A2 hosting vs BlueHost hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

Postoji nekoliko bitnih elemenata za odabir prave web hosting usluge za vaše poslovanje. Kada uspoređujete dvije tvrtke za pružanje usluga web hostinga, obratite pažnju na elemente poput cijena, korisničke podrške i dostupnih značajki. Pogledajte ovu usporedbu A2 hostinga i BlueHosta.


Prekid rada / Uptime

Usporedba pouzdanosti započinje pregledom onoga što Bluehost može ponuditi svojim kupcima. Tvrtka prestaje pružati stvarni postotak vremena koje vas njihova usluga hostinga drži i radi. Međutim, trenutni kupci ukazuju na to da je njihova usluga dostupna 99,9 posto vremena. Kada doživi pad usluge, obnova se dogodi brzo, a vi se izradite bez ikakvog trenutka. Imate priliku za poboljšanje pouzdanosti hosting usluga uz SSL i SSH enkripciju.

A2 hosting ne srami se izjave da su njihove usluge hostinga dostupne 99,9 posto vremena. Oni nude povijesne pozadinske izvještaje koji ukazuju na uspješnost njihovih poslužitelja otkad je usluga hostinga postala dostupna na mreži. Djeluju pod pretpostavkom da pružanje kvalitetne usluge znači ne čuvati ništa skriveno. Usluga hostinga pruža pouzdanost korak dalje nudeći alat za povrat, koji vam omogućuje da vratite web mjesto na prethodno servisno mjesto kada naiđete na probleme. Svi poslužitelji u A2 sustavu smješteni su u Michiganu i pod strogim se sigurnosnim mjerama.

Značajke

BlueHost ne razočara kada su u pitanju značajke koje imate na raspolaganju uz njihovu uslugu. Svaki račun ima na raspolaganju neograničen prostor za pohranu na disku, e-račune i FTP račune. Također imate priliku ugostiti nekoliko web lokacija različitih domena. BlueHost ne ograničava broj domena kojima možete upravljati u bilo kojem trenutku. Postoji podrška za različite vrste kodiranja, uključujući PHP, Perl 5, Javascript i Flash. Ako imate web mjesto za e-trgovinu, na raspolaganju su vam najsuvremenije košarice.

A2 hosting ne nudi toliko značajki kao ostali hosting uslugu. Međutim, ono što primite je impresivno. Svaki plan njihove usluge uključuje neograničen prijenos podataka i RAID-10 pohranu. Možete imati onoliko računa e-pošte koliko je potrebno vašoj web lokaciji, kao i da imate nadzor nad više domena odjednom. Na svoj A2 hosting račun možete besplatno donijeti domenu koja sjedi na drugom web mjestu. Paketi imaju na raspolaganju CPanel za učinkovit nadzor i vaših web mjesta.

Korisnička podrška

Sudeći prema trenutnim komentarima kupaca, BlueHost ima puno posla u službi za korisnike. Usluga hostinga tvrdi da je svojim klijentima dostupna 24 sata dnevno putem chatova, e-mailova i telefonske podrške. Tu je i knjižnica video tutorijala koja je također dostupna za pomoć u rješavanju gorućih problema. Većina kupaca iako stvari vidi drugačije. Izvještavaju da je uslugu hostinga teško kontaktirati i pruža malo podrške bez podrške kad dođete do tehničara. Kupci također dobivaju malu pomoć putem video tutorijala.

A2 hosting sjaji u odjelu za korisničku podršku. Svi njihovi servisni tehničari rade izvan Sjedinjenih Država, što razgovore čini dostupnim kroz četiri glavne vremenske zone. Usluga hostinga pruža njihovu podršku jedan korak dalje pružajući vam programere na drugom kraju vašeg zahtjeva za podršku. Ti pojedinci razumiju jezik koda i druge tehničke jezike koji mogu olakšati objašnjenje vašeg problema. Usluge podrške dostupne su putem live chatova, razgovora putem e-pošte, telefonskih poziva i putem sustava mrežnih karata.

cijena

Struktura cijena za BlueHost počinje od 3,95 dolara mjesečno za njihov osnovni nivo zajedničkog hosting plana. Preostali dijeljeni planovi za hosting dijele se do 13,95 USD mjesečno i uključuju najmanje 50 GB prostora na web mjestu, 100 MB prostora za pohranu e-pošte i rad barem jedne domene web mjesta. Njihovi VPS hosting paketi počinju od 29,99 USD mjesečno i uključuju 2 GB RAM-a, do dvije IP adrese po računu i 2 CPU jezgre. Znatno odsutna značajka cijene s ovom uslugom hostinga je postojeća politika jamstva povrata novca. Kad nešto pođe po zlu ili se predomislite korištenjem njihove usluge, izgubit ćete novac koji ste do tog trenutka uplatili.

A2 hosting čini bolji posao u odjelu za cijene. Njihovi zajednički planovi hostinga počinju od 3,92 USD mjesečno i produžuju se do 9,31 USD mjesečno. Za te cijene dobijate neograničen prostor za pohranu i prijenos, besplatni SSD, pet baza podataka i uslugu koja je 20 puta brža od konkurencije. Ostali paketi uključuju VPS hosting s početkom od 32,99 USD mjesečno i namjenski poslužitelj hosting koji počinje od 99,59 USD mjesečno.

Preporuka

A2 hosting i Bluehost izvrsne su hosting tvrtke koje pružaju mnogo sjajnih značajki kupcima. Obje usluge hostinga imaju pristupačne cijene i pouzdane su u pogledu vremena koje će vaša web stranica biti pokrenuta. A2 hosting je na kraju bolja opcija zbog njegove pozornosti prema detaljima i vrhunskih značajki usluge kupca.

Tko je bolji web hosting servis, AWS ili A2 hosting? Doznajte čitanjem našeg usporednog posta AWS vs A2 Hosting. Također, pročitajte naš Bluehost vs. GoDaddy post kako biste vidjeli koja od ovih master hosting usluga dolazi na vrh pasa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map