DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

DreamHost și InMotion Hosting sunt companii cunoscute și consacrate care oferă servicii de webhosting. Amândouă aceste companii au existat aproape pentru totdeauna în Internet Years (InMotion Hosting are 14 ani, iar DreamHost are 20 de ani!) Deoarece există o mulțime de companii care oferă webhosting, poate fi dificil să știți ce companie oferă produsele. , prețuri și servicii care funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă v-ați gândit să mergeți cu una dintre aceste companii, atunci nu puteți ști care este alegerea mai bună. Din fericire, vă putem ajuta cu asta. Următoarele informații ar trebui să vă ajute să vă apropiați mai mult de luarea unei decizii în cunoștință de cauză, deoarece comparăm DreamHost și InMotion Hosting cu o gamă largă de funcții pentru a afla care dintre ele oferă cea mai mare valoare pentru bani.


Comparație de caracteristici

În această secțiune, vom analiza unele dintre principalele caracteristici la care vă puteți aștepta de la orice serviciu de webhosting, pentru a vedea cum aceste două companii se acumulează unul împotriva celuilalt.

 • Preț

Unul dintre cele mai mari lucruri pe care le caută oricine într-un serviciu de adăpostire web este linia de jos – cât costă totul? Ei bine, atât DreamHost cât și InMotion Hosting oferă niveluri diferite de servicii, fiecare având propriile prețuri. Pentru DreamHost, un serviciu de bază de webhosting începe de la 10,95 USD pe lună. Cu toate acestea, plata pentru un an în avans poate duce la o reducere a acestui preț, iar plata timp de trei ani în același timp reduce prețul la 7,95 USD pe lună..

InMotion Gazduire oferă pachetul său de bază de webhosting la 7,99 USD pe lună. Ca și DreamHost, plata cu un an în avans vă oferă o reducere în dolari pe lună și vi se oferă, de asemenea, posibilitatea de a plăti doi ani înainte, ceea ce reduce totalul la 5,99 dolari pe lună..

Ambele servicii oferă și alte produse, inclusiv VPS (servere private virtuale) și găzduire dedicată serverului. Desigur, aceste servicii suplimentare vin cu un preț mai ridicat, dar comparabil.

 • Gazduire WordPress

Pentru cei care caută WordPress Gazduire, ambele companii oferă acest serviciu. DreamHost oferă pachetul său de bază începând de la 7,95 USD pe lună, în timp ce InMotion Hosting începe de la 5,99 USD pe lună. Ambele companii au, de asemenea, niveluri de servicii, în funcție de nevoile dumneavoastră. InMotion Hosting are trei niveluri diferite de servicii – pachetul de bază deja menționat, și alte două niveluri de servicii, cu o valoare de 13,99 USD pentru nivelul său „Pro” de hosting WordPress. DreamHost oferă ceea ce numește „DreamPress” pentru 16,95 USD pe lună, dar susține că acest serviciu este de cinci ori mai rapid decât opțiunile sale de bază de găzduire WordPress și este conceput special pentru a gestiona toate problemele de date și lățime de bandă..

 • Caracteristici – Asemănări

Desigur, diferența de un buck sau două pe lună este neglijabilă pe termen lung; cu toate acestea, ceea ce contează cu adevărat este ceea ce primiți pentru acești bani. În acest sens, ambele servicii sunt foarte similare prin faptul că ambele oferă o gamă largă de servicii și funcții. Atât DreamHost, cât și InMotion Hosting, de exemplu, oferă o varietate de caracteristici care vă pot ajuta să construiți și să derulați un site web de succes, cu aspect deosebit. Ambele servicii oferă șabloane web pre-făcute pe care le puteți alege și apoi personaliza pentru a se potrivi cu nevoile dvs. particulare. Ambele vă oferă, de asemenea, capacitatea de a construi un site de la început și ambele vă oferă o capacitate de stocare nelimitată pentru conținutul dvs. online. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să găzduiască site-ul dvs. WordPress, ghiciți ce? Atât DreamHost cât și InMotion Hosting oferă și acest lucru. Pe scurt, ambele companii au o listă lungă de instrumente și servicii care vă ajută să vă răspundeți nevoilor.

 • Caracteristici – diferențe

Există totuși unele diferențe. DreamHost oferă soluții multiple bazate pe cloud, cum ar fi serverele cloud și stocarea în cloud. Ba mai mult, puteți să vă construiți site-ul gratuit pe DreamHost – plătind doar atunci când decideți să publicați efectiv. Acest lucru înseamnă că nu puteți petrece doar cât aveți nevoie pentru a vă pregăti site-ul, dar ei nu vă vor percepe taxa în timp ce vedeți tot ce trebuie să ofere.

O altă caracteristică care pare să ofere un avantaj lui DreamHost este angajamentul său de a detecta și elimina programele malware înainte de a intra în contact cu site-urile dvs. web. Prin intermediul scanărilor automate de malware și a unui proces cunoscut sub numele de „integrarea în cloudflare”, DreamHost lucrează pentru a vă păstra conținutul și afacerea în siguranță împotriva prădătorilor..

Dacă nu doriți să parcurgeți efectiv procesul de creare a propriului dvs. site sau pentru orice motiv nu doriți să aflați cum să folosiți instrumentele de creare de design web furnizate, InMotion Gazduire vă oferă de fapt să vă construiți site-ul pentru dvs. . Punând câteva întrebări de bază cu privire la nevoile dvs., InMotion Gazduire va proiecta și construi site-ul pentru dvs., pe care apoi îl puteți personaliza după cum considerați de cuviință. În plus, InMotion Gazduire permite, de asemenea, ușor Google Apps și integrarea socială în site-ul dvs. web existent. InMotion Hosting oferă, de asemenea, câteva aplicații special concepute pentru site-uri web legate de comerț, inclusiv Magento și Woo Commerce.

 • Relații Clienți

Atât DreamHost cât și InMotion Hosting oferă asistență 24/7 24 de ore, cu posibilitatea de a comunica cu un expert calificat la celălalt capăt al liniei. Cu toate acestea, în timp ce DreamHost anunță că asistența 24/7 este realizată în principal prin e-mail și Twitter, InMotion Hosting facilitează, de asemenea, vorbirea cu o persoană reală folosind fie un număr de telefon pe care îl poți apela, fie o opțiune de chat live..

 • Viteză

Ambele gazde (desigur) pretind că își furnizează serviciile la viteze super rapide și ambele susțin că site-urile dvs. găzduite vor funcționa cât de repede o permite tehnologia modernă. În ambele cazuri, aceste afirmații par a fi adevărate. DreamHost și InMotion Gazduire folosesc SSD-uri (unități de stat solid). Această tehnologie permite încărcarea mai rapidă a site-urilor web, a datelor și a cache-urilor, ceea ce oferă utilizatorilor dvs. o experiență web mai rapidă.

 • Downtime / Uptime

Ambele servicii oferă garanții privind timpul de funcționare. DreamHost afirmă în mod specific că au o garanție de funcționare de 100%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web este garantat să fie mereu în funcțiune și complet funcțional. InMotion Hosting are o garanție de funcționare a serverului de 99,9%, care este aproape la fel de 100%. Nu chiar. Dar aproape.

 • Garanții de returnare a banilor

DreamHost oferă o uimitoare garanție de înapoiere de 97 de zile. Aceasta este o perioadă completă de trei luni pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumiți de tot ceea ce au de oferit. Pentru a nu fi complet depășit, InMotion Hosting oferă o garanție de 90 de zile. În această săptămână suplimentară, DreamHost oferă avantajul în acest sens, dar în orice fel îl analizați, este o perioadă lungă de încercare pentru a vă asigura că sunteți mulțumiți de aceste companii. Și, așa cum am menționat mai devreme, cu DreamHost, proba dvs. gratuită de 97 de zile nici măcar nu începe imediat – atunci când configurați și creați site-ul dvs. Web, puteți face acest lucru gratuit. Așadar, încercarea de 97 de zile nu va începe până când nu scufundați și publicați site-ul. Deci, în realitate, beneficiați de foarte mult timp pentru a vă asigura că DreamHost este serviciul de găzduire cu care doriți să mergeți. Aceasta este o afirmație cu care InMotion Gazduire nu poate fi egalată.

 • Valoare

Când te uiți la toate informațiile, s-ar putea să pară greu să alegi un câștigător clar din categoria de valori. Ambele aceste servicii de webhost oferă o mulțime de avantaje pentru buck-ul câștigat cu greu. Fie că creați doar primul dvs. site web sau lansați următorul lucru important în retailul online, DreamHost și InMotion Hosting oferă atât o gamă impresionantă de servicii la prețuri foarte ușor de gestionat. În orice caz, veți obține cu siguranță o valoare bună cu prima dvs. lunară.

Deci, care câștigă?

Deci, dacă este cazul, care este serviciul de găzduire care este câștigătorul? Ei bine, este chiar un apel greu de făcut. Deoarece sunt atât de asemănătoare în multe privințe, diavolul, cum se spune, se află în detalii. Deși ambele companii sunt deopotrivă, au câteva diferențe, iar pentru banii noștri, câștigătorul, pe baza acestor detalii, este InMotion Hosting.

De ce? Ei bine, indiferent de nivelul de expertiză al site-ului dvs., InMotion Hosting pare să aibă o soluție mai bună pentru a vă ajuta. Pentru utilizatorul nou și neexperimentat, ambele companii au oferit o gamă largă de șabloane web pre-făcute care erau aproape infinit personalizabile. Cu toate acestea, ne-a plăcut faptul că Gazduirea InMotion ar crea de fapt site-ul pentru dvs., dacă le doriți. Ascultându-vă și nevoile unice ale site-ului dvs. care va fi în curând, InMotion Hosting vă poate construi un site pentru dvs., cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă maximiza funcționalitatea online.

Pentru utilizatorii cu mai multă experiență, InMotion Hosting pare să ofere o gamă mai completă de servicii. Dacă doriți să vindeți online, integrarea InMotion Hosting a mai multor instrumente de comerț electronic standard pentru industrie vă ajută într-adevăr să transformați site-ul dvs. într-o centrală de vânzare cu amănuntul.

Și la toate nivelurile, serviciul pentru clienți InMotion Hosting câștigă clar, întrucât sunt disponibile cu ușurință prin multe canale diferite de comunicare – ceva pe care DreamHost nu este capabil să pretindă.

Datorită acestor caracteristici deosebite, oferim InMotion Hosting un câștig slab – dar foarte clar – în acest cap la cap!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector