DreamHost vs InMotion Hosting Hosting: compara preus i plans – maig de 2020

DreamHost vs InMotion Hosting Hosting: compara preus i plans – maig de 2020

DreamHost vs InMotion Hosting Hosting: compara preus i plans – maig de 2020

DreamHost i InMotion Hosting són empreses conegudes i consolidades que ofereixen serveis d’hosting web. Ambdues empreses han estat pràcticament per sempre en Internet Years (InMotion Hosting té 14 anys i DreamHost en té 20). Com que hi ha moltes empreses que ofereixen allotjament web, pot ser difícil saber quina empresa ofereix els productes. , preus i serveis que millor us funcionin. Si heu pensat en anar amb alguna d’aquestes empreses, potser no sabreu quina és la millor opció. Per sort, podem ajudar-vos amb això. La informació següent us ajudarà a acostar-vos a prendre una decisió informada, ja que comparem DreamHost i InMotion Hosting amb una àmplia gamma de funcions per esbrinar quina és la que més proporciona la relació qualitat-preu..


Comparació de funcions

En aquesta secció analitzarem algunes de les característiques principals que podeu esperar de qualsevol servei d’allotjament web per veure com aquestes dues companyies s’apleguen l’una contra l’altra..

 • Preu

Una de les coses més importants que algú busca en un servei d’hostalatge web és la línia de fons: quant costa? Doncs bé, tant DreamHost com InMotion Hosting ofereixen nivells de servei diferents, cadascun amb els seus preus. Per DreamHost, un servei bàsic d’hosting web comença a partir de 10,95 dòlars al mes. No obstant això, pagar durant un any per endavant pot suposar un import d’aquest preu i pagar tres anys al mateix temps redueix el preu fins a 7,95 dòlars al mes..

InMotion Hosting ofereix el seu paquet bàsic d’hosting web a 7,99 dòlars mensuals. Igual que DreamHost, pagar amb un any per endavant et proporciona un descompte en dòlar per mes i també se’t tria l’opció de pagar dos anys al davant, cosa que redueix el total fins a 5,99 dòlars al mes..

Els dos serveis també ofereixen altres productes, inclosos els VPS (servidors privats virtuals) i el servidor d’allotjament dedicat. Per descomptat, aquests serveis addicionals tenen una etiqueta de preu més elevada, però comparable.

 • WordPress Hosting

Per a aquells que busquen WordPress Hosting, ambdues empreses ofereixen aquest servei. DreamHost ofereix el seu paquet bàsic a partir de 7,95 dòlars al mes, mentre que InMotion Hosting comença a 5,99 dòlars al mes. Les dues empreses també tenen nivells de servei, segons les vostres necessitats. InMotion Hosting té tres nivells diferents de servei: el paquet bàsic ja esmentat, i altres dos nivells de servei, amb un nivell de 13,99 dòlars, pel seu nivell “Pro” de WordPress Hosting. DreamHost ofereix el que anomena “DreamPress” per 16,95 dòlars al mes, però afirma que aquest servei és cinc vegades més ràpid que les seves opcions bàsiques d’allotjament de WordPress i està específicament creat per gestionar totes les dades i problemes d’ample de banda..

 • Característiques – Semblances

Per descomptat, la diferència d’un dòlar o dos al mes és insignificant a llarg termini; tanmateix, el que realment importa és el que obté per aquests diners. En aquest sentit, tots dos serveis són molt similars, ja que tots dos ofereixen una àmplia gamma de serveis i funcions. Tant DreamHost com InMotion Hosting, per exemple, ofereixen una varietat de funcions que us poden ajudar a crear i executar un lloc web amb èxit i aspecte excel·lent. Els dos serveis ofereixen plantilles web fetes prèviament que podeu triar i personalitzar per adaptar-se a les vostres necessitats particulars. Tots dos també us ofereixen la possibilitat de crear un lloc des de la primera pàgina i tots dos us proporcionen una capacitat d’emmagatzematge il·limitada per al vostre contingut en línia. Si busqueu un servei per allotjar el vostre lloc web de WordPress, endevineu què? Tant DreamHost com InMotion Hosting també ho ofereixen. En definitiva, ambdues empreses disposen d’una llarga llista d’eines i serveis per ajudar-vos a satisfer les vostres necessitats.

 • Característiques: diferències

Hi ha algunes diferències, però. DreamHost ofereix solucions basades en núvols múltiples com servidors de núvol i emmagatzematge al núvol. A més, realment, podeu crear el vostre lloc de forma gratuïta a DreamHost, només pagant quan decidiu publicar-lo realment. Això significa que no només podeu dedicar el temps que necessiteu per preparar el vostre lloc, sinó que no us cobraran mentre veieu tot el que han d’oferir..

Una altra de les característiques que sembla proporcionar a DreamHost l’avantatge és el seu compromís amb la detecció i eliminació de programari maliciós abans que entri en contacte amb els vostres llocs web. Mitjançant les exploracions automàtiques de programari maliciós i un procés conegut com a “integració del núvol”, DreamHost treballa per evitar que el vostre contingut i la vostra empresa siguin segurs dels predadors..

Si realment no voleu passar pel procés de creació del vostre propi lloc o per qualsevol motiu que no voleu aprendre a utilitzar les eines de creació de disseny web proporcionades, InMotion Hosting us ofereix per crear el vostre lloc web. . Preguntant algunes preguntes bàsiques sobre les vostres necessitats, InMotion Hosting realment dissenyarà i crearà el vostre lloc web per a vosaltres, que després podreu personalitzar com considereu oportú. A més, InMotion Hosting també permet una fàcil integració de Google Apps i de xarxes socials al lloc web existent. InMotion Hosting també ofereix algunes aplicacions dissenyades específicament per a llocs web relacionats amb el comerç, com Magento i Woo Commerce.

 • Atenció al client

Tant DreamHost com InMotion Hosting ofereixen atenció al client les 24 hores del dia i tenen la possibilitat de comunicar-se amb un expert qualificat a l’altre extrem de la línia. Tanmateix, tot i que DreamHost anuncia que el suport 24 hores / 24 es realitza principalment per correu electrònic i Twitter, InMotion Hosting també facilita parlar amb una persona real mitjançant un número de telèfon al qual podeu trucar o una opció de xat en viu..

 • Velocitat

Tots dos amfitrions (per descomptat) afirmen que ofereixen els seus serveis a velocitats super ràpides i tots dos afirmen que els vostres llocs allotjats funcionaran tan ràpidament com ho permeti la tecnologia moderna. En ambdós casos, aquestes afirmacions semblen ser certes. DreamHost i InMotion Hosting utilitzen SSD (unitats d’estat sòlid). Aquesta tecnologia permet que els llocs web, dades i memòria cau es carreguin més ràpidament, cosa que permet als usuaris una experiència web més ràpida en general.

 • Temps d’inici / temps d’aturada

Els dos serveis ofereixen garanties de temps de funcionament. DreamHost afirma específicament que tenen una garantia de funcionament del 100%, el que significa que el vostre lloc web està sempre en funcionament i plenament funcional. InMotion Hosting compta amb un 99,9% de garantia de servei, que és gairebé igual al 100%. No exactament. Però gairebé.

 • Garanties de devolució de diners

DreamHost ofereix una sorprenent garantia de devolució de 97 dies. Hi ha tres mesos complets per assegurar-vos que esteu completament satisfets amb tot el que han d’oferir. Per no quedar-se del tot, InMotion Hosting ofereix una garantia de 90 dies. La setmana addicional proporciona a DreamHost l’avantatge en aquest aspecte, però, de qualsevol manera, ho veieu, és un llarg període de proves per assegurar-vos que esteu contents amb aquestes empreses. I, com heu comentat anteriorment, amb DreamHost la vostra prova gratuïta de 97 dies ni tan sols s’inicia de forma immediata: quan primer teniu només configurat i creat el vostre lloc web, podeu fer-ho de forma gratuïta. Per tant, la prova de 97 dies no comença fins que no us endureu i publiqueu el lloc. Així, en realitat, esteu aconseguint molt de temps per assegurar-vos que DreamHost és el servei d’allotjament amb què voleu anar. Aquesta és una afirmació que el Hosting InMotion no pot coincidir.

 • Valor

Si mireu tota la informació, pot semblar difícil triar un guanyador clar a la categoria de valor. Tots dos serveis webhost ofereixen molt de profit per al vostre guany dur. Tant si creeu el vostre primer lloc web com si esteu llançant el següent gran tema al detall en línia, DreamHost i InMotion Hosting ofereixen una àmplia gamma de serveis a preus molt manejables. De qualsevol manera, sens dubte obtindreu un bon valor amb la vostra prima mensual.

Així, quin guanya?

Aleshores, si és així, quin servei d’allotjament és el guanyador? Bé, és una trucada molt difícil. Com que són molt similars en molts sentits, el dimoni, com diuen, es troba en els detalls. Tot i que ambdues empreses són iguals, sí que tenen un parell de diferències i, pels nostres diners, el guanyador, a partir d’aquests detalls, és InMotion Hosting.

Per què? Bé, independentment del nivell d’expertesa del vostre lloc, InMotion Hosting només sembla tenir una millor solució al vostre lloc per ajudar-vos a sortir. Per als usuaris nous i sense experiència, ambdues empreses van oferir una àmplia gamma de plantilles web prèviament fetes que eren gairebé infinitament personalitzables. Tot i això, ens ha agradat el fet que InMotion Hosting realment creés el lloc per a tu, si ho volguessis. En escoltar-vos i les necessitats úniques del vostre lloc pròxim a ser, InMotion Hosting us podria crear un lloc, amb totes les funcions que necessiteu per maximitzar la vostra funcionalitat en línia..

Per als usuaris amb més experiència, InMotion Hosting sembla oferir una gamma més completa de serveis. Si voleu vendre en línia, la integració de InMotion Hosting en diverses eines de comerç electrònic estàndard de la indústria ajuden realment a convertir el vostre lloc web en una central comercial minorista.

I a tots els nivells, el servei d’atenció al client de InMotion Hosting és clarament guanyador, ja que es troben fàcilment disponibles a través de molts canals de comunicació diferents, cosa que DreamHost no pot reclamar..

A causa d’aquestes funcions destacades, oferim a InMotion Hosting un avantatge prim, però molt clar, en aquest cap a cap.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector