A2-hosting versus BlueHost-hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

A2-hosting versus BlueHost-hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

A2-hosting versus BlueHost-hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Er zijn verschillende essentiële elementen voor het selecteren van de juiste webhostingservice voor uw bedrijf. Let bij het vergelijken van twee webhostingservicebedrijven op elementen zoals prijzen, klantenondersteuning en beschikbare functies. Bekijk deze vergelijking van A2 Hosting en BlueHost.


Downtime / Uptime

De betrouwbaarheidsvergelijking begint door te kijken wat Bluehost zijn klanten te bieden heeft. Het bedrijf stopt net met het bieden van een reëel percentage tijd dat hun hostingservice u aan de gang houdt. Huidige klanten geven echter aan dat hun service 99,9 procent van de tijd beschikbaar is. Als de service wel afneemt, gebeurt het herstel snel en bent u binnen de kortste keren weer aan de slag. U hebt de mogelijkheid om de betrouwbaarheid van hostingservices te verbeteren met SSL- en SSH-codering.

A2 Hosting schuwt niet om te stellen dat hun hostingservices 99,9 procent van de tijd beschikbaar zijn. Ze bieden historische achtergrondrapporten die aangeven hoe goed hun servers presteren sinds de hostingservice online kwam. Ze gaan ervan uit dat het leveren van hoogwaardige service betekent dat er niets verborgen blijft. De hostingservice gaat betrouwbaarheid nog een stap verder door een rollback-tool aan te bieden waarmee u een website kunt herstellen naar een vorig servicepunt wanneer u problemen ondervindt. Alle servers op het A2-systeem zijn ondergebracht in Michigan en worden ook streng beveiligd.

Kenmerken

BlueHost stelt niet teleur als het gaat om de functies die u beschikbaar hebt met hun service. Elk account heeft onbeperkte schijfopslagruimte, e-mailaccounts en FTP-accounts beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om ook verschillende domein-websites te hosten. BlueHost beperkt niet het aantal domeinen dat u op elk moment kunt beheren. Er is ondersteuning voor verschillende coderingstypen, waaronder PHP, Perl 5, Javascript en Flash. Als u een e-commercesite heeft, beschikt u over de modernste winkelwagentjes.

A2 Hosting biedt niet zoveel functies als de andere hostingservice. Wat u wel ontvangt, is indrukwekkend. Elk abonnement op hun service omvat onbeperkte gegevensoverdracht en RAID-10-opslag. U kunt net zoveel e-mailaccounts hebben als uw site nodig heeft, terwijl u tegelijkertijd beheer heeft over meerdere domeinen. U kunt een domein dat zich op een andere hostingsite bevindt gratis naar uw A2 Hosting-account brengen. Pakketten hebben een CPanel beschikbaar om ook uw sites efficiënt te beheren.

Klantenservice

Te oordelen naar de huidige opmerkingen van klanten, heeft BlueHost veel werk te doen op de afdeling klantenservice. De hostingservice beweert 24/7 beschikbaar te zijn voor haar klanten via live chats, e-mails en telefonische ondersteuningssystemen. Er is een videotutorialbibliotheek die ook beschikbaar is om te helpen bij dringende problemen. De meeste klanten zien de dingen echter anders. Ze melden dat de hostingservice moeilijk te bereiken is en weinig tot geen ondersteuning biedt zodra u een technicus kunt bereiken. Klanten krijgen ook weinig hulp via de videozelfstudies.

A2 Hosting schittert op de afdeling klantenservice. Al hun servicetechnici opereren vanuit de Verenigde Staten, waardoor gesprekken gemakkelijk beschikbaar zijn in de vier grote tijdzones. De hostingservice gaat nog een stap verder door u ontwikkelaars te bieden aan de andere kant van uw ondersteuningsverzoek. Deze personen begrijpen de taal van de code en andere technische talen die het gemakkelijker kunnen maken om uw probleem uit te leggen. Ondersteunende diensten zijn beschikbaar via live chats, e-mailgesprekken, telefoontjes en een online ticketsysteem.

Prijzen

De prijsstructuur voor BlueHost begint bij $ 3,95 per maand voor hun basisniveau shared hostingplan. De resterende gedeelde hostingplannen bedragen maximaal $ 13,95 per maand en omvatten minimaal 50 GB aan siteruimte, 100 MB opslagruimte voor e-mailaccounts en de werking van ten minste één websitedomein. Hun VPS Hosting-pakketten beginnen bij $ 29,99 per maand en bevatten 2 GB RAM, maximaal twee IP-adressen per account en 2 CPU-kernen. De opvallend afwezige prijsfunctie bij deze hostingservice is een bestaand geld-terug-garantiebeleid. Als er iets misgaat of als u van gedachten verandert over het gebruik van hun service, verliest u al het geld dat u tot dat moment hebt betaald.

A2 Hosting doet het beter op de prijsafdeling. Hun gedeelde hostingplannen beginnen bij $ 3,92 per maand en lopen op tot $ 9,31 per maand. Voor die prijzen ontvang je onbeperkte opslag- en overdrachtruimte, gratis SSD, vijf databases en service die 20x sneller is dan de concurrentie. Andere pakketten zijn VPS Hosting vanaf $ 32,99 per maand en Dedicated Server Hosting vanaf $ 99,59 per maand.

Aanbeveling

A2 Hosting en Bluehost zijn beide uitstekende hostingbedrijven die veel geweldige functies bieden voor klanten. Beide hostingdiensten hebben betaalbare prijzen en zijn betrouwbaar wat betreft de tijd dat uw website actief is. A2 Hosting is uiteindelijk de betere optie vanwege de aandacht voor detail en hoogwaardige klantenservice-functies.

Wie is de betere webhostingservice, AWS of A2 Hosting? Ontdek het door onze AWS versus A2 Hosting-vergelijkingspost te lezen. Lees ook onze Bluehost vs. GoDaddy-post om te zien welke van deze master-marketinghostingservices als beste uit de bus komt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector