DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Krahasoni Prmimet dhe Planet – Maj 2020

DreamHost dhe InMotion Hosting janë kompani të njohura dhe të krijuara që ofrojnë shërbime në webhosting. Të dyja këto kompani kanë qenë praktikisht përgjithmonë në vitet e Internetit (InMotion Hosting është 14 vjeç, dhe DreamHost është 20!) Pasi që ka shumë kompani atje që ofrojnë webhosting, mund të jetë e vështirë të dihet se cila kompani ofron produktet , çmimet dhe shërbimet që funksionojnë më mirë për ju. Nëse keni menduar të shkoni me ndonjë nga këto kompani, atëherë mund të mos dini se cila është zgjidhja më e mirë. Fatmirësisht, ne mund t’ju ndihmojmë me këtë. Informacioni i mëposhtëm duhet t’ju ndihmojë të afroheni më shumë në marrjen e një vendimi të informuar, pasi krahasojmë DreamHost dhe InMotion Hosting në një gamë të gjerë karakteristikash për të kuptuar se cila ofron më shumë vlera për para.


Krahasimi i veçorive

Në këtë pjesë do të shohim disa nga karakteristikat kryesore që mund të prisni nga çdo shërbim në webhosting, për të parë se si këto dy kompani grumbullohen kundër njëra-tjetrës.

 • çmim

Një nga gjërat më të mëdha që dikush kërkon në një shërbim në webhosting është në fund të fundit – sa do të kushtojë gjithçka? Epo, të dy DreamHost dhe InMotion Hosting ofrojnë nivele të ndryshme shërbimi, secila me çmimet e veta. Për DreamHost, një shërbim themelor për webhosting fillon me 10,95 dollarë në muaj. Sidoqoftë, pagesa për një vit përpara mund të heqë dorë nga ai çmim, dhe pagesa për tre vjet në të njëjtën kohë ul çmimin në 7,95 $ në muaj.

InMotion Hosting ofron paketën e tij themelore të webhostimit me 7,99 dollarë në muaj. Ashtu si DreamHost, pagesa për një vit paraprakisht ju jep një zbritje dollar-në muaj, dhe ju jepet gjithashtu zgjedhja të paguani për dy vjet përpara, gjë që sjell totalin në 5.99 dollarë në muaj.

Të dy shërbimet ofrojnë edhe produkte të tjerë, përfshirë VPS (serverët virtualë private) dhe pritjen e dedikuar të serverëve. Sigurisht, këto shërbime shtesë vijnë me një çmim më të lartë, por të krahasueshëm.

 • WordPress Hosting

Për ata që kërkojnë WordPress Hosting, të dy kompanitë ofrojnë këtë shërbim. DreamHost ofron paketën e tij themelore duke filluar nga 7,95 $ në muaj, ndërsa InMotion Hosting fillon me 5,99 $ në muaj. Të dy kompanitë kanë nivele të nivelit të shërbimit, gjithashtu, në varësi të nevojave tuaja. InMotion Hosting ka tre nivele të ndryshme shërbimi – paketa themelore e përmendur tashmë, dhe dy nivele të tjera të shërbimit, duke kapur vlerën prej 13.99 $ për nivelin e tij “Pro” të WordPress Hosting. DreamHost ofron atë që e quan “DreamPress” për 16,95 $ në muaj, por pretendon se ky shërbim është pesë herë më i shpejtë sesa opsionet themelore të tij të WordPress Hosting, dhe është ndërtuar posaçërisht për të trajtuar të gjitha të dhënat dhe çështjet e brezit..

 • Karakteristikat – Ngjashmëritë

Sigurisht, diferenca e një dre ose dy në muaj është e papërfillshme në planin afatgjatë; megjithatë, ajo që ka vërtet rëndësi është ajo që merrni për ato para. Në këtë drejtim, të dy shërbimet janë shumë të ngjashme në atë që të dyja ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dhe veçorish. Për shembull, DreamHost dhe InMotion Hosting, ofrojnë një larmi karakteristikash që mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni dhe drejtoni një uebsajt të suksesshëm, me pamje të madhe. Të dy shërbimet ofrojnë shabllone të para-prodhuar që mund të zgjidhni dhe pastaj t’i përshtatni për t’iu përshtatur nevojave tuaja të veçanta. Ata të dy ju ofrojnë gjithashtu mundësinë për të ndërtuar një faqe nga toka lart, dhe të dy ju japin kapacitet të pakufizuar ruajtjeje për përmbajtjen tuaj në internet. Nëse po kërkoni një shërbim për të pritur në faqen tuaj të WordPress, mendoni se çfarë? Të dyja DreamHost dhe InMotion Hosting ofrojnë këtë gjithashtu. Me pak fjalë, të dy kompanitë kanë një listë të gjatë mjetesh dhe shërbimesh për të ndihmuar në plotësimin e nevojave tuaja.

 • Karakteristikat – Dallimet

Megjithatë, ekzistojnë disa ndryshime. DreamHost ofron zgjidhje të shumta të bazuara në cloud, siç janë serverët e cloud dhe ruajtja e cloud. Për më tepër, në të vërtetë mund ta ndërtoni faqen tuaj falas në DreamHost – duke paguar vetëm kur vendosni të botoni në të vërtetë. Kjo do të thotë që ju nuk mund të shpenzoni vetëm aq kohë sa ju duhet për të përgatitur faqen tuaj, por ata nuk do t’ju ngarkojnë ndërsa ju po shihni gjithçka që ata duhet të ofrojnë.

Një tjetër veçori që duket se i jep përparësi DreamHost është angazhimi i tij për zbulimin dhe eliminimin e malware para se të vijë ndonjëherë në kontakt me faqet e internetit tuaj. Përmes skanimeve automatike të malware dhe një procesi të njohur si “integrim cloudflare”, DreamHost punon për të mbajtur përmbajtjen dhe biznesin tuaj të sigurt nga grabitqarët e mundshëm.

Nëse nuk doni të kaloni në të vërtetë procesin e krijimit të faqes tuaj, ose për çfarëdo arsye që ju nuk dëshironi të mësoni se si të përdorni mjetet e ofruara për krijimin e projektimit në internet, InMotion Hosting në të vërtetë ofron për të ndërtuar faqen tuaj të internetit për ju . Duke bërë disa pyetje themelore në lidhje me nevojat tuaja, InMotion Hosting në të vërtetë do të hartojë dhe ndërtojë uebfaqen tuaj për ju, të cilën më pas mund t’i rregulloni ashtu siç e shihni të arsyeshme. Përveç kësaj, InMotion Hosting gjithashtu lejon Google Apps të thjeshtë dhe integrimin e mediave sociale në uebfaqen tuaj ekzistuese. InMotion Hosting gjithashtu ofron disa aplikacione të dizajnuara posaçërisht për faqet e internetit të lidhura me tregtinë, përfshirë Magento dhe Woo Commerce.

 • Ndihma për klientët

Të dy DreamHost dhe InMotion Hosting ofrojnë mbështetje 24/7 të klientit, me aftësinë për të komunikuar me një ekspert të kualifikuar në anën tjetër të linjës. Sidoqoftë, ndërsa DreamHost reklamon se mbështetja 24/7 kryhet kryesisht përmes postës elektronike dhe Twitter, InMotion Hosting gjithashtu e bën të lehtë të flisni me një person të vërtetë duke përdorur ose një numër telefoni që mund të telefononi, ose një opsion bisede live gjithashtu..

 • shpejtësi

Të dy hostet (natyrisht) pretendojnë se ofrojnë shërbimet e tyre me shpejtësi shumë të shpejtë, dhe të dy pretendojnë se faqet e pritura tënde do të funksionojnë aq shpejt sa lejon teknologjia moderne. Në të dy rastet, këto pretendime duket se janë të vërteta. DreamHost dhe InMotion Hosting përdorin SSD (Drives të ngurta të shtetit). Kjo teknologji lejon që faqet e internetit, të dhënat dhe arkat të ngarkohen më shpejt, gjë që u jep përdoruesve tuaj një përvojë të përgjithshme në internet më të shpejtë.

 • Joproduktive / Uptime

Të dy shërbimet ofrojnë garanci në lidhje me kohën e duhur. DreamHost thotë posaçërisht se ata kanë një garanci 100% në kohë, që do të thotë që faqja juaj e internetit është e garantuar të jetë gjithmonë e funksionuar dhe plotësisht funksionuese. InMotion Hosting krenohet me një garanci në kohën e duhur të serverit 99.9%, që është pothuajse aq i mirë sa 100%. Jo mjaft. Por pothuajse.

 • Garancitë e kthimit të parave

DreamHost ofron një garanci mahnitëse të kthimit të parave 97-ditore. Ky është një plot tre muaj për t’u siguruar që jeni plotësisht të kënaqur me gjithçka që ata kanë për të ofruar. Për të mos qenë plotësisht i tejkaluar, InMotion Hosting ofron një garanci 90-ditore. Kjo javë shtesë i jep DreamHost avantazhin në këtë drejtim, por në çdo mënyrë ta shikoni atë, kjo është një periudhë e gjatë provë për t’u siguruar që jeni të lumtur me këto kompani. Dhe, siç u përmend më herët, me DreamHost gjyqin tuaj falas 97 ditë as nuk fillon menjëherë – kur së pari thjesht po krijoni dhe krijoni faqen tuaj të internetit, mund ta bëni këtë falas. Kështu që gjyqi 97-ditor nuk do të fillojë derisa të zhyteni dhe të publikoni faqen tuaj. Pra, në realitet, ju do të merrni një kohë me të vërtetë të gjatë për t’u siguruar që DreamHost është shërbimi i pritjes me të cilin dëshironi të shkoni. Ky është një pretendim që InMotion Hosting nuk mund të përputhet.

 • vlerë

Kur shikoni të gjitha informacionet, mund të duket se është e vështirë të zgjedhësh një fitues të qartë në kategorinë e vlerës. Të dyja këto shërbime të webhostit ofrojnë shumë zhurmë për kapakun tuaj të fituar me vështirësi. Pavarësisht nëse thjesht po krijoni faqen tuaj të parë ose po lansoni gjënë tjetër në tregtinë me pakicë në internet, DreamHost dhe InMotion Hosting të dy ofrojnë një sërë shërbimesh mbresëlënëse me çmime shumë të menaxhueshme. Sido që të jetë, ju patjetër që po merrni një vlerë të mirë me primin tuaj mujor.

Pra, Cila fiton?

Pra, nëse është kështu, cili shërbim pritës është fituesi? Epo, është vërtet një thirrje e vështirë për të bërë. Meqenëse janë kaq të ngjashëm në shumë mënyra, djalli, siç thonë ata, është në detaje. Ndërsa të dy kompanitë janë njësoj, ato kanë disa dallime, dhe për paratë tona, fituesi, bazuar në ato detaje, është InMotion Hosting.

Pse? Epo, pavarësisht nivelit tuaj të ekspertizës në sit, InMotion Hosting thjesht duket se ka një zgjidhje më të mirë në vend për t’ju ndihmuar. Për përdoruesin e ri dhe të papërvojë, të dy kompanitë ofruan një gamë të gjerë të modeleve të para-bëra në internet që ishin pothuajse pafundësisht të personalizueshme. Sidoqoftë, ne na pëlqeu fakti që InMotion Hosting në të vërtetë do të krijonte faqen për ju, nëse dëshironi që ata të. Duke dëgjuar ju dhe nevojat unike të faqes tuaj së shpejti, InMotion Hosting mund të ndërtojë një sit për ju, me të gjitha tiparet që ju nevojiten për të maksimizuar funksionalitetin tuaj në internet.

Për përdoruesin më me përvojë, InMotion Hosting duket se ofron një gamë më të plotë shërbimesh. Nëse po kërkoni të shesni në internet, integrimi i disa mjeteve elektronike të standardit të e-tregtisë së InMotion Hosting me të vërtetë ndihmojnë për ta kthyer faqen tuaj në një central elektrik me pakicë.

Dhe në të gjitha nivelet, shërbimi i klientit të InMotion Hosting qartë fiton, pasi ato janë lehtësisht të disponueshme përmes shumë kanaleve të ndryshme të komunikimit – diçka që DreamHost nuk është në gjendje ta pretendojë.

Për shkak të këtyre tipareve të qëndrueshme, ne i japim InMotion Hosting një fitore të paktë – por shumë të qartë – në këtë kokë më kokë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map