Constructors de llocs web per a fotògrafs: 4 millors opcions per crear un lloc (2020)

Ets fotògraf, però no tens cap lloc web.


El teu Instagram és bonic, però estàs confós.

Per on començar per construir i allotjar un lloc de fotografia?

Analitzem quatre de les millors opcions perquè els fotògrafs comencin.

fotògraf construint un lloc web

La creació d’un lloc web per a un negoci de fotografia és molt diferent al que fa al lloc mitjà.

S’ha de centrar en la fotografia bonica i tota la resta és secundària.

A més, les imatges poden ocupar molt espai d’emmagatzematge, de manera que no podeu fer front a límits d’emmagatzematge febles.

creador de llocs web de fotografia

És per això que, com a fotògraf, a través de diferents creadors de llocs web, és important trobar l’adequat per mostrar la vostra feina i detallar les seves opcions de servei..

Com a fotògraf ja teniu prou feina al vostre plat quant a configurar i fer fotos; edició i tocament de fotografies; a més d’organitzar-los en un àlbum presentable.

Molt sovint els fotògrafs volen un lloc web que els permeti dissenyar i construir fàcilment el seu lloc. Per a aquestes funcions específiques, voleu trobar un creador de llocs molt ràpid i fàcil.

Tot i així, encara voleu un lloc web que permeti flexibilitat amb la personalització, de manera que podeu adaptar el vostre lloc al vostre estil únic.

fotògraf al camí cap a un lloc web

També voldreu que l’amfitrió ofereixi diverses opcions de CMS i opcions de galeria d’imatges perquè pugueu estar segur d’obtenir l’aspecte que desitgeu..

Una altra qualitat important a buscar en un creador de llocs web és Còpia de seguretat i velocitat d’emmagatzematge fiables. Els llocs web de fotografia on mostreu el vostre treball requereixen una gran quantitat d’emmagatzematge a causa dels exigents requisits d’emmagatzematge de fotografies grans i de gran qualitat i d’edició..

Aneu amb un amfitrió que manté la seva velocitat i capacitats, tot i que s’enfronta a la tensió de grans quantitats d’emmagatzematge.

Sobretot, voleu triar un creador de llocs web que tingui excel·lent servei al client i suport a l’usuari. Per molt que tingui una particular qualificació, pot haver-hi problemes amb el servei o potser necessiteu una mica d’orientació amb algunes funcions del lloc web. Un bon equip d’atenció al client pot marcar la diferència per a la vostra presència en línia.

Anem a aprofundir en les millors opcions de fotògraf d’allotjament web.

1) Format: el millor indicat per a constructors de portafolis

Format és una plataforma web dissenyada específicament per a professionals artístics que volen mostrar la seva cartera professional. Una enquesta realitzada el 2016 per wisbuy.com va revelar que Format tenia la taxa de satisfacció més alta dels clients entre els constructors de carteres en línia al 95%..

Format permet als artistes i fotògrafs adaptar i personalitzar el seu lloc amb un estil que consideren que s’adapta millor al tema de la seva obra. El format és la plataforma web escollida per a molts fotògrafs professionals d’alt perfil i a temps parcial.

El format proporciona un creador de web fàcil d’utilitzar, molt flexible i personalitzable per a aquest format necessitats de disseny del client. Un component de les vendes en línia i el comerç electrònic es troba a qualsevol nivell del preu del pla d’allotjament web de Format. Atès que els fotògrafs estan editant constantment el contingut i el disseny del seu lloc, el format ha fet molt indolor fer canvis i ajustos fins i tot a través de tauleta o dispositiu mòbil..

El format atén a fons les necessitats dels fotògrafs que volen mantenir un component de bloc consistent i ric en contingut del seu lloc. El seu potent blocatge basat en imatges fa que els blocs de fotografia siguin ràpids i indolors per crear, revisar i editar.

Molts altres constructors web d’allotjament web no aconsegueixen abordar adequadament aquest component. El format és un dels amfitrions més ben valorats per les funcions que proporciona que és probable que els fotògrafs utilitzin.

El format també proporciona un notable funció de prova de client que us permet paquetar de forma experta la vostra feina per als clients.

L’assistència al client de Format és útil i eficaç, la majoria de clients tenen els seus problemes resolts en un termini de 23 hores.

A continuació, es detallen les característiques generals del format amb tots els plans:

 • Suport ràpid i amable 24 hores
 • Format de l’aplicació galeries
 • Publicar i actualitzar el formulari Adobe Lightroom
 • Prova de clients
 • Tipografia intel·ligent
 • Temes dinàmics
 • Disposició de pàgines i disseny flexibles

Aquí teniu les opcions d’allotjament amb Format:

Entusiasta 6 dòlars al mes

 • 100 imatges
 • 3 Productes de la botiga
 • 15 pàgines

Pro $ 12 / mes

 • 1.000 imatges
 • 20 Productes de la botiga
 • Pàgines i entrades de blocs il·limitats
 • 5.000 imatges de proves
 • Domini Lliure
 • Edició personalitzada de CSS i HTML

Unlimited $ 25 / mes

 • Imatges il limitades
 • Productes de botiga il·limitats
 • Pàgines i entrades de blocs il·limitats
 • Imatges de demostració il·limitada
 • Temes Premium gratuïts
 • Domini Lliure
 • Edició personalitzada de CSS i HTML

Tots aquests allotjaments web ofereixen una gran plataforma d’allotjament web per a fotògrafs que construeixen el seu propi lloc web.

Abans de decidir amb quin host web aneu amb vosaltres, heu de passar pel que voleu i espereu del vostre lloc. Proveu de fer un inventari del vostre treball actual, comprendre quin tipus de categoria artística pertanyria a la vostra obra. Això us ajudarà a decidir com voleu mostrar la vostra obra i quin tipus de públic intenteu arribar.

2) Espai quadrat: plantilles fàcils d’iniciar i boniques

Espai d’espai és una opció popular entre els fotògrafs pel seu disseny de llocs web professionals, elegants, d’alta qualitat, però simplista. L’espai és molt utilitzat entre els autònoms que posen un gran èmfasi en l’estètica del seu lloc.

Les plantilles de disseny preinstal·lades que Squarespace ofereix als seus usuaris proporciona una base altament estructurada que mostra de manera elegant el vostre treball per obtenir una estètica òptima. A més d’impressionants plantilles, el creador web de Squarespace és molt fàcil d’utilitzar i popular entre els fotògrafs.

Squarespace ofereix moltes funcions dissenyades per destacar la vostra obra artística. Aquestes característiques artístiques inclouen plantilles modernes, un editor d’estil integrat en llocs web mòbils, CSS personalitzats, disseny de contingut personalitzable, fonts de google gratuïtes, blocs de gràfics i fons de vídeo.

Tot i que molts professionals creatius són afavorits per Squarespace per les seves capacitats artístiques, molts autònoms imaginatius poden considerar que són restrictius. Squarespace es pot personalitzar quant a la distribució de contingut, tipus de lletra i estil, però molts es queixen que les plantilles generals no s’ajusten al tema de disseny especialitzat. Per a aquest grup de professionals, un amfitrió amb un creador web que ofereix plantilles altament personalitzables pot ser favorable.

Squarespace també ofereix un Prova gratuïta de 14 dies, tot i que això no us dóna gaire temps per experimentar amb allotjament web en termes de capacitats de SEO, això us permetrà jugar amb els aspectes de disseny de Squarespace per veure si us agrada el format.

El preu de Squarespace ofereix els seus serveis d’allotjament web en un rang de preu mitjà-alt. Si només voleu mostrar el vostre treball en una galeria de fotos amb informació sobre tu i el vostre treball, potser voldreu optar pel pla personal. Però si voleu vendre les vostres impressions originals del vostre lloc web, és possible que la vostra millor aposta sigui la opció bàsica o la botiga en línia.

Pla personal: 12 dòlars al mes

 • Il·limitades, pàgines, galeries i blocs amb un magatzem il·limitat de banda il·limitat i 2 col·laboradors
 • Lloc web optimitzat per a mòbils
 • Mètriques del lloc web
 • Inclusió de seguretat SSL de domini gratuït inclosa
 • Atenció al client les 24 hores

Pla d’empresa: 18 dòlars al mes

 • Totes les funcions del Pla personal
 • Correu electrònic professional de Google
 • 100 dòlars en crèdit de Google AdWords
 • Vendre productes il·limitats i acceptar donacions
 • Comissió de transacció del 3%
 • Pop-ups promocionals
 • Comerç electrònic totalment integrat

Squarespace també ofereix un 50% de descompte el primer any per als estudiants que s’inscriguin amb la seva adreça de correu electrònic acadèmica.

3) WP Engine + Semplice: la millor opció per a fotògrafs avançats

Voleu alguna cosa més que una simple execució del fabricant de llocs web del molí?

Potser voleu més control i personalització, però no voleu codificar des de zero.

Tenim una nova solució per a tu: combinar el tema Semplice del dissenyador Spotify Tobias Van Schneider amb WP Engine per obtenir una potència final.

El que obteniu és el millor d’ambdós mons.

Sou un allotjament d’alta potència, molt ràpid i teniu un bonic tema creat només per a fotògrafs.

Vista prèvia del tema de simpleice

Això és millor per a fotògrafs avançats que necessiten més emmagatzematge, personalització i control global.

No recomanem aquesta configuració per a principiants, ja que pot complicar les coses i retardar el vostre progrés.

Molts fotògrafs i autònoms afavoreixen l’ús d’una plataforma de WordPress per a la facilitat d’ús, la familiaritat i altres avantatges. Si encaixes aquest grup, trobaràs un món complet d’opcions d’empreses d’allotjament web especialitzades Hosting de WordPress.

El destacat amfitrió web per al hosting de WordPress per a fotògrafs hauria de ser el WP Engine. Un gran problema per als fotògrafs és que el seu contingut sol tenir elevades exigències d’emmagatzematge com ara fotografies més grans d’alta resolució poden ser editats o retocats.

Això pot suposar una molèstia en la velocitat del lloc web, la qual cosa repercutirà negativament en les capacitats de SEO del lloc. Per tant, pot ser més valuós optar per un host ràpid d’alta qualitat amb més emmagatzematge si el pressupost ho permet.

Tot i que WP Engine no és conegut per tenir un constructor web molt simplista i fàcil d’utilitzar, val la pena posar-ho aquí per destacar la seva gran qualitat i capacitats professionals.

Per això WP Engine és molt venerat i utilitzat per fotògrafs professionals. El motor WP ofereix un allotjament d’alta qualitat amb molt d’emmagatzematge i alta velocitat. WP Engine també ha estat conegut per ser molt flexible i personalitzable per adaptar-se al vostre tema de disseny específic.

WP Engine també té un dels equips d’assistència al client amb més ajuda i eficiència en la indústria d’allotjament web. També ofereixen migració gratuïta si canvieu d’un altre servei d’allotjament web.

Tot i que el motor WP té un preu molt elevat a 35 dòlars / mes per al pla d’inici, sens dubte pagarà si rep un trànsit alt mensual. Si no esteu segurs del preu fort, WP Engine ofereix una garantia de devolució de 60 dies, així que si ho proveu i no creieu que el servei val la pena els vostres diners, ho recuperaran..

Pring del motor WP

És el que inclou el pla d’inici del motor WP Engine ($ 35 / mes):

 • 10 GB d’emmagatzematge local
 • 50 GB d’ample de banda
 • Ambient Dev, escenari, prod
 • Llocs transferibles
 • PHP 7 a punt
 • FS gran
 • CDN global
 • Rendiment de la pàgina
 • Certificats SSL automatitzats
 • Suport de xat 24 hores / 7

A més, amb el nostre enllaç, tindreu 3 mesos gratis

4) Wix: fàcil d’utilitzar, però té els baixos

wix per a llocs web de fotografia

Wix s’utilitza àmpliament entre els fotògrafs altament personalitzable i fàcil d’utilitzar creador web. Wix està disponible de forma gratuïta el temps que desitgi, però si necessiteu funcions professionals com el vostre nom de domini propi o l’assistència prioritària, heu de triar un dels cinc plans premium. El pla Wix gratuït ofereix moltes funcions útils, com ara:

 • Accés a la nostra extensa col·lecció d’imatges, arts clàssiques i icones. Tot personalitzable i 100% GRATU toTA per utilitzar al vostre lloc Wix.
 • 500MB d’emmagatzematge i fins a 500MB de banda
 • Accés il·limitat a tots els passos a pas, articles, tutorials de vídeo i molt més del suport de Wix

L’opció gratuïta és genial per començar però si augmenteu el trànsit i necessiteu més amplada d’emmagatzematge i amplada de banda i no voleu que apareguin anuncis Wix al vostre lloc, haureu d’actualitzar-vos a un pla premium.

Si publiqueu un lloc de fotografia amb gran trànsit i gran emmagatzematge necessiteu el pla premium amb més valor Pla il·limitat a 14 dòlars al mes. Aquest pla no només ofereix una amplada de banda il·limitada i 10 GB d’emmagatzematge sense anuncis Wix, sinó que també ofereix funcions de valor SEO.

Si voleu vendre les vostres impressions originals al vostre lloc web, Wix us permet fer transaccions de comerç electrònic amb les seves plans de comerç electrònic. Aquest pla us proporciona 20 GB d’emmagatzematge juntament amb els avantatges d’una botiga en línia.

Resum: Proveu-ne uns quants, després enlaire

fotògraf construint un lloc web

Un cop esbrineu quin tipus de públic voleu arribar a comprendre el seu comportament i quin tipus de contingut vol consumir. Quan hàgiu tingut en compte tots aquests factors, sens dubte escollireu l’amfitrió adequat.

Per donar una resposta decisiva, Format és la nostra elecció per al millor amfitrió per a fotògrafs de tots els nivells. El format està dissenyat específicament per ressaltar l’obra de l’artista. La seva comunitat i suport tenen una gran experiència en el desig i la qüestió de l’artista que mostra la seva obra.

Dit això, si sou un fotògraf amb necessitats més especialitzades, és útil utilitzar altres hostes. Si us interessa vendre més volum directament des del vostre lloc en lloc de mostrar la vostra obra i atraure clients, Squarespace pot ser una bona opció. Si ets un fotògraf molt experimentat i molt professional que espera grans quantitats de trànsit i té moltes fotografies d’alta resolució Motor WP també pot ser una opció fantàstica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map