Cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici (mai 2020) – Pro și contra

Alegerea celei mai bune gazde este greu.


Ca o afacere mică, aveți nevoie de cel mai bun echilibru între preț și caracteristici.

Dar scufundarea în lumea mistificatoare a găzduirii web și crearea de conținut este intimidantă pentru experți, cu atât mai puțin cumpărătorul mediu. Acesta este motivul pentru care suntem aici pentru a vă îndruma prin punctele de vedere ale găzduirii web, precum și pentru a oferi recomandările noastre pentru furnizorii de găzduire stelară.

Cele mai bune furnizori de găzduire web pentru întreprinderile mici

 1. SiteGround
 2. Motor WP
 3. A2 Gazduire
 4. Bluehost
 5. Hai tăticu
 6. In miscare
 7. Dreamhost

Înscrierea și online poate fi intimidant și necesită un pic de abilitate, dar nu ai fi un proprietar de afaceri mici dacă nu găsești oportunitatea în aceste provocări.

cel mai bun hosting pentru afaceri mici

Cum poate un site web să-ți supraîncarce veniturile pentru întreprinderile mici?

 • Colectare de date: Ultimele instrumente vă vor oferi informații foarte importante despre implicarea utilizatorilor. De exemplu, au pus ceva în coș, dar au încetat să mai facă o achiziție? Părțile site-ului dvs. stau stagnate și neutilizate? Utilizatorii nu mai fac clic pe conținut în câteva secunde? Cât timp petrec pe site-ul dvs.? Aceste date vă pot schimba afacerea în feluri în care nu ai visat niciodată.
 • Faceți-vă cunoscut numele: Îmbunătățirea numărului de SEO și al următorilor de socializare al site-ului dvs. (cunoscutul cu Insta? Oricine?) Este una dintre cele mai eficiente metode de a conduce traficul către afacerea dvs. rapid și ușor.
 • Opriți dezinformarea: Soluțiile digitale economisesc orele de utilizare, deoarece poți posta întrebări frecvente și ai informații atemporale, cum ar fi orele de depozitare disponibile.
 • Soluții creative pentru fiecare problemă: Fie că este vorba de promovarea proiectelor, de construirea unui magazin pentru vânzări online sau de listare a datelor turneului pentru trupă. Un site web poate fi orice vrei și rezolva orice probleme ai.
 • Proba viitoare a mărcii dvs.: Internetul nu va dispărea. Dacă afacerea dvs. mică continuă să fie offline. Un concurent va umple acest gol și va elimina clienți valoroși.

Cei mai buni furnizori de găzduire web pentru companii mici în detaliu

Acestea sunt furnizorii noștri de găzduire web favoriți pentru întreprinderile mici.

1. SiteGround – cea mai bună alegere

site-ul principal 19 iulie

www.siteground.com

Pro-uri

 • Preț excelent
 • Serviciu clienți uimitor
 • Domeniu gratuit
 • Selecție excelentă de instrumente
 • Montarea unui singur clic
 • Funcționează bine cu WordPress

Contra

 • Numai planuri anuale
 • Unele mici probleme de securitate

Repere de caracteristici SiteGround

Nu putem obține suficient SiteGround.

Primul lucru pe care îl veți observa cu SiteGround este atenția acordată serviciului pentru clienți.

Gazdele web pot fi o durere de rezolvat atunci când lucrurile nu merg bine.

Nimic nu îți omoară impulsul ca să stai într-o cameră goală de chat pentru serviciul clienților, în timp ce magazinul tău online se stinge și vânzările se încadrează.

În ciuda faptului că este o mică companie independentă, SiteGround are multă putere combinată cu serviciul pentru clienți al unui magazin de mamă și pop.

Dacă nu știți care este înscenarea cu un singur clic, trebuie să știți. Modificarea unui site web poate fi dureroasă, în special, dacă nu aveți o platformă de testare în care puteți vedea dacă modificările funcționează. Stagializarea cu un singur clic vă permite să testați modificările pe site-ul dvs. înainte de a le aduce în direct. Această caracteristică face ca SiteGround să merite investiția, deoarece puteți menține un sentiment de stabilitate atunci când faceți modificări pe site-ul dvs. și evitați timpul de dezactare incomod de la apăsarea unei actualizări live.

Rețineți că trebuie să cumpărați un an întreg, mai degrabă decât lunar, dar ca proprietar de întreprinderi mici, care nu reprezintă o mare problemă.

Bloggerii și cei care testează apa pot dori să meargă cu o opțiune lunară.

Consultați recenzia noastră aprofundată dacă doriți să aflați ceva mai multe despre ele, nu le putem recomanda suficient. Sau încercați să le comparați cu o altă gazdă similară, cum ar fi A2 Hosting.

Obțineți discount SiteGround aici

2. Motor WP – Cea mai bună platformă pentru WordPress

wpengine

www.wpengine.com

Pro-uri

 • Valoare de top pentru întreprinderile în creștere
 • Dedicat absolut pentru WordPress
 • Instrumente și caracteristici fantastice WordPress
 • Viteză rapidă de aprindere
 • Transferuri nelimitate de date
 • Criptare la nivel de întreprindere

Contra

 • Nu este o alegere bună dacă nu ești angajat să folosești WordPress.
 • Fără e-mailuri de domeniu
 • Scump pentru începători

Repere de caracteristici ale motorului WP

Cea mai mare greșeală pe care o încep începătorii? Noțiuni prea ieftine cu găzduire web.

Unii vor compara planurile WP Engine de 35 de dolari / lună cu unele prețuri de jos, care sunt la fel de scăzător de sub 2 USD pe lună..

Ghici ce – primești pentru ce plătești.

Dacă conduci o afacere reală, VREI să plătești mai mult. Vrei să știi că compania de găzduire va face profit și va investi în tehnologia lor.

Ghiciți ce, dacă gazda dvs. ieftină va fi piratat, plătiți unui dezvoltator web în valoare de peste 100 USD / oră (în SUA) pentru a-l repara. Acolo economisiti.

Tehnic WordPress este un sistem gratuit de gestionare a conținutului open-source, care este un mod tehnic de a spune că oricine poate utiliza și modifica software-ul gratuit. Acest lucru are pro și contra.

Este un instrument foarte puternic care oferă utilizatorilor acces la plug-in-uri, widget-uri, opțiuni de conținut concepute de utilizatori și multe altele. Dar dezavantajul major este că, fiind atât de deschis, se poate întâmpla orice.

Asta înseamnă că dacă nu sunteți dezvoltator, site-ul dvs. WordPress de pe o gazdă ieftină vă poate trimite spam, hacked și poate rula mai lent decât un melc pe pietriș..

Pentru a ajuta gazda și gestionarea acestui lucru, WP Engine supraalimentează WordPress cu personalizările integrate. Se consideră o platformă de experiență web care este mai mult decât o gazdă.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că au o echipă de ingineri WordPress care își folosesc platforma personalizată pentru a adăuga optimizări de viteză, prevenire a hackingului și suport de nivel superior pentru a face site-ul dvs. mai puternic decât să-l faceți singur.

Este un pic mai scump, dar cei care vor să utilizeze WP se vor îndrăgosti de WP Engine și de toate funcțiile pe care le oferă..

Dacă sunteți în natura DIY a WordPress, WP Engine este o necesitate.

WP Engine este mai scump decât alte opțiuni de găzduire, deoarece oferă viteză extremă, instrumente excelente, copii de rezervă automate și multe altele.

Cel mai bizar dezavantaj este lipsa de suport pentru e-mailurile bazate pe domenii.

Ei sugerează penibil să folosești Gmail, dar sperăm că se vor schimba pe măsură ce cresc (au actualizat serviciul clienților recent la 24/7, ceea ce este fantastic). Ca să fim sinceri, mergem cu Gmail pentru tot, deci nu este chiar un dezavantaj.

Dacă nu folosiți WordPress, ar putea merita să vă uitați în altă parte, dar este un necesar pentru cei care sunt. Revizuirea noastră completă aprofundează și mai mult caracteristicile lor.

Obțineți WP Engine 3 luni gratuit

3. Gazduire A2 – Gazduire mai rapida cu pana la 20x

a2 care găzduiește principalul 19 iulie

www.a2hosting.com

Pro-uri

 • Cel mai rapid furnizor de hosting distribuit îl veți găsi
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Garanții de funcționare
 • Funcții robuste de e-mail
 • Bine cu găzduire optimizată WordPress
 • Copii de rezervă automate
 • Copii de rezervă zilnice

Contra

 • Interfața poate deveni un pic dezordonată
 • Unele reclamații ale clienților cu privire la asistența secundară

A2 Repere de caracteristici de găzduire

A2 Gazduire iese în evidență pentru un singur lucru.

Viteză.

Nimic nu face ca vizitatorii site-ului dvs. să fie supărați de minune, ca perioade de încărcare lente.

Chiar și câteva secunde suplimentare vă pot costa sute de clienți.

Găzduirea A2 se aprinde rapid și oferă suita completă de funcții pe care le așteptăm de la un furnizor de găzduire web, cum ar fi asistența 24/7 pentru clienți, garanții uptime și instrumente excelente.

A2 este o opțiune cu adevărat bună pentru cei cu web design-uri mari, care trebuie să obțină rapid informațiile pentru consumatori.

Acestea oferă un suport excelent de e-mail și sunt bune și cu WordPress, ceea ce le menține competitive cu WP Engine.

În calitate de gazdă, acestea sunt un mare compromis între caracteristicile ieftine din toate site-urile SiteGround și costisitorul accent WordPress al WP Engine.

De asemenea, au soluții de securitate proprii și pot avea încredere să rămână mai mult decât aproape orice alt serviciu de găzduire, copiile de rezervă zilnice nu afectează niciuna.

Pornirea unui site de comerț electronic care nu se află pe Shopify (de ce?) A2 acceptă PrestaShop, Magento, OpenCart, WooCommerce și multe altele.

Aflați mai multe detalii de găzduire A2 în review-ul complet.

Consultați prețurile și planurile de găzduire A2

Companii ieftine și populare de găzduire web

Acești furnizori de găzduire web sunt opțiuni populare utilizate pe scară largă, care au fost testul timpului.

1. Bluehost – Cel mai bun preț pentru un abonament de trei ani

oferta bluehost 36 de luni

www.bluehost.com

Pro-uri

 • Alegere fantastică pentru începători
 • Criptare de grad militar
 • Bluehost VPS este de fapt accesibil
 • Cel mai ieftin preț pentru un angajament de 3 ani
 • Unii utilizatori raportează viteze super-rapide

Contra

 • Zborurile ieftine nu sunt întotdeauna mai bune
 • Fără garanție de funcționare
 • Viteze lente raportate de unii utilizatori
 • Asistența clienților poate fi lentă și lipsită

Repere caracteristici Bluehost

Bluehost este în mod obișnuit scăzut pe nume pe blogurile populare și podcast-urile celebre – este o gazdă a pieței de masă care atrage mulți oameni.

Pentru cei care folosesc prețul ca factorul cel mai important pentru a vă decide gazda, Bluehost este una dintre cele mai bune opțiuni.

Este, de asemenea, una dintre opțiunile cu cel mai scăzut risc pentru începătorii care abia sar în construirea primului lor site web.

Bluehost are o siguranță fantastică și instrumente pe care începătorii adoră să le folosească. De asemenea, oferă gazduire VPS la un preț accesibil.

Bluehost se luptă în câteva domenii.

În primul rând, nu oferă o garanție de funcționare. Asta înseamnă că nu veți primi compensații dacă Bluehost va scădea.

Deși aceasta este o întâmplare foarte rară, riscul nu merită pentru companii cum ar fi comerțul electronic care pierd bani în fiecare minut când un site nu este în creștere. Ei sunt singurul furnizor pe care îl recomandăm care nu îndeplinește această cerință de bază din cauza tuturor celorlalte lucruri pe care Bluehost le face bine.

Bluehost este o alegere decentă, dar utilizatorii pe termen lung pot găsi că îi depășesc și ca gazdă. Aceasta face ca prețurile ieftine pe termen lung să fie puțin mai puțin valoroase.

Revizuirea completă a Bluehost se aruncă în detalii și mai multe.

Verificați prețurile și beneficiați de reducere Bluehost

 

2. Godaddy – Cea mai bună gazdă web pentru nume de domeniu

godaddy 2019-iunie

www.godaddy.com

Pro-uri

 • Bine dacă aveți deja domenii acolo
 • Asistență telefonică 24/7
 • Aproape întotdeauna sus și destul de repede
 • Instrumente și caracteristici excelente
 • Poate avea o echipă profesionistă care îți proiectează site-ul

Contra

 • Suport PHP învechit
 • Service lent pentru clienți
 • Nu este cea mai bună calitate

Repere caracteristici GoDaddy

Chiar dacă mergeți cu un alt furnizor de găzduire web, este posibil să întâlniți Godaddy pe parcurs.

Probabil sunt cei mai cunoscuți furnizori din jur.

Sunt faimoși pentru că au cumpărat o cantitate nebună de nume de domeniu și anunțuri neobișnuite cu super castele care le-au făcut memorabile din toate motivele greșite.

Pentru profesioniștii de afaceri de scurtă vreme care doresc să treacă doar printr-o singură companie, există șanse mari ca Godaddy să răspundă nevoilor dvs. atât pentru o gazdă, cât și pentru un nume de domeniu.

GoDaddy verifică căsuțele pentru asistență telefonică 24/7, prețuri de pornire la prețuri accesibile și o cantitate decentă de funcții. O caracteristică unică este echipa de web design pe care Godaddy o angajează.

Pentru cei care doresc să plătească un pic mai mult, îți vor proiecta site-ul și te vor ajuta să ai o prezență rapidă pe web. Merită pentru cei care doar nu au timp sau abilități pentru a construi un site, dar au bugetul.

Revizuirea completă GoDaddy se aruncă în mai multe nuanțe.

Obțineți GoDaddy WordPress hosting pentru doar 1 dolar

3. Găzduire în mișcare – Fără gazduire solidă

internare care găzduiește principalul 2019-iulie

www.inmotionhosting.com

Pro-uri

 • SSD Gazduire
 • Integrare WordPress
 • Serviciu clienți foarte de încredere
 • Comutare de tip gazdă fără probleme (Dedicat, VPS, partajat)
 • Tehnologie orientată

Contra

 • Prețuri și limite vagi și confuze

Repere de caracteristici de găzduire InMotion

Inmotion Hosting este o opțiune solidă pentru găzduire web și este de aproape 16 ani.

Cu un istoric de performanțe deosebite și toate funcțiile, te așteptai de la un furnizor de găzduire web.

Nu sunt caracteristici ucigătoare care le fac să iasă în evidență, dar Inmotion este accesibil, popular și de încredere.

Inmotion este în preajmă să fie ceva mai mult pe partea tehnică decât alte servicii de găzduire și îi place să sprijine soluții open source.

Sunt fantastici pentru cei care știu un pic despre construirea unui site și găzduirea acestuia dinainte.

Are o curbă mai rapidă de învățare decât unii furnizori, dar permite anumite libertăți unice.

De asemenea, au hosting SSD, care este mult mai rapid decât găzduirea HDD tradițională.

Cel mai mare dezavantaj este că Inmotion este că acestea nu sunt întotdeauna cele mai clare cu privire la limitarea prețurilor și a datelor, așa că este important să vă cercetați pachetul și să discutați cu serviciul clienți despre orice întrebări. Revizuirea completă a Inmotion se aruncă mai adânc decât doriți.

Consultați planurile de stabilire a prețurilor la mișcare și planurile

4. Hostgator – gazdă populară ieftină

Hostgator

www.hostgator.com

Pro

 • Site gratuit ce găzduiește migrații
 • Garanție generoasă de returnare a banilor și încercări gratuite (cum ar fi cPanel)
 • O alternativă bună la alte gazde ieftine
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Serviciu clienți stelari

Con

 • Recenzii mixte ale clienților
 • Securitatea este puțin deficitară

Cele mai importante caracteristici HostGator

Hostgator este o opțiune foarte ieftină (ca în mai puțin de 3 USD / lună), care oferă instrumente excelente, suport bun și o garanție generoasă de returnare a banilor.

Cel mai mare avantaj oferit de Hostgator este lipsa de risc.

Acestea oferă o mulțime de stimulente gratuite, cum ar fi credite AdWords și instrumente SEO. De asemenea, oferă încercări gratuite de funcții populare de găzduire, cum ar fi cPanel.

Cu HostGator veți experimenta fără a cheltui o grămadă de bani suplimentari. Acestea sunt similare cu Godaddy în faptul că Hostgator este un furnizor imens, binecunoscut, cu funcții fantastice.

Spre deosebire de Godaddy, ei nu au folosit trucuri de marketing brut pentru a deveni bine cunoscuți. Mai degrabă oferă doar un serviciu bun cu funcțiile dorite.

Cu adrese de e-mail nelimitate și toate instrumentele gratuite, acestea sunt probabil alegerea noastră preferată pentru cei care doresc să experimenteze cu analiza web.

Au totul, de la partajare la WordPress, VPS și hosting cloud. Cei care încep doar se vor descurca bine cu găzduirea partajată. Recenzia noastră HostGator se aruncă într-o sumă amețitoare de opțiuni.

Bazinga, plătește planurile actualizate cu HostGator (cu link)

 

5. Dreamhost – Cea mai bună gazdă pentru non-profit

Dreamhost

www.dreamhost.com

Pro-uri

 • Instalări simple cu un singur clic
 • Lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat
 • Freebies galore (100 USD credit AdWords, domenii gratuite, emailuri nelimitate)
 • Găzduire gratuită pentru non-profit

Contra

 • Fără suport telefonic
 • Lipsa de opțiuni

Cele mai importante caracteristici Dreamhost

Dreamhost face un lucru uimitor pe care alte gazde nu îl au: găzduire gratuită fără scop lucrativ.

Este nevoie de un pic de hârtie, dar pentru acele 501 (c) (3) care sunt răzuite, nimic nu bate!

Sunt un serviciu bun de găzduire și apreciem cât de onești și avansați sunt despre cuvinte precum nelimitate.

Cei mai mulți furnizori sunt cei care înconjoară, dar continuă să accelereze lățimea de bandă sau încasează suplimentar prin mijloace nefaste. Dreamhost este doar un serviciu de găzduire prietenos.

Acestea oferă câteva opțiuni variate, cum ar fi serviciile de WordPress și de constructor de site-uri, precum și rămân destul de accesibile.

Cea mai mare preocupare a noastră este că Dreamhost nu oferă asistență telefonică.

Utilizarea unui sistem de ticketing e-mail rapid și decent funcționează, dar întreprinderile mai mari, cu îngrijorări imediate, pot fi frustrate de lipsa serviciului pentru clienți.

Consultați recenzia completă a Dreamhost pentru mai multe detalii noi.

Vezi dacă Dreamhost este suficient de visător pentru tine

Cum încep să-mi iau afacerea online?

La început se poate simți copleșitor, dar obținerea micii dvs. afaceri online poate fi împărțită în trei etape simplificate.

1. Definiți prezența online: În primul rând, cercetează și gândește-te prin ce tip de site-ul web ai nevoie. Este posibil să aveți nevoie de un site de comerț electronic cu căruțe și funcții unice sau să faceți publicitate unui cabinet de avocatură și să vă preocupați mai ales de a conduce o audiență specifică către prezența dvs. web. Definirea prezenței online depinde de afacerea dvs. individuală.

2. Alegeți o soluție de găzduire web: Aceasta va depinde de nevoile tale ca afacere. Gazduirea web pentru afaceri mici constă, de regulă, într-o soluție de găzduire de nivel mediu, deoarece opțiunile mai scumpe au caracteristici pe care un proprietar normal de afaceri nu le poate folosi niciodată.

3. Build și proiectează-ți prezența online: Construirea site-ului dvs. web depinde de ceea ce doriți să investiți în platforma dvs. online.

Nici unul dintre acești pași nu este ușor sau rapid. Sunt largi și poate dura mult timp și investiții. Ele sunt practic cea mai largă modalitate de a vă prezenta prezența online și să funcționeze. Astăzi dorim să vă ajutăm să aveți grijă de acel al doilea pas încurcător, alegând soluția dvs. de găzduire web.

Al doilea pas, selectarea unei gazde, este aceea că mulți lideri de afaceri entuziaști se copleșesc, se opresc și nu ajung niciodată online.

Există o gamă amețitoare de opțiuni de găzduire disponibile și, din moment ce găzduirea este un pas fundamental în dezvoltarea unei prezențe online, poate fi ușor de descurajat de la a începe orice.

Ce este o „soluție de găzduire web?”

găzduire web pentru studenți

Site-urile web nu plutesc în jurul unui nor eteric sau există de fapt pe o anumită rețea web intangibilă.

De fiecare dată când accesați un site web, vă conectați de fapt cu un computer fizic undeva (un server) care stochează informații și gestionează accesul site-ului.

Calculatoarele moderne pot simula, de asemenea, aceste servere rulând un program (cunoscut sub numele de mașină virtuală), dar tehnic încă mai rulează un program pe hardware fizic.

A web hosting solution este pur și simplu modul în care obțineți un computer fizic pentru a gestiona, stoca și conecta site-ul dvs. la internet. Acest lucru este realizat în primul rând prin web hosting providers cum ar fi A2 Hosting, care gestionează sute sau mii de computere pline cu diverse site-uri web.

Dacă nu aveți o experiență foarte tehnică, vă putem spune chiar acum că cea mai bună soluție de găzduire web implică plata unui furnizor de găzduire web pentru a vă stoca site-ul și a-l conecta la internet..

Este simplu, rentabil și mult mai eficient decât încercarea de a rula propriul sistem de server la birou sau acasă. Pentru acei curajoși sau techies care doresc să încerce o soluție DIY internă, WhatsTheHost a scris un articol pas cu pas despre găzduire web acasă.

De unde știu ce gazdă ar trebui să aleg?

Fiecare proprietar de afaceri va avea nevoi diferite.

Unele gazde sunt mai potrivite pentru cele care construiesc site-uri web cu trafic ridicat, cum ar fi magazinele online, în timp ce alte gazde sunt excelente pentru bloggeri și cei care au nevoie de instrumente mai mult orientate către date pentru a câștiga cititori.

Mai jos, vom oferi furnizorii noștri de găzduire web preferați, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Pentru a alege o gazdă, veți dori să luați în considerare scopul site-ului dvs. web, platforma pe care doriți să o construiți (cum ar fi WordPress, să vă dezvoltați propriul site web sau să folosiți un constructor de site-uri DIY) și cât de angajat sunteți pentru proces. Vă recomandăm să vă familiarizați cu primele noastre trei gazde și să vedeți dacă acestea ar putea satisface nevoile dvs. De asemenea, veți dori să luați în considerare obținerea unui nume de domeniu pătrat, deoarece plata pentru o gazdă implică adesea selectarea unuia.

Cum pot primi numele meu de domeniu?

alegerea-un-domeniu-name1

Un nume de domeniu este pur și simplu termenul pe care l-ați introdus într-un browser pentru a accesa site-ul. De exemplu www.amazon.com sau www.google.com.

Aceste adrese sunt înregistrate pentru o perioadă de timp, iar o piață complexă dictează cât de accesibile sunt și numele de domenii costisitoare.

Trebuie să decideți cât de important este numele dvs. de domeniu și dacă doriți ceva ieftin, aleatoriu sau cheesy, mai degrabă decât să plătiți costurile mari asociate obținerii propriului dvs. nume de companie sau a domeniului de vis.

Furnizorii de găzduire web furnizează în mod obișnuit nume de domeniu gratuite sau cu reduceri, dacă le alegeți, dar fiți conștienți că multe nume de domeniu aparțin unor companii specifice, cum ar fi Godaddy (În sensul că este posibil să fie necesar să lucrați cu mai multe companii pentru a lansa site-ul dvs. web).

Dacă sunteți blocat, poate încercați unul dintre aceste generatoare de domeniu. Acestea ajută să găsească un nume bun, fără să sufle bugetul sau să irosească orele încercând să fie creativi.

Care sunt elementele de bază pe care ar trebui să le caut în furnizorul meu de găzduire web?

Aproape fiecare furnizor va oferi aceste caracteristici esențiale. Este important să vă asigurați că selectați un furnizor de găzduire web care oferă aceste funcții. Așteptarea universală este că acestea sunt minim cerințe pentru o gazdă bună. Dacă gazda dvs. nu poate oferi aceste lucruri simple, evitați-le! În plus, dacă acestea sunt singurele caracteristici care le fac să iasă în evidență, găsiți o gazdă mai bună.

Elementele esențiale de bază pentru orice furnizor,

 • Serviciu clienți 24/7
 • Opțiuni de spațiu de stocare
 • Mai multe opțiuni de găzduire (VPS, dedicate)
 • 99.9X% garanție uptime
 • Instrumente și opțiuni suplimentare pentru utilizatori (de exemplu, instrumente SEO sau construitori de site-uri DIY)

Gazda dvs. ar trebui să fie întotdeauna disponibilă dacă ceva nu merge bine, aproape că nu pierdeți niciodată serviciul și oferiți opțiuni dincolo de simpla stocare a site-ului.

Înțelegerea diferitelor tipuri de servicii de găzduire

femeie care merge modul bestie pe computer

Selectarea unei gazde web este suficient de complexă, dar va trebui să selectați și tipul dvs. de găzduire.

Gazduire comună – Aceasta este cea mai ieftină opțiune și cea mai bună pentru companiile care nu au investit mult în dezvoltarea web.

Susținerea comună înseamnă că site-ul dvs. web se află pe un computer fizic cu alte câteva site-uri web.

Avantajul este un preț ieftin și mai ales o găzduire standard.

Dezavantajul este că aceste alte site-uri web nu sunt separate de dvs. și dacă se prăbușesc serverul, sunt atacate sau au un număr mare de probleme, va începe să vă afecteze serviciul.

De asemenea, acestea pot limita lățimea de bandă și vă pot încărca ocazional dacă ceva vă determină să aveți nevoie de mai mult spațiu (cum ar fi un viral neașteptat).

Găzduire în cloud – Este cuvântul cheie al deceniului („stocat în cloud”) – dar ce înseamnă chiar hostingul cloud?

Potrivit IBM, „Cloud hosting face accesibile aplicațiile și site-urile web folosind resurse cloud. Spre deosebire de găzduirea tradițională, soluțiile nu sunt implementate pe un singur server. În schimb, o rețea de servere cloud virtuale și fizice conectate găzduiește aplicația sau site-ul web, asigurând o mai mare flexibilitate și scalabilitate. “

Deci, în esență, risipește riscul – nu te bazezi pe o singură mașină – și permite o scalabilitate extremă.

Gazduire VPS – VPS Hosting sau server privat virtual este un hibrid de servere partajate și servere dedicate.

Serverele moderne pot rula mașini virtuale sau mașini virtuale.

Aceste programe simulează un întreg sistem de operare, rămânând stabile și izolate de alte site-uri web.

Asta înseamnă că o creștere uriașă a resurselor de sistem nu va începe să taie în alte site-uri web pe un server.

Soluțiile avansate de găzduire în cloud VPS sunt concepute pentru a se extinde cu cererea, ceea ce înseamnă că veți plăti mai puțini bani atunci când site-ul dvs. nu este utilizat la fel de mult și veți rămâne stabil după o intensitate mare a traficului.

Planurile VPS sunt mai scumpe, dar, de obicei, cel mai bun mod de a merge pentru o afacere mică, care dorește mai multă putere și securitate decât găzduirea partajată, dar nu este pregătit să acționeze pe deplin pe hosting dedicat

Gazduire WordPress – Ce este WordPress Gazduire? În realitate, găzduirea WordPress este pur și simplu partajată sau hosting cloud, dar optimizată pentru WordPress. Acest lucru înseamnă că tehnicienii de server ajută serverele să funcționeze cel mai bine cu WordPress, chestii care sunt peste capul meu (și al tău). Să spunem doar că sunteți vândut pe WordPress, acesta este probabil calea de urmat.

Gazdele care oferă acest lucru permit instalarea CMS WordPress pe server și funcționează foarte bine cu oferirea tuturor instrumentelor de care aveți nevoie pentru un site bazat pe WordPress. Cu siguranță recomandăm WP Engine pentru cei interesați de găzduirea WordPress!

Gazduire de afaceri – Ce este Business Hosting?

Acesta este doar un termen al industriei, ceea ce înseamnă că o gazdă se adresează întreprinderilor și oferă funcții de care un site web de afaceri ar putea avea nevoie.

În general, ar trebui să vă așteptați ca gazda dvs. să vă trateze ca o afacere, indiferent dacă sunteți sau nu mari sau mici!

Gazduire dedicată – Aceasta este cea mai scumpă opțiune și, în general, înseamnă că site-ul dvs. web este singurul pe un server.

Companiile mari sau întreprinderile care fac cantități masive de e-commerce iubesc gazdele dedicate, deoarece sunt cele mai fiabile și puteți garanta că alte site-uri web nu au nicio șansă să vă afecteze serviciul. Sunt costisitoare, dar dacă este absolut necesar să rămâi online, este dedicat.

Gazduire Windows vs. Linux

Nu este probabil un motiv pentru care va trebui să luați în considerare acest lucru ca majoritatea găzduirii se face prin Linux, dar unii furnizori de găzduire web folosesc și Windows pentru găzduire web. Pe măsură ce crești în abilitățile tale tehnice, acest lucru poate deveni mai important. Deocamdată, cel mai bine este să vă concentrați pe alegerea unei gazde solide pentru afaceri mici care să corespundă bugetului și funcțiilor dvs., iar cele mai multe sunt pe Linux.

Alte considerente atunci când selectați un furnizor de găzduire web

Vedere aeriană a graficului de analiză a datelor de afaceri

Afacerea dvs. are nevoi unice, care diferă de alte afaceri. Dacă vindeți produse online, este posibil să aveți nevoie de certificate de securitate puternice și de integrare cu furnizorii de plăți.

Dacă executați un site de știri cu milioane de pagini și fotografii, probabil că veți avea nevoie de o cantitate mare de spațiu de stocare.

Acestea sunt câteva aspecte care trebuie luate în considerare atunci când selectați un furnizor de găzduire web:

 1. Banii inapoi garantat
 2. Relații Clienți
 3. Nume de domeniu gratuit (Numele gratuite nu sunt în general alegerea dvs. ideală)
 4. Certificat SSL gratuit (Haidem să criptăm – acest lucru este foarte important, deoarece lipsa SSL ucide traficul)
 5. Lățime de bandă (lățime de bandă nelimitată pentru site-uri cu trafic mare)
 6. Un constructor avansat de site-uri web
 7. Copii de rezervă – absolut critice în caz de întrerupere a curentului sau de avarii critice (sau erori ale utilizatorului)
 8. Reduceri pe mai mulți ani
 9. cPanel (Marea platformă bazată pe Linux, pe care unii utilizatori o preferă)

Doar începeți

Ar trebui să vă faceți cercetarea pentru a obține cea mai bună idee pentru buck, dar, în realitate, dacă alegeți una dintre gazdele menționate pe această pagină, veți fi pe mâini bune.

Pentru a vă oferi două opțiuni simple foarte simple:

Desfășurați un site mic și doriți prețuri scăzute și suport extraordinar? Mergeți cu SiteGround.

Ești o afacere profitabilă bazată pe WordPress? Mergeți cu WP Engine.

Alege una dintre cele două și continuă viața ta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map