Kinsta, lebih baik untuk anda. Walaupun Kinsta mungkin memulakan rancangan hosting mereka sedikit lebih tinggi, kami berpendapat bahawa ini adalah idea yang tidak benar untuk perniagaan sebenar. Sekiranya anda memikirkannya, pembangun WordPress atau teknikal yang baik yang membantu memperbaiki persediaan hosting berkualiti rendah anda akan menjadikan anda kembali $ 50 – 150 sejam. Tetapi rancangan Kinsta bermula dengan hanya $ 30 sebulan – matematik yang cukup mudah di sana.

Lebih-lebih lagi – beritahu saya, berapa kos penggodaman terhadap syarikat anda? Menurut penyelidikan, perisian hasad, penggodaman, DDO, dan lain-lain kos rata-rata syarikat

5. Bluehost – Sokongan Baru dan Peningkatan

Bluehost dikenali oleh semua orang. Kita semua tahu bahawa mereka sangat murah, tetapi sokongan mereka bukanlah yang terbaik, betul?

Sebenarnya mereka telah meningkat pesat dalam beberapa tahun kebelakangan. Selepas aduan pengguna mereka meningkatkan permainan mereka dan mula memberikan produk yang lebih baik dengan sokongan yang lebih baik.

Di satu pihak, kami suka bahawa mereka adalah hos volume tinggi yang mempunyai harga rendah dan sokongan yang baik, di sisi lain kami mengesyorkan beberapa hos lain di halaman ini di atasnya.

6. InMotion Hosting – Pasukan Sokongan 100% yang berpangkalan di AS

Perkhidmatan pelanggan sering ditempatkan di tengah-tengah pemasaran InMotion, dan untuk alasan yang baik. Dengan pasukan perkhidmatan pelanggan 100% di AS, anda boleh yakin bahawa anda dapat menyampaikan masalah anda dengan mudah kepada profesional di InMotion. Terima kasih kepada pelbagai pilihan sokongan, termasuk sembang, e-mel, telefon, dan fungsi sokongan lain, anda dapat menghubungi dengan segera dari mana saja di dunia.

InMotion telah membuktikan bahawa kadar uptime yang mereka berikan ke laman web yang melakukan pemulihan pada pelayannya adalah wajar. Waktu operasi standard industri sebanyak 99.9% dicapai secara konsisten, dan mereka telah benar-benar menghindari kemerosotan besar, seperti yang dilakukan oleh beberapa syarikat laman web hosting lain pada masa lalu.

Laman web ulasan senang menunjukkan banyak alat percuma yang disediakan InMotion kepada pelanggan mereka, serta pilihan perkhidmatan pelanggan mereka yang sangat baik. Sebenarnya, PC Mag memilih InMotion sebagai pilihan utama mereka untuk hosting WordPress yang dikendalikan.

7. Flywheel – Sokongan yang Disukai untuk Ejen Reka Bentuk

Flywheel telah menjadikannya tempat di dunia sebagai syarikat hosting untuk agensi reka bentuk. Mereka menawarkan rancangan yang memudahkan agensi kreatif menjual semula dan mengurus hosting pelanggan mereka. Oleh itu, jika anda seorang agensi – mereka sesuai untuk anda, dan sokongan 24/7 mereka mendapat sokongan anda.

Mengenai sokongan mereka, mereka menyatakan:

Sokongan. Pasukan kami ada 24 jam sehari, tujuh hari seminggu melalui sembang langsung. Mereka semua pakar dalam industri, jadi mereka dapat menolong semuanya dari ralat aneh hingga cadangan untuk pemalam.

Satu-satunya kelemahan sokongan Flywheel ialah mereka hanya menawarkan sokongan sembang untuk pelanggan yang membayar <$ 250 sebulan. Sekiranya anda mahukan sokongan telefon, anda mesti membayar lebih banyak. Pada penghujung hari, saya secara peribadi takut memanggil sokongan di telefon sehingga tidak masalah dengan saya, tetapi ia sangat bergantung pada pilihan anda.

Senarai Semak Penyelidikan Hosting Anda

Baiklah, kami tahu sokongan pelanggan sangat penting, tetapi apa lagi yang harus anda pertimbangkan semasa memutuskan hos? Terdapat sejuta rancangan hosting di luar sana – bagaimana anda mula dapat mengetahui yang terbaik?

Keliru dengan istilah seperti LInux, cPanel, CDN, dll? Kami mendapat. Inilah yang harus anda pertimbangkan:

 • Apa jenis hosting web adakah anda perlukan? Terdapat banyak perkara di luar sana. Secara amnya, jika anda syarikat kecil anda boleh menggunakan rancangan hosting bersama seperti apa yang ditawarkan oleh SiteGround dan Bluehost. Sekiranya anda agak besar perniagaan, anda harus mempertimbangkan hosting cloud atau hosting VPS. Lebih besar lagi? Pergi dengan hosting khusus.
 • Adakah nama domain disertakan? Bagi perniagaan, ini bukan masalah besar. Tetapi jika anda perniagaan kecil, tuan rumah yang menawarkan nama domain percuma sangat berguna.
 • Sijil SSL percuma. Begitu banyak hos yang menawarkan sijil SSL percuma hari ini, saya tidak mempercayai mereka yang tidak.
 • Waktu dan waktu henti Anda harus mengharapkan tuan rumah bersikap telus dalam hal ini. Anda mahukan seperti uptime 99.99%. Bagaimanapun, hos dengan waktu operasi 98% bermaksud laman web anda tidak berfungsi sepenuhnya 7+ hari dalam setahun!
 • Alat tambah – ini merangkumi banyak perkara, tetapi anda ingin mengambil kira jika anda akan mendapat gelaran dan redup untuk setiap tambahan kecil, atau jika syarikat hosting itu murah hati dan menawarkan banyak perkara secara percuma. Kami mendapati SiteGround adalah salah satu yang terbaik untuk memasukkan banyak ciri dengan harga yang rendah, serta WP Engine dan A2 Hosting.
 • Jaminan wang dikembalikan: kebanyakan tuan rumah menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Superstar suka Tawaran WP Engine 60 hari.

Anda sudah bermula dengan baik – anda membuat kajian dan membuat perbandingan yang baik. Lightspeed dengan keputusan anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map