A2 Hosting vs BlueHost Hosting: compara preus i plans – maig 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting: compara preus i plans – maig 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Hi ha diversos elements essencials per seleccionar el servei d’allotjament web adequat per al vostre negoci. Quan compareu dues empreses de serveis d’allotjament web, presteu atenció a elements com ara preus, atenció al client i funcions disponibles. Feu un cop d’ull a aquesta comparació d’A2 Hosting i BlueHost.


Temps d’inici / temps d’aturada

La comparació de fiabilitat comença donant una ullada a què ofereix Bluehost als seus clients. La companyia deixa de proporcionar un percentatge real de temps que el seu servei de hosting us manté en funcionament. Tot i això, els clients actuals indiquen que el seu servei està disponible el 99,9 per cent de les vegades. Quan es produeix una caiguda del servei, la restauració es produeix ràpidament i no hi ha una còpia de seguretat en temps real. Tens l’oportunitat de millorar la fiabilitat dels serveis d’allotjament amb xifratge SSL i SSH.

A2 Hosting no defuig que afirma que els seus serveis de hosting estan disponibles el 99,9% de les vegades. Ofereixen informes històrics de fons que indiquen el funcionament dels seus servidors des que el servei d’allotjament va venir en línia. Funcionen sota la premissa que oferir un servei de qualitat significa no mantenir res ocult. El servei de hosting allotja la fiabilitat un pas més en oferir una eina de recuperació que us permet restaurar un lloc web a un punt de servei anterior quan tingueu problemes. Tots els servidors del sistema A2 es troben al Michigan i també es mantenen en estrictes mesures de seguretat.

Característiques

BlueHost no defrauda quan es tracta de les funcions que teniu disponibles amb el seu servei. Cada compte té un espai d’emmagatzematge de disc il·limitat, comptes de correu electrònic i comptes FTP disponibles. També teniu l’oportunitat d’acollir diversos llocs web de domini diferents. BlueHost no limita el nombre de dominis que podeu gestionar en un moment donat. Hi ha suport per a diferents tipus de codificació, com ara PHP, Perl 5, Javascript i Flash. Si teniu a la vostra disposició un lloc de comerç electrònic, teniu a la vostra disposició carretons de compra més moderns.

A2 Hosting no ofereix tantes funcions com l’altre servei d’allotjament. Tanmateix, el que rebeu és impressionant. Tots els plans del servei inclouen transferència il·limitada de dades i emmagatzematge RAID-10. Podeu tenir tants comptes de correu electrònic com necessiteu el vostre lloc juntament amb el control de gestió de diversos dominis alhora. Podeu portar de forma gratuïta un domini que s’ubiqui en un altre lloc d’allotjament al vostre compte d’Allotjament d’A2. Els paquets tenen un CPanel disponible per controlar de manera eficaç els vostres llocs.

Atenció al client

A jutjar pels comentaris actuals dels clients, BlueHost té molta feina per fer al departament d’atenció al client. El servei d’allotjament afirma estar disponible per als seus clients les 24 hores del dia a través de xats en viu, correus electrònics i sistemes de suport telefònic. Hi ha una biblioteca de vídeo tutorial que també està disponible per ajudar-vos a solucionar problemes. Tot i que la majoria dels clients veuen les coses d’una altra manera. Informen que el servei d’allotjament és difícil de contactar i proporciona poc o gens de suport una vegada que podeu arribar a un tècnic. Els clients també reben poca assistència a través dels vídeos tutorials.

A2 Hosting brilla al departament d’atenció al client. Tots els seus tècnics de serveis operen fora dels Estats Units, cosa que fa que les converses estiguin disponibles al llarg de les quatre zones horàries principals. El servei d’allotjament proporciona el seu suport un pas més, proporcionant-vos desenvolupadors a l’altre extrem de la sol·licitud d’assistència. Aquestes persones entenen l’idioma del codi i altres llenguatges tècnics que us poden facilitar l’explicació del problema. Els serveis d’assistència estan disponibles a través de xats en viu, converses de correu electrònic, trucades telefòniques i un sistema de bitllets en línia.

Preu

L’estructura de preus de BlueHost comença a partir de 3,95 dòlars mensuals pel seu pla d’allotjament compartit de nivell bàsic. Els restants plans d’allotjament compartits s’estenen fins a 13,95 dòlars al mes i inclouen un mínim de 50 GB d’espai de lloc, 100 MB d’emmagatzematge de comptes de correu electrònic i el funcionament d’almenys un domini de lloc web. Els seus paquets d’allotjament VPS comencen a partir de 29,99 dòlars mensuals i inclouen 2 GB de memòria RAM, fins a dues adreces IP per compte i 2 còpies de CPU. La característica de preus sensiblement absent amb aquest servei d’allotjament és una política de garantia de devolució existent. Quan alguna cosa va malament o canvieu d’opinió sobre l’ús del seu servei, deixeu els diners que hagueu pagat fins aquest moment.

A2 Hosting fa un treball millor al departament de preus. Els seus plans d’allotjament compartit comencen per 3,92 dòlars al mes i s’estenen fins a 9,31 dòlars al mes. Per aquests preus, rep espai d’emmagatzematge i transferència il·limitat, SSD gratuït, cinc bases de dades i servei que és 20 vegades més ràpid que la competència. Altres paquets inclouen l’allotjament VPS a partir de 32,99 dòlars mensuals i l’allotjament de servidor dedicat que comença a 99,59 dòlars al mes..

Recomanació

A2 Hosting i Bluehost són excel·lents empreses de hosting que ofereixen moltes característiques excel·lents per als clients. Els dos serveis d’allotjament tenen preus assequibles i són fiables quant a la durada del temps que el vostre lloc web funcionarà. A2 Hosting és la millor opció al final per la seva atenció al detall i les funcions d’atenció al client de primera qualitat.

Qui és el millor servei d’allotjament web, AWS o A2? Informeu-vos llegint el nostre missatge de comparació d’AWS vs A2 Hosting. Llegiu també la nostra publicació de Bluehost vs GoDaddy per veure quin d’aquests serveis d’allotjament de màrqueting mestre surt de gossos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector