A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Există câteva elemente esențiale pentru selectarea serviciului de găzduire web potrivit pentru afacerea dvs. Atunci când comparați două companii de servicii de găzduire web, acordați atenție elementelor precum prețuri, asistență pentru clienți și funcții disponibile. Aruncați o privire la această comparație de A2 Hosting și BlueHost.


Downtime / Uptime

Comparația de fiabilitate începe prin a arunca o privire la ce Bluehost are de oferit clienților săi. Compania se oprește la scurt timp pentru a oferi un procent real de timp în care serviciul lor de găzduire vă menține în funcțiune. Cu toate acestea, clienții actuali indică faptul că serviciul lor este disponibil 99,9 la sută din timp. Atunci când se confruntă cu o scădere a serviciului, restaurarea se întâmplă rapid și sunteți de rezervă și funcționați în cel mai scurt timp. Aveți ocazia să îmbunătățiți fiabilitatea serviciilor de găzduire cu criptare SSL și SSH.

A2 Gazduire nu se îndepărtează să spună că serviciile lor de găzduire sunt disponibile 99,9 la sută din timp. Acestea oferă rapoarte istorice care indică cât de performant sunt serverele lor de când serviciul de găzduire a venit online. Aceștia operează sub premisa că furnizarea unui serviciu de calitate înseamnă a nu păstra nimic ascuns. Serviciul de găzduire ia fiabilitatea cu un pas mai departe, oferind un instrument de returnare care vă permite să restaurați un site web la un punct de serviciu anterior atunci când întâmpinați probleme. Toate serverele de pe sistemul A2 sunt găzduite în Michigan și păstrate și sub măsuri stricte de securitate.

Caracteristici

BlueHost nu dezamăgește când vine vorba de funcțiile pe care le aveți disponibile cu serviciul lor. Fiecare cont are spațiu nelimitat de stocare pe disc, conturi de e-mail și conturi FTP disponibile. De asemenea, aveți ocazia să găzduiți mai multe site-uri web de domenii diferite. BlueHost nu limitează numărul de domenii pe care le puteți gestiona la un moment dat. Există suport pentru diferite tipuri de codificare, inclusiv PHP, Perl 5, Javascript și Flash. Dacă derulați un site de comerț electronic, aveți la dispoziție căruțe de cumpărături de ultimă generație.

A2 Gazduire nu oferă la fel de multe funcții ca și celălalt serviciu de găzduire. Totuși, ceea ce primiți este impresionant. Fiecare plan al serviciului lor include transfer nelimitat de date și stocare RAID-10. Puteți avea la fel de multe conturi de e-mail pe care site-ul dvs. are nevoie, împreună cu controlul gestionării asupra mai multor domenii simultan. Puteți aduce gratuit un cont care se află pe un alt site de hosting în contul dvs. de găzduire A2 gratuit. Pachetele au un CPanel disponibil pentru a vă controla eficient site-urile.

Relații Clienți

Judecând după comentariile curente ale clienților, BlueHost are multe de lucru în departamentul de servicii pentru clienți. Serviciul de găzduire susține că este disponibil pentru clienții săi 24/7 prin chat-uri live, e-mailuri și sisteme de asistență telefonică. Există o bibliotecă de tutorial video care este de asemenea disponibilă pentru a vă ajuta cu probleme presante. Majoritatea clienților văd însă lucrurile diferit. Aceștia raportează că serviciul de găzduire este dificil de contactat și oferă puțin sprijin la niciun moment, după ce puteți ajunge la un tehnician. De asemenea, clienții primesc puțină asistență prin intermediul tutorialelor video.

A2 Gazduire strălucește în departamentul de asistență pentru clienți. Toți tehnicienii lor de service își desfășoară activitatea în afara Statelor Unite, ceea ce face conversațiile disponibile în toate cele patru zone orare majore. Serviciul de găzduire își sprijină un pas mai departe, oferindu-ți dezvoltatori în celălalt capăt al cererii de asistență. Aceste persoane înțeleg limba codului și alte limbaje tehnice care pot facilita explicarea problemei tale. Serviciile de asistență sunt disponibile prin chat-uri live, conversații prin e-mail, apeluri telefonice și un sistem de bilete online.

Prețuri

Structura prețurilor pentru BlueHost începe de la 3,95 USD pe lună pentru planul lor de găzduire partajat la nivel de bază. Celelalte planuri de găzduire partajate se extind până la 13,95 USD pe lună și includ un minim de 50 GB spațiu pentru site, 100 MB stocare cont de e-mail și funcționarea a cel puțin unui domeniu de site. Pachetele lor de găzduire VPS încep de la 29,99 USD pe lună și includ 2 GB RAM, până la două adrese IP pe cont și 2 Cores CPU. Funcția de preț vizibil absentă cu acest serviciu de găzduire este o politică existentă de garantare a înapoierii banilor. Când ceva nu merge bine sau vă răzgândiți despre utilizarea serviciului lor, renunțați la banii pe care i-ați plătit până la acel moment.

A2 Gazduire face o treabă mai bună în departamentul de prețuri. Planurile lor de găzduire partajate încep de la 3,92 USD pe lună și se extind până la 9,31 USD pe lună. Pentru aceste prețuri, primiți spațiu de stocare și transfer nelimitat, SSD gratuit, cinci baze de date și servicii care este de 20 de ori mai rapid decât concurența. Alte pachete includ VPS Gazduire începând de la 32,99 USD pe lună și Gazduire dedicată server care începe de la 99,59 USD pe lună.

Recomandare

A2 Hosting și Bluehost sunt companii excelente de găzduire care oferă o mulțime de caracteristici excelente pentru clienți. Ambele servicii de găzduire au prețuri accesibile și sunt fiabile în ceea ce privește perioada de timp a funcționării site-ului dvs. web. A2 Gazduire este opțiunea mai bună în cele din urmă, datorită atenției sale la detalii și caracteristici de calitate pentru servicii clienți de cea mai bună calitate.

Cine este cel mai bun serviciu de găzduire web, AWS sau A2 Hosting? Aflați citind postarea noastră de comparare AWS vs. A2 Hosting. De asemenea, citiți postarea noastră Bluehost vs. GoDaddy pentru a vedea care dintre aceste servicii de hosting de marketing maestru iese pe câinele de top.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map