Dreamhost vs A2 Gazduire: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Dreamhost vs A2 Gazduire: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Dreamhost vs A2 Gazduire: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Avem o misiune fără încetare să vă aducem recenzii cu privire la toate site-urile web de găzduire de acolo și să vă spun care sunt cele mai bune caracteristici și beneficii ale tuturor acestora. În fiecare tranșă, aruncăm o privire la două gazde și vedem cum se stivuiesc într-o varietate de moduri, astfel încât să puteți vedea care este câștigătorul clar. În acest caz, ne uităm la Dreamhost și A2 Hosting. Ambele sunt specializate în găzduire standard, ceea ce înseamnă că construiți un site web pe serverele lor. Ca atare, fiecare are beneficii și dezavantaje, așa că haideți să o descompunem și să vedem care iese deasupra.


Prețuri

Ca în orice fel de serviciu, costul poate fi un factor limitativ. Dacă nu vă puteți permite să plătiți pentru site-ul dvs. web, atunci nu contează ce fel de funcții sau funcționalități obțineți, așa că ne uităm întotdeauna la acest lucru. Cu toate acestea, valoarea poate juca un rol imens în decizia dvs., mai ales atunci când două gazde au structuri de prețuri similare ca acestea. Atât A2, cât și Dreamhost sunt relativ ieftine, deci nu trebuie să faceți o alegere pe baza costului total. Iată ce vă puteți aștepta de la fiecare.

Găzduire partajată A2

 • Lite: 3,92 USD pe lună (apoi devine 7,99 USD)
 • Rapid: 4,90 USD pe lună (apoi devine 9,99 USD)
 • Turbo: 9,31 USD pe lună (apoi devine 18,99 USD)

Gazduire comună Dreamhost

 • 10,95 USD lunar
 • 9,95 USD / lună la facturarea unui an întreg (119,40 USD)
 • 7,95 USD / lună atunci când facturați timp de trei ani (286,20 USD)

A2 VPS Gazduire

 • Unmanaged: 5,00 USD pe lună
 • Gestionat (fără acces root): $ 32.99
 • Core (cu acces root): $ 32.99

Gazduire Dreamhost VPS

 • Planul de bază: $ Nr.15 / luna
 • Planul modernizat: $ 30 / luna
 • 4 GB RAM Plan: $ 60 / luna
 • 8 GB RAM Plan: $ 120 / luna

Gazduire server A2 dedicat

 • Semi-Dedicat: 9,31 USD / lună (apoi devine 18,99 USD)
 • Flex neadministrat: 99,59 USD / lună (apoi devine 119,99 USD)
 • Flex gestionat (fără acces root): 141,09 USD / lună (apoi devine 169,99 USD)
 • Core Flex (cu acces root): 141,09 USD / lună (apoi devine 169,99 USD)

Gazduire dedicată Dreamhost Server

 • Patru plan de bază: $ 149 din / luna
 • Doisprezece plan de bază: $ 229 / luna

După cum puteți vedea, au planuri de găzduire pentru orice fel de nevoi aveți. Amândoi oferă soluții de găzduire cloud, iar Dreamhost are și funcționalitate WordPress. Vom intra în detalii despre ce caracteristici vin cu fiecare plan, dar atunci când analizăm pachetul de bază, A2 are mai multe opțiuni decât Dreamhost. Motivul pentru aceasta este că Dreamhost are un singur plan, astfel încât să obțineți toate cele mai bune funcții, fără a fi nevoie să faceți upgrade mai târziu pe drum. Ca atare, cea mai bună modalitate de a le compara pe cele două ar fi să vedem cum planul Turbo al A2 se opune cu planul standard al lui Dreamhost. În acest caz, Dreamhost se termină ieșind deasupra.

Câștigătorul: Dreamhost

Banii inapoi garantat

Un lucru care ar trebui să vină cu orice plan de găzduire este capacitatea de a vă da înapoi dacă vă răzgândiți. Deoarece crearea unui site web necesită timp și trebuie să vă bazați pe o varietate de programe și instrumente pentru a face acest lucru, nu doriți să vă blocați pentru ceva care nu funcționează bine. Dacă îl plătiți lunar, atunci poate fi ușor de anulat, dar dacă plătiți în avans un an sau mai mult, poate fi o durere imensă să vă recuperați banii dacă vă răzgândiți.

Din fericire, multe servicii de găzduire oferă o garanție de returnare a banilor, astfel încât, dacă acest lucru se întâmplă vreodată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea investiției. În acest caz, A2 vine cu o garanție destul de standard de 30 de zile, în timp ce Dreamhost vă oferă 97 de zile pentru a vă răzgândi. Aceasta este o afacere destul de impresionantă, deoarece prezintă și cât de mult crede Dreamhost în produsul său.

Câștigătorul: Dreamhost, printr-o lovitură lungă

Relații Clienți

Când vorbim despre valoare, nu vrem să analizăm doar numere și date. Motivul pentru asta este că nu puteți obține atât de multe informații din lucruri precum spațiul de stocare și ratingurile uptime. Ca atare, considerăm că una dintre cele mai bune măsuri ale unei afaceri este cât de bine poți lua legătura cu ei dacă ceva nu merge bine și ai nevoie de ajutor pentru remedierea acesteia. Pentru a avea o vedere mai cuprinzătoare a evaluării serviciilor clienților fiecărei gazdă, împărțim-o în cele patru categorii principale: telefon, chat, e-mail și forumuri. Iată ce am găsit.

Asistență telefonică

La fel ca o garanție de returnare a banilor, orice afacere respectabilă ar trebui să fie întotdeauna disponibilă la telefon. Aceasta este cea mai de bază formă de comunicare în aceste zile, motiv pentru care este atât de tulburător încât Dreamhost nu o oferă ca metodă pentru a ajunge la un membru de sprijin. De fapt, dacă doriți să vă chemați înapoi, trebuie să plătiți 14,95 USD pe lună pentru privilegiu. Pentru o companie care se mândrește cu excelența (cel puțin, în funcție de site-ul lor), ați crede că acest tip de servicii nu va fi la îndemână.

Câștigătorul: A2

Chat live

În timp ce vorbiți cu cineva la telefon este destul de mult metoda implicită de comunicare, în aceste zile poate fi mult mai ușor și mai benefic să utilizați o funcție de chat live. În acest fel, nu trebuie să aștepți în așteptare și totuși poți rezolva problema în timp real, mai degrabă decât să aștepți răspunsuri la e-mail. Din fericire, ambele site-uri de găzduire oferă această caracteristică, deși A2 este, în general, mai bun despre revenirea la tine decât Dreamhost. Acest lucru depinde de ora din zi, totuși, dacă încercați să ajungeți pe cineva la orele de vârf, va trebui să așteptați un pic mai mult la Dreamhost.

Câștigătorul: A2

E-mail

Alături de asistența telefonică, aceasta este setarea implicită pe care trebuie să o aibă toate site-urile online. Dacă acest lucru lipsea, am avea îndoieli serioase cu privire la faptul dacă serviciul a fost legitim sau nu. Ambele gazde au un sistem de bilete de e-mail și ambii își iau același timp pentru a răspunde. Un lucru la care Dreamhost se mândrește totuși este că fiecare dintre membrii personalului lor de asistență este un veritabil angajat Dreamhost, mai degrabă decât oameni care lucrează într-un centru de apel sau e-mail. Nu putem spune cât de valabilă este această afirmație, dar se pare că este adevărată. Cu toate acestea, ambele site-uri sunt destul de bune despre revenirea la e-mailuri rapid și eficient.

Câștigătorul: o cravată

Forum

În cele din urmă, pentru cei cărora le place să învețe pe măsură ce merge, este util să aibă acces la baze de date de cunoștințe care trec peste probleme și soluții comune, astfel încât să puteți descoperi lucrurile pe cont propriu, mai degrabă decât să vorbiți cu oricine. Ambele gazde au un serviciu de forum decent, dar Dreamhost trece de dincolo cu alte tutoriale și ecrane de învățare. În cea mai mare parte, A2 acoperă doar materiale de bază, în timp ce Dreamhost abordează probleme mai complexe care pot apărea cu site-ul dvs. Drept urmare, trebuie să acordăm ușoară margine Dreamhost.

Câștigătorul: Dreamhost

Viteză

Un alt lucru de discutat în ceea ce privește valoarea este viteza cu care se încarcă site-ul dvs. În aceste zile, utilizatorii nu vor să petreacă mai mult de câteva secunde în așteptarea unei pagini de destinație, astfel încât dacă gazda dvs. nu furnizează viteze rapide, puteți pierde o mulțime de afaceri.

Aceasta este o arenă în care A2 prosperă, deoarece serviciul se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai rapide gazde de acolo. Trebuie să fim de acord, deși trebuie să obțineți un pachet mai premium pentru a obține rezultate atât de incredibile. Cu toate acestea, trebuie să spunem că ambele gazde au un palmares decent. Este ceea ce am găsit pentru amândoi. Ca o notă, aceasta se ocupă de planurile standard de găzduire, deci poate varia ușor cu alte opțiuni, cum ar fi VPS sau servere dedicate.

A2 Gazduire

 • Cel mai bun timp: 30ms
 • Cel mai rău timp: 10 sec
 • In medie: 9 sec

Dreamhost

 • Cel mai bun timp:24 sec
 • Cel mai rău timp:34 sec
 • In medie:10 sec

După cum puteți vedea, A2 are avantajul clar cu o viteză medie care este cu mult mai mică decât Dreamhost, chiar și atunci când privim cele mai bune perioade de încărcare. În general, dacă doriți ca site-ul dvs. să fie rapid, atunci A2 ar trebui să fie alegerea dvs. de top.

Câștigătorul: A2

Downtime / Uptime

Alături de viteză, timpul de funcționare este un alt punct de referință crucial care arată sănătatea și vitalitatea gazdei tale. Având în vedere că nu doriți ca site-ul dvs. să se reducă din cauza problemelor legate de server sau de rețea, doriți ca ratingul dvs. să fie cât mai aproape de 100%. În unele cazuri, puteți obține uneori o garanție din partea site-ului (cum ar fi cu Dreamhost), ceea ce înseamnă că dacă aveți timp de oprire, atunci sunteți eligibil pentru credit pe site pentru fiecare zi. Dreamhost oferă o astfel de garanție, dar A2 nu. Iată media pentru ambele.

 • Gazduire A2: 98%
 • DreamHost:98%

În general, Dreamhost are un swing mai mult decât A2, dar dat fiind faptul că site-ul oferă o garanție de 100% înseamnă că trebuie să le oferim avantajul.

Câștigătorul: Dreamhost

Caracteristici

În cele din urmă, urmează să intrăm în gresia fiecarei gazde și să vă arătăm ce obțineți cu opțiunile planului. Întrucât am trecut deja de cele mai multe dintre lucrurile importante, le vom schița doar pentru a putea face propria comparație.

Găzduire partajată A2

 • Plan Lite: 1 site web, 5 baze de date, stocare nelimitată, SSL gratuit
 • Rapid: Site-uri web nelimitate, stocare și baze de date, SSL gratuit
 • Turbo: Site-uri web nelimitate, stocare, baze de date și Turbo Speed ​​(de până la 20 de ori mai rapid)

Gazduire comună Dreamhost

 • Planul standard: domeniu gratuit, stocare nelimitată, lățime de bandă și baze de date, SSL gratuit

A2 VPS Gazduire

 • Unmanaged: 1 Core, stocare 20 GB, 512 MB RAM
 • Gestionate: 4 Core, stocare 75 GB, 4 GB RAM
 • Core: 4 Core, stocare 75 GB, 4 GB RAM (plus acces root)

Gazduire Dreamhost VPS

 • Primul plan: 1 GB RAM, 30 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și domenii
 • Al doilea plan: 2 GB RAM, stocare de 60 GB, lățime de bandă nelimitată și domenii
 • Al treilea plan: 4 GB RAM, stocare de 120 GB, lățime de bandă nelimitată și domenii
 • Al patrulea plan: 8 GB RAM, stocare de 240 GB, lățime de bandă nelimitată și domenii

Concluzie

În general, dacă sunteți în căutarea rapidității și ușurinței în utilizare, A2 Gazduire este probabil o opțiune mai bună. Poate fi utilizat atât cu Linux, cât și cu Windows (deși prețurile pentru Windows sunt puțin diferite), iar panoul de control este popularul larg utilizat, în timp ce Dreamhost are o versiune proprie. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea a ceva ușor mai cărnos sau dacă doriți să dezvoltați câteva site-uri la nivel înalt, atunci Dreamhost este cel mai bun pariu. În cele din urmă, trebuie să spunem că bara de intrare inferioară a lui A2 o face o opțiune mai bună în general.

Câștigătorul: A2 Gazduire

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector